Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludek napisał(a):
Buu, wypijemy za Wasze zdrówko:chlup: i poskaczemy za Was.

My też za Was poskaczemy. (i oczywiście wypijemy).

PUENTA imszar napisał(a):
A tak z ciekawości to co dostaje zwycięsca agility :baddevil:

No przecież butelkę szampana :drinking:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja jeszcze organizacyjnie :vamp:
a co z talerzykami, kubeczkami, sztućcami
rozumiem, że każdy we własnym zakresie jakieś plastiki bierze?

aha
i bardzo proszę :help1: abyście zastanowili jednak się na balonami
mój pies nie rozróżnia (w sensie bania się) huku petard, pękających balonów czy też nawet strzału z gaźnika i niestety jeżeli wystrój będzie zawierał te łatwo pękające przedmioty będę zmuszona zrezygnować z zabawy - a jestem gotowa wrócić w ciągu 5 minut - zdrowie mojego psa jest dla mnie ważniejsze (Atos ze strachu dostaje ataków epileptycznych):bigcry:

Posted

Ja dołączam się do próśb OliAB. Plusz dla odmiany zamiast ataków epilepsji dostaje ataków autyzmu :tard: :errrr: Hukom mówimy stanowczo NIE! Ten wegetariański bigos, bezalkoholowe piwo i sex korespondencyjny jakoś się przezyje.:puppydog: :jumpie:

Posted

Myslałam, że to taki żart ale fajie :)
Taka mi się scenka kojarzy.
Dziewczyna wygrawa agility powedzmy z ON..
już trochę wypiła wiadomo..
wygrała agility dostaje butelkę..
idzie do kibla całą wypija
wraca, a wszyscy proszą by jeszcze raz się przebiegła by mogli ją popodziwiać.
Ona zaczyna biec i i ali się na samym początku oprzeszkodę, kiedyn sie znajduje na ziemi mysli pod wpływem alkoholu, że jest psem i pokonuje tor agility :cool2:

Posted

Wojenka napisał(a):
a macie przygotowane kreacje?:mdrmed: bo my nie.... :(

a my mamy jestesmy przygotowani nic nadzyczajnego ale tak dla zabawy :mdrmed: zobaczycice nas na miejscu.

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
....
Ona zaczyna biec i i ali się na samym początku oprzeszkodę, kiedyn sie znajduje na ziemi mysli pod wpływem alkoholu, że jest psem i pokonuje tor agility :cool2:

To musiał być tylko sen.... bo na jawie to chyba nie wymyśliłabyś podobnej głupoty, co:)
Może mniej kawy na noc... pij...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Buuuuuuuu, a ja mam zalamke, moj Bandziorek dostal cieczki i nie mozemy jechac buuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .

Buuuuuuuu, no to sobie panna wybrała :oink2:, a tu TAAAAAKA imprezka. :???: Szkoda :placz:

Posted

[quote name='belgunia']To musiał być tylko sen.... bo na jawie to chyba nie wymyśliłabyś podobnej głupoty, co:)
Może mniej kawy na noc... pij...
kawy nie pijam :P
Wieszbylam trochę niwyspana, to był sen uznajmy :cool1:
W KAŻDYM RAZIE ŻYCZĘ KAŻDEMU ZWYCIĘSTWA;-)

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie widze nic zlego......, a przynajmniej jest bezpieczny.:mad:

Nie tylko nie widzisz nic zlego, ale rowniez dostrzegasz plusy :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
domniemane. Z samej nazwy malo przyjemne. Piwa bezalkoholowego tez nie pilam, ale jakos nie moge sobie wyobrazic zeby bylo smaczne...:shake:

Wyobraźni koleżance nie staje :lol: . Wyobrażać sobie można różne rzeczy, tyle że potem rzeczywistość weryfikuje nasze wyobrażenia - czasami in plus :evil_lol:

Posted

Belgunia my bedizemy w ciechocinku w godzinach rannych, wyjezdzamy wieczorem pociagiem i czy istnieje mozliwosc, ze beidzmey mogli zostawic bagaze w pensonacie i zostawic klucz do pokoju w recepcji dla naszych wspollokatorow ? Bo wydaje mi sie wszyscy maja sie spotkac w ujezdzalni, a przynjamniej ja to tak odebralam, a jednak gdybysmy zostawili te bagaze to by bylo ulatwienia dla nas.

Posted

Cimi napisał(a):
Belgunia my bedizemy w ciechocinku w godzinach rannych, wyjezdzamy wieczorem pociagiem i czy istnieje mozliwosc, ze beidzmey mogli zostawic bagaze w pensonacie i zostawic klucz do pokoju w recepcji dla naszych wspollokatorow ? Bo wydaje mi sie wszyscy maja sie spotkac w ujezdzalni, a przynjamniej ja to tak odebralam, a jednak gdybysmy zostawili te bagaze to by bylo ulatwienia dla nas.

Sluchajcie, pokoje sa tuz przy stajni, a ten drugi pensjonat jest tez bardzo blisko stajni, wiec mysle, ze problemow 'logistycznych' raczej nie bedzie.

Mam jeszcze prosbe zeby kazdy wzial jakies swoje ulubione plytki z muzyka.
Tam mamy miec zapewnione naglosnienie, poza tym dobrze by bylo zagluszyc jakas fajna muzyka ewentualne wystrzaly.:angryy:

BTW wczoraj na imprezce znajomy o malo nie spadl z krzesla jak sie dowiedzial, ze zabieram psa do Ciechocinka na Sylwestra!

Zapytal: "to tam maja jakies spa dla psow?" :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):

BTW wczoraj na imprezce znajomy o malo nie spadl z krzesla jak sie dowiedzial, ze zabieram psa do Ciechocinka na Sylwestra!

:grin: :ylsuper:

Ja się też troszki chwalę i muszę powiedzieć, że mi niektórzy trochę zazdroszczą. Nie wszyscy, oczywiście, zdarzały się też wyrazy współczucia "to co, nie masz ich z kim zostawić?", ale generalnie większość uważa, że to fajny sposób na przywitanie Nowego Roku. Zwłaszcza ci, którzy wiedzą, jakiego można mieć hopla na punkcie pchlarzy. :lol:

Posted

Jak dalej bedzia taka pogoda, to nie wiem, czy z domu wyjadę

A u nas nigdy nie jest odśniezane, mam trasę 4 km pełną śniegu i zasp (droga między polami). A ciągle pada snieg:lol:

Posted

[quote name='PATIszon']

:lol: :lol: :lol:

U mnie generalnie jest to samo ;) Psa na Sylwestra? Dziwactwo :evil_lol:

PARSONRK,

To moze juz z saperka zasuwaj po drogach :razz: