luka1 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dziś niedziela, na stacji benzynowej ruch jak zwykle. Tylko Tirów mniej, łatwiej przemykać między samochodami. Maleńka sunia biega od auta do auta i wypatruje kanapek. Nikt nie zwraca na nia uwagi. Na szczęście napatoczyła się Ziutka i jak zwykle wyszła z auta sprawdzić co to małe tam robi. Sunia od kilku dni jest na stacji benzynowej. Nie wiadomo skąd i dlaczego tam się znalazła - czyli BEZPAŃSKA. Ile czasu zajęło Ziutce podjęcie decyzji? Chwikę, Sunia jest pod opieką Fundacji NERO. ;) Quote
Dorota Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Miałam jak my wszystkie dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień. Mała ze stacji jest bezpieczna pod opieką NERO . Pierwszy raz dzisiaj uśmiechnęłam się czytając o tym;) Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No nie idzie za wami nadążyć...tylko nie wiem czy to dobrze czy źle. To znaczy, że są dobrzy ludzie na tym świecie czyli wy...ale jest też masa okrutników czyli tzw. "właścicieli" :( Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agata-air napisał(a):No nie idzie za wami nadążyć...tylko nie wiem czy to dobrze czy źle. To znaczy, że są dobrzy ludzie na tym świecie czyli wy...ale jest też masa okrutników czyli tzw. "właścicieli" :( I niestety tych jest przeważająca większość:shake::mad: Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Renata5 napisał(a):I niestety tych jest przeważająca większość:shake::mad: Już nie długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynamy mieć plan :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 O jeziu...jaka piękna dziewczynka:loveu: Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 luka1 napisał(a):Już nie długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynamy mieć plan :evil_lol: Najskuteczniejszy i działający na dłuższą metę plan to...:snipersm: ...:diabloti: Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 zgadujesz..................:evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Renata5 napisał(a):Najskuteczniejszy i działający na dłuższą metę plan to...:snipersm: ...:diabloti: Selekcja naturalna - samo się zrobi. Tylko trzeba odpowiednie warunki stworzyć:evil_lol: Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ziutka napisał(a):Damy małej jakieś imię ? :roll: Lusia,Tosia,Pipi,Mela...:roll:...hmmmm,bardzo oryginalnie,bardzo:p Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 tylko nie MAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 luka1 napisał(a):tylko nie MAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy ktoś powiedział Maja?:hmmmm::eviltong:No przecież to fatalne imię,fatalne:diabloti: Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ABBA, ABI, ABIGEIL, ABRA, ADA, ADELAJDA, AFERA, AFRA, AFRODYTA, AGA, AGAFIA, AGATA, AGAWA, AGDA, AGFA, AGRAFKA, AIDA, AISZA, AJCHA, AJKA, AJLA, AJRA, AKANAWA, AKUM, ALASKA, ALBA, ALBINA, ALEGRA, ALEKSIS, ALGA, ALIS, ALISON, ALMA, ALPINA, ALUZJA, AMA, AMANDA, AMBA, AMBROZJA, AMIGA, AMITA, ANABEL, ANDALUZJA , ANDROMEA, ANDULA, ANIMA, ANTA, ANTI, APASZKA, APIA, APRIL, ARA, ARETA, ARIA, ARIELKA, ARIKA, ARINA, ARISA, ARISTA, ARKA, ARLET, ARMATA, ARMINA, ARNA, ARWA , ASAI, ASANA, ASANKA, ASPIRYNA, ASSURIA, ASTA, ASTRA, ASUNTA, ATA, ATISA, ATMA, ATTILA, AUGRITTA, AURA, AURORA, AWAK, AYSIT, AZA, AZALIA FANNY, FABIOLA, FAJDA, FAMA, FANDI, FANKA, FANTA, FANTAZJA, FARA, FARADA, FARIDA, FARRADA, FARSA, FASIS, FATA, FATIMA, FAWORYTA, FEDORA, FEDRA, FELA, FELICIA, FELICITA, FENA, FERA, FERJA, FETA, FIFI, FIGA, FIJA, FILA, FINA, FINGA, FINKA, FINTA, FIOMA, FIONA, FLAMA, FLANKA, FLER, FLORA, FLORENTYNKA, FLORES, FLORKA, FOLGA, FOMA, FORTA, FOXA, FIZIA, FRANCA, FREDZIA, FREMI, FRESIA, FREZJA,FIESTA, FRIDA, FRUZIA, FRYGA, FRYTKA, FUGA, FUNA, FUNIA, FURIA, FUTURA Dać jeszcze inną literę?:razz: Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mi się Pipi podoba...pasuje do niej, jest taka malusia kruszynka... Ale decydujcie i jak zdecydujecie to dodam ją na stronę bo bezimmiennej nie będę wrzucać Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Widzę, że nie ma chętnych:shake: Może być Moja? Cudny maleńki piesek, Moja, która jutro może być Twoja, jeśli ją pokochasz:razz: Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 o matko, jak malizna:placz: Dobrze, że jest już pod opieką Nero...uffff:roll: Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 no i problem jak z komitetem rodzicielskim - jak ją mam nazywać? Quote
Recommended Posts