Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem bardzo ciekawa czy opiekunowie Frani zawioza ja jutro na sterylizację,bo buda bedzie chyba do oddania.Państwo twierdzą ,ze suczka nie chce w niej spac!Boja sie takze sterylizacji bo ,ktos im powiedział,że suczki wtedy uciekaja z domu!Zadzwonie jutro do lecznicy dla zwierzat i dowiem sie wiecej!

Posted

[quote name='Romka']Piękny pies ,pomagałam Perdusi umieśćić ja w schronisku!Swoją drogą masz szczęscie do tych psiaków już 3,a może to one mają szczęscie do Ciebie![/QUOTE]Wiesz Romciu, że ja też tak pomyślałam.

Posted

[quote name='Figafiga']dla was ciotki łowickie i nie łowickie

[B][COLOR=Magenta][URL="http://paczekdlaciebie.pl/6449"]http://www.paczekdlaciebie.pl/6449[/URL][/COLOR][/B][/QUOTE]

Nie łowicka ciotka dziękuje ;) coś czuje, ze to jutro będzie number one na facebooku ;)

Posted

[quote name='Figafiga']ja tez normalnie pękłam, jestem na diecie, ale przez ten dzień zgrzeszyłam aaaaaaa.....[/QUOTE]Ja musiałam je dziś oglądać i wąchać przez 13 godz.

Posted

perdusia robiłaś???i rozdawałaś przez 13 godz. czy może pracujesz w piekarni ha ha ha

a tak poza tym mamanabank czytam ten temat co mi przesłałaś na PW i szczęka mi się otwiera...

Posted

Ja też grzeszyłam zjadłam aż 4 pączki!Ale była dzis w schronisku po wiadomości do opisów.Znów mamy wysyp nowych psiaków.Nie ma juz owczarka długowłosego,ale jest nowy owczarek tez długowłosy po wypadku,ogolony i szyty grzbiet.Majka ma juz zdrowe ucho i pewnie jest już w schronisku bo jak przyjechałam to p.Marek po nia jechał.Nie ma małego długonogiego pieska,mówiłam na niego Boluś (siedział tu gdzie Atos jamnik),Toluś-Kaufland jest juz po stertylizacji a Negro ze sznurkiem szczeka na wszystkich ze strachu.Fizia podeszła do mnie po kaszankę i podobnie zrobiła Tola.Kudłaty ,czarny psiak zwany przez nas tapczanikiem jest w boksie Zadry i Antosia.A Mela i Fizia mają nowa malutka koleżankę.Lenka siedzi sama w boksie i jak zobaczyła moja Romkę to chciała ja zjeść!W sobotę mamy mnóstwo zajęć szczególnie zdjęciowych i socjalizujących.