Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że Malinek odzyskuje apetyt. Teraz musi być już tylko lepiej.
Może psiak nie wita się głośno, bo nie doszedł jeszcze do siebie, niekoniecznie musi go boleć. Może najzwyczajniej jest osłabiony?

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda na to, że idzie ku dobremu, trzymaj się Batonowy Malinku, albo Malikowy Batonie, jak wolisz, czekam na moment, kiedy Twoja Pani napisze, że próbójesz ja zagadać na śmierć :lol: !

Posted

Nie było mnie przez jakiś czas, a jak byłam, to nie było najlepiej. Tymczasem wszystko wraca do porządku! Zaciskam kciuki jeszcze mocniej. Dzielna jesteś Matrioszko i dzielny jest Batonik-Malinek!

Posted

Matrioszka2, robi to co powinna i każdy tak powinien robić, aż wstyd, że musimy chwalić odpowiedzialnych i dobrych ludzi. Jeśli bierzemy pod opiekę dowolne stworzenie to jesteśmy za nie odpowiedzialni, a jeśli nie jesteśmy, to chyba nam też nic się nie należy, oj rozfilozofałam się, ale tak uważam. Całuski dla Batonka - Malinka i jego odpowiedzialnych LUDZI, (czasem cudnie mieć możliwość coś takiego napisać)!

Posted

Ciesze sie, ze RYBON tak wspaniale pomogla Batonikowi, ze Matrioszka wspaniala Pancia dala sobie rade z leczeniem i ze jest taka dzielna... :loveu:

Buziaki dla Malinkowej Rodzinki :calus: oraz podziekowania dla Rybon36 :Rose:

Posted

Super, Baton Maliniasty dochodzi do siebie i jego Pani też, mam nadzieję! Matrioszko2, tak trzymać, my które kochamy nasze kundelki musimy być silne, bo wielokrotnie już słyszałam, że kundel wszystko zniesie, a to też pies, tylko uszlachetniony, prawda?
Buziaki dla Was i Batona od mojego skundlonego stada :calus:

Posted

Tak, kundle są jedynymi w swoim rodzaju.Nie ma powtórek.To pojedyńcze egzemplarze.
Baton dziś cały dzień szaleje.Uśmiecha się, łasi i je jak zwariowany.
Ulko18,Aniu14p,Radku,Wachuro - dziękujemy Wam wszystkimi łapami.Pozdrówki.

• 2 weeks later...
Posted

Ja to jestem niepozbierana ... To jest BUN - 4,80 mg/dl, a nie mocznik.Może ktoś mi to pomoże przeliczyć na mocznik; podobno to się przemnaża przez jakiś współczynnik.
Wczoraj zrobiłam pupisiowi USG i okazało się całkiem nieźle: jedna nerka czyściutka, "książkowa", a druga troszkę powiększona, ale bez paniki.
Ściana pęchęrza nieco zgrubiona, ale to też nie tragedia. Hura !
Będziemy żyć długo i szczęśliwie. Tak postanowiliśmy.Pozdrawiam.

Posted

Aniu, lepiej późno - niż wcale.No i jakieś atuty trzeba mieć w ręku.
Ulka, z tymi zdjęciami, to nie tak łatwo.Mam "głupola", a jakoś nie mam od kogo pożyczyć aparatu.No, ale skoro postanowiliśmy tak długo i szczęśliwie żyć, więc mamy dużo czasu i wszystkie cyfrowe zdjęcia przed nami.
Siemka.

Posted

Nie zaglądam tu regularnie, bo ostatnio sama biegam non stop do weta z moim psiakiem, ale śledzę losy Batonika!
Ogromnie cieszymy się z merdającym Paluchem. Hip hip!!!

• 3 weeks later...
Posted

U nas nadal bardzo dobrze.Po USG okazało się , że nerki są w najlepszym porządku ( no - prawie, bo musiał dostawać jeszcze przez tydzień Furagin, ale to było półtora miesiąca temu).
Apetyt mu dopisuje.I psiej radości mu nie brakuje, zwłaszcza wieczorem - jak wracam z pracy; zrobi wszystko, by mnie "zbałamucić" , rozbroić i zmusić do pieszczot.A ja nie mogę mu się oprzeć.
Taki to już jest ten mielecki Malinek.
O !

Posted

wachura napisał(a):
Nie zaglądam tu regularnie, bo ostatnio sama biegam non stop do weta z moim psiakiem, ale śledzę losy Batonika!
Ogromnie cieszymy się z merdającym Paluchem. Hip hip!!!

No właśnie, a co tam z Paluchem ?

• 2 weeks later...
Posted

Wstawiam zdjecia Malinkowego Krola :loveu: :multi: :loveu:

2 dni po przyjezdzie do nowego domku

Obecnie Krol Malinkowo Batonikowy wyglada tak

zaraz bedzie reszta cudnych zdjec :loveu: