Milady Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [SIZE=5][COLOR=darkorchid]Nie ma chętnych na wycieczkę jutro? :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Gdzie jest ta lampa? i CO Z NIĄ SIĘ ROBI, BO JA NIE WIEM....[/COLOR] [SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE] Quote
AśkaK Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='esperanza']Mały ON- ek Tytus ma zapalenie oskrzeli, więc jest całkiem prawdopodobne, ze jego braciszek, ktory w schronisku został także może być chory.[/quote] To ja sobie palec daję uciąć, że ten drugi też choruje.:-( Quote
Beata J. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dziewczyny, tak jak pisałam dołożę sie do pobytu Charlin w hotelu. Poproszę o nr konta. Napiszcie proszę dokąd psinka pójdzie. Quote
AśkaK Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Milady, ja jestem zawsze chętna, wiesz o tym!;) :evil_lol: Ale tym razem, tym jedniutkim razem...ja wymiękam.:shake: :oops: Fela jest mocno "pociągająca" :cool3: , jeśli wyzdrowieje do jutra to pewnie pojedzie. Felu, czekamy na znak od Ciebie!:p Beatko, podaję Ci na pw nr konta. DZIĘKUJEMY CI BARDZO że tak się Charlinką zajęłaś!!!:buzi: :Rose: Quote
Fela Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wybieram się do Ostrowi jutro - już chyba o tym pisałam. Wezmę lampę. Umówiona jestem tam jeszcze z 3 osobami (oraz jeszcze z innymi, które mieszkają w Ostrowi). Tłum straszny się zrobi. (Milady, mogę zabrać Babulkę, moźe lepiej jeżdzić na raty? Jak będziemy tam bywać częściej, lepiej ich przypilnujemy :mad:) Lara, wspomniałaś, źe miejsce u tej pani jest od 15 lutego, to już w najbliższą środę. Czy coś się zmieniło? Świerzbik potrzebuje natychmiastowego zabrania i leczenia, bo intuicja i dotychczasowe doświadczenia podpowiadają mi, źe on długo tam nie pożyje :shake: :-( A do tego zaraża inne psy. Czy ktoś zan jakiś hotel, gdzie mógłby być bezpiecznie odizolowany, w cieple, a właścicel nie przestraszy się świerzba i podawania podskórnych zastrzyków? Quote
Milady Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Proszę bardzo :lol: Ