Mokka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ludek napisał(a):Buu, wypijemy za Wasze zdrówko:chlup: i poskaczemy za Was. My też za Was poskaczemy. (i oczywiście wypijemy). PUENTA imszar napisał(a):A tak z ciekawości to co dostaje zwycięsca agility :baddevil: No przecież butelkę szampana :drinking: Quote
Anulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No przecież butelkę szampana I uścisk dłoni prezesa:sg168: :cool2: Quote
OlaAB Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 to ja jeszcze organizacyjnie :vamp: a co z talerzykami, kubeczkami, sztućcami rozumiem, że każdy we własnym zakresie jakieś plastiki bierze? aha i bardzo proszę :help1: abyście zastanowili jednak się na balonami mój pies nie rozróżnia (w sensie bania się) huku petard, pękających balonów czy też nawet strzału z gaźnika i niestety jeżeli wystrój będzie zawierał te łatwo pękające przedmioty będę zmuszona zrezygnować z zabawy - a jestem gotowa wrócić w ciągu 5 minut - zdrowie mojego psa jest dla mnie ważniejsze (Atos ze strachu dostaje ataków epileptycznych):bigcry: Quote
Anulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ja dołączam się do próśb OliAB. Plusz dla odmiany zamiast ataków epilepsji dostaje ataków autyzmu :tard: :errrr: Hukom mówimy stanowczo NIE! Ten wegetariański bigos, bezalkoholowe piwo i sex korespondencyjny jakoś się przezyje.:puppydog: :jumpie: Quote
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Myslałam, że to taki żart ale fajie :) Taka mi się scenka kojarzy. Dziewczyna wygrawa agility powedzmy z ON.. już trochę wypiła wiadomo.. wygrała agility dostaje butelkę.. idzie do kibla całą wypija wraca, a wszyscy proszą by jeszcze raz się przebiegła by mogli ją popodziwiać. Ona zaczyna biec i i ali się na samym początku oprzeszkodę, kiedyn sie znajduje na ziemi mysli pod wpływem alkoholu, że jest psem i pokonuje tor agility :cool2: Quote
OlaAB Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PUENTA imszar Ty to masz fantazję - prawie zaplułam klawiaturę czytając :lol: Quote
blaira Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Wojenka napisał(a):a macie przygotowane kreacje?:mdrmed: bo my nie.... :( a my mamy jestesmy przygotowani nic nadzyczajnego ale tak dla zabawy :mdrmed: zobaczycice nas na miejscu. Quote
belgunia Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 PUENTA imszar napisał(a):.... Ona zaczyna biec i i ali się na samym początku oprzeszkodę, kiedyn sie znajduje na ziemi mysli pod wpływem alkoholu, że jest psem i pokonuje tor agility :cool2: To musiał być tylko sen.... bo na jawie to chyba nie wymyśliłabyś podobnej głupoty, co:) Może mniej kawy na noc... pij... Quote
dorotak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buuuuuuuu, a ja mam zalamke, moj Bandziorek dostal cieczki i nie mozemy jechac buuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Buuuuuuuu, no to sobie panna wybrała :oink2:, a tu TAAAAAKA imprezka. :???: Szkoda :placz: Quote
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='belgunia']To musiał być tylko sen.... bo na jawie to chyba nie wymyśliłabyś podobnej głupoty, co:) Może mniej kawy na noc... pij... kawy nie pijam :P Wieszbylam trochę niwyspana, to był sen uznajmy :cool1: W KAŻDYM RAZIE ŻYCZĘ KAŻDEMU ZWYCIĘSTWA;-) Quote
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Rozumiem, że wszyscy ćwiczą? A kto będzie sędzią :D :roll: Quote
PATIszon Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Robull napisał(a):albo... sex przez telefon :mdrmed: Nie widze nic zlego......, a przynajmniej jest bezpieczny.:mad: Quote
Anulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A kto będzie sędzią Masz wszystko kochana napisane w linku w podpisie belguni:cool3: Quote
Wind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PATIszon napisał(a):Nie widze nic zlego......, a przynajmniej jest bezpieczny.:mad: Nie tylko nie widzisz nic zlego, ale rowniez dostrzegasz plusy :evil_lol: Quote
