mmbbaj Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='asher']... A wybarwiaja się ogórki faktycznie niesamowicie :o Kazdy ma taki etap "siwizny"? :wink: [quote name='sabina1']Jest taka, Asherku., słynna książka Ostroroga pt. "Cztery etapy siwizny u ogarów polskich" :roflt: :hmmmm: ...przyznam szczerze, że trochę mnie zatkało :o ...przez Sabinę :-? Bo nie znam tej książki... Bajanowe siwienie zostało zdiagnozowane jako uczulenie, przypuszczalnie na mleko. Zostało ono wyłączone z jego menu, dodatkowo dostawał Algolith i ....czekaliśmy. Stopniowo tracił siwiznę co przypisywaliśmy zmianie diety. Rodzeństwo Bajana nie siwiało! Sabinko możesz coś więcej o tych etapach?... :roll: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='LAZY'] Zawieta rozmowa... :lol: toż to kwalifikuje sie pod ostrą kłótnię :wink: :D :D :D śliczniutkie foteczki ! Quote
Sabina1 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Mmbbaj'u ! - to był żart dla Asher I Spójrz na emotka i przebacz :oops: Quote
mmbbaj Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 sabina1 napisał(a):Mmbbaj'u ! - to był żart dla Asher I Spójrz na emotka i przebacz :oops: widziałam emotka :o i..... :roll: :confused: :hmmmm: :icon_roc: :niewiem: ....widocznie mam kiepski dzień :stupid: :lol: Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 mmbbaj napisał(a):sabina1 napisał(a):Mmbbaj'u ! - to był żart dla Asher I Spójrz na emotka i przebacz :oops: widziałam emotka :o i..... :roll: :confused: :hmmmm: :icon_roc: :niewiem: ....widocznie mam kiepski dzień :stupid: :lol: Tylko nam Małgosiu, nie osiwiej :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sabina, jak babcię kocham, dałabym się nabrać :cunao: Zwłaszcza, że wciąż pamiętam, jak obszerną masz biblioteczkę kynologiczną. Choć z drugiej strony gdyby ten tytuł był w Twoim spisie, to chyba bym o nim nei zpomniała :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst'] :iloveyou: :roll: Tatu czy Ja taki urosnę :o :-? Quote
mmbbaj Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 No, to teraz zaczynam mieszać! :lol: Na chrzanowskich działkach Bądz grzeczny syneczku!:wink: zabawa w ogródku Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Małgosiu, widzę ze z Panem szkolenie i nauka a z Pańcią chwile wytchnienia i zabawa :wink: Bajanek świetnie wygląda na tle zielonej trawki :P Quote
mmbbaj Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='Gosiek']Małgosiu, widzę ze z Panem szkolenie i nauka a z Pańcią chwile wytchnienia i zabawa :wink: ... Gosiu, pańcia jest uniwersalna! :wink: :lol: Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no tak - teraz widać 8) i zauważyłam ze też po kieszeniach nagrodki nosisz :lol: nigdy nie wiadomo kiedy się mogą przydać :wink: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 a ja myslałam że zęby myjecie :wink: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sorki :) że dopiero teraz sie wypowiadam ale extra galeriia a psiak to prawdziwy przystojniacha :D Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Haaalo Małgosiu gdzie jesteś? Galeryjka Bajanka spadła w czeluścia drugiej stronki :-? Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Gosiek napisał(a):Haaalo Małgosiu gdzie jesteś? Galeryjka Bajanka spadła w czeluścia drugiej stronki :-? Hej! Gosiu :lol: , czeluścia drugiej stronki to jeszcze nie tak najgorzej :wink: , a muszę trochę zaległości ponadrabiać i do Waszych galerii pozaglądać bom też ciekawa co u Was słychać :D Gosiek napisał(a):... i zauważyłam ze też po kieszeniach nagrodki nosisz :lol: nigdy nie wiadomo kiedy się mogą przydać :wink: nam przydają się stale bo się uczymy w trybie ciągłym, a ostatnio nawet intensywnie :lol: Dzisiaj jak płaciłam w kasie, pani poprosiła mnie o drobne, a mnie wyciągnęły się drobne z pokrojonymi parówkami :oops: :lol: Pewnie pomyślała, że sobie pojadam... :wink: Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Sorki :) że dopiero teraz sie wypowiadam ale extra galeriia a psiak to prawdziwy przystojniacha :D Sylwia, każda pora jest dobra! :D Dziękuję za miłe słowa :calus: i mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać! :D Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Bajanku, ciocia Alicja czeka :wink: Alusia, teraz nie zdążę bo do weta jedziemy, a mnie wklejanie troszkę czasu zajmuje, postaram się po powrocie :P [quote name='Alicjarydzewska'] a ja myslałam że zęby myjecie :wink: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: , a Bajan tak się zapienił? :lol: To jest bocianek! Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='mmbbaj'] nam przydają się stale bo się uczymy w trybie ciągłym, a ostatnio nawet intensywnie :lol: Dzisiaj jak płaciłam w kasie, pani poprosiła mnie o drobne, a mnie wyciągnęły się drobne z pokrojonymi parówkami :oops: :lol: Pewnie pomyślała, że sobie pojadam... :wink:No ja nie mogę... ale miałaś ubaw co? Wyobrażam sobie minę tej kasjerki No ja parówek po kieszeniach nie noszę ale za to zawsze mam pokruszone ciastka :lol: więc wychodzi na to że Ty parówki a ja ciastka podjadam :cunao: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Bajanku, ciocia Alicja czeka :wink: Alusia, teraz nie zdążę bo do weta jedziemy, a mnie wklejanie troszkę czasu zajmuje, postaram się po powrocie :P [quote name='Alicjarydzewska'] a ja myslałam że zęby myjecie :wink: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: , a Bajan tak się zapienił? :lol: To jest bocianek!no żeby rozpoznać bocianka to musiałam wytężyć wzrok 8) :lol: Rany jak dobrze ze nie tylko ja wychodzę na żarłoka bo wiecznie jakieś okruchy bądź wędzony boczek upycham w ,,wyjściowej'' kurtce :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Gosiek napisał(a):...No ja nie mogę... ale miałaś ubaw co? Wyobrażam sobie minę tej kasjerki ona minę miała zobrzydzoną :x , bo drobne były upaćkane , trochę mi było...:oops: , ale mało nie parsknęłam :lol: Gosiek napisał(a):No ja parówek po kieszeniach nie noszę ale za to zawsze mam pokruszone ciastka :lol: więc wychodzi na to że Ty parówki a ja ciastka podjadam :cunao: ale ja dbam o urozmaicenie! różne noszę, ciastka też! :lol: :wink: :lol: Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Trzeba było pani wyjaśnić: a bo ja pieska mam :wink: Dopiero by miała minę :lol: :lol: :lol: Oj ta moja wyobraźnia... zaśmiewam się jak wariatka jak sobie to wyobrażam :oops: Quote
Recommended Posts