PARSONRK Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Wind napisał(a):PARSONRK napisał(a):Ja już oczami wyobraźni widzę gromady psiaków biegających w takich rogach :angel: :angel: :lol: Nic tylko zaprzeg po polnocy z nich zrobic i wioooo ... na Alaske :lol: Moje się już kolorystycznie przygotowały :lol: :wink: Quote
PATIszon Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ja tylko sprawdzam, czy ten temet rzeczywiscie jest zamkniety czy tylko tak dziwnie wyglada.... Quote
Robull Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Wygląda na to, że tak tylko wygląda;-) Quote
Viz Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 heh wybaczcie, ze tak dlugo nie pisałam ;) No to na 99% jade, wszystko napisze w e-mailu ;) Zabiore prawdopdobnie osobe towarzyszącą... Quote
CHI Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Przepraszam WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH dopiero po spokojnym odczytaniu we czwartek tego wątku (na moje usprawiedliwienie - mam sajgon w domu, w pracy i na dodatek w pracy złapałam grypsko) dotarło do mnie, ze to co napisałam (w/g mnie jako pytanie o ewentualne "potrzeby Organizatorów" czyli CHI napisał(a): Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) - czekam aż Belgunia przemyśli i da sygnał :wink: mogło zostać odczytane jako moja deklaracja... na którą Organizatorzy po prostu przystali i w związku z tym mój następny tekst: CHI napisał(a):W kwestii formalnej :wink: Nic takiego nie pisałam - pisałam, ze chętnie ufunduję i a dla kogo to prosiłam o sugestie organizatorów... na forum były różne sugesttie od Was ale nawet ich nie czytałam... natomiast byłabym bardzo wdzięczna jesli by mi ktoś z organizatorów wysąłł jakieś ustalenia.. Sorry, ale "robota mnie doceniła" i to w terenie i nie mam dostępu do kompa... Dlatego nie czytam tego tematu na bierząco... Zabrzmiał jako moje wycofanie się z tematu - lub została tak zrozumiany - co mi zostało uświadomione... Stara prawda pszczół mówi: "że nie ważne co piszesz tylko ważne jak to odczytają...." Ponieważ nie mogę być z Wami oczywiście rozteki funduję - z tego nie miałam zamiaru się wycofywać, mimo, że mój tekst tak mógł być odczytany - za co jeszcze raz przepraszam... Dla Szczeniaków i dla Debiutów już prawie są zrobione - mam tylko problem ze środkiem i potrzebuję konsultacji bo sa 2 poropozycje... co do ew. reszty czekam na jakies info od Was. Zastanawiałam się nad rozetkami dla Zwycięzców, ale musiałabym wiedzieć dokłdanie ile, no i mam troche inny pomysł (w końcu Zwycięzcy po pierwsze i tak mają wygrane, a po drugie dostają różne inne takie...) I proźba do Was - żeby znów głupio nie wyszło - czy zrobić Zwycięzcom (ALE MUSZĘ WIEDZIEĆ ILE!!!!) czy zrobić niespodziankę.... Pozdrawiam no i skoro nie mogę być z Wami chciałabym żeby były choć moje rozetki... żebyście o mnie ciepło pomyśleli...;-) CHI Quote
belgunia Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 haha:) dawno nie byłam :) widze, że juz się szykujecie, przebieracie, przymierzacie:) "ŁAŁ":) BOMBA!! Ale słuchajcie, ja w kwestii obiadów w Nowy Rok, czy mogę przyjąć, że te osoby, które zadeklarowały obiad w Nowy Rok to już wszyscy? Czy jest ktoś jeszcze chętny????? Bo to już ostatki przygotowań, a zaraz Święta!!! Kto jeszcze chce obiadek w Nowy Rok?? Bo chyba nie zamierzacie wracać do domciu bez jedzenia????? co??? Głodni, zmarnięci itp....??? Byłam w ujeżdżalni w sobotę, nawet pojeździłam sobie na koniku, nogi mnie qrcze bolą strasznie:) Mróz był, ale w ujeżdżalni nie jest bardzo zimno:) ale ciepłe galotki "weźmcie", bo to cały dzionek i wieczór będziemy na łonie matki natury, jakby nie było:) Pozdrawiam gorąco! Dorota Quote
wendka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja tylko z ciekawosci sie zapytam: a kto bedzie sedziowal te zawody? ;-) Quote
Mokka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 wendka napisał(a):Ja tylko z ciekawosci sie zapytam: a kto bedzie sedziowal te zawody? ;-) Who cares? 8-) To akurat jest najmniej ważne. Zawsze się kogoś z łapanki chyci :-D Quote
belgunia Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Skoro już mowa o zawodach:) To podaje plan zawodów: Sobota 31-12-2005 9-10 - przyjmowanie zawodników Trening, rozgrzewka - 10-11 Agility 11.00 Szczeniaki - Agility – Dorota Znajkiewicz Debiuty – Agility – Dorota Znajkiewcz Zerówki – Agility – Wanda Ratajczyk Open – Agility – Robert Waś Obiad Jumping Szczeniaki – Jumping – Dorota Znajkiewicz Debiuty - Jumping – Dorota Znajkiewicz Zerówki – Jumping – Wanda Ratajczyk Open – Jumping – Robert Waś Biegi sylwestrowe I – Iwona Dawidowicz II – Iwona Dawidowicz III – Iwona Dawidowicz Niedziela 1-01-2006 Trening 10-11 11.00 Szczeniaki – Agility – Wanda Ratajczyk Zerówki – Agility – Robert Waś Open – Agility – Dorota Znajkiewicz Zakończenie zawodów Obiad Quote
belgunia Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Wiek piesków!!! Bardzo proszę o uzupełnienie wieku piesków zgłoszonych na zawody sylwestrowe!!!:) [email protected] Quote
Wojenka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 :x-mas: Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,życzę wszystkim agilitowcom satysfakcji z pracy z psami,cierpliwości,pogody ducha,zdrowia i sukcesów na torach;-) Szkocik wyczekujący Świąt i Starego Szkociego Mikołaja z prezentami;-) A może już Sylwestra?:lol: ;-) Quote
PATIszon Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 A ja mam wolne miejsca w samochodzie. Jesli ktos chce to zapraszam. Jade ja i Wojenka ze szkotami tylko, wiec jest jeszcze sporo miejsca. Quote
blaira Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 No ladnie jeszcze tydzien do zawodow :ylsuper:super.....tylko najlepsze jest to ze troche ostatnio sie obijalismy na treningach a wlasciwie nawet na nich nie bylismy :-?No coz jak nie swieta to szkola albo wystawa eeeee my i tak dla rekeracji i dla zabawy :great: Quote
Wojenka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 blaira,moja Wojenka ostatnio była na torze we wrześniu...8) Zobaczymy jak nam wyjdzie ta rekreacja...:wink: :lol: Quote
PARSONRK Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Psiaki,które długo nie były na treningach, zazwyczaj mają jeszcze większą ochotę na starty i treningi.:Dog_run: Jeśli sa w dobrej kondycji nie powinno być problemów - przy pierwszym przebiegu mogą być zbyt chętne przy pokonywaniu przeszkód, najlepiej wszystkich po drodze, bez względu na kolejność:multi: ..:great: Quote
blaira Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Sylwester juz tuz tuz....mala prosba do wszystkich ktora ejszcze raz przyominam (dla chetnych) fajnie by bylo zeby kazdy mial jakis identyfikator z nickiem i imieniem bedzie nam sie latwiej poznawac i kojarzyc .....co wy na to? Quote
PARSONRK Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No dobry pomysł, postaram się coś takiego mieć - o ile nie zapomnę, a w tym czasie to bardzo możliwe :mdrmed: Quote
saJo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Fak. Wlasnie wyrzucilam moj stary identyfikator :/ a wystarczyloby tylko zmienic w nim "wkladke". Ale mnie latwo rozpoznac :) Caly czas o wodke wolam :) A tak apropo: jesli ktos przyjezdza srodkami komunikacji publicznej i potrzebuje transportu na rancho to sluze wlasnym autkiem :) Tyle razy ja korzystalam z uprzejmosci innych, raz bede mogla sie odwdzieczyc. W ciechocinku bede w piatek ok poludnia. Quote
PATIszon Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 saJo napisał(a): Ale mnie latwo rozpoznac :) Caly czas o wodke wolam :) . O, to Iwona bedzie miala problem co by nas nie pomylic ;) Quote
Davie Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pati, spoko, jednak saJo to chyba nie w takich ilościach... :eviltong: :eggface: Ja przede wszystkim w Ciebie wierzę! :chlup: :drinking: :popcorn: :mdrmed: Quote
saJo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pati, Davie Ja mialam cos innego na mysli :) moje psy maja na imie Bols i Whisky :mdrmed: Quote
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 a macie przygotowane kreacje?:mdrmed: bo my nie.... :( Quote
Cimi Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Wojenka napisał(a):a macie przygotowane kreacje?:mdrmed: bo my nie.... :( Dresik :lol: Quote
Recommended Posts