Wioletat Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 no to dobrze:)a już się przestraszyłam:shake: Quote
Olga7 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie zapomnialy i pewnie zagladają często jak i ja ...:loveu: Czia ,czy Nel probuje gryżć na tych spacerkach ,że musi mieć kaganiec ? :p ona chyba jest lagodna bardzo ,ale teraz po wypadku chodzenie sprawia jej jednak trudność i ból ... Quote
Olga7 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nel juz stara się chodzic -w ramach rehabilitacji ... trzymamy za nią mocno kciuki !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Himena007 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jeżeli trzeba pomóc w robieniu ogłoszeń dla suni to ja chętnie pomogę Quote
czia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 podgryza przy masowaniu, ćwiczeniach, po zdjęciu gipsu niechętnie wstaje, siedzę przy niej i ćwiczymy mięśnie, jest trudno, Nel odczuwa silny ból, szybko pada na ziemię i sika na leżąco, potrzeba dużo czasu i cierpliwości, znów jest na przeciwbólowych. Kupuję jej kurze łapki i gotuję galaretę z ryżem. kupiłam Canivitin i dodaję do jedzenia, za tydzień druga operacja. kiedy szwy się zrosną, będę musiała jeździć z nią nad jezioro i pływać. Nie denerwujcie się, że rzadko piszę, ale mam mnóstwo roboty, oprócz Nel mam około 30 kotów na tymczasie i miałam epidemię kk, sprzątanie i podawanie leków zajmowało mi 4-5 godz, dziennie. Do tego pracuję i mam 3 dzieci. W pracy nie wpuszcza mnie system na dogo, więc mogę tylko w domu w wolnej chwili. Niedługo nadrobię zdjęciami. Quote
leni356 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ojej, Czia ale masz pracy :shake: Trzymaj się jakoś, jeśli potrzebujesz pomocy to dawaj nam znać - nie wiem jak można Ci pomóc? Quote
Wioletat Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witam,po tych zmianach,wczoraj nie umialam sie znalezc na watku,a w niedziele moja odp.zostala nie dodana...Czia ma duzo pracy,tak...a do tego i ja dopadla grypka z tego co wiem...biedula.j tez wyjechalam w niedziele,a przed odjazdem pilysmy kawke z Czia, nie bylo widac zadnych oznak choroby,jednak w poniedzialek inna kolezanka napisala,ze i Czie dopadla choroba.Tak sie martwie,jak ona to wszystko ogarnie... Quote
leni356 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Podnoszę Nel.. Dziewczyny czy może znacie kogoś kto mógłby się wybrać na wizytę przedadopcyjną sprawdzić domek w Gorzowie? To dla innej suni, Kaji Quote
Wioletat Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witam,oczywiście pomogę,proszę na pw adres,to jutro sprawdzę Quote
Poker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 W końcu odnalazłam wątek, bo przecież mam pieniądze z bazarku.Szlag mnie trafi , bo bazarku też nie mogę odnaleźć i sprawdzić ile jest pieniędzy.Może którejś z Was się to uda. HURA :multi:, już wiem.Mam dla suni 40 zł z bazarku.Na jakie konto przelać? Quote
leni356 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Poker']W końcu odnalazłam wątek, bo przecież mam pieniądze z bazarku.Szlag mnie trafi , bo bazarku też nie mogę odnaleźć i sprawdzić ile jest pieniędzy.Może którejś z Was się to uda. HURA :multi:, już wiem.Mam dla suni 40 zł z bazarku.Na jakie konto przelać?[/QUOTE] W pierwszym poście umieściłam numer konta TOZ - trzeba w tytule podać ze dla Nel :loveu: Quote
czia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nie umiałam się odnaleźć po reformie, w końcu, przez prywatną pocztę trafiłam. Nel przestała się podnosić i nie chce chodzić i ćwiczyć. W środę ma drugą operację, mam nadzieję, że po niej zacznie lepiej się ruszać. Ogólnie jest pogodna i bardzo towarzyska, lgnie do człowieka. Apetyt jej dopisuje. Każda pomoc się przyda, bo nie wiem czy nie będę szukała profesjonalenj pomocy w rehabilitacji. Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a niech to, biedna sunia.Zaraz zrobię ten skromny przelew. Quote
Wioletat Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witam ,Nelka już po operacji,wczoraj odebrałyśmy ją...nacierpiała się...i będzie nadal musiała ,gdyż jak w lecznicy mówili...to stare obrażenie .Dostała silne przeciwbólowe leki,miejmy nadzieję,że jednak to wszystko nie na darmo.... Quote
Wioletat Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witam , jakoś nikt tu nie zapytuje o stan naszen nel....przykro :(( A Nel już po operacji,wczoraj ją odwiedziłam ,zrobiłam fotki jak przymuszamy ja do ćwiczeń...a dzisiaj 2 razy była już na spacerku...i to z chęcia:) Jednak jesteśmy w trakcie rozmyślań by do Nel przyjeżdżała osoba do rehabilitacji,martwimy się by nel się nie poddawała ...Nel jeszcze niedawno się poddawała...nie chciała chodzić,smutne to i przerazające!Nie dopuścimy,by walka o Nel tak się smutno skończyła,oczywiście finansowo to nie wiemy ...skąd?jednak walczymy...choćby z motyką na księżyc................................ Quote
leni356 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 może jednak będzie dobrze.. musi być, już tyle przeszła Quote
xuan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zaglądamy codziennie! Czasem nawet kilka razy dziennie :) Quote
Wioletat Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ....to sie ciesze...szkoda nie umie wstawic fotek,ktore robilam w piatek,jesli ktos mi przysle swoj adres e-meilowy,to moge przeslac.Czia tez robila fotki,jednak ja juz nic nie chce oczekiwac,ma tyle pracy z nel,ze zamieszczanie fotek to nie musi robic...choc wiem,ze moze jutro nam wstawi. Ja trzymam kciuki za Nelke,jutro przyjezdza Pani do rehabilitacji...zobaczymy co powie... Quote
leni356 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Wyślij do mnie: [email][email protected][/email] Wioletat, ta pani z Gorzowa była w schronisku w końcu? adoptowała jakiegoś piesia? Quote
xuan Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tak nieśmiało przypominam o zdjęciach....:modla: Quote
leni356 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nowe zdjęcia Nel. Mam nadzieję że na wątek jeszcze ktoś zagląda [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/8f5c31b7b34a0f85512aa2f16636d94d,14,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/38507b2e96e6ab31532c8dc956f197d5,14,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/9cf98c54ace030357f314ce5352f1cfb,14,19,0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts