WŁADCZYNI Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 nie macałam więc nic;) za to hero mi się podobaja w dotyku:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shangri_la Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 [quote name='Ajrisz']Czy to jest ta slawna kamizelka ? Jak Ci sie sprawdza ? [/quote] ee jaka ? to pozyczona :evil_lol: hehe ale po ostatnim to bez kamizelki hcyba nic nie robie... [quote]Mnie to zamiast kamizelki przydalaby sie wersja na nogi. Od odbic mam takie siniaki, ze szkoda gadac...[/quote] a mi z kapturem :diabloti: pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WŁADCZYNI Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ja potrzebuje coś na nogi i na plecy bo inaczej wyglądam jak by mnie w domu bili:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudik Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 [quote name='shangri_la']zdjecie pt "gonczy tez moze" [url]http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/ARTEMIS/treningi/dsc0176vs0.jpg[/url] [SIZE=1]troche nas to kosztowalo :diabloti: no i jak nie rzuce jak sierota to zlapie :evil_lol: ( ostatnio duzo cwicze bez psa wiec jest w miare dobrze ;))[/SIZE] pozdrawiam[/quote] Brawoooo! Swietnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russellka Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Ja potrzebuje coś na nogi i na plecy bo inaczej wyglądam jak by mnie w domu bili:shake:[/QUOTE] WŁADCZYNI skąd ja to znam? :evil_lol: Tyle że ja nie na nogach mam najwięcej "poturbowańców" ale na plecach i klacie :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaloth Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 a co myślicie o takim frisbee ? [URL="http://animalia.pl/produkt,12348,66,Camon_frisbie_b%C5%82yszcz%C4%85ce_w_ciemno%C5%9Bci_21.5_cm_.html"]http://animalia.pl/produkt,12348,66,..._21.5_cm_.html[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vectra Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 WOW super !!!!! [url]http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/ARTEMIS/treningi/dsc0176vs0.jpg[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 ( ja po lekturze całego wątku :grins: dochodzę do wniosku, że to świetna zabawa :razz: ) małe też może :grins: [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Dusiak08/lipiec/DSC_0373.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russellka Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 [url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Dusiak08/lipiec/DSC_0373.jpg[/url] Dysk większy od psa :evil_lol: Ale u terrierów to normalne :diabloti::cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 [quote name='Russellka'][url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Dusiak08/lipiec/DSC_0373.jpg[/url] Dysk większy od psa :evil_lol: Ale u terrierów to normalne :diabloti::cool3:[/QUOTE] i chyba im to nie przeszkadza :lol: to jest CS zwykły, bo psa drugiego, Dusiak się zainteresował, więc może zamówimy PUPy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russellka Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 My jedziemy na zwykłych Frost Bite'ach ale myślę że dla yorczka faktcznie lepsze by były Pup'y ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PositiveThought Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 [quote name='Russellka']My jedziemy na zwykłych Frost Bite'ach ale myślę że dla yorczka faktcznie lepsze by były Pup'y ;-)[/QUOTE] yorczka :evil_lol: raczej Yorczysława Wielkiego I hmm, zaraz obejrzę te Frost Bite'y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dog_master Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Frost Bite'y to sa takie CS tylko, ze na mróz ;) W USA sa tez w wersji Pup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BooBC Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Ja potrzebuje coś na nogi i na plecy bo inaczej wyglądam jak by mnie w domu bili:shake:[/quote] Mam to samo ... teraz na plaży się spaliłam, więc wogóle porzucę frisbee na jakiś czas ... chyba będę ćwiczyć mini, które wychodzi nam dość słabo ... a może macie jakieś strony gdzie w miarę tanio można kupić kamizelkę (nogi jakoś przeżyję). Co do dysków to nie ma jak jawz :lol: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayley Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 [QUOTE][url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Dusiak08/lipiec/DSC_0373.jpg[/url][/QUOTE] Słodki ;) A swoją drogą... To fajnie obcięty psiak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Marley stracił nakręcenie na frisbee! Poprostu chce z nim ćwiczyć, a on olewa albo jest wooooolny. Co robić? Myślicie, że tygodniowa przerwa wystarczy? Czy dodatkowo nakręcac go w domu tak jak kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALUNA Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 [QUOTE] Myślicie, że tygodniowa przerwa wystarczy?[/QUOTE] Nie wystarczy. Musisz zacząć przekonywac go że to się opłaca. Moze spróbuj od zwykłego aportu ze smakołykami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 To pewnie podziała, mogę spróbować. Ale on wtedy będzie nosił tak zeby dostać S niekoniecznie się nakręci. Myślałam, że mam psa dobrze nakręconego, fajnie biegał, cieszył się itd. A wczoraj koniec niby biegnie do frisbee ale tak powoli. Złapie tak tylko żeby złapać. Albo poszedł się wysikać... A może wrócić do samych rollerków? To go dosyć dobrze nakręcało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta & Figa Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Rób mu krótkie sesje z rollerkami. 5 razy rzuc mu rollerka ( w czasie łapania i przynoszenia - oczywiście jak będzie nakręcony chwal go ) i koniec. Daj mu tydzień wolnego i znowu krótki trening. Jeśli twój pies lubi się przeciągać, szrpać to możesz to wprowadzić po każdym przyniesieniu do ciebie dysku jako nagrode ;) i zakańczać trening także szarpaniem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 No to tak zrobimy:) Będziemy się przeciągać, on będzie łapał rollerki i żadnego skakania narazie. Mam nadzieję, że szybko wróci do nakręcenia;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Muszę się pochwalić! Wszystko wróciło do normy! Pies nakręcony! Ciagle jak mu rzucam to 80% rzutów to rollery, reszta floatery, łapanie z ręki albo krótkie backhandy:) Mamy ciągle jeden i ten sam problem, że Marley nie umie wybiec po backhanda, strasznie zwalnia po obiegnięciu mnie. Albo nie widzi gdzie dysk leci. Rzucam mu nisko i lekko... Czasami jeszcze zamiast łapać pyskiem to odbija dysk łapami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia bonnie Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Kurcze,czy mógłby ktoś doradzić jaki talerz mam kupić psu, będziemy dopiero zaczynać, suczka mała koło 30cm w kłębie...? będę bardzo wdzięczna bo nie wiem co mam kupić, competition standart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prittstick08 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 mozesz np w wersji puppy, ale tez normalnej. Na poczatek fajne do poszarpania sa nylonowe, lub gumowe trixie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 A doradźcie mi co mam robić z moim? Tzn nakręcony jest już normalnie wszystko po staremu ale co robić żeby zaczął łapać backhandy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russellka Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Rzucaj mu dysk na początku blisko, a jak zakuma, że dysk jest w powietrzu i jak najbardziej da sie go złapać, to rzuć mu następnym razem normalnie, ale też nie bardzo daleko, mniej więcej na wysokości jago pyska. U nas to podziałało :) PS. My też jesteśmy nakręceni! :loveu::evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts