Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Ja już oczami wyobraźni widzę gromady psiaków biegających w takich rogach :angel: :angel: :lol:

Nic tylko zaprzeg po polnocy z nich zrobic i wioooo ... na Alaske :lol:

Moje się już kolorystycznie przygotowały :lol: :wink:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH
dopiero po spokojnym odczytaniu we czwartek tego wątku (na moje usprawiedliwienie - mam sajgon w domu, w pracy i na dodatek w pracy złapałam grypsko) dotarło do mnie, ze to co napisałam (w/g mnie jako pytanie o ewentualne "potrzeby Organizatorów" czyli

CHI napisał(a):

Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) - czekam aż Belgunia przemyśli i da sygnał :wink:

mogło zostać odczytane jako moja deklaracja... na którą Organizatorzy po prostu przystali i w związku z tym mój następny tekst:

CHI napisał(a):
W kwestii formalnej :wink:
Nic takiego nie pisałam - pisałam, ze chętnie ufunduję i a dla kogo to prosiłam o sugestie organizatorów... na forum były różne sugesttie od Was ale nawet ich nie czytałam...
natomiast byłabym bardzo wdzięczna jesli by mi ktoś z organizatorów wysąłł jakieś ustalenia..

Sorry, ale "robota mnie doceniła" i to w terenie i nie mam dostępu do kompa...
Dlatego nie czytam tego tematu na bierząco...

Zabrzmiał jako moje wycofanie się z tematu - lub została tak zrozumiany - co mi zostało uświadomione...

Stara prawda pszczół mówi: "że nie ważne co piszesz tylko ważne jak to odczytają...."

Ponieważ nie mogę być z Wami oczywiście rozteki funduję - z tego nie miałam zamiaru się wycofywać, mimo, że mój tekst tak mógł być odczytany - za co jeszcze raz przepraszam...

Dla Szczeniaków i dla Debiutów już prawie są zrobione - mam tylko problem ze środkiem i potrzebuję konsultacji bo sa 2 poropozycje...
co do ew. reszty czekam na jakies info od Was.

Zastanawiałam się nad rozetkami dla Zwycięzców, ale musiałabym wiedzieć dokłdanie ile, no i mam troche inny pomysł (w końcu Zwycięzcy po pierwsze i tak mają wygrane, a po drugie dostają różne inne takie...)
I proźba do Was - żeby znów głupio nie wyszło - czy zrobić Zwycięzcom (ALE MUSZĘ WIEDZIEĆ ILE!!!!) czy zrobić niespodziankę....
Pozdrawiam no i skoro nie mogę być z Wami chciałabym żeby były choć moje rozetki... żebyście o mnie ciepło pomyśleli...;-)
CHI

Posted

haha:) dawno nie byłam :) widze, że juz się szykujecie, przebieracie, przymierzacie:) "ŁAŁ":) BOMBA!!

Ale słuchajcie, ja w kwestii obiadów w Nowy Rok, czy mogę przyjąć, że te osoby, które zadeklarowały obiad w Nowy Rok to już wszyscy?
Czy jest ktoś jeszcze chętny?????

Bo to już ostatki przygotowań, a zaraz Święta!!!
Kto jeszcze chce obiadek w Nowy Rok??
Bo chyba nie zamierzacie wracać do domciu bez jedzenia????? co???
Głodni, zmarnięci itp....???

Byłam w ujeżdżalni w sobotę, nawet pojeździłam sobie na koniku, nogi mnie qrcze bolą strasznie:)
Mróz był, ale w ujeżdżalni nie jest bardzo zimno:) ale ciepłe galotki "weźmcie", bo to cały dzionek i wieczór będziemy na łonie matki natury, jakby nie było:)
Pozdrawiam gorąco!
Dorota

Posted

wendka napisał(a):
Ja tylko z ciekawosci sie zapytam: a kto bedzie sedziowal te zawody? ;-)

Who cares? 8-) To akurat jest najmniej ważne. Zawsze się kogoś z łapanki chyci :-D

Posted

Skoro już mowa o zawodach:) To podaje plan zawodów:

Sobota 31-12-2005

9-10 - przyjmowanie zawodników
Trening, rozgrzewka - 10-11

Agility 11.00
Szczeniaki - Agility – Dorota Znajkiewicz
Debiuty – Agility – Dorota Znajkiewcz
Zerówki – Agility – Wanda Ratajczyk
Open – Agility – Robert Waś

Obiad

Jumping
Szczeniaki – Jumping – Dorota Znajkiewicz
Debiuty - Jumping – Dorota Znajkiewicz
Zerówki – Jumping – Wanda Ratajczyk
Open – Jumping – Robert Waś

Biegi sylwestrowe
I – Iwona Dawidowicz
II – Iwona Dawidowicz
III – Iwona Dawidowicz

Niedziela 1-01-2006
Trening 10-11
11.00
Szczeniaki – Agility – Wanda Ratajczyk
Zerówki – Agility – Robert Waś
Open – Agility – Dorota Znajkiewicz
Zakończenie zawodów
Obiad

Posted

:x-mas: Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,życzę wszystkim agilitowcom satysfakcji z pracy z psami,cierpliwości,pogody ducha,zdrowia i sukcesów na torach;-)
Szkocik wyczekujący Świąt i Starego Szkociego Mikołaja z prezentami;-) A może już Sylwestra?:lol: ;-)

Posted

No ladnie jeszcze tydzien do zawodow :ylsuper:super.....tylko najlepsze jest to ze troche ostatnio sie obijalismy na treningach a wlasciwie nawet na nich nie bylismy :-?No coz jak nie swieta to szkola albo wystawa eeeee my i tak dla rekeracji i dla zabawy :great:

Posted

Psiaki,które długo nie były na treningach, zazwyczaj mają jeszcze większą ochotę na starty i treningi.:Dog_run: Jeśli sa w dobrej kondycji nie powinno być problemów - przy pierwszym przebiegu mogą być zbyt chętne przy pokonywaniu przeszkód, najlepiej wszystkich po drodze, bez względu na kolejność:multi: ..:great:

Posted

Sylwester juz tuz tuz....mala prosba do wszystkich ktora ejszcze raz przyominam (dla chetnych) fajnie by bylo zeby kazdy mial jakis identyfikator z nickiem i imieniem bedzie nam sie latwiej poznawac i kojarzyc .....co wy na to?

Posted

Fak. Wlasnie wyrzucilam moj stary identyfikator :/ a wystarczyloby tylko zmienic w nim "wkladke". Ale mnie latwo rozpoznac :) Caly czas o wodke wolam :)
A tak apropo: jesli ktos przyjezdza srodkami komunikacji publicznej i potrzebuje transportu na rancho to sluze wlasnym autkiem :) Tyle razy ja korzystalam z uprzejmosci innych, raz bede mogla sie odwdzieczyc. W ciechocinku bede w piatek ok poludnia.

Posted

Pati,
spoko, jednak saJo to chyba nie w takich ilościach... :eviltong: :eggface: Ja przede wszystkim w Ciebie wierzę! :chlup: :drinking: :popcorn:

:mdrmed: