Magellan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ile jeszcze do zebrania? Może uda się wspomóc..... Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='sonikowa']Livka, bo się Nikuś dowie ;) ale dzięki wielkie, mam nadzieję, że on szybko do ds pofrunie.[/QUOTE] :diabloti::diabloti: Nikuś dokłada swoje 20 zł/mc dla Rikusia :cool3::cool3::cool3: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Polazłam na prywatne żebry, do koleżanki:) obiecała się ustosunkować Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Livka']:diabloti::diabloti: Nikuś dokłada swoje 20 zł/mc dla Rikusia :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] O, dzięki :-) Zaraz położe spać dziecko i wszystko policzę ! Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No, policz też moje. jak pisałam to wychodziło jakieś 26 zeta przez te dolary kanadyjskie:) Quote
Wunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='mmd']Polazłam na prywatne żebry, do koleżanki:) obiecała się ustosunkować[/QUOTE] działa :multi: już się ustosunkowywuję: Macie moje 20 zł.:cool1: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dziękuję kochana, chyba jesteśmy już bardzo blisko celu:loveu: Kurczę, dobra jestem w żebraniu:diabloti: to ma przyszłość Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]No ciotki i wujkowie, cud sie stał pewnego razu.. Jak zwykle na dogo ;-) Choć tym razem myślałam, że juz sie nie stanie :shake: [/B] [B]Mamy kasę. 316 zł w stałych deklaracjach. Do pełnej sumy brakuje 34 zł (350 zł wynosi miesiąc u Ani), ale z tym już można ryzykować, że bazarki pokryją :-)[/B] [B] Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła. [/B] [B]Magellan, jeśli możesz się dorzucić, to nam bardzo pomożesz, bo zawsze to mniejszy stres co miesiąc :-) i jakby jakaś deklaracja wypadła... [/B] [B]A oto lista nawspanialszych ze wspaniałych (można sie jeszcze zapisywać :cool3:):[/B] [B]DEKLARACJE: dzidda- 10 ZŁ sbd - 15 zł orpha - 5 zł Livka - 20 zł mikoada -10zł Florentynka - 20 zł szarotka - 40 dolarów kanadyjskich = ok 104 zł Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) Monika z Katowic – 20 zł [/B] [B]Nikus – 20 zł[/B] [B]mmd – 26 zł[/B] [B]Wunia – 20 zł anciaahk - 20 zł [/B] [B]W SUMIE: 340 zł ![/B] [B]jednorazowo (to pewnie na transport pójdzie):[/B] [B]CoolCaty - 50zł Figa33 - 200 zł anonim od magellan 20 zł w sumie: 270 zl :-) [/B] Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A ja tam wierzę w cuda :loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Livka']A ja tam wierzę w cuda :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja już też :loveu: Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jutro zadzwonie na rekonesans do Trampa i ustale jakis koncowy termin podjecia decyzji bo nie moze trwac tak w zawieszeniu , chociaz mam wrazenie ze telefon bedzie tylko formalnoscia ,bo bylam umowiona ze jakby tylko cos bylo nie tak to pani Jola miala dzwonic. Nie chce sie cieszyc przedwczesnie , ale umowa byla jasna ze oni chwilowo na czas kastracji i po daja mu dt a przy okazji poznaja go i zdecyduja czy Tramp zostaje czy nie .... Quote
Magellan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty? Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sonikowa, pozwolę sobie się nie zgodzić z tym wyliczeniem;) 40 dolców kanadyjskich to 104 stąd moje 26 więc mamy 320 a ten "ogonek" to moja kochana Wunia, która zareagowała natychmiast:loveu: Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Magellan']Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty?[/QUOTE] Najprawdopodobniej na konto hoteliku, ale jeszcze się upewnie i porozsyłam numer konta. Bardzo dziekuję za odzew!!!! Mmd, dobrze, te 4 zl takie ruchome, bo nie wiadomo jaki kurs ;-) Ale dziękuję za czujność! :-) Quote
anciaahk Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll: Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='anciaahk']Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll:[/QUOTE] Cioteczko, dzięki, będę spać spokojniej :-) To bardzo dużo - 20 zł! Quote
