Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']najpierw spytam donację. 10 listopada to pierwszy dzień wolnego kojca, tak?[/QUOTE]
No to się zapytała:evil_lol:. Po 10-tym mogę jechać.

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja, dzięki!!! zwrot kosztów paliwa oczywiście zapewniamy. oraz kawa i przekąska w drodze, na głodniaka jeździć nie będziesz :p.

najlepiej byłoby chyba, jakby donacja, ania z brodicy i fundacja wspólnie dogadały się do terminu i całej logistyki.
kto pojedzie z donacją? typowałabym marlenkę, bo po pierwsz eprimo jest w okolicy, a po drugie primo to jest zgrany team :razz:

Posted

zapraszam na watek Miszki:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/[/URL]

Posted

Trampik ma DS!!:multi:
w takim razie mogę się już na 100% zadeklarować
50 zł na hotelik dla Rikiego
i mam nadzieję ,że wpłata 200 zł już dotarła
50 zł za listopad wpłacę w poniedziałek

rudziaszku dobre dni idą dla Ciebie:loveu:
bardzo się cieszę:loveu:
ale dredy przy poooopce to on ma takie chyba słuszne :cool3:

Posted

[quote name='sonikowa']
[B] Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła.
[/B][/QUOTE]

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13399934#post13399934]*Bazarek ogłoszeniowy dla Rikiego z Boguszyc. Do 7.11 ZAPRASZAM - Dogomania Forum[/url]

:p

Posted

Przepraszam za offa, ale to jakaś masakra :(

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/"]HORROR W SZYDLOWCU! konajace zwierzeta na ulicach !DRASTYCZNE ZDJECIA![/URL]

Posted

zrobiłam stałe zlecenie do marca - jakby potem było jeszcze potrzebne to proszę, niech mnie ktoś przypilnuje żebym przedłużyła, bo mam sklerozę.
Powinno wyjść jutro i być jutro, bo Riki ma konto w tym samym banku co ja.

Posted

Odnosnie daty transportu to w tym tygodniu powinnam znac doładnie. Wyjazd Lenki się trochę przedłuza, bo nowy dom jest w trakcie przeprowadzki...i jak wiadomo przy budowie gdy ktos coś zawali to wszystko zaczyna sie sypac...mam jednak nadzieje ze do tego 10 wyjedzie.

Popołudniu wstawie info odnosnie wpływów na konto.

Posted

anciaahk, zarzucony - co zrobić? o pise niewiele wiadomo, tyle, ze jest - nawet nie pokusiłabym sie o ogłaszanie poza dogo. mój kolega jeszcze tam siedzi, ale juz niedługo bo im tyłki odmarzaja. pies jest. zimę przeżyje, tam się nim zjaęto, ale te jego spacery po ulicy :shake:.

nie mam pomysłu, niestety. to łatwy pies do kojca czy na podwórko, na pewno, ale czy czystość trzyma, czy był kiedykolwiek na smyczy? któż to wie...

ania, to czekamy na info odnośnie terminu przeprowadzki rikiego

Posted

Kręcił się wokół sklepu spożywczego, więc może rzeczywiście jakoś ktoś go karmi. W Kętrzynie jest kobieta z TOZ, która zajmuje się psiakami, może jej to zgłosić? On musiałby najpierw mieć DT. A zgłaszany był na sznaucerowate?