LAZY Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czesć Zagrajkowa rodzinko! Widze, ze macie wesoło z tym rezolutnym rozrabiakiem!:cool3: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 LAZY napisał(a):Czesć Zagrajkowa rodzinko! Widze, ze macie wesoło z tym rezolutnym rozrabiakiem!:cool3: My wcale nie narzekamy, szczenięctwo nie trwa wiecznie, a Zagrajek jest uroczy :loveu: Ale fakt, że trzeba mu poświęcić trochę czasu ;) Zresztą sama to wiesz, masz Idę :eviltong: Quote
Justa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):[Ach Justa! Co za oryginalne określenie :loveu: Jeszcze NIKT tak nie napisał :evil_lol: no dobra, rośnie jak grzyb po deszczu :roll: :lol: [B]O taaaak :cool3: Marzy mi się taka cudowna breja na fortach w połączeniu ze stadem dzikich psów, które będą chciały "wychować " moje maleństwo :evil_lol: Bęcki w błocie! Już nie mogę się doczekać :loveu: tak taaaaak. galina mój dziki wilczur go najbardziej zdominuje, powali i wytarza w błocie :loveu: Quote
LAZY Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):My wcale nie narzekamy, szczenięctwo nie trwa wiecznie, a Zagrajek jest uroczy :loveu: Ale fakt, że trzeba mu poświęcić trochę czasu ;) Zresztą sama to wiesz, masz Idę :eviltong: Ja tez nie narzekam..no moze czasem, jak przysnać w ciagu dnia nie można:mad: Quote
bea100 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 samograj napisał(a):Jakoś Mi Nie Do Smiechu!!! No a dlaczego by nie? W końcu nie każdy jest tak barwną i oryginalną postacią na dogo jak TY- każdy artysta ma swoje- tak trzymać i się mi tu nie łamać :razz: I wklej sobie jakiś fajny avatarek minimalistko, ślicznie proszę :p Mmbbaj: śniegu jest pod dostatkiem-aż nad- dzisiaj rano odkopywałam łopatą samochód by wyjechać spod ściany- spox- wystarczy śniegu do soboty :eviltong: Quote
Sabina1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):Aniu, byłaś u psychoanalityka? :cool3: Aaaaaaaaaaa, to się chyab nazywa, że masz właściwości paranormalne :razz:...:evil_lol: :mdleje: :laugh2_2: :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :mdleje: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 bea100 napisał(a): Mmbbaj: śniegu jest pod dostatkiem-aż nad- dzisiaj rano odkopywałam łopatą samochód by wyjechać spod ściany- spox- wystarczy śniegu do soboty :eviltong: Do jakiej soboty? :cool3: My się jutro do ciebie wybieramy! Czy Markowi coś się pkręciło? :roll: Sabina1 napisał(a)::mdleje: :laugh2_2: :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :mdleje: Sabinko :p A co tobie tak wesoło? :lol: Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Hey Gosiu zamęczona przez Zagrajka:loveu: mmbbaj napisał(a):I męża :p...:evil_lol: Czyli miałam rację na stronie 630? No, że oni wtedy... mmbbaj napisał(a): samograj napisał(a):Jakoś Mi Nie Do Smiechu!!! mmbbaj napisał(a):No i jak mam cię pocieszyć? :confused: Uśmiechnij się! Jutro będzie leeeeeeeeeeeeepiej!!!!!!!!!! Quote
Sabina1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a): Sabinko :p A co tobie tak wesoło? :lol: Bo już mam znowu okna i zimniej jest niz przy tych starych z przeciągami .:multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 dogaja napisał(a): Czyli miałam rację na stronie 630? No, że oni wtedy... :crazyeye:No co ty dogaja? Moi chłopcy??? :obrazic: dogaja napisał(a): A cóżeś ty uczyniła z moim Zagrajkiem? :mad::mad::mad:.....:shock: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Yhyhyhyhyhy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zupełnie jak ten piesek z "Maski" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sabina1 napisał(a):Bo już mam znowu okna i zimniej jest niz przy tych starych z przeciągami .:multi: :multi: :multi: Aaaaaaaa to rozumiem :roll: A dlaczego masz tylko pół awatarka? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a): Yhyhyhyhyhy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zupełnie jak ten piesek z "Maski" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty nie zapraszaj dogajki do swojej galerii bo ci tak Sońkę urządzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a): A cóżeś ty uczyniła z moim Zagrajkiem? :mad::mad::mad:.....:shock: Sorry, Szefowo, ale ja tylko próbuję dowieść, że zawsze się można uśmiechnąć...:laugh2_2: Quote
Sabina1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):Aaaaaaaa to rozumiem :roll: A dlaczego masz tylko pół awatarka? :evil_lol: Bo się oprotestowałam połowicznie :-( Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):Ty nie zapraszaj dogajki do swojej galerii bo ci tak Sońkę urządzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogajka, cho no do galerii Soni :cool3::cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18066&page=247&highlight=sonia Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :razz:co wy sie tak oprotestowywujecie...;) Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:co wy sie tak oprotestowywujecie...;) Aluś, to chyba jakiś nowy styl na dogo...:cool3: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pol-ska Par-tia Pro-tes-tu-ją-ca pro-tes-tu-je zaw-sze do koń-ca, w swych pro-testach nie-usta-ją-ca! PPP! :zly7: Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 HALO! SAMOGRAJKO!!! Daj mi swoją twarz, a będziesz się już uśmiechać WIECZNIE!!! Zrobię Ci darmową operację plastyczną! 0X Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nie zapraszajcie Dogai... nie zapraszajcie Dogai.... Ona wypija całą herbatę i robi pieczątki z psich nosów... Jakby co, to ja nic nie mówiłam.... :siara: Quote
mmbbaj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Swego czasu, a było to już dawno :cool3:, jeździłam na Mazury aby tam, w naturalnych, leśnych plenerach animować zająca Poziomkę do popularnego wówczas programu dla dzieci TIK-TAK. Zdjęcia robił redaktor i operator w jednej osobie, który znał tamte tereny jak własną kieszeń. Często bywaliśmy między innymi w okolicznych leśniczówkach. Pewnego razu, z jednej z nich wybiegły nam na spotkanie psy w tym małe szczeniaczki. Oczywiście natychmiast się zachwyciłam :lol: Psy były bardzo przyjazne, a szczeniaczki urocze! Widziałam, że nie są to kundelki, ale nie miałam pojęcia co to za rasa :roll: Zapytałam i w odpowiedzi usłyszałam, że są to ... ogary polskie :lol: Wówczas nie miałam żadnego punktu odniesienia więc przyjęłam informację bez zdziwienia, tym bardziej, że ogar z leśniczówką bardzo dobrze mi się kojarzył ;) Dziś odszukałam zdjęcie, które wtedy mi zrobiono, niestety jedno jedyne i złej jakości, ale pokażę wam, oto one.. Starałam się je podrasować w photoshopie i prezentuję dwa bo nie mogłam się zdecydować, które jest wyraźniejsze. Na moich kolanach jest szczeniaczek, niestety jest bardzo słabo widoczny.. Kiedy znałam już Dunię i sama miałam Bajanka, wspominając to spotkanie sądziłam, że wtedy widziałam gończe polskie, a nie ogary.. Bo te ogary z leśniczówki były dużo niższe niż te i dużo ciemniejsze. Jednak teraz, kiedy patrzę na to zdjęcie, myślę, że to nie są GP :razz: A może wy mi powiecie? :lol: A to zdjęcie z łosiami, tak przy okazji ;) I jeszcze, ponieważ właśnie nauczyłam się skanować, pokaże zdjęcie mojego pierwszego w życiu psa Miśka :loveu: To jedyne jego zdjęcie jakie mam. Był cudowny, mądry i ogromnie lubił aportować :lol: Quote
LAZY Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Piękne wspominki!!!! I co to za rasa? GP czy ogary? (udaję, ze wiem jaka jest róznica:eviltong: ). Quote
aga1215 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Na skraju lasu jest mały domek, ma złote szybki i dach z orzeszka, obok rośnie mnóstwo poziomek, zgadnij kto w domku tym zamieszkał. Nie koziołek, nie biedronka, lecz to ja zając poziomka, ogon, uszy, zęby dwa hej poziomka! hej! to ja! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts