Jump to content
Dogomania

Nasza ukochana Larunia już w nowym domu!!!! Trzymamy kciuki !!!!!

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o dt (czyli jak myślę - o mnie) to nie dłużej niż miesiąc. Od 1 grudnia muszę zamieszkać na jakiś miesiąc u rodziców (tata ma zabieg i będę się musiała zajmować jego psem).
Od jutra będę sprawdzać moich stróży z pracy. Pracują po zamknięciu hurtowni czyli od 17ej do 7ej rano i całe weekendy. Muszą się zgodzić na opiekę nad Larą, siedziała by wtedy z nimi w stróżówce, z nimi na obchody itd. Jeśli się zgodzą - mamy miejsce dla Lary może nawet na dłużej w razie potrzeby! To byłoby nawet lepsze rozwiązanie, bo inaczej jak... u mnie miesiąc, a potem... gdzie...??? Może od razu u nich... (Ja jeszcze w połowie miesiąca mam wyjazdowe dwudniowe szkolenie...) Jest ich trzech, czyli teoretycznie żeby ich wszystkich zagadnąć - najpóźniej do środy będę znać konkrety. Trzymajcie kciuki, żeby się zgodzili!

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta, linki ze stronami sa tylko po to aby kolejni oglaszajacy sie nie dublowali ;) nie trzeba wklejac bezposrednio ogloszenia, po prostu adres stronki.
Jak skoncze to poprosze zalozycielke watke, aby wszyskie adresy skopiowala do pierwszego postu, bedzie jasnosc gdzie pies jest oglaszany.

Szkoda Twojej pracy ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Marta, linki ze stronami sa tylko po to aby kolejni oglaszajacy sie nie dublowali ;) nie trzeba wklejac bezposrednio ogloszenia, po prostu adres stronki.
Jak skoncze to poprosze zalozycielke watke, aby wszyskie adresy skopiowala do pierwszego postu, bedzie jasnosc gdzie pies jest oglaszany.

Szkoda Twojej pracy ;)[/QUOTE]

Jak pisałam jestem "tu" nowa, nie wiem jak to wszystko działa... Ale dzięki za informacje;)
I czy szkoda mojej pracy...? I tak nic innego nie robię tylko siedzę i myślę o tym biednym marznącym tam psie...:-(

Posted

...wierze Ci...kazda kolejna bida ma miejsce w naszym sercu :-(

Wiem, ze jestes nowa. Ja tez bylam i cioteczki mnie powoli wprowadzaly :evil_lol: nie moglam zrozumiec o co chodzi z tym "podnoszeniem" albo "zapisywaniem"
szybko sie wdrozysz, nic trudnego :loveu:

Muli mi sie dogo i mam klopot z przegladaniem stron :angryy:

Posted

[quote name='marta0731']
I czy szkoda mojej pracy...? [/QUOTE]
nie zgadzam się!!!

każde ogłoszenie jest na wagę złota!wspaniale, że zaczęłaś je robić, nie przestawaj:cool3:
bardzo dobrze, że je robisz! im więcej tym lepiej, tym większe szanse suni.

Posted

[quote name='agaga21']nie zgadzam się!!!

każde ogłoszenie jest na wagę złota!wspaniale, że zaczęłaś je robić, nie przestawaj:cool3:
bardzo dobrze, że je robisz! im więcej tym lepiej, tym większe szanse suni.[/QUOTE]

Ogłoszenia robi Fiorsteinbock;) Ja je tylko sprecyzowałam (wkleiłam konkretne stronki Lary)
Żeby nie było przypisywania mi nie moich zasług;)

Posted

aha :evil_lol: myślałam że to twoje ogłoszenia...ale gdybyś chciała to też ją poogłaszaj:razz:

zauważyłam że w alegratce jakieś dziwne chochliki się w tekst wkradły

Posted

Ja to mam nadzieję, że mi się uda ją stamtąd wyciągnąć...!
Wtedy porobimy pewnie z siostrą jakieś ogłoszenia w gazetach lokalnych... Trzeba sprawdzić, jaka jest, jak się zachowuje