PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A mi się właśnie dziś rano koniś urodził - ogierek :D Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 śliczny 8) czyli teraz konkur na imie dla ogierka :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D :D Ocho! Nastepna, ktora z terningu prosto na porodowke pojedzie :lol: Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Polna napisał(a):śliczny 8) czyli teraz konkur na imie dla ogierka :lol: Już się nazywa Afrodyzjak po Afrodycie :lol: Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PATIszon napisał(a):Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D :D Ocho! Nastepna, ktora z terningu prosto na porodowke pojedzie :lol: Ja otwieram drzwi, robię 5 kroków i jestem w stajni :lol: Nigdzie jechać nie muszę :wink: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PARSONRK'] Już się nazywa Afrodyzjak po Afrodycie :lol: Chyba od Afrodyty... :lol: A po czym, jesli mozna? Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PARSONRK napisał(a):PATIszon napisał(a):Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D :D Ocho! Nastepna, ktora z terningu prosto na porodowke pojedzie :lol: Ja otwieram drzwi, robię 5 kroków i jestem w stajni :lol: Nigdzie jechać nie muszę :wink: :lol: :lol: Sugerujesz, ze Gosia ma urodzic u Ciebie w stajni... :hmmmm: :lol: Quote
Wojenka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A cóż to za dziwny termin wyzrebienia? :) A jakiej rasy są owe koniki? Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PATIszon'][quote name='PARSONRK'] Już się nazywa Afrodyzjak po Afrodycie :lol: Chyba od Afrodyty... :lol: A po czym, jesli mozna? Kurczę piszę na paru forach i myślałam, że napisałam wszystko :roll: Po ogierze z łobza - teraz z białego boru- któremu właścicielka dała za***e imię : Numer 2000 (pewno dlatego, że urodził się pod koniec grudnia 1999, chyba 30). Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Sugerujesz, ze Gosia ma urodzic u Ciebie w stajni... Jak chce to zapraszam :lol: :wink: :lol: A cóż to za dziwny termin wyzrebienia? A jakiej rasy są owe koniki? Ogier 3/4 han + 1/4 sp, kobyła ma w papierach nn, ale (wiemy po zcym jest - oficjalnie nn bo w stadzie na lewo była kryta jej mamuśka :evilbat: ) ma 2/4 xx i 2/4 sp :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PARSONRK napisał(a): Po ogierze z łobza - teraz z białego boru- któremu właścicielka dała za***e imię : Numer 2000 (pewno dlatego, że urodził się pod koniec grudnia 1999, chyba 30). No cudnie go nazwala. :roll: Dobrze, ze Wasz bedzie mial imie, a nie numer 2005 na przyklad :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PARSONRK napisał(a): Ogier 3/4 han + 1/4 sp, kobyła ma w papierach nn, ale (wiemy po zcym jest - oficjalnie nn bo w stadzie na lewo była kryta jej mamuśka :evilbat: ) ma 2/4 xx i 2/4 sp :lol: Oj to dobrze, ze to Dogomania, a nie Koniomania, bo bysmy Cie zaraz zlinczowali za rozmnazanie kundli :lol: Quote
Viz Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia i główne organizatorki ;) : Mogłabym rozreklamować te zawody także na innych forach, ale musze uzyskac Wasza zgode ;) To jak? :D Quote
Klaudia:-) Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Konik rewelka. Widzę,że na zawodach będzie sporo ludzi. Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A ta butelka szampana duża będzie ? Trzeba będzie w końcu wypić zdrowie każdego konika i pieska - a z tego co widać dużo towaru będzie :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Viz'] belgunia i główne organizatorki ;) : Mogłabym rozreklamować te zawody także na innych forach, ale musze uzyskac Wasza zgode ;) To jak? :D Nie ma sprawy!!! Reklamuj! A niech wiedzą jak będziemy dobrze bawili się w Sylwestra:) Albo też uznają nas za szaleńców:)! Dorota Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PARSONRK napisał(a):A ta butelka szampana duża będzie ? Trzeba będzie w końcu wypić zdrowie każdego konika i pieska - a z tego co widać dużo towaru będzie :lol: :lol: :lol: :wink: Musi byc baaardzo duza, bo nie tylko kazdego konika i kazdego pieska bedziemy oblewac, ale rowniez kazdy przebieg (bez wzgledu na wyniki) oraz kazda chec przebiegu :lol: A poza tym to strasznie zimno ma byc, wiec czyms sie trzeba rozgrzewac :lol: Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind napisał(a):PARSONRK napisał(a):A ta butelka szampana duża będzie ? Trzeba będzie w końcu wypić zdrowie każdego konika i pieska - a z tego co widać dużo towaru będzie :lol: :lol: :lol: :wink: Musi byc baaardzo duza, bo nie tylko kazdego konika i kazdego pieska bedziemy oblewac, ale rowniez kazdy przebieg (bez wzgledu na wyniki) oraz kazda chec przebiegu :lol: A poza tym to strasznie zimno ma byc, wiec czyms sie trzeba rozgrzewac :lol: To może cysternę ? Quote
tamer Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No no, lista chętnych oszołomów podejrzanie szybko się wydłuża 8) Chyba już dawno nie było takiej mobilizacji :D Mam tylko jedno małe pytanko... Gdzie są mężczyźni?! czasami przecież widuje się taki gatunek na torze... ;-) a na liście puściutko... nieliczni obrońcy honoru... :) Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 tamer, Alez oczywiscie, ze sa! Jako osoby towarzyszace :D :D :D W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PARSONRK napisał(a): To może cysternę ? Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly: Quote
tamer Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind napisał(a): W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol: Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8) Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 tamer napisał(a):Wind napisał(a): W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol: Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8) Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink: Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind napisał(a):PARSONRK napisał(a): To może cysternę ? Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly: Dla niej pifka - w Poznaniu nie dali jej popić ( czepiali się nie wiem czemu :roll: ) Quote
Recommended Posts