lilo Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 kurcze no próbowałam to nikt nawet nie zauważył mojej propozycji ;p wg. mnie Bobo to od tego że Pręguś przestraszony był , a dla dzieci strasz to Bobo ;p Quote
Pies Wolny Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 lilo napisał(a):kurcze no próbowałam to nikt nawet nie zauważył mojej propozycji ;p wg. mnie Bobo to od tego że Pręguś przestraszony był , a dla dzieci strasz to Bobo ;p Widzieć widziałem, ale zapomniałem odpowiedzieć - sorry. No dobra powiem tak : BoBo, czyli to składka z dwu słów i nie ma związku z dziećmi starszymi, ani bobasami. Oba słowa można uznać za polskie. No i .... ;) Quote
J_ulia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Kurde myślałam nad tym Bobo , myślałam... i nic nie wymyśliłam :( ... Quote
lilo Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja też kombinuję i nie mogę wymyślic , może mała podpowiedź ?? Quote
Pies Wolny Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dobra, powiem tak Bon.......Bo...... znaczy BoBo. To duuuża podpowiedź. Druga podpowiedź to takie pytanie : a ile jest cukru w cukrze - pytanie ze znanego filmu (stary film za to szlagier). Na razie musi wystarczyć :p Quote
hotelterier5 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dzięki za dobre wieści. ZOBACZYŁAM ZDJĘCIA I ODETCHNĘŁAM. Quote
Pies Wolny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mam nowe fotencje, jedną baaaardzo superową dla Winner'a 'rki zatrzymam. Umawiamy się tak, wszyscy zaczynają zgadywać, a za dwie godz. puszczam foty. Jak ktoś trafi, no nawet na 50 % dostanie fotę na swojego maila i będzie się mógł chwalić :loveu: Quote
J_ulia Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Kurde mi się z cukierkami , albo czekoladkami z bonbonierki kojarzy... myślę... Quote
Pies Wolny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Hm, Claudia mówi o BoBo, że słodki jest jak cukierek - to prawda. Ale ..... dobra odpowiedź zaliczam na .... 45 % :eviltong: . Czekam dalej - potem będzie kolejna podpowiedź. Quote
J_ulia Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Pies Wolny napisał(a):Hm, Claudia mówi o BoBo, że słodki jest jak cukierek - to prawda. Ale ..... dobra odpowiedź zaliczam na .... 45 % :eviltong: . Czekam dalej - potem będzie kolejna podpowiedź. 45 % ... tylko... co ten Pręguś mógł wymyślić... może tak jak moja Cola za młodu wyżera cukier z cukierniczki... nie mam pomysłu... Quote
Pies Wolny Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dobra Julia dostaje zdjęcie za strzał bliski celu i całokształt. Proszę o decyzję jak mam przesłać. A teraz sprawozdaję nowiny. Pręgolino BoBo lubi hasać po ogrodzie i hasa, hasa, aż padnie i leży jak zewłok i ..... się grzeje na słońcu. Spacerkuje bez końca, a jak jest komenda do domu do najpierw kuchnia, potem myje gary :evil_lol: taki grzeczny Synuś. Najfajniejsze zdjęcie tej serii jest dla Juli. Podpowiedź II - Bo.... Bokser - nooo teraz to już z górki. Na nagrodę czekać trzeba będzie do kolejnej serii - ale najpierw poprawna odpowiedź ! Quote
lilo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kurcze ale super fotki , Pręguś jest przepiekny :) a pamiętacie jak Julia go łapała ?? Ja obstawiam że to jest BonBokser( Bon jak cukierek ) , albo Boski Bokser ;p ewentualnie BonajpieknieszyBoksertoPręguś :) i nic więcej mi do głowy nie przychodzi ;p Quote
kaskadaffik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ale piękne zdjęcia, a jakie ma Bobo wypasiaste szele !!! Quote
