Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki raczej z różnych źródeł, każdy inny.
Masakra, od początku grudnia przybyło 15 psów :crazyeye:

Wrócił jednak Igor z "11" i ruda uciekinierka z Kondziołowca. Już jej nie odbiorą. Zostanie u nas.

Posted

Nie 15 a 16, znowu jeden przybył. Dziś Marek przyjeżdżał trzy razy z psami.

Odebrali właściciele białą haszczkę dziś przywiezioną a ta wredota biało czarna, która skakała po budzie, a wyprowadzić się nam z Moną nie dała, została dziś rozpoznana przez właścicieli. Mam nadzieję że go jutro odbiorą. Siedział od 30 listopada :roll: Taki mix terierka.

Na spacerku był dziś młodszy spaniel. Fajne kochane psisko, ale kuleje na tylną łapkę. Złamana nie jest, ale może zwichnięta. Jutro mnie nie ma ale w sobotę jestem i zadzwonię po Bartka.

Posted

Powstaje nowa stronka o psach ze schronisk z całej polski.
Posyłam tam po kolei wszystkie psy jakie mamy obfocone.
Czekam na pojawienie się, bo posłałam już 12, sukcesywnie będę posyłać resztę.
Dałam już Mufinkę i Inezkę.

[URL="http://www.schroniak.pl/"][IMG]http://2.bp.blogspot.com/-1IOPgaftY18/Tuj6d0H0NMI/AAAAAAAAAKA/ucxNxlWLu2I/s1600/maly1.png[/IMG][/URL]

Posted

Fajna sprawa :) Ja myślę, że w przypływie wolnego czasy, więc może koło marca usiądę i zrobię oficjalną stronę schroniska, bo w facebooku nie każdy się umie połapać.
[url]www.schronisko-jastrzebie.pl[/url] , może taka domena. I tam też będzie mógł być taki klarowny podział suk, psów, szczeniaków, warunki itd. :)

Posted

Ja Aniu jestem doskonałym przykładem na brak orientacji na FB :evil_lol:
Dla mnie to czarna magia.

Ale wzięłam się ambitnie do roboty. Będą tam nr schroniskowe psów, data przybycia do schroniska, gorzej z opisami psów np. na kojcach ogólnych, bo co można w schronisku zaobserwować? Potem w domu i tak są niespodzianki, ale postaram się.

Zrobiłam już notatki o 28 psach, wysłałam 12, ale docelowo chciałabym żeby było co najmniej połowa psów. Szczególnie te najdłużej siedzące na przykład Dinuś od lutego 2009 :-(

Posted

Z tymi numerami będzie dobrze, bo w imionach czasem idzie się pogubić. No a psiaki z kojców ogólnych to faktycznie trudno scharakteryzować :( Choćby taki Ruduś, przytulak kochany, a w domu psikus..
Który to jest Dinuś? Mam nadzieję, że w niedzielę dopisze pogoda :)

Posted

Witam:lol: jestem z wizytą...wybieram sie do Was z darami, nie mam tego dużo,ale zawsze coś:lol: Może do poniedziałku coś sie jeszcze dozbiera:razz:. Mam deski i styropian, czy to też Wam dostarczyć?

Posted

[quote name='sabinka40']Witam:lol: jestem z wizytą...wybieram sie do Was z darami, nie mam tego dużo,ale zawsze coś:lol: Może do poniedziałku coś sie jeszcze dozbiera:razz:. Mam deski i styropian, czy to też Wam dostarczyć?[/QUOTE]

Jasne Sabinko, jak masz możliwość to styropian i deski też. Panowie albo sklecą budę, albo się przyda do naprawy, bo niestety pieski budy niszczą. Dziękujemy! W poniedziałek mnie nie ma więc się nie spotkamy, szkoda.:shake:

Aniu to ten sam psiak:evil_lol:

Posted

[quote name='AnnArt']Fajna sprawa :) Ja myślę, że w przypływie wolnego czasy, więc może koło marca usiądę i zrobię oficjalną stronę schroniska, [B][COLOR=red]bo w facebooku nie każdy się umie połapać.[/COLOR][/B]
[url]www.schronisko-jastrzebie.pl[/url] , może taka domena. I tam też będzie mógł być taki klarowny podział suk, psów, szczeniaków, warunki itd. :)[/QUOTE]
Ooooo taaak... ktoś o mnie myśli...i chce mi życie ułatwić....hihi