Magellan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ile jeszcze do zebrania? Może uda się wspomóc..... Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sonikowa napisał(a):Livka, bo się Nikuś dowie ;) ale dzięki wielkie, mam nadzieję, że on szybko do ds pofrunie. :diabloti::diabloti: Nikuś dokłada swoje 20 zł/mc dla Rikusia :cool3::cool3::cool3: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Polazłam na prywatne żebry, do koleżanki:) obiecała się ustosunkować Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Livka napisał(a)::diabloti::diabloti: Nikuś dokłada swoje 20 zł/mc dla Rikusia :cool3::cool3::cool3: O, dzięki :-) Zaraz położe spać dziecko i wszystko policzę ! Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No, policz też moje. jak pisałam to wychodziło jakieś 26 zeta przez te dolary kanadyjskie:) Quote
Wunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mmd napisał(a):Polazłam na prywatne żebry, do koleżanki:) obiecała się ustosunkować działa :multi: już się ustosunkowywuję: Macie moje 20 zł.:cool1: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dziękuję kochana, chyba jesteśmy już bardzo blisko celu:loveu: Kurczę, dobra jestem w żebraniu:diabloti: to ma przyszłość Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No ciotki i wujkowie, cud sie stał pewnego razu.. Jak zwykle na dogo ;-) Choć tym razem myślałam, że juz sie nie stanie :shake: Mamy kasę. 316 zł w stałych deklaracjach. Do pełnej sumy brakuje 34 zł (350 zł wynosi miesiąc u Ani), ale z tym już można ryzykować, że bazarki pokryją :-) Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła. Magellan, jeśli możesz się dorzucić, to nam bardzo pomożesz, bo zawsze to mniejszy stres co miesiąc :-) i jakby jakaś deklaracja wypadła... A oto lista nawspanialszych ze wspaniałych (można sie jeszcze zapisywać :cool3:): DEKLARACJE: dzidda- 10 ZŁ sbd - 15 zł orpha - 5 zł Livka - 20 zł mikoada -10zł Florentynka - 20 zł szarotka - 40 dolarów kanadyjskich = ok 104 zł Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) Monika z Katowic – 20 zł Nikus – 20 zł mmd – 26 zł Wunia – 20 zł anciaahk - 20 zł W SUMIE: 340 zł ! jednorazowo (to pewnie na transport pójdzie): CoolCaty - 50zł Figa33 - 200 zł anonim od magellan 20 zł w sumie: 270 zl :-) Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A ja tam wierzę w cuda :loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Livka napisał(a):A ja tam wierzę w cuda :loveu::loveu::loveu: Ja już też :loveu: Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jutro zadzwonie na rekonesans do Trampa i ustale jakis koncowy termin podjecia decyzji bo nie moze trwac tak w zawieszeniu , chociaz mam wrazenie ze telefon bedzie tylko formalnoscia ,bo bylam umowiona ze jakby tylko cos bylo nie tak to pani Jola miala dzwonic. Nie chce sie cieszyc przedwczesnie , ale umowa byla jasna ze oni chwilowo na czas kastracji i po daja mu dt a przy okazji poznaja go i zdecyduja czy Tramp zostaje czy nie .... Quote
Magellan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty? Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sonikowa, pozwolę sobie się nie zgodzić z tym wyliczeniem;) 40 dolców kanadyjskich to 104 stąd moje 26 więc mamy 320 a ten "ogonek" to moja kochana Wunia, która zareagowała natychmiast:loveu: Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Magellan napisał(a):Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty? Najprawdopodobniej na konto hoteliku, ale jeszcze się upewnie i porozsyłam numer konta. Bardzo dziekuję za odzew!!!! Mmd, dobrze, te 4 zl takie ruchome, bo nie wiadomo jaki kurs ;-) Ale dziękuję za czujność! :-) Quote
anciaahk Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll: Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 anciaahk napisał(a):Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll: Cioteczko, dzięki, będę spać spokojniej :-) To bardzo dużo - 20 zł! Quote
Nikus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jestem tu już jakiś czas i ciągle nie wiem jak to się dzieje,że z niczego udaje się w ostatniej chwili:multi: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wiedziałam, gdzie są właściwi dogomaniacy:) sbd już uprzejmie doniosłam Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Az sie balam wejsc :p:p, ale widze, ze sie udalo :loveu::loveu::loveu:, to super. Dajcie znac gdzie wplacic. Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nikus napisał(a):jestem tu już jakiś czas i ciągle nie wiem jak to się dzieje,że z niczego udaje się w ostatniej chwili:multi: mnie też to zadziwia:) tu jest masa pozytywnej energii, szczególnie przy takich akcjach Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mmd napisał(a):mnie też to zadziwia:) tu jest masa pozytywnej energii, szczególnie przy takich akcjach Ja uwazam, ze to jest wspaniale, dlatego nie mozna sie poddawac i wpadac w dola, to nigdy nikomu nie pomoglo. Trzeba zawsze walczyc do konca :loveu::loveu::loveu: i wierzyc, ze sie wygra:multi::multi::multi::multi: Quote
Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Szarotka napisał(a):Ja uwazam, ze to jest wspaniale, dlatego nie mozna sie poddawac i wpadac w dola, to nigdy nikomu nie pomoglo. Trzeba zawsze walczyc do konca :loveu::loveu::loveu: i wierzyc, ze sie wygra:multi::multi::multi::multi: Tak , wiara czyni cuda :lol: tym bardziej wsród takich ludzi :loveu: To jest niesamowite, zadziwiające, cudowne ... ;);) Krzywda, obojętnie czy ludzka czy psia wywołuje odruch serca, pozytywny odruch i to jest piękne:p:p Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 kolana mi zmiękły wczoraj, jak mmd zadzowniła :evil_lol:. dziękuje, dziękuje, dziękuję wam wszystkim w imieniu rikiego. z przelewami zaczekajmy, niech sonikowa załatwi formalności z anią i fundacja. tzreba tez załatwić transport.... aha, ja to mam sklerozę i byłabymz adowolona, jakby mi przypominanno o deklaracjach -zatem zamierzam jakby co rozsyłac co miesiąc pw do was, bez cykania się :diabloti: Florentynka napisał(a):Co mogę zrobić? Jak podniosę do 20 zł swoją deklarację to to coś da? Monika z Katowic napisał(a):Deklaruję 20 zł miesięcznie. Cudowny psiak!:loveu: Livka napisał(a):do moich 10 zł dodajcie jeszcze 10 dla Rikusia;), to jest deklaracja stała:cool3: a niech tam qrcze Wunia napisał(a):działa :multi: już się ustosunkowywuję: Macie moje 20 zł.:cool1: Magellan napisał(a):Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty? anciaahk napisał(a):Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll: uratowałyście sytuację, dziękuje bardzo za akcję w ostatnim momencie. sonikowa napisał(a):No ciotki i wujkowie, cud sie stał pewnego razu.. Jak zwykle na dogo ;-) Choć tym razem myślałam, że juz sie nie stanie :shake: Mamy kasę. 316 zł w stałych deklaracjach. Do pełnej sumy brakuje 34 zł (350 zł wynosi miesiąc u Ani), ale z tym już można ryzykować, że bazarki pokryją :-) Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła. Magellan, jeśli możesz się dorzucić, to nam bardzo pomożesz, bo zawsze to mniejszy stres co miesiąc :-) i jakby jakaś deklaracja wypadła... A oto lista nawspanialszych ze wspaniałych (można sie jeszcze zapisywać :cool3:): DEKLARACJE: dzidda- 10 ZŁ sbd - 15 zł orpha - 5 zł Livka - 20 zł mikoada -10zł Florentynka - 20 zł szarotka - 40 dolarów kanadyjskich = ok 104 zł Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) Monika z Katowic – 20 zł Nikus – 20 zł mmd – 26 zł Wunia – 20 zł anciaahk - 20 zł W SUMIE: 340 zł ! jednorazowo (to pewnie na transport pójdzie): CoolCaty - 50zł Figa33 - 200 zł anonim od magellan 20 zł w sumie: 270 zl :-) super! jest i na transport i być może na jakies małe weterynaryjne wydatki, jkaby co... dzieki waszym deklaracjom rudy riki ma szanse na normalne zycie. Quote
orpha Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rudasek jest obstawiony ,ale Ty moja droga to sie z kadarek nie wyplacisz :evil_lol: , mam w zastawie Twoja czapke i zosiny kaganiec :cool3: i pamietaj ze Cie przepuscilam :eviltong:. W sumie to dobrze , ze przedemna weszlas bo z zdejmowanie szwow Kseni troche potrwalo :diabloti: , 15 minut trwalo samo polozenie jej do góry sadełkiem :mad: Quote
Recommended Posts