donacja Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']najpierw spytam donację. 10 listopada to pierwszy dzień wolnego kojca, tak?[/QUOTE] No to się zapytała:evil_lol:. Po 10-tym mogę jechać. Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='donacja']No to się zapytała:evil_lol:. Po 10-tym mogę jechać.[/QUOTE] Super! No wszystko się układa normalnie jak we śnie :- ) Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Riki jest fajny!:loveu: Spodoba się, zobaczycie!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [B]Wpływy:[/B] +26zł MMd +40zł Livka i Nikus +50zł Ewa W. --------- +116zł Było +30zł [COLOR=SeaGreen][B]Razem : +146zł[/B][/COLOR] Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wysle lada dzien. Musze tylko dotrzec do W. U. Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 donacja, dzięki!!! zwrot kosztów paliwa oczywiście zapewniamy. oraz kawa i przekąska w drodze, na głodniaka jeździć nie będziesz :p. najlepiej byłoby chyba, jakby donacja, ania z brodicy i fundacja wspólnie dogadały się do terminu i całej logistyki. kto pojedzie z donacją? typowałabym marlenkę, bo po pierwsz eprimo jest w okolicy, a po drugie primo to jest zgrany team :razz: Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 zapraszam na watek Miszki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/[/URL] Quote
figa33 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Trampik ma DS!!:multi: w takim razie mogę się już na 100% zadeklarować 50 zł na hotelik dla Rikiego i mam nadzieję ,że wpłata 200 zł już dotarła 50 zł za listopad wpłacę w poniedziałek rudziaszku dobre dni idą dla Ciebie:loveu: bardzo się cieszę:loveu: ale dredy przy poooopce to on ma takie chyba słuszne :cool3: Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To Trampik zostal w DT na DS ?? Gratulacje. No i Riki, ale ci sie trafilo:):) Quote
mgie Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='sonikowa'] [B] Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła. [/B][/QUOTE] [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13399934#post13399934]*Bazarek ogłoszeniowy dla Rikiego z Boguszyc. Do 7.11 ZAPRASZAM - Dogomania Forum[/url] :p Quote
sonikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Oj, Mgie, ty to jesteś naprawdę :-) Dzieki! Quote
mikoada Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przepraszam za offa, ale to jakaś masakra :( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/"]HORROR W SZYDLOWCU! konajace zwierzeta na ulicach !DRASTYCZNE ZDJECIA![/URL] __________________ Quote
anciaahk Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Proszę o info kiedy będzie u Ani w hoteliku, wtedy zrobię przelew :). Riki rudzielcu pokazuj się :). Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Z tego co wiem to jedzie chyba 10 listopada. Pieniadze pewnie mile widziane jak najwczesniej, bo pies musi isc do fryzjera itp :):) Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 zrobiłam stałe zlecenie do marca - jakby potem było jeszcze potrzebne to proszę, niech mnie ktoś przypilnuje żebym przedłużyła, bo mam sklerozę. Powinno wyjść jutro i być jutro, bo Riki ma konto w tym samym banku co ja. Quote
anciaahk Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ok, ja też utworzyłam zlecenie, jutro kaska powinna być na koncie. A co tam u Rikiego? Spakowany? Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Riki, niestety, nie ma wiele pakowania. książeczka, obróżka to cały dobytek... Quote
anciaahk Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A propo SBD widziałam w piątek naszego zębatka w Św.Lipce. Z nim jest temat zarzucony? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Odnosnie daty transportu to w tym tygodniu powinnam znac doładnie. Wyjazd Lenki się trochę przedłuza, bo nowy dom jest w trakcie przeprowadzki...i jak wiadomo przy budowie gdy ktos coś zawali to wszystko zaczyna sie sypac...mam jednak nadzieje ze do tego 10 wyjedzie. Popołudniu wstawie info odnosnie wpływów na konto. Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 anciaahk, zarzucony - co zrobić? o pise niewiele wiadomo, tyle, ze jest - nawet nie pokusiłabym sie o ogłaszanie poza dogo. mój kolega jeszcze tam siedzi, ale juz niedługo bo im tyłki odmarzaja. pies jest. zimę przeżyje, tam się nim zjaęto, ale te jego spacery po ulicy :shake:. nie mam pomysłu, niestety. to łatwy pies do kojca czy na podwórko, na pewno, ale czy czystość trzyma, czy był kiedykolwiek na smyczy? któż to wie... ania, to czekamy na info odnośnie terminu przeprowadzki rikiego Quote
anciaahk Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kręcił się wokół sklepu spożywczego, więc może rzeczywiście jakoś ktoś go karmi. W Kętrzynie jest kobieta z TOZ, która zajmuje się psiakami, może jej to zgłosić? On musiałby najpierw mieć DT. A zgłaszany był na sznaucerowate? Quote
Recommended Posts