Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta z Grafcia juz kawal chlopa sie zrobil!! :D :D :D Jest coraz piekniejszy! Bedziemy mocno trzymac :kciuki: ( aa wlasnie kiedy jest ?? nie chce mi sie sprawdzac.. wiem wiem len ze mnie :lol:

CHI szczeniaczki mniaaam!! BOSKIE!! :D

Posted

Dzięki!!!Życzenia wszystkiego Najlepszego dla Was i Psiurów - w tym temacie - bo i tak tu wszyscy wejdą :wink: :D

CHI

Posted

Witam Wszystkich i życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych.

Sylwia czochrania przekazane, masz wzamian wylizane ucho i popodgryzane ręce :D (tak się objawia radość u Roda).

Zaraz spróbuje wstawić parę zdjęć, dzisiaj pół dnia wlaczyłam z zakładaniem konta zobaczymy co z tego wyjdzie. 8)

d1.JPG

d2.JPG

d3.JPG

d4.JPG

109_0933.JPG

109_0940.JPG

d5.JPG

Posted

No no no.. :) Pięknisty !!! Widziałam jego zdjęcia jako szczeniaczka ale tu to już całkiem dorosły chłopaczek.. :)

Śliczny.. Moze kiedyś bedzie sie miał okazję pobawić na jakiejś wystawie z moim tygryskiem.. :)

Posted

O Matko-jaki Rodos już DUŻY !!! :D

Kawał chłopiska się robi-może będzie po tatusiu? :wink:

Ja mam ciągle w pamięci te dwie małe kuleczki-Rodosa z siostrzyczką-a tutaj przeżyłam szok(jakbym głupia nie wiedziała,że psy rosną :roll: )

Posted

Oto dowod, ze czas swiateczny mozna spedzic w sposob aktywny. Dzis bylismy w odwiedzinach u mojego brata, mieszka w domu z duzym niezagospodarowanym jeszcze ogrodem. Ogrod okazal sie dla mnie rajem... .

"Agility" w stylu "zrob to sam" :wink: :

Bazyl01.jpg

Bazyl04.jpg

Bazyl17.jpg

Bazyl19.jpg

Bazylemu rowniez sie podobalo :D , ach zazdroszcze takiego ogrodu 8) .

Posted
czas swiateczny mozna spedzic w sposob aktywny

fakt tylko my wybralismy inna forme - przenoszenia szaf, znoszenia ich z 2 pietra oraz wtarganie na gore ogromniastej lodowki ;). jednym slowem remont pelna geba bo w koncu chcemy miec z bratem ladny pokoj. jutro malowanie na ladny sloneczno zolty kolorek. rosi zachwycona remontami. wszedzie jej pelno, wszytsko chce zobaczyc.

cieczka sie jej skonczyla wlasnie niedawno ja kompalam co zniosla jakos. mam wanienna sesje ale zdjecia beda slabej jakosci bo to z komorki. jak chlopak zrzuci na plytke i mi przyniesie to wgram.

pozdrawiam

p.s.

Abi mozna prosic zdjatka latajacego bazylego w wiekszym formacie na maila???

Posted

:o :o to jest ogrod czy jakas hala?? :lol: :lol: Ino pozazdrosicc takiego ogrodu i domku... :D

Ostatnie zdjecie jest Boskie!! Abi sliczne zdjeciaa! Poprosze jeszcze :)

Posted

Gotha od netki

Gotha2.jpg

Sliczna jest!! Jejuu.. jak sobie przypomne jak Mejk byl malutki.. nio a jak widzialam takie bokserki(btzn bokseropodobne) 3 tygodniowe to juz sie rozplywam... :D Takie to cudne!!

A z jakiego miasta jestes?? Chyba gdzies ze slaska?? Bo Gotha z tego co pamietam to ze slaska pochodzi?? (albo mi sie cos pomieszalo :roll: )Niedawno przegladalam stronki hodowli bokserkow i widzialam ja! Sliczna!! :) Wywoluj jak najszybciej klisze z nowymi zdjeciami! :D

Posted

Ja też poznaję to pycho.. :) To córka Casanowy i Zuli z hodowli Renezu prawda? :) Widziałam jej fotki na stronie hodowli..

Ps. Czy jej główka nadal taka mocno biała? Słyszałam,ze juz nie.. Jak tylko będziesz miała nowsze fotki to koniecznie dawaj.. :)

Usciski dla malutkiej.. :)

Posted

Witam wszystkich.

Dziękuję mrowka za wklejenie zdjec.

Sunia pochodzi z hodowli Renezu,ktora miesci się koło Wrocławia.

Pysio nadal taki biały.Oko lewe posiada mocne kreski czarno brązowe-jak Kleopatra.Drugie oczko białe oprawy i malutka czarna kreska od zewnecznego kacika w bok.Nosek robi sie czarny i teplamki pod noskiem na wargach połaczyły się w jedną małą plamkę.

Ogon musiał być koniecznie.To bylo moje mażenie.Nastepne fotki dopiero w przyszłym tygodniu. :-? Dziekujemy za przywitanie.I za komplemety. :D Pozdrawiam

Posted

Ja tez uwielbiam boksie takie inne od tych standardowych-jeżeli chodzi o umaszczenie.Białe mordy sa super.Ale ostatnio nawet myslalam o brazowej suni.A tu nagle Gotha taka wymazona.Morda biała reszta brązowa-kocham ta psinkę :oops:

Posted

psina po prostu przepiekna. wlasnie taka mi sie marzy w przyszlosci. brazowa z duzymi, bialymi znaczeniami na morduni. swaoja droga Nestor tez wyglada swietnie ze swoim bialym pysiem.

BOKSERY RULEZZ :klacz: :ylsuper:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...