Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

kurcze no próbowałam to nikt nawet nie zauważył mojej propozycji ;p wg. mnie Bobo to od tego że Pręguś przestraszony był , a dla dzieci strasz to Bobo ;p

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
kurcze no próbowałam to nikt nawet nie zauważył mojej propozycji ;p wg. mnie Bobo to od tego że Pręguś przestraszony był , a dla dzieci strasz to Bobo ;p

Widzieć widziałem, ale zapomniałem odpowiedzieć - sorry. No dobra powiem tak : BoBo, czyli to składka z dwu słów i nie ma związku z dziećmi starszymi, ani bobasami. Oba słowa można uznać za polskie. No i .... ;)

Posted

Dobra, powiem tak Bon.......Bo...... znaczy BoBo. To duuuża podpowiedź. Druga podpowiedź to takie pytanie : a ile jest cukru w cukrze - pytanie ze znanego filmu (stary film za to szlagier). Na razie musi wystarczyć :p

Posted

Mam nowe fotencje, jedną baaaardzo superową dla Winner'a 'rki zatrzymam. Umawiamy się tak, wszyscy zaczynają zgadywać, a za dwie godz. puszczam foty. Jak ktoś trafi, no nawet na 50 % dostanie fotę na swojego maila i będzie się mógł chwalić :loveu:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Hm, Claudia mówi o BoBo, że słodki jest jak cukierek - to prawda. Ale ..... dobra odpowiedź zaliczam na .... 45 % :eviltong: . Czekam dalej - potem będzie kolejna podpowiedź.

45 % ... tylko...
co ten Pręguś mógł wymyślić... może tak jak moja Cola za młodu wyżera cukier z cukierniczki... nie mam pomysłu...

Posted

Dobra Julia dostaje zdjęcie za strzał bliski celu i całokształt. Proszę o decyzję jak mam przesłać.

A teraz sprawozdaję nowiny. Pręgolino BoBo lubi hasać po ogrodzie i hasa, hasa, aż padnie i leży jak zewłok i ..... się grzeje na słońcu. Spacerkuje bez końca, a jak jest komenda do domu do najpierw kuchnia, potem myje gary :evil_lol: taki grzeczny Synuś.

Najfajniejsze zdjęcie tej serii jest dla Juli.

Podpowiedź II - Bo.... Bokser - nooo teraz to już z górki.
Na nagrodę czekać trzeba będzie do kolejnej serii - ale najpierw poprawna odpowiedź !

Posted

Kurcze ale super fotki , Pręguś jest przepiekny :)
a pamiętacie jak Julia go łapała ??
Ja obstawiam że to jest BonBokser( Bon jak cukierek ) , albo Boski Bokser ;p ewentualnie BonajpieknieszyBoksertoPręguś :) i nic więcej mi do głowy nie przychodzi ;p

Posted

Tadammm !!!!

Pręguś's Prize of Victory and the Winner is ..... JULIA :laola:

Komisja konkursowa orzeka, iż kolejną zwyciężczynią została Lilo za trafienie powyżej 50 %.
Zdjęcie zostanie wręczone wkrótce - może być dni parę - ale będzie !

Komisja jednocześnie informuje, iż konkurs ...... trwa nadal - brak trafienia 100% :eviltong:

III podpowiedź - jak dużo jest cukru w .... cukrze ? :p

Posted

Zdjecia super, bo super domek. :loveu:
W konkursie nie podejmuje sie brac udziału, bo moje czarnowidztwo podpowiada mi pytanie, czy Pregus przypadkiem nie ma cukrzycy ( ? )
Mam nadzieje, ze strzal był niecelny :evil_lol:

Posted

Nie, nie, cukrzycy u Bobo nie stwierdzono. Udział w konkursie jak najbardziej możesz wziąć :lol: . Z tym cukrem to jest dokładnie tak jak było na filmie. 'Profesor' tłumaczył, że prowadzi 'badania' ponieważ zawartość cukru w cukrze jest zależna od tego gdzie położony jest sklep - w naszym przypadku to tylko przenośnia. Podmiotowy 'udział' nie zależy od miejsca, a od ..... za dużo bym powiedział :eviltong: . Konkurs trwa.

Posted

Lilo - nie załamuj się i nie poddawaj. Sukces Pręgola BoBo dowodzi, że nie można się poddawać :lol:. Robimy tak, najpierw zdjęcie dla Ciebie, potem .... ostatnia podpowiedź, potem powiem. Zdjęcia BoBo są wszystkie Wasze :p .

Posted

dla nas to zawsze bedzie Pręguś , o żadnym psie nie myslę tak intensywnie jak o nim... kochana psinka - dobrze że mu się udało :) żałuję że nie poznałam go osobiscie...

Posted

Tadammmm !!!

Pręguś's Prize of Victory and the Winner is ... LILO :laola:

Teraz garść wiadomości.
Pręguś - BoBo chyba się już do końca zaaklimatyzował. Śpi przytulony do Antona, przestali snuć opowieści o Królu Puszczy, obaj dostali zgodę na ponowne używanie kanapy, nawet zamieniają się miejscami :p
Na spacerach po osiedlu BoBo zapoznał nowych Kumpli i Koleżanki, nawiązał nawet przyjacielskie stosunki. Jak się mówi, wszyscy we wsi zachwyceni BoBasem.
BoBo zaliczył wizytę kontrolną u Weta. Oczywiście Weta i Jego Asystentkę owinął sobie wokół palca. Byli nim zachwyceni, przy badaniu serca łapał ich delikatnie za palce i stroił groźne miny, ale wywoływał tylko śmiech i radość.
W ogóle Pręgol to zabawowy facet - słodki zabawny podfruwajek (cytat). Ma już niezły zestaw zabawek - oczywiście zabiera ze sobą na spacer po kolei każdą, ale najlepsze są wszelkiej maści piłeczki. Ma niespożyta energię w tych zabawach - co najmniej mistrz Niemiec ! powiem na ucho będzie film.
A teraz zdjątka poza konkursowe, dla wszystkich :lol:

I jeszcze jedno z serii konkursowych nagród też dla wszystkich na zachętę do zgadywania. Ostatnia podpowiedź do konkursu w postaci pytania : ile boksera jest w Pręgusiu ? jak nikt nie zgadnie to chyba się pochlastam, abo co inne. Dobra na nagrodę przeznaczę film i zdjęcie.

słuchajcie , proponuję po szczeniaczku ..... i lepiej się myśli (co najwyżej piwa ... bezalkoholowego, a Wy o czym .... :eviltong:)

Posted

dziekuje za wspaniale zdjecie :) Bobo jest prze-zaje-fantastyczny :P to ja jeszcze raz strzele , skoro jest 100 % boksera w Pregusiu to on jest Bokserski Bokser :P