Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport wygląda tak: psy - Rikiegi i parkę z Boguszyc zawiezie Donacja w sobotę. Za beznyznę zwróci jej ania, były na to przecież zbierane środki, więc to nei problem. jest jeden problem - ponieważ mają jechać TRZY psy, poytrzebne są transporterki. Donacja może je odebrać w Wawie. Musimy je mieć, popytajcie ciotki, może ktoś pożyczy.

Posted

Ja mam pytanie, a właściwie problem, opłaciłam pobyt Rikiego za listopad zgodnie z Waszym życzeniem, a tymczasem w listopadzie Riki nie dotarł do hoteliku. Wstrzymuję się więc z kolejną płatnością do czasu aż Riki przybędzie do hoteliku. Teraz już musialabym wpłacić kolejną ratę za grudzień.
Jak są jakieś inne ustalenia to proszę o info.

Posted

Riki pojedzie w poniedziałek, Donacja jutro nie mogła, więc ostatecznie zawiezie go Pati C.
Oczywiście, na razie jest deklaracja za jeden miesiąc i to obowiązuje. Następne proszę wpłacać pod koniec grudnia. Dziękujemy!

Posted

Ja mogę płacić pierwszego każdego miesiąca, więc kolejny przelew po prostu przesuwam o miesiąc :). I cieszę się, że w końcu Riki dotrze do Ani. Ode mnie będzie już rzut beretem.:roll:

Posted

dobra, dopiero teraz mogłam wejść na dogo. konkrety: pati c wiezie w poniedziałek rikiego, stasia i pusię (pucię?). ma się kontaktować z anną dziś wieczorem w kwestii logistyki - jak duże sa pieski - bo musi obmyslec strategie rozmieszczenia ich w samochodzie i ew. pożyczenia kontenerków, o której będzie w boguszycach, żeby pan józef wiedział; czy maja smycze itd, żeby je można było bezpiecznie przeewieźć. wiecie,s tandard. mam nadzijere, ze się dziewczyny dogadaja. napisałam pokrótce smsa do ostatniej szansy, zeby wiedziała, co i jak... kaskę z atransport przekazuje ania, rozumiem, z epsy dzielą się transportem na 3, więc riki będzie miał jeszcze drobne wskarpecie na nieprzewidziane przypadki.
poporsiłam też o przygotowanie ksiązeczki.
zbliża mi sie wielkimi krokami maskaryczny czas w pracy....

Posted

anciaahk napisał(a):
Ja mam pytanie, a właściwie problem, opłaciłam pobyt Rikiego za listopad zgodnie z Waszym życzeniem, a tymczasem w listopadzie Riki nie dotarł do hoteliku. Wstrzymuję się więc z kolejną płatnością do czasu aż Riki przybędzie do hoteliku. Teraz już musialabym wpłacić kolejną ratę za grudzień.
Jak są jakieś inne ustalenia to proszę o info.

Chyba wszyscy zapłaciliśmy za listopad, ale myślę, że to można "przeksięgować" na grudzień.
Nie wiem, jak myślicie.

Posted

No oczywiście- to jasna sytuacja. Dlatego jak ktos nie chce płacić do przodu- to teraz na spokojnie może w styczniu wysłac przelew:)
Riki bedzie w hotelu praktycznie od 1 grudnia i od tego momentu liczymy hotel.
Ja mam wszystkie wpłaty liczone razem i z tej puli bedzie opłacony transport, szczepienia itp.