Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Noc jest najgorsza... Pamiętam co przeżywałam z moją koszatniczką... I dalej przeżywam jak sobie to przypomne... Nie ukrywam, ale dzisiaj miałam problem ze spaniem jak chyba większość z Was... Boję się tego najgorszego...

Posted

Lucy noc przeżyła. Mona ją przywiezie na schronisko, podamy jej kroplówki tutaj, wokół lecznicy nie ma skrawka trawki, mała nie chce się wypróżniać w klacie ani na płytki, a to może jej zaszkodzić. Poleży w biurze, wyniesiemy na trawkę, jakby się pogarszało pojedzie w te pędy do weta. Potem będzie decyzja co dalej. Ja ją mogę po 15 do lecznicy zawieźć, ale muszę szybko jechać do domu, więc jakby ktoś mógł tam być i przytrzymać ją do kroplówki byłabym wdzięczna.

Posted

[quote name='shanti']Lucy noc przeżyła. Mona ją przywiezie na schronisko, podamy jej kroplówki tutaj, wokół lecznicy nie ma skrawka trawki, mała nie chce się wypróżniać w klacie ani na płytki, a to może jej zaszkodzić. Poleży w biurze, wyniesiemy na trawkę, jakby się pogarszało pojedzie w te pędy do weta. Potem będzie decyzja co dalej. Ja ją mogę po 15 do lecznicy zawieźć, ale muszę szybko jechać do domu, więc jakby ktoś mógł tam być i przytrzymać ją do kroplówki byłabym wdzięczna.[/QUOTE]

trzymam z całej siły za Lucy :kciuki:

Posted

[quote name='monika55']Wet rokuje ostrożnie. Wszystko może sie zdarzyć. Czekamy z nadzieja że ma silną wole życia.[/QUOTE]

Trzymam mocno i nie przerwanie... i nieustająco wierze w siłę NATURY i psiaków oraz nasze fluidy!...nieustajaco!

Posted

Ciotki pytam wszędzie, ale tu na wszelki wypadek też

[B][COLOR=red]Czy ktoś mógłby zawieźć Lusię dziś do 20.00 lub jutro między 9.00 a 15.00 do Zabrza?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Tam ma opłacone leczenie całodobowe przez Fundację Dr Lucy. Transport zapłacimy, a Dr Lucy serdecznie dziękujemy:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='shanti']Ciotki pytam wszędzie, ale tu na wszelki wypadek też

[B][COLOR=red]Czy ktoś mógłby zawieźć Lusię dziś do 20.00 lub jutro między 9.00 a 15.00 do Zabrza?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Tam ma opłacone leczenie całodobowe przez Fundację Dr Lucy. Transport zapłacimy, a Dr Lucy serdecznie dziękujemy:loveu:[/COLOR][/B][/QUOTE]
A w czym? w sensie transporterek klatka?

Posted

Alinko, klatka, bo mała może w aucie wymiotować po kroplówkach, chociaż już za bardzo nie ma czym. To Colie, więc pies niemały, ale w klacie tej co miałaś dla Suski wytrzyma.

Posted

Bardzo sie cieszę, że udalo Wam się załatwic transport i wierzę, ze pod całodobową opieka wetów uda sie uratować colinkę. Trzymam kciuki. Shanti oczywiscie prosimy o wiadomości u nas też, bo chwilowo tylko Ty masz kontakt z kliniką

Posted

Kurcze jak to wszystko szybko się dzieje !!! Ja w szpitalu niestety nie siedzę przy komputerze (nawet nie mam dostępu zbytnio) i nie jestem na bieżąco :shake: . A jak przyjeżdżam do domu to już po ptokach i wszystko załatwione...Trzymam za malutką , żeby w podróży nic się nie działo i szczęśliwie dojechali Krokiecik razem z Moną i Lusi. :multi:
Czekamy na wiadomość z podróży.