Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

daje 20
kiedy i jak przekazac?

a przy okazji tak jak obiecałam przycielom schroniska robie pity gratis :)
jak ktos ma wpadajcie

Edited by alina71
  • Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

lika1771 napisał(a):
Szukam suni kudlatej wiek kolor bez znaczenia do 4 kg

Jest takie maleństwo u nas ... Lika1771 już chciałam pisać, żebyś przyjechała, ale zobaczyłam, że to kawał drogi od nas - przyjedziesz po nią ze Słupska?

Ja dorzucę 20 zł z Bonusowych dla Inez. Pisz Iwa co jeszcze trzeba zapłacić !!!! Przecież pomożemy - ja jeszcze mam różności na bazarki! Niektóre psiaki jeszcze nie rozliczone ... czekamy na Shanti!
Dla Inezki też się zrobi ściepkę - a co ! :evil_lol:

Edited by szafra
Posted

szafra napisał(a):
Jest takie maleństwo u nas ... Lika1771 już chciałam pisać, żebyś przyjechała, ale zobaczyłam, że to kawał drogi od nas - przyjedziesz po nią ze Słupska?

Ja dorzucę 20 zł z Bonusowych dla Inez. Pisz Iwa co jeszcze trzeba zapłacić !!!! Przecież pomożemy - ja jeszcze mam różności na bazarki! Niektóre psiaki jeszcze nie rozliczone ... czekamy na Shanti!
Dla Inezki też się zrobi ściepkę - a co ! :evil_lol:

Mozna foteczki i musi byc kudlata do 4 kg max.

Posted

Malutka jest czarna i mini mini sunia - nie wiem ile waży, ale daję jej ok 3 kg. Jeszcze na kwarantannie - fotki jeszcze nie ma. Nawet nie wiem czy jeszcze jest w schronisku - sprawdzę w niedzielę!

Posted

szafra napisał(a):
Malutka jest czarna i mini mini sunia - nie wiem ile waży, ale daję jej ok 3 kg. Jeszcze na kwarantannie - fotki jeszcze nie ma. Nawet nie wiem czy jeszcze jest w schronisku - sprawdzę w niedzielę!
=

A na stronie schroniska jest?

Posted

Dziękuje dziewczyny już 40 zł od was ja też dołożę Ola też wiec Inezka w na gardę Za dzielność będzi miała SPA. jestem umówiona na 28 kwietnia, więc może umówimy się na przekazanie. Moja propozycja to aby kto może przekaże Krokiecikowi on jest tu u nas codziennie to tak do 25 kwietnia on mi to przekaże i porobię fotki po wizycie w SPA . A my Martus chyba tam sie będziemy w sobotę widzieć w salone. Dziękuje w imieniu Inezki. Alinko a my się dogadamy gdzie no chyba że będziesz to przekażesz krokiecikowi ( grześkowi). Dziekuje jeszcze raz.

Posted

Ciotki jesteście wielkie :cool1: to już z deklarazcji mamy 50 zł . To umówmy się że Krociekik bedzie skarbnikiem rozmawiałam z nim i nie ma problemu. Ja mu dziś przekaże skarbonke na te deklaracje DZIEKUJE

Ula podaj mi swój numer telefonu bo zmieniłam telefon i nie mam ani jednego kontaktu.

Posted

To ja poprosze o zdjęcia psów do adopcji z krótkim opisem. Coś stanęło ostatnio, a ja nie mam aparatu. Wiem że jest przepełnienie, a tu pustka.
W sprawie suni

Jest odebrana. Musiało być zrzeczenie byłej właścicielki. Sunia w schronisku była tydzień, a zaginęła około 3 miesięcy wcześniej. I nikogo to nie interesowało. Raz sprzedana, pewnie teraz drugi chętny się trafił. Cóż - biznesy.

Jeśli chodzi o boksera to w regulaminie nie ma wizyt poA. A ochrona danych osobowych uniemożliwia takie wizyty wolontariuszom.Fundacja natomiast chyba może,podobno ma blisko. Tyle oficjalnie.

Posted

Ja bede w schronisku w niedziele. Chyba z Iwą. Więc porobimy fotki jak będzie trzeba.
Dziewczyny a może by ustalić jakieś regularne wizyty żeby na bieżąco dawać info o psach. Ja czasami zaglądam na wątek zabrzańskiego schroniska i oni to dośc fajnie robią. Wiadomo jakie są psy, które przyszły poszły itd. Pracownicy mają pełne ręce roboty, moze byśmy to jakoś zorganizowały. Sama nie wiem.
Post 13830.

Posted

alina71 napisał(a):
Ja bede w schronisku w niedziele. Chyba z Iwą. Więc porobimy fotki jak będzie trzeba.
Dziewczyny a może by ustalić jakieś regularne wizyty żeby na bieżąco dawać info o psach. Ja czasami zaglądam na wątek zabrzańskiego schroniska i oni to dośc fajnie robią. Wiadomo jakie są psy, które przyszły poszły itd. Pracownicy mają pełne ręce roboty, moze byśmy to jakoś zorganizowały. Sama nie wiem.
Post 13830.

Były zdjęcia ... ale cały zeszły tydzień wyparował z wątków i zdjęcia też. Nie miałam już siły wstawiać po raz drugi, bo jednak trochę czasu mi to zajęło. I było ich dosyć sporo ... trudno.

Posted

Cioteczki przekazałam ładną skarbonke krokiecikowi ja nie bede mogła chyba wpaść w niedziele. Tą sciepe na Inezke przekażcie proszę jemu. Do skarboneczki.:cool1: Dziękuje Bardzo bym chciała wpaść może uda mi sie chociaż na chwilke jak bedzie miał kto z nia posiedzieć w domku. Czy mogłabym choć na chwilke z kimś z was się zabrać????? Marta, Ula , Alinka napiszcie mi sms która z was mogła by mnie choć na chwilke przybrać ze sobą jutro.:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

000

szafra napisał(a):

Pamietaj o fotkach suni

Posted (edited)

DT Iwa napisał(a):
CCzy mogłabym choć na chwilke z kimś z was się zabrać????? Marta, Ula , Alinka napiszcie mi sms która z was mogła by mnie choć na chwilke przybrać ze sobą jutro.:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ja planuje jutro jechać na godz dwie zależy od pogody i ogólnie. Jak będę jechać to ci Iwa wyśle smska chwile wcześniej i cię zabiorę.
Z aparatem. Komisarza mam zrobić. No i co tam jeszcze wskoczy w obiektyw. ;)

Edited by alina71
Posted

Hej ciotki
Ja się nie pojawię jutro :/ Mam sajgon w pracy. I chyba się skończy w listopadzie :roll:.
Piszcie koniecznie kto poszedł do domu kto doszedł.
Pozdrawiam.

Posted

To co z tą sunią

?
Ona teraz czeka na nowy dom w schronisku ?
Ale czy zostanie wysterylizowana przed adopcją, żeby nie trafiła w niepowołane ręce ?