Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Czesć Zagrajkowa rodzinko! Widze, ze macie wesoło z tym rezolutnym rozrabiakiem!:cool3:

My wcale nie narzekamy, szczenięctwo nie trwa wiecznie, a Zagrajek jest uroczy :loveu: Ale fakt, że trzeba mu poświęcić trochę czasu ;) Zresztą sama to wiesz, masz Idę :eviltong:

Posted

mmbbaj napisał(a):
[Ach Justa! Co za oryginalne określenie :loveu: Jeszcze NIKT tak nie napisał :evil_lol:

no dobra, rośnie jak grzyb po deszczu :roll:
:lol:

[B]O taaaak :cool3: Marzy mi się taka cudowna breja na fortach w połączeniu ze stadem dzikich psów, które będą chciały "wychować " moje maleństwo :evil_lol: Bęcki w błocie! Już nie mogę się doczekać :loveu:

tak taaaaak. galina mój dziki wilczur go najbardziej zdominuje, powali i wytarza w błocie :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
My wcale nie narzekamy, szczenięctwo nie trwa wiecznie, a Zagrajek jest uroczy :loveu: Ale fakt, że trzeba mu poświęcić trochę czasu ;) Zresztą sama to wiesz, masz Idę :eviltong:

Ja tez nie narzekam..no moze czasem, jak przysnać w ciagu dnia nie można:mad:

Posted

samograj napisał(a):
Jakoś Mi Nie Do Smiechu!!!

No a dlaczego by nie? W końcu nie każdy jest tak barwną i oryginalną postacią na dogo jak TY- każdy artysta ma swoje- tak trzymać i się mi tu nie łamać :razz:
I wklej sobie jakiś fajny avatarek minimalistko, ślicznie proszę :p

Mmbbaj: śniegu jest pod dostatkiem-aż nad- dzisiaj rano odkopywałam łopatą samochód by wyjechać spod ściany- spox- wystarczy śniegu do soboty :eviltong:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Aniu, byłaś u psychoanalityka? :cool3:

Aaaaaaaaaaa, to się chyab nazywa, że masz właściwości paranormalne :razz:...:evil_lol:

:mdleje: :laugh2_2: :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :mdleje:

Posted

bea100 napisał(a):

Mmbbaj: śniegu jest pod dostatkiem-aż nad- dzisiaj rano odkopywałam łopatą samochód by wyjechać spod ściany- spox- wystarczy śniegu do soboty :eviltong:

Do jakiej soboty? :cool3: My się jutro do ciebie wybieramy! Czy Markowi coś się pkręciło? :roll:

Sabina1 napisał(a):
:mdleje: :laugh2_2: :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :mdleje:

Sabinko :p A co tobie tak wesoło? :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Hey Gosiu zamęczona przez Zagrajka:loveu:

mmbbaj napisał(a):
I męża :p...:evil_lol:

Czyli miałam rację na stronie 630? No, że oni wtedy...
mmbbaj napisał(a):

samograj napisał(a):
Jakoś Mi Nie Do Smiechu!!!

mmbbaj napisał(a):
No i jak mam cię pocieszyć? :confused:

Uśmiechnij się! Jutro będzie leeeeeeeeeeeeepiej!!!!!!!!!!

Posted

dogaja napisał(a):
Czyli miałam rację na stronie 630? No, że oni wtedy...

:crazyeye:No co ty dogaja? Moi chłopcy??? :obrazic:

dogaja napisał(a):

A cóżeś ty uczyniła z moim Zagrajkiem? :mad::mad::mad:.....:shock:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Bo już mam znowu okna i zimniej jest niz przy tych starych z przeciągami .:multi: :multi: :multi:

Aaaaaaaa to rozumiem :roll: A dlaczego masz tylko pół awatarka? :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):

Yhyhyhyhyhy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zupełnie jak ten piesek z "Maski" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty nie zapraszaj dogajki do swojej galerii bo ci tak Sońkę urządzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A cóżeś ty uczyniła z moim Zagrajkiem? :mad::mad::mad:.....:shock:

Sorry, Szefowo, ale ja tylko próbuję dowieść, że zawsze się można uśmiechnąć...:laugh2_2:

Posted

Swego czasu, a było to już dawno :cool3:, jeździłam na Mazury aby tam, w naturalnych, leśnych plenerach animować zająca Poziomkę do popularnego wówczas programu dla dzieci TIK-TAK. Zdjęcia robił redaktor i operator w jednej osobie, który znał tamte tereny jak własną kieszeń. Często bywaliśmy między innymi w okolicznych leśniczówkach. Pewnego razu, z jednej z nich wybiegły nam na spotkanie psy w tym małe szczeniaczki. Oczywiście natychmiast się zachwyciłam :lol: Psy były bardzo przyjazne, a szczeniaczki urocze! Widziałam, że nie są to kundelki, ale nie miałam pojęcia co to za rasa :roll: Zapytałam i w odpowiedzi usłyszałam, że są to ... ogary polskie :lol: Wówczas nie miałam żadnego punktu odniesienia więc przyjęłam informację bez zdziwienia, tym bardziej, że ogar z leśniczówką bardzo dobrze mi się kojarzył ;) Dziś odszukałam zdjęcie, które wtedy mi zrobiono, niestety jedno jedyne i złej jakości, ale pokażę wam, oto one..

Starałam się je podrasować w photoshopie i prezentuję dwa bo nie mogłam się zdecydować, które jest wyraźniejsze. Na moich kolanach jest szczeniaczek, niestety jest bardzo słabo widoczny..

Kiedy znałam już Dunię i sama miałam Bajanka, wspominając to spotkanie sądziłam, że wtedy widziałam gończe polskie, a nie ogary.. Bo te ogary z leśniczówki były dużo niższe niż te i dużo ciemniejsze. Jednak teraz, kiedy patrzę na to zdjęcie, myślę, że to nie są GP :razz: A może wy mi powiecie? :lol:

A to zdjęcie z łosiami, tak przy okazji ;)

I jeszcze, ponieważ właśnie nauczyłam się skanować, pokaże zdjęcie mojego pierwszego w życiu psa Miśka :loveu: To jedyne jego zdjęcie jakie mam. Był cudowny, mądry i ogromnie lubił aportować :lol:

Posted

Na skraju lasu jest mały domek,
ma złote szybki i dach z orzeszka,
obok rośnie mnóstwo poziomek,
zgadnij kto w domku tym zamieszkał.

Nie koziołek, nie biedronka,
lecz to ja zając poziomka,
ogon, uszy, zęby dwa
hej poziomka! hej! to ja!

:multi: :multi: :multi: