Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgoś napisał(a):
Ja chyba też dziecię przytacham.

Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D :D

Ocho! Nastepna, ktora z terningu prosto na porodowke pojedzie :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Małgoś napisał(a):

Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D :D

Ja otwieram drzwi, robię 5 kroków i jestem w stajni :lol: Nigdzie jechać nie muszę :wink: :lol: :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
PATIszon napisał(a):
Małgoś napisał(a):

Ja otwieram drzwi, robię 5 kroków i jestem w stajni :lol: Nigdzie jechać nie muszę :wink: :lol: :lol:

Sugerujesz, ze Gosia ma urodzic u Ciebie w stajni... :hmmmm:

:lol:

Posted

[quote name='PATIszon'][quote name='PARSONRK']
Już się nazywa Afrodyzjak po Afrodycie :lol:

Chyba od Afrodyty... :lol:
A po czym, jesli mozna?

Kurczę piszę na paru forach i myślałam, że napisałam wszystko :roll:
Po ogierze z łobza - teraz z białego boru- któremu właścicielka dała za***e imię : Numer 2000 (pewno dlatego, że urodził się pod koniec grudnia 1999, chyba 30).

Posted

Sugerujesz, ze Gosia ma urodzic u Ciebie w stajni...

Jak chce to zapraszam :lol: :wink: :lol:

A cóż to za dziwny termin wyzrebienia? A jakiej rasy są owe koniki?

Ogier 3/4 han + 1/4 sp, kobyła ma w papierach nn, ale (wiemy po zcym jest - oficjalnie nn bo w stadzie na lewo była kryta jej mamuśka :evilbat: ) ma 2/4 xx i 2/4 sp

Posted

PARSONRK napisał(a):

Po ogierze z łobza - teraz z białego boru- któremu właścicielka dała za***e imię : Numer 2000 (pewno dlatego, że urodził się pod koniec grudnia 1999, chyba 30).

No cudnie go nazwala. :roll:
Dobrze, ze Wasz bedzie mial imie, a nie numer 2005 na przyklad :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):

Ogier 3/4 han + 1/4 sp, kobyła ma w papierach nn, ale (wiemy po zcym jest - oficjalnie nn bo w stadzie na lewo była kryta jej mamuśka :evilbat: ) ma 2/4 xx i 2/4 sp

Oj to dobrze, ze to Dogomania, a nie Koniomania, bo bysmy Cie zaraz zlinczowali za rozmnazanie kundli :lol:

Posted

belgunia i główne organizatorki ;) :
Mogłabym rozreklamować te zawody także na innych forach, ale musze uzyskac Wasza zgode ;)
To jak? :D

Posted

[quote name='Viz'] belgunia i główne organizatorki ;) :
Mogłabym rozreklamować te zawody także na innych forach, ale musze uzyskac Wasza zgode ;)
To jak? :D
Nie ma sprawy!!!
Reklamuj!
A niech wiedzą jak będziemy dobrze bawili się w Sylwestra:) Albo też uznają nas za szaleńców:)!
Dorota

Posted

PARSONRK napisał(a):
A ta butelka szampana duża będzie ? Trzeba będzie w końcu wypić zdrowie każdego konika i pieska - a z tego co widać dużo towaru będzie :lol: :lol: :lol: :wink:

Musi byc baaardzo duza, bo nie tylko kazdego konika i kazdego pieska bedziemy oblewac, ale rowniez kazdy przebieg (bez wzgledu na wyniki) oraz kazda chec przebiegu :lol: A poza tym to strasznie zimno ma byc, wiec czyms sie trzeba rozgrzewac :lol:

Posted

Wind napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
A ta butelka szampana duża będzie ? Trzeba będzie w końcu wypić zdrowie każdego konika i pieska - a z tego co widać dużo towaru będzie :lol: :lol: :lol: :wink:

Musi byc baaardzo duza, bo nie tylko kazdego konika i kazdego pieska bedziemy oblewac, ale rowniez kazdy przebieg (bez wzgledu na wyniki) oraz kazda chec przebiegu :lol: A poza tym to strasznie zimno ma byc, wiec czyms sie trzeba rozgrzewac :lol:

To może cysternę ?

Posted

No no, lista chętnych oszołomów podejrzanie szybko się wydłuża 8) Chyba już dawno nie było takiej mobilizacji :D

Mam tylko jedno małe pytanko...
Gdzie są mężczyźni?!
czasami przecież widuje się taki gatunek na torze... ;-)
a na liście puściutko... nieliczni obrońcy honoru... :)

Posted

tamer,

Alez oczywiscie, ze sa! Jako osoby towarzyszace :D :D :D
W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol:

Posted

Wind napisał(a):

W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol:

Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8)

Posted

tamer napisał(a):
Wind napisał(a):

Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8)

Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink:

Posted

Wind napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

To może cysternę ?

Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly:

Dla niej pifka - w Poznaniu nie dali jej popić ( czepiali się nie wiem czemu :roll: )