Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
no w końcu, w końcu, :angel: :angel: alleluja :angel:
śliczny maluch, ach co bedę truć, sama wiesz 8)

możesz truć, nie krępuj się :lol: :wink:

Maga100 napisał(a):

a w jakiej części Warszawy mieszkacie?

na Ochocie, niedaleko Dworca Zachodniego

Posted

mmbbaj napisał(a):

możesz truć, nie krępuj się :lol: :wink:

:evilbat: :lol: :lol:

mmbbaj napisał(a):

na Ochocie, niedaleko Dworca Zachodniego

no tak, to nie koło mnie :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Bajanek ma taką fajną zarysowaną na łepku ,,fryzurkę''a'la Kopernik :lol: :lol:

Alusia, już nie ma :( :wink: , taką "fryzurkę" mają tylko małe ogarki, to jest taka "miki" :lol: Potem przemaszczają się i ona im powoli schodzi!

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Bajanek ma taką fajną zarysowaną na łepku ,,fryzurkę''a'la Kopernik :lol: :lol:

Alusia, już nie ma :( :wink: , taką "fryzurkę" mają tylko małe ogarki, to jest taka "miki" :lol: Potem przemaszczają się i ona im powoli schodzi!ale boska taka peruczka :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Jaki on jest śliczny!!! Naprawde urzekający psiak! No to teraz czekam na kolejne zdjecia... :evilbat: :lol:

Dzięki LAZY :lol: , postaram się jak najszybciej!

[quote name='aga1215']...

mogę tu bywać??? plizzzzzzzzz.....

Aga :D wpadaj kiedy tylko masz ochotę! :buzi:

Posted

Boszeeee jak to fajnie pooglądać zdjęcia małego ogarka :P .
Nas ominęła przyjemność posiadania słodkiego szczeniora, bo Poświata miała 5 m-cy jak do nas trafiła :-? .
Witajcie, i domagama się duuuuuuuuuuużo zdjęć, szczególnie z tego psiedszkolnego okresu :P .

PIKA napisał(a):
A ja widywalam Bajanka, na zywo, jak był malusi i byl u mamusi :angel: :angel:

A ja też, i mam nawet trochę zdjęć Duńkowych dzieci, ale które jest które musiałaby rozszyfrować Małgosia.

Posted

[quote name='Poświata']...
Witajcie, i domagama się duuuuuuuuuuużo zdjęć, szczególnie z tego psiedszkolnego okresu :P .

Witaj:D! cieszę się bardzo, że zdjęcia się podobają, ale tych jak był malusi nie mamy wcale tak dużo:shake: bo nie mieliśmy wtedy cyfrówki!

[quote name='PIKA']A ja widywalam Bajanka, na zywo, jak był malusi i byl u mamusi :angel: :angel:
[quote name='Poświata']A ja też, i mam nawet trochę zdjęć Duńkowych dzieci, ale które jest które musiałaby rozszyfrować Małgosia.

Beatko to zamieść je w galerii, spróbuję! :wink: :lol:

Posted

Uprzedzam, że to jest "wierzchołek góry lodowej". Sama się właśnie zdziwiłam :o , że mam tyle tych fotek :kiss_2: . Może łatwiej będzie jeśli Małgosiu pamiętasz kolor Bajankowej wstążeczki :hmmmm:

Posted

Gosiu - wreszcie mamy galerię Bajanka. :laola:
Piękne zdjęcia maluszka - my niestety Kumpla także widzięliśmy dopiero jak miał 3 miesiące. Ale nic straconego - nadrabiamy :lol:
Czekamy na więcej. Będziemy tu często zaglądać. :iloveyou:

Posted

[quote name='Poświata']

Beatko! właśnie tu całujesz się z moim Bajankiem! :lol:

[quote name='Poświata']Uprzedzam, że to jest "wierzchołek góry lodowej". Sama się właśnie zdziwiłam :o , że mam tyle tych fotek :kiss_2: . Może łatwiej będzie jeśli Małgosiu pamiętasz kolor Bajankowej wstążeczki :hmmmm:

Ależ to super! :multi: !!! ja tych fotek nie widziałam! :o W tym okresie Bajan już nie nosił wstążeczki! Poza tym jest jaśniejszy od pozostałych (podobny do Błogiej) i ma na przodzie i paluszkach białe znaczenia :D

Posted

[quote name='HankaRupczewska']...
Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8)

:evilbat: wiesz, że nie mam aparata! Wklejam jednak aktualne zdjęcia tyle, że może nie najatrakcyjniejsze :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Ciąg dalszy :lol:

to też Bajan???
Tak to Bajan!

[quote name='Poświata']
i ta pupa Bajanowa???
Nie, Bajan tu siedzi w skrzynce, na pierwszym planie

A tutaj to Bławat! :lol: