Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Ci Radziu, widzę, że jesteś bardzo czujny.Wygraliśmy z chorobą dzięki dobrym ludziom i kompetentnym lekarzom ,a konkretnie dzięki rybonowi36.
Te zdjęcia nie są najwyższego lotu, bo dopiero od trzech dni jestem szczęśliwą posiadaczką cyfrówki ,a jeszcze dość nieporadnym jej użytkownikiem.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Przeczytałam wątek jednym tchem! Czy Malinek - Batonik (to jak do niego mówicie, poza tym, że "słonko", "ciapusiu". "piesiuniu" :) itd?) jest już w "Metamorfozach"? A jeśli nie, to mogę wstawić tam jego zdjęcia? Mogę, mogę?

• 4 weeks later...
Posted

Bartek jakoś nie pozował w ostatnim czasie, ale w ogóle zdjęcia z Malinkiem ma.
Nie bardzo mamy czas na pisanie, bo remoncik w domku i Komunia Św. młodszego za pasem.W każdym razie pozdrawiam i dziękuję za kontakt.

• 2 years later...
Posted

No proszę, jak ten czas leci.
Melduję, że Baton ma się dobrze.Żadne choroby go nie trapią.Przysposobiłam mu jeszcze w zeszłym roku (dokładnie 13 lutego 2008 ... tak na Walentynki :cool3:) siostrunię.I żeby nie było, że suczka ... i te rzeczy - mała, czyli Milka była od razu wysterylizowana.
Sama słodycz w domu :loveu:

Wersja zimowa:

Wersja letnia:

A takie ubranka kupiliśmy na bazarku u Taks

Posted

Siostrzyczka śliczna, a Wachura - czujna:cool3:
Biegała u nas po osiedlu domków kilka dni.Robiła pady , kiedy wyciągałam do niej rękę.Polowałam na nią cały dzień, aż w końcu ugłaskałam ją dużą ilością kornetek.Miała być Kornetka.Kiedy zobaczyłam jej oczyska jak kasztany, jak guziory, chciałam, żeby była suką.No.
I była.
Niestey nie sfotografowałam jej przed fryzjerem, bo smród jaki za sobą wlokła i to, co miała na sobie tak mnie oszołomiło, że nie pomyślałam o aparacie.A szkoda.Wyglądała, jakby miała do siebie poprzyklejane szmaty.Kiedy wycięłam "coś" takiego dyndającego zza ucha, młodszy syn wpadł w histerię krzycząć "Mamuś - OBCIĘŁAŚ JEJ UCHO !!!" a to taka fajna sierść była.Jeden wielki dred.W życiu nie widziałam pchły.Ilości , jakie ukazały się w trakcie golenia (bo trzeba było do łysego) i ich ociężałość wskutek opilstwa, powaliły mnie.

Posted

Korzystam z okazji, że córa zasnęła i dorwałam się do komputera - a tu mail, że jest nowa wiadomość w tym wątku. To jestem :-)

No i zapomniałam napisać, że te ubranka to baaaardzo stylowe. Sam szyk.

Posted

Matrioszka, obledne masz te psiaczki :p Milka przekochana suczynka, a cudenko z niej nieziemskie, dobrze, ze ja uratowalas. Malinek tez niezly gosc, super przystojniak.
Ubranka od Taks znam, zamawialam u Taks obrozki, rewelacja.

Pozdrawiam :hand: prosze o czestsze wiesci co u Was slychac :lol:

• 7 months later...