Alka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 przyłączam się do toastów za Bajanka, Pańciostwo i galeryjkę , co by szybciutko się rozwijała i mnóstwo foteczek pokazywała Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):no w końcu, w końcu, :angel: :angel: alleluja :angel: śliczny maluch, ach co bedę truć, sama wiesz 8) możesz truć, nie krępuj się :lol: :wink: Maga100 napisał(a): a w jakiej części Warszawy mieszkacie? na Ochocie, niedaleko Dworca Zachodniego Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 mmbbaj napisał(a): możesz truć, nie krępuj się :lol: :wink: :evilbat: :lol: :lol: mmbbaj napisał(a): na Ochocie, niedaleko Dworca Zachodniego no tak, to nie koło mnie :lol: Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Obiadek :lol: tu nasikałem... :oops: z Błogą :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Bajanek ma taką fajną zarysowaną na łepku ,,fryzurkę''a'la Kopernik :lol: :lol: ON jest cudowny :angel: Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Bajanek ma taką fajną zarysowaną na łepku ,,fryzurkę''a'la Kopernik :lol: :lol: Alusia, już nie ma :( :wink: , taką "fryzurkę" mają tylko małe ogarki, to jest taka "miki" :lol: Potem przemaszczają się i ona im powoli schodzi! Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Bajanek ma taką fajną zarysowaną na łepku ,,fryzurkę''a'la Kopernik :lol: :lol: Alusia, już nie ma :( :wink: , taką "fryzurkę" mają tylko małe ogarki, to jest taka "miki" :lol: Potem przemaszczają się i ona im powoli schodzi!ale boska taka peruczka :wink: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Mmbbaj - witaj!!! - znalazłam nową CUDNĄ galerię :angel: :angel: :angel: mogę tu bywać??? plizzzzzzzzz..... Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jaki on jest śliczny!!! Naprawde urzekający psiak! No to teraz czekam na kolejne zdjecia... :evilbat: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='LAZY']Jaki on jest śliczny!!! Naprawde urzekający psiak! No to teraz czekam na kolejne zdjecia... :evilbat: :lol: Dzięki LAZY :lol: , postaram się jak najszybciej! [quote name='aga1215']... mogę tu bywać??? plizzzzzzzzz..... Aga :D wpadaj kiedy tylko masz ochotę! :buzi: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 skoro zdjęć Bajana masz milion, to ja wnosze o narzucenie szybszego tempa ich wklejania :-? 8) Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Aaaaa nareszcie :angel: A ja widywalam Bajanka, na zywo, jak był malusi i byl u mamusi :angel: :angel: Quote
Sabina1 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jaka wspaniała niespodzianka ! Piękne zdjęcia, te rozpoczynające galerię to już historyczne! Ja również bardzo serdecznie gratuluję ! Początek imponujący ! Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Boszeeee jak to fajnie pooglądać zdjęcia małego ogarka :P . Nas ominęła przyjemność posiadania słodkiego szczeniora, bo Poświata miała 5 m-cy jak do nas trafiła :-? . Witajcie, i domagama się duuuuuuuuuuużo zdjęć, szczególnie z tego psiedszkolnego okresu :P . PIKA napisał(a):A ja widywalam Bajanka, na zywo, jak był malusi i byl u mamusi :angel: :angel: A ja też, i mam nawet trochę zdjęć Duńkowych dzieci, ale które jest które musiałaby rozszyfrować Małgosia. Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Poświata']... Witajcie, i domagama się duuuuuuuuuuużo zdjęć, szczególnie z tego psiedszkolnego okresu :P . Witaj:D! cieszę się bardzo, że zdjęcia się podobają, ale tych jak był malusi nie mamy wcale tak dużo:shake: bo nie mieliśmy wtedy cyfrówki! [quote name='PIKA']A ja widywalam Bajanka, na zywo, jak był malusi i byl u mamusi :angel: :angel: [quote name='Poświata']A ja też, i mam nawet trochę zdjęć Duńkowych dzieci, ale które jest które musiałaby rozszyfrować Małgosia. Beatko to zamieść je w galerii, spróbuję! :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 O! Trochę mnie nie było - a tu TAKA NIESPODZIANKA - POWSTAŁA GALERIA BAJANKA ! Huura :multi: Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8) Quote
Koma Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'] Ojej jaka minka :puppydog: Śliczna kluska :angel: Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Uprzedzam, że to jest "wierzchołek góry lodowej". Sama się właśnie zdziwiłam :o , że mam tyle tych fotek :kiss_2: . Może łatwiej będzie jeśli Małgosiu pamiętasz kolor Bajankowej wstążeczki :hmmmm: Quote
KUMPELka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gosiu - wreszcie mamy galerię Bajanka. :laola: Piękne zdjęcia maluszka - my niestety Kumpla także widzięliśmy dopiero jak miał 3 miesiące. Ale nic straconego - nadrabiamy :lol: Czekamy na więcej. Będziemy tu często zaglądać. :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Poświata'] Beatko! właśnie tu całujesz się z moim Bajankiem! :lol: [quote name='Poświata']Uprzedzam, że to jest "wierzchołek góry lodowej". Sama się właśnie zdziwiłam :o , że mam tyle tych fotek :kiss_2: . Może łatwiej będzie jeśli Małgosiu pamiętasz kolor Bajankowej wstążeczki :hmmmm: Ależ to super! :multi: !!! ja tych fotek nie widziałam! :o W tym okresie Bajan już nie nosił wstążeczki! Poza tym jest jaśniejszy od pozostałych (podobny do Błogiej) i ma na przodzie i paluszkach białe znaczenia :D Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ciąg dalszy :lol: to też Bajan??? i ta pupa Bajanowa??? Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']... Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8) :evilbat: wiesz, że nie mam aparata! Wklejam jednak aktualne zdjęcia tyle, że może nie najatrakcyjniejsze :lol: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Poświata']Ciąg dalszy :lol: to też Bajan??? Tak to Bajan! [quote name='Poświata'] i ta pupa Bajanowa??? Nie, Bajan tu siedzi w skrzynce, na pierwszym planie A tutaj to Bławat! :lol: Quote
Recommended Posts