Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, dzisiejsza sesja nie doszła do skutku, bo aparat odmówił posłuszeństwa. Ale jak najszybciej postaramy się poprawić :) adal nie mamy żanych informacji od ewentulanych zainteresowanych na Betona...moze czerwiec będzie dla niego szczęśliwy?Albo wakacje? On tak bardzo chce być z ludźmi, tak bardzo prosi o aby chwilę zainteresowania "Jestem taki grzeczny, cieprliwy i kochany..kiedy wreszcie ktoś mnie z tąd zabierze?"

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betoniku, trzymam kciuki z całych sił by domek sie szybko znalazł!
A może tak by w okolicznych miastach tez porozwieszać plakaty? ( Na tyle okolicznych aby nie było problemu z ewentualnym odwiedzaniem Betonika )

Posted

[CENTER]Beton miał ostatnio odwiedziny swoich wirtualnych opiekunów. Przynieśli mu wiele prezentów... wygłaskali za wszystkie czasy. Na początku czuł się troszkę niepewnie (zbyt wielu obserwatorów czekało na niego), więc schował się do budy, ale po chwili wyszedł zadowolony... i nadstawiał grzbietu do głaskania. Nabrał odrobinę nadziei... :)
[/CENTER]

Posted

jnk napisał(a):
Ło matko! Ależ ten wątek długi! A Betonik przecież czeka w nim tylko na domek...

Aż na domek czeka, aż!!!! Betonie staraj sie chłopie, bo ciotki się martwią :placz:

Posted

Chodziło mi o to, że w tym wątku nie dzieją się żadne szczególnie straszne rzeczy, które usprawiedliwiałyby jego długość. Betonik po prostu czeka na dom. Straaaaaaaaaasznie dłuuuuuuuuuugo czeka :(