Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś niedziela, na stacji benzynowej ruch jak zwykle. Tylko Tirów mniej, łatwiej przemykać między samochodami.
Maleńka sunia biega od auta do auta i wypatruje kanapek. Nikt nie zwraca na nia uwagi. Na szczęście napatoczyła się Ziutka i jak zwykle wyszła z auta sprawdzić co to małe tam robi.
Sunia od kilku dni jest na stacji benzynowej. Nie wiadomo skąd i dlaczego tam się znalazła - czyli BEZPAŃSKA.
Ile czasu zajęło Ziutce podjęcie decyzji? Chwikę, Sunia jest pod opieką Fundacji NERO. ;)

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam jak my wszystkie dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień. Mała ze stacji jest bezpieczna pod opieką NERO . Pierwszy raz dzisiaj uśmiechnęłam się czytając o tym;)

Posted

No nie idzie za wami nadążyć...tylko nie wiem czy to dobrze czy źle. To znaczy, że są dobrzy ludzie na tym świecie czyli wy...ale jest też masa okrutników czyli tzw. "właścicieli" :(

Posted

agata-air napisał(a):
No nie idzie za wami nadążyć...tylko nie wiem czy to dobrze czy źle. To znaczy, że są dobrzy ludzie na tym świecie czyli wy...ale jest też masa okrutników czyli tzw. "właścicieli" :(

I niestety tych jest przeważająca większość:shake::mad:

Posted

Renata5 napisał(a):
I niestety tych jest przeważająca większość:shake::mad:

Już nie długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynamy mieć plan :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Już nie długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynamy mieć plan :evil_lol:

Najskuteczniejszy i działający na dłuższą metę plan to...:snipersm: ...:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Najskuteczniejszy i działający na dłuższą metę plan to...:snipersm: ...:diabloti:

Selekcja naturalna - samo się zrobi. Tylko trzeba odpowiednie warunki stworzyć:evil_lol:

Posted

ABBA, ABI, ABIGEIL, ABRA, ADA, ADELAJDA, AFERA, AFRA, AFRODYTA, AGA, AGAFIA, AGATA, AGAWA, AGDA, AGFA, AGRAFKA, AIDA, AISZA, AJCHA, AJKA, AJLA, AJRA, AKANAWA, AKUM, ALASKA, ALBA, ALBINA, ALEGRA, ALEKSIS, ALGA, ALIS, ALISON, ALMA, ALPINA, ALUZJA, AMA, AMANDA, AMBA, AMBROZJA, AMIGA, AMITA, ANABEL, ANDALUZJA , ANDROMEA, ANDULA, ANIMA, ANTA, ANTI, APASZKA, APIA, APRIL, ARA, ARETA, ARIA, ARIELKA, ARIKA, ARINA, ARISA, ARISTA, ARKA, ARLET, ARMATA, ARMINA, ARNA, ARWA , ASAI, ASANA, ASANKA, ASPIRYNA, ASSURIA, ASTA, ASTRA, ASUNTA, ATA, ATISA, ATMA, ATTILA, AUGRITTA, AURA, AURORA, AWAK, AYSIT, AZA, AZALIA

FANNY, FABIOLA, FAJDA, FAMA, FANDI, FANKA, FANTA, FANTAZJA, FARA, FARADA, FARIDA, FARRADA, FARSA, FASIS, FATA, FATIMA, FAWORYTA, FEDORA, FEDRA, FELA, FELICIA, FELICITA, FENA, FERA, FERJA, FETA, FIFI, FIGA, FIJA, FILA, FINA, FINGA, FINKA, FINTA, FIOMA, FIONA, FLAMA, FLANKA, FLER, FLORA, FLORENTYNKA, FLORES, FLORKA, FOLGA, FOMA, FORTA, FOXA, FIZIA, FRANCA, FREDZIA, FREMI, FRESIA, FREZJA,FIESTA, FRIDA, FRUZIA, FRYGA, FRYTKA, FUGA, FUNA, FUNIA, FURIA, FUTURA

Dać jeszcze inną literę?:razz:

Posted

Mi się Pipi podoba...pasuje do niej, jest taka malusia kruszynka...
Ale decydujcie i jak zdecydujecie to dodam ją na stronę bo bezimmiennej nie będę wrzucać