elmira Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zaznaczam. elmira (nie ruda, ale mam r w nicku;)) Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ja też mam R i wiem, kto tu nie ma R :cool1::cool1::cool1: Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mru napisał(a):ja też mam R i wiem, kto tu nie ma R :cool1::cool1::cool1: jak kto setka , niya ,jadzia ale za to ja mam R a setka jest ruda :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 sbd, zosia, kajko... cholera.... ktos przejmie wątek? ja chyba nie mam prawa go prowadzić..... Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):sbd, zosia, kajko... exactly :cool1::cool1::cool1: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 mru, przejmiesz wątek :razz:? :eviltong: Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 eeeee :roll: no.... ten tego.... :oops: :scared: Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a): jak by mi zosia zginłęa to po tygodniu byłabym juz pacjentem psychiatryka.... ojeza no ja też jakby Gcauś mi zginął :( to koszmar najgorszy matko! ostatnio śniło mi się, że jest wojna, gdzieś uciekamy, psy z nami ale nie mamy smycz i szukam obróżek z adresówkami "żeby chociaż to miały" i ryczę :razz: czasem myślę, że może trzebaby dać mu komórkę, ale no przecież pogryzie ... :cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 mru napisał(a):eeeee :roll: no.... ten tego.... :oops: :scared: :evil_lol: wiedziałam, ze to twoje najgłebiej skrywane pragnienie... mru napisał(a):ojeza no ja też jakby Gcauś mi zginął :( to koszmar najgorszy matko! ostatnio śniło mi się, że jest wojna, gdzieś uciekamy, psy z nami ale nie mamy smycz i szukam obróżek z adresówkami "żeby chociaż to miały" i ryczę :razz: czasem myślę, że może trzebaby dać mu komórkę, ale no przecież pogryzie ... :cool3: daj spokój, ja od kilku miesięcy mam co chwila koszmary, że z zosią coś się dzieje, gubi sie, cos ja gryzie, ma wypadek. maskara, budze sie w środku nocy zlana potem.... musze się leczyć.... Quote
sonikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Niezły ruch, cioteczki! Trzeba jeszxze popisac pw do pewnie killkudziesięciu osób ;-) i może się uda. SBD, super watek :-) Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jaki on fajniutki, taki lisek;) co prawda nie mam R w nicku :evil_lol::evil_lol: ale dokładam dla Rikiego 10 zł/mc:cool3: Quote
sonikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Livka napisał(a):Jaki on fajniutki, taki lisek;) co prawda nie mam R w nicku :evil_lol::evil_lol: ale dokładam dla Rikiego 10 zł/mc:cool3: Livka, witaj :-) i dziękujemy ! Quote
mikoada Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jestem i ja, póki co dołożę chociaż 10 zł/m-c, oby się Rikiemu poszczęściło:thumbs: Quote
sonikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To ja uaktualnię, bo SBD wieczorami na dogo nie ma.. DEKLARACJE: dzidda- 10 ZŁ sbd - 5 zł orpha - 5 zł Livka - 10 zł mikoada - 10 zł w sumie: 40 zł Brakuje: 310 zl To nic, damy radę, jeszcze kilka dni mamy.. :-) Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a u mnie to ja sie chyba niedlugo zgubie , chyba sie pojde zachipowac :cool1: Quote
zerduszko Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Chociaż podniosę tollerkowatego Rikiego ;) Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 10 zł miesięcznie mogę dać - więcej nigdy nie wiem, bo mam dziwaczną pracę. (Ruda i z "R" w nicku, ale bez rudego psa, kot rudy częściowo). Figa33 mnie tu przywlokła swoim banerkiem :p Quote
sonikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Florrrrentynko, barrrdzo dziekujemy :-) Quote
figa33 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Florentynka napisał(a):10 zł miesięcznie mogę dać - więcej nigdy nie wiem, bo mam dziwaczną pracę. (Ruda i z "R" w nicku, ale bez rudego psa, kot rudy częściowo). Figa33 mnie tu przywlokła swoim banerkiem :p Florentynko bardzo Ci dziękuję:calus: Quote
CoolCaty Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mogę jednorazowo wspomóc 50 zł, niestety nie dam rady więcej. Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No i jak Wam idzie z zbieraniem pieniedzy ??? Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Czy on jest taki tlusciutki czy mnie sie wydaje ?? Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 sonikowa napisał(a):Niezły ruch, cioteczki! Trzeba jeszxze popisac pw do pewnie killkudziesięciu osób ;-) i może się uda. SBD, super watek :-) pisz, pisz. mi już zabrakło pomysłów, gdzie linkować. ale jeszzce pomyślę. na razie pchnęłam mejla do znajomych, może coś się urodzi... Livka napisał(a):Jaki on fajniutki, taki lisek;) co prawda nie mam R w nicku :evil_lol::evil_lol: ale dokładam dla Rikiego 10 zł/mc:cool3: dzięki Livka! w drodze wyjątku przyjmujemy ;), mimo, ze nie masz R :-( Florentynka napisał(a):10 zł miesięcznie mogę dać - więcej nigdy nie wiem, bo mam dziwaczną pracę. (Ruda i z "R" w nicku, ale bez rudego psa, kot rudy częściowo). Figa33 mnie tu przywlokła swoim banerkiem :p Florentynka, witaj i dzieki! CoolCaty napisał(a):Mogę jednorazowo wspomóc 50 zł, niestety nie dam rady więcej. CC wiadomo, każdy grosz się liczy. a 50 zyla to o wiele więcej, niz grosz :cool3:. Szarotka napisał(a):Czy on jest taki tlusciutki czy mnie sie wydaje ?? nic ci sie nie wydaje, niestety. facet do odchudzania. idę zaktualizować. sonikowa, dzieki za trzymanie nadzoru na drugiej zmianie :p Quote
Florentynka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Całe szczęście, że ten banerek działa. Pewnie dlatego że świeży. Wszystko co podlinkowane przed ekspansją viagry na dogo zdechło i nie działa. Może producenci viagry podzielą się zyskami? Ja bym admina zapytała czy jest taka opcja... Quote
Recommended Posts