Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

shanti napisał(a):
(...)

Jeszcze jeden szczenior nie obfocony. Razem już osiem brzdąców :shake:

Osiem maluchów??? aż tyle?!!!... qurcze domki na cito potrzebne a tu święta, nie najlepszy czas na adopcje...zresztą co ja piszę same doskonale o tym wiecie...to teraz wstawianie zdjęć albo namiary gdzie zdjęcia zobaczyć można...

Posted

W środę dwa psy jadą na operację.
Sunia ze złamaną żuchwą i młodszy spaniel. Ma wybitą kość udową ze stawu.

Ciotki, która to pisała o ludziach , którzy chcą spaniela? Ania?
Może wzięli by go chociaż na tymczas? Pies nie będzie miał podobno gipsu, tylko będzie podrutowany. Wskazane jest żeby miał sterylne warunki, a w schronisku sami wiecie :shake:

Posted

[quote name='shanti']W środę dwa psy jadą na operację.
Sunia ze złamaną żuchwą i młodszy spaniel. Ma wybitą kość udową ze stawu.

Ciotki, która to pisała o ludziach , którzy chcą spaniela? Ania?
Może wzięli by go chociaż na tymczas? Pies nie będzie miał podobno gipsu, tylko będzie podrutowany. Wskazane jest żeby miał sterylne warunki, a w schronisku sami wiecie :shake:

Ja pisałam. To Magdy rodzina go cche. Zaraz się z nią skontaktuje bo obie siedzimy w domu z chorymi dziećmi.

Posted

Ten duży, biały psiak nie dość, że wychudzony to jeszcze miał na szyi kolczatkę owiniętą drutem. Dobrze, że się nie wrosła, ani nic. Dziewczyny od nas z osiedla, za którymi chodził, ściągnęły mu ją. A psiak ogólnie kochany jest i milutki. ;)

Posted

[quote name='sabinka40']shanti jutro przyjadę:lol:

Zapraszam!:lol:

Ja pisałam. To Magdy rodzina go cche. Zaraz się z nią skontaktuje bo obie siedzimy w domu z chorymi dziećmi.

Kurcze, dobrze by było. :-(

Ten duży, biały psiak nie dość, że wychudzony to jeszcze miał na szyi kolczatkę owiniętą drutem. Dobrze, że się nie wrosła, ani nic. Dziewczyny od nas z osiedla, za którymi chodził, ściągnęły mu ją. A psiak ogólnie kochany jest i milutki.

Biedak.Ale jest piękny. Ma duże szanse na dom. Oby szybko.