Pies Wolny Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Tadammm !!!! Pręguś's Prize of Victory and the Winner is ..... JULIA :laola: Komisja konkursowa orzeka, iż kolejną zwyciężczynią została Lilo za trafienie powyżej 50 %. Zdjęcie zostanie wręczone wkrótce - może być dni parę - ale będzie ! Komisja jednocześnie informuje, iż konkurs ...... trwa nadal - brak trafienia 100% :eviltong: III podpowiedź - jak dużo jest cukru w .... cukrze ? :p Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zdjecia super, bo super domek. :loveu: W konkursie nie podejmuje sie brac udziału, bo moje czarnowidztwo podpowiada mi pytanie, czy Pregus przypadkiem nie ma cukrzycy ( ? ) Mam nadzieje, ze strzal był niecelny :evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nie, nie, cukrzycy u Bobo nie stwierdzono. Udział w konkursie jak najbardziej możesz wziąć :lol: . Z tym cukrem to jest dokładnie tak jak było na filmie. 'Profesor' tłumaczył, że prowadzi 'badania' ponieważ zawartość cukru w cukrze jest zależna od tego gdzie położony jest sklep - w naszym przypadku to tylko przenośnia. Podmiotowy 'udział' nie zależy od miejsca, a od ..... za dużo bym powiedział :eviltong: . Konkurs trwa. Quote
lilo Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no i lipa , ja mam zero pomyslow - proponuje zeby Pies Wolny odgadl i w nagrode wkleil sobie tutaj zdjecie :P a co u Pregola ?? Quote
Pies Wolny Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Lilo - nie załamuj się i nie poddawaj. Sukces Pręgola BoBo dowodzi, że nie można się poddawać :lol:. Robimy tak, najpierw zdjęcie dla Ciebie, potem .... ostatnia podpowiedź, potem powiem. Zdjęcia BoBo są wszystkie Wasze :p . Quote
lilo Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 dla nas to zawsze bedzie Pręguś , o żadnym psie nie myslę tak intensywnie jak o nim... kochana psinka - dobrze że mu się udało :) żałuję że nie poznałam go osobiscie... Quote
J_ulia Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dziękuję za piłeczkowe zdjęcie :) Quote
Odi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Wkrótce będą kolejne piłeczkowe fotki, a do tego Pręguś elegant zaprezentuje się w innych szelkach:eviltong: Quote
Pies Wolny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Tadammmm !!! Pręguś's Prize of Victory and the Winner is ... LILO :laola: Teraz garść wiadomości. Pręguś - BoBo chyba się już do końca zaaklimatyzował. Śpi przytulony do Antona, przestali snuć opowieści o Królu Puszczy, obaj dostali zgodę na ponowne używanie kanapy, nawet zamieniają się miejscami :p Na spacerach po osiedlu BoBo zapoznał nowych Kumpli i Koleżanki, nawiązał nawet przyjacielskie stosunki. Jak się mówi, wszyscy we wsi zachwyceni BoBasem. BoBo zaliczył wizytę kontrolną u Weta. Oczywiście Weta i Jego Asystentkę owinął sobie wokół palca. Byli nim zachwyceni, przy badaniu serca łapał ich delikatnie za palce i stroił groźne miny, ale wywoływał tylko śmiech i radość. W ogóle Pręgol to zabawowy facet - słodki zabawny podfruwajek (cytat). Ma już niezły zestaw zabawek - oczywiście zabiera ze sobą na spacer po kolei każdą, ale najlepsze są wszelkiej maści piłeczki. Ma niespożyta energię w tych zabawach - co najmniej mistrz Niemiec ! powiem na ucho będzie film. A teraz zdjątka poza konkursowe, dla wszystkich :lol: I jeszcze jedno z serii konkursowych nagród też dla wszystkich na zachętę do zgadywania. Ostatnia podpowiedź do konkursu w postaci pytania : ile boksera jest w Pręgusiu ? jak nikt nie zgadnie to chyba się pochlastam, abo co inne. Dobra na nagrodę przeznaczę film i zdjęcie. słuchajcie , proponuję po szczeniaczku ..... i lepiej się myśli (co najwyżej piwa ... bezalkoholowego, a Wy o czym .... :eviltong:) Quote
J_ulia Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 ! Dziękuję, dziękuje , dziękuję :):):) za zdjęcia i cudne wieści. Quote
lilo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 dziekuje za wspaniale zdjecie :) Bobo jest prze-zaje-fantastyczny :P to ja jeszcze raz strzele , skoro jest 100 % boksera w Pregusiu to on jest Bokserski Bokser :P Quote
Recommended Posts