Nikus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jestem tu już jakiś czas i ciągle nie wiem jak to się dzieje,że z niczego udaje się w ostatniej chwili:multi: Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wiedziałam, gdzie są właściwi dogomaniacy:) sbd już uprzejmie doniosłam Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Az sie balam wejsc :p:p, ale widze, ze sie udalo :loveu::loveu::loveu:, to super. Dajcie znac gdzie wplacic. Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Nikus']jestem tu już jakiś czas i ciągle nie wiem jak to się dzieje,że z niczego udaje się w ostatniej chwili:multi:[/QUOTE] mnie też to zadziwia:) tu jest masa pozytywnej energii, szczególnie przy takich akcjach Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='mmd']mnie też to zadziwia:) tu jest masa pozytywnej energii, szczególnie przy takich akcjach[/QUOTE] Ja uwazam, ze to jest wspaniale, dlatego nie mozna sie poddawac i wpadac w dola, to nigdy nikomu nie pomoglo. Trzeba zawsze walczyc do konca :loveu::loveu::loveu: i wierzyc, ze sie wygra:multi::multi::multi::multi: Quote
Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Szarotka']Ja uwazam, ze to jest wspaniale, dlatego nie mozna sie poddawac i wpadac w dola, to nigdy nikomu nie pomoglo. Trzeba zawsze walczyc do konca :loveu::loveu::loveu: i wierzyc, ze sie wygra:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Tak , wiara czyni cuda :lol: tym bardziej wsród takich ludzi :loveu: To jest niesamowite, zadziwiające, cudowne ... ;);) Krzywda, obojętnie czy ludzka czy psia wywołuje odruch serca, pozytywny odruch i to jest piękne:p:p Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 kolana mi zmiękły wczoraj, jak mmd zadzowniła :evil_lol:. [B]dziękuje, dziękuje, dziękuję wam wszystkim[/B] w imieniu rikiego. z przelewami zaczekajmy, niech sonikowa załatwi formalności z anią i fundacja. tzreba tez załatwić transport.... [B]aha, ja to mam sklerozę i byłabymz adowolona, jakby mi przypominanno o deklaracjach -zatem zamierzam jakby co rozsyłac co miesiąc pw do was, bez cykania się :diabloti:[/B] [quote name='Florentynka']Co mogę zrobić? Jak podniosę do 20 zł swoją deklarację to to coś da?[/QUOTE] [quote name='Monika z Katowic']Deklaruję 20 zł miesięcznie. Cudowny psiak!:loveu:[/QUOTE] [quote name='Livka']do moich 10 zł dodajcie jeszcze 10 dla Rikusia;), to jest deklaracja stała:cool3: a niech tam qrcze[/QUOTE] [quote name='Wunia']działa :multi: już się ustosunkowywuję: Macie moje 20 zł.:cool1:[/QUOTE] [quote name='Magellan']Znajoma Cioteczka może dorzucić jednorazowo 20 zł - na jakie konto należy dokonać wpłaty?[/QUOTE] [quote name='anciaahk']Mnie tu ściągnęła mmd znając moją słabość do rudzielców:diabloti:. I co ja mogę, no dorzucę się te 20 zł/m-c, więcej nie mogę. :roll:[/QUOTE] [B]uratowałyście sytuację, dziękuje bardzo za akcję w ostatnim momencie.[/B] [quote name='sonikowa'][B]No ciotki i wujkowie, cud sie stał pewnego razu.. Jak zwykle na dogo ;-) Choć tym razem myślałam, że juz sie nie stanie :shake: [/B] [B]Mamy kasę. 316 zł w stałych deklaracjach. Do pełnej sumy brakuje 34 zł (350 zł wynosi miesiąc u Ani), ale z tym już można ryzykować, że bazarki pokryją :-)[/B] [B]Mgie, trzaśnij bazar dla Rikiego jak będziesz mogła. [/B] [B]Magellan, jeśli możesz się dorzucić, to nam bardzo pomożesz, bo zawsze to mniejszy stres co miesiąc :-) i jakby jakaś deklaracja wypadła...[/B] [B]A oto lista nawspanialszych ze wspaniałych (można sie jeszcze zapisywać :cool3:):[/B] [B]DEKLARACJE:[/B] [B]dzidda- 10 ZŁ[/B] [B]sbd - 15 zł[/B] [B]orpha - 5 zł[/B] [B]Livka - 20 zł[/B] [B]mikoada -10zł[/B] [B]Florentynka - 20 zł[/B] [B]szarotka - 40 dolarów kanadyjskich = ok 104 zł[/B] [B]Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) [/B] [B]Monika z Katowic – 20 zł [/B] [B]Nikus – 20 zł[/B] [B]mmd – 26 zł[/B] [B]Wunia – 20 zł [/B] [B]anciaahk - 20 zł [/B] [B]W SUMIE: 340 zł ![/B] [B]jednorazowo (to pewnie na transport pójdzie):[/B] [B]CoolCaty - 50zł[/B] [B]Figa33 - 200 zł[/B] [B]anonim od magellan 20 zł[/B] [B]w sumie: 270 zl :-)[/B] [/QUOTE] super! jest i na transport i być może na jakies małe weterynaryjne wydatki, jkaby co... [B][COLOR=black][U]dzieki waszym deklaracjom rudy riki ma szanse na normalne zycie. [/U][/COLOR][/B] Quote
orpha Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rudasek jest obstawiony ,ale Ty moja droga to sie z kadarek nie wyplacisz :evil_lol: , mam w zastawie Twoja czapke i zosiny kaganiec :cool3: i pamietaj ze Cie przepuscilam :eviltong:. W sumie to dobrze , ze przedemna weszlas bo z zdejmowanie szwow Kseni troche potrwalo :diabloti: , 15 minut trwalo samo polozenie jej do góry sadełkiem :mad: Quote
Recommended Posts