alina71 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ja się wybrałam ale do ambulatorium z młodym. Sory. Kwestia zrzutki aktualna. A ja póki co uziemiona. Czekam na zdjęcia. Quote
szafra Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Będą piękne zdjęcia! A Michał ma przylepkę ... Quote
shanti Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Powinna mieć na imię Rzepka, albo Przylepka:lol: Jeszcze jeden szczenior nie obfocony. Razem już osiem brzdąców :shake: Quote
psiara_agg Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Gdyby znalazł się właściciel tego pieska najprawdopodobniej dostałby mandat, nie wyglądało to na nieszczęśliwy wypadek, to zdjęcia z dzisiaj: został wyciągnięty i gdzieś pobiegł Quote
shanti Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Tego dużego już mamy. Hycel go namierzał kilka dni, bo nie umiał go znaleźć. Quote
szafra Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ten mały czarny podobny jest do Kubusia, którego adoptowała pewna rodzinka z dziećmi. Quote
DT Iwa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ładny ten duży... ładny na fotkach ma wyraz pyska taki sympatyczny :cool1: Quote
alina71 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A swoją droga gdzie takie ladne klatki schodowe sa u nas? Quote
Atrisko Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 shanti napisał(a):(...) Jeszcze jeden szczenior nie obfocony. Razem już osiem brzdąców :shake: Osiem maluchów??? aż tyle?!!!... qurcze domki na cito potrzebne a tu święta, nie najlepszy czas na adopcje...zresztą co ja piszę same doskonale o tym wiecie...to teraz wstawianie zdjęć albo namiary gdzie zdjęcia zobaczyć można... Quote
Mona1991 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Czyli tak... to co obfocone + ile nowych oprócz tego białego cuda??????? Armagedon na kołach... Wyjeżdżaliśmy przed 15... W ciągu pół godziny... Masakra. Quote
shanti Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Dużego jeszcze widziałyście chyba? A potem jeszcze Marek przyjechał ze szczeniakiem suczką, około trzymiesięczną. To już ósmy maluch. Quote
DT Iwa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ta dużego widziałyśmy jeszcze :cool3: ale masakra tyle szczeniaków :-o:-o Quote
Mona1991 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja pier......... Niedobrze. Anna, jak będziesz miała swoje zdjęcia, to popodmieniaj na FB. ;) Jedziem. Quote
shanti Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 W środę dwa psy jadą na operację. Sunia ze złamaną żuchwą i młodszy spaniel. Ma wybitą kość udową ze stawu. Ciotki, która to pisała o ludziach , którzy chcą spaniela? Ania? Może wzięli by go chociaż na tymczas? Pies nie będzie miał podobno gipsu, tylko będzie podrutowany. Wskazane jest żeby miał sterylne warunki, a w schronisku sami wiecie :shake: Quote
monika55 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Widziałam oba psiaki u weta. Grzegorz przywiózł. Spaniel ma chyba połamaną miednicę. Spały obydwa. Ten z połamaną żuchwą to musi jeść miękkie. Biedactwa. Quote
AnnArt Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mona - oki ;) O spanielu pisała Alina z tego co pamiętam. Kurcze ten młody jest taki fajny do ludzi... Popytam Quote
alina71 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='shanti']W środę dwa psy jadą na operację. Sunia ze złamaną żuchwą i młodszy spaniel. Ma wybitą kość udową ze stawu. Ciotki, która to pisała o ludziach , którzy chcą spaniela? Ania? Może wzięli by go chociaż na tymczas? Pies nie będzie miał podobno gipsu, tylko będzie podrutowany. Wskazane jest żeby miał sterylne warunki, a w schronisku sami wiecie :shake: Ja pisałam. To Magdy rodzina go cche. Zaraz się z nią skontaktuje bo obie siedzimy w domu z chorymi dziećmi. Quote
Dominika 0_0 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ten duży, biały psiak nie dość, że wychudzony to jeszcze miał na szyi kolczatkę owiniętą drutem. Dobrze, że się nie wrosła, ani nic. Dziewczyny od nas z osiedla, za którymi chodził, ściągnęły mu ją. A psiak ogólnie kochany jest i milutki. ;) Quote
shanti Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='sabinka40']shanti jutro przyjadę:lol: Zapraszam!:lol: Ja pisałam. To Magdy rodzina go cche. Zaraz się z nią skontaktuje bo obie siedzimy w domu z chorymi dziećmi. Kurcze, dobrze by było. :-( Ten duży, biały psiak nie dość, że wychudzony to jeszcze miał na szyi kolczatkę owiniętą drutem. Dobrze, że się nie wrosła, ani nic. Dziewczyny od nas z osiedla, za którymi chodził, ściągnęły mu ją. A psiak ogólnie kochany jest i milutki. Biedak.Ale jest piękny. Ma duże szanse na dom. Oby szybko. Quote
szafra Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cioteczki na FB schroniskowym jest zapytanie o numer konta ! Quote
Recommended Posts