saJo Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PATIszon napisał(a):Nie widze nic zlego......, a przynajmniej jest bezpieczny.:mad: ale raczej malo przyjemny.... Quote
Wind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 saJo napisał(a):ale raczej malo przyjemny.... Domniemanie czy sprawdzone empirycznie? :razz: Quote
saJo Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 domniemane. Z samej nazwy malo przyjemne. Piwa bezalkoholowego tez nie pilam, ale jakos nie moge sobie wyobrazic zeby bylo smaczne...:shake: Quote
Mokka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 saJo napisał(a):domniemane. Z samej nazwy malo przyjemne. Piwa bezalkoholowego tez nie pilam, ale jakos nie moge sobie wyobrazic zeby bylo smaczne...:shake: Wyobraźni koleżance nie staje :lol: . Wyobrażać sobie można różne rzeczy, tyle że potem rzeczywistość weryfikuje nasze wyobrażenia - czasami in plus :evil_lol: Quote
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Anulka napisał(a):Masz wszystko kochana napisane w linku w podpisie belguni:cool3: ooo.Dzięki.Całkiem sporo psów w "open" jest :cool3: Quote
Cimi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Belgunia my bedizemy w ciechocinku w godzinach rannych, wyjezdzamy wieczorem pociagiem i czy istnieje mozliwosc, ze beidzmey mogli zostawic bagaze w pensonacie i zostawic klucz do pokoju w recepcji dla naszych wspollokatorow ? Bo wydaje mi sie wszyscy maja sie spotkac w ujezdzalni, a przynjamniej ja to tak odebralam, a jednak gdybysmy zostawili te bagaze to by bylo ulatwienia dla nas. Quote
PATIszon Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Cimi napisał(a):Belgunia my bedizemy w ciechocinku w godzinach rannych, wyjezdzamy wieczorem pociagiem i czy istnieje mozliwosc, ze beidzmey mogli zostawic bagaze w pensonacie i zostawic klucz do pokoju w recepcji dla naszych wspollokatorow ? Bo wydaje mi sie wszyscy maja sie spotkac w ujezdzalni, a przynjamniej ja to tak odebralam, a jednak gdybysmy zostawili te bagaze to by bylo ulatwienia dla nas. Sluchajcie, pokoje sa tuz przy stajni, a ten drugi pensjonat jest tez bardzo blisko stajni, wiec mysle, ze problemow 'logistycznych' raczej nie bedzie. Mam jeszcze prosbe zeby kazdy wzial jakies swoje ulubione plytki z muzyka. Tam mamy miec zapewnione naglosnienie, poza tym dobrze by bylo zagluszyc jakas fajna muzyka ewentualne wystrzaly.:angryy: BTW wczoraj na imprezce znajomy o malo nie spadl z krzesla jak sie dowiedzial, ze zabieram psa do Ciechocinka na Sylwestra! Zapytal: "to tam maja jakies spa dla psow?" :lol: Quote
Mokka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PATIszon napisał(a): BTW wczoraj na imprezce znajomy o malo nie spadl z krzesla jak sie dowiedzial, ze zabieram psa do Ciechocinka na Sylwestra! Zapytal: "to tam maja jakies spa dla psow?" :lol: :grin: :ylsuper: Ja się też troszki chwalę i muszę powiedzieć, że mi niektórzy trochę zazdroszczą. Nie wszyscy, oczywiście, zdarzały się też wyrazy współczucia "to co, nie masz ich z kim zostawić?", ale generalnie większość uważa, że to fajny sposób na przywitanie Nowego Roku. Zwłaszcza ci, którzy wiedzą, jakiego można mieć hopla na punkcie pchlarzy. :lol: Quote
PARSONRK Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jak dalej bedzia taka pogoda, to nie wiem, czy z domu wyjadę A u nas nigdy nie jest odśniezane, mam trasę 4 km pełną śniegu i zasp (droga między polami). A ciągle pada snieg:lol: Quote
Wind Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='PATIszon'] BTW wczoraj na imprezce znajomy o malo nie spadl z krzesla jak sie dowiedzial, ze zabieram psa do Ciechocinka na Sylwestra! Zapytal: "to tam maja jakies spa dla psow?" :lol: :lol: :lol: :lol: U mnie generalnie jest to samo ;) Psa na Sylwestra? Dziwactwo :evil_lol: PARSONRK, To moze juz z saperka zasuwaj po drogach :razz: Quote
Wojenka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hiehie,ludzie "nie w temacie"uważaja nas za odmieńcow i patrza na nas z politowaniem...:evil_lol: :evil_lol: :roll: Quote
Recommended Posts