marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jeśli chodzi o dt (czyli jak myślę - o mnie) to nie dłużej niż miesiąc. Od 1 grudnia muszę zamieszkać na jakiś miesiąc u rodziców (tata ma zabieg i będę się musiała zajmować jego psem). Od jutra będę sprawdzać moich stróży z pracy. Pracują po zamknięciu hurtowni czyli od 17ej do 7ej rano i całe weekendy. Muszą się zgodzić na opiekę nad Larą, siedziała by wtedy z nimi w stróżówce, z nimi na obchody itd. Jeśli się zgodzą - mamy miejsce dla Lary może nawet na dłużej w razie potrzeby! To byłoby nawet lepsze rozwiązanie, bo inaczej jak... u mnie miesiąc, a potem... gdzie...??? Może od razu u nich... (Ja jeszcze w połowie miesiąca mam wyjazdowe dwudniowe szkolenie...) Jest ich trzech, czyli teoretycznie żeby ich wszystkich zagadnąć - najpóźniej do środy będę znać konkrety. Trzymajcie kciuki, żeby się zgodzili! Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ogloszenia Lary: Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, nieruchomości, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupię - Zamienię. Samochody, motocykle, mieszkania, domy Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie www.swistak.pl www.wroclaw.gumtree.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.wp.pl www.i-bazar.pl www.mojpupil.pl www.adopcjapsa.pl Quote
marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 LARA AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - MIX, MŁODA SUCZKA, BEZDOMNA - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA WROCŁAW - Autogielda.pl Quote
marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Młoda, samotna amstafka - Lara (5591634) - Świstak darmowe aukcje Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Marta, linki ze stronami sa tylko po to aby kolejni oglaszajacy sie nie dublowali ;) nie trzeba wklejac bezposrednio ogloszenia, po prostu adres stronki. Jak skoncze to poprosze zalozycielke watke, aby wszyskie adresy skopiowala do pierwszego postu, bedzie jasnosc gdzie pies jest oglaszany. Szkoda Twojej pracy ;) Quote
marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Marta, linki ze stronami sa tylko po to aby kolejni oglaszajacy sie nie dublowali ;) nie trzeba wklejac bezposrednio ogloszenia, po prostu adres stronki. Jak skoncze to poprosze zalozycielke watke, aby wszyskie adresy skopiowala do pierwszego postu, bedzie jasnosc gdzie pies jest oglaszany. Szkoda Twojej pracy ;)[/QUOTE] Jak pisałam jestem "tu" nowa, nie wiem jak to wszystko działa... Ale dzięki za informacje;) I czy szkoda mojej pracy...? I tak nic innego nie robię tylko siedzę i myślę o tym biednym marznącym tam psie...:-( Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ...wierze Ci...kazda kolejna bida ma miejsce w naszym sercu :-( Wiem, ze jestes nowa. Ja tez bylam i cioteczki mnie powoli wprowadzaly :evil_lol: nie moglam zrozumiec o co chodzi z tym "podnoszeniem" albo "zapisywaniem" szybko sie wdrozysz, nic trudnego :loveu: Muli mi sie dogo i mam klopot z przegladaniem stron :angryy: Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='marta0731'] I czy szkoda mojej pracy...? [/QUOTE] nie zgadzam się!!! każde ogłoszenie jest na wagę złota!wspaniale, że zaczęłaś je robić, nie przestawaj:cool3: bardzo dobrze, że je robisz! im więcej tym lepiej, tym większe szanse suni. Quote
marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='agaga21']nie zgadzam się!!! każde ogłoszenie jest na wagę złota!wspaniale, że zaczęłaś je robić, nie przestawaj:cool3: bardzo dobrze, że je robisz! im więcej tym lepiej, tym większe szanse suni.[/QUOTE] Ogłoszenia robi Fiorsteinbock;) Ja je tylko sprecyzowałam (wkleiłam konkretne stronki Lary) Żeby nie było przypisywania mi nie moich zasług;) Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nie wazne kto robi, wazne, zeby Lara poszla szybko do domu! :loveu: Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 aha :evil_lol: myślałam że to twoje ogłoszenia...ale gdybyś chciała to też ją poogłaszaj:razz: zauważyłam że w alegratce jakieś dziwne chochliki się w tekst wkradły Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Juz poprawiam, pozamieniali znaki cytatow :mad: hehhe, byle utrudnic czlowiekowi :lol: Quote
marta0731 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja to mam nadzieję, że mi się uda ją stamtąd wyciągnąć...! Wtedy porobimy pewnie z siostrą jakieś ogłoszenia w gazetach lokalnych... Trzeba sprawdzić, jaka jest, jak się zachowuje Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 zdjęcia ładne by się przydały bo te które mamy są słabe. Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Darunia, w poscie #77 umiescilam strony gdzie sa ogloszenia Lary - skopiuj je do pierwszego postu, dopisz Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bo dziewczyna oglosila Larę. Na razie ide spac... moze cioteczki jeszcze wespra w ogłaszaniu :modla: Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='agaga21']AMSTAFF -MIX sunia gaśnie w schronisku (801516111) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy miniaturka się zmieni w ciągu kilku godzin. jest od innego psa, bo podmieniłam allegro innego psiaka. tak, pisałam już wcześniej że allegro jest;) Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wlasnie Twoje mialam na mysli :evil_lol: Swoja droga, nie wiedzialam, ze N-K wspolpracuje z Allegro :roll: Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Agaga, weszlam na pozostale Twoje aukcje :-( tyle bezdomnych w astkow :-(:shake: Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Agaga, weszlam na pozostale Twoje aukcje :-( tyle bezdomnych w astkow :-(:shake:[/QUOTE] to tylko mała kropla w morzu :placz: Quote
darunia-puma Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 wkleiłam info do pierwszego postu gdzie mała jest ogłoszona dziękuję wam za to Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pytala o Lare jedna osoba, dziewczyna. Interesuje ją stos. do kotów. Przekierowalam do Daruni, bo jej dane sa podane w ogloszeniach. Mam nadzieje, ze dziewczyna sie odezwie a moze i domek okaze sie odpowiedni... Quote
Recommended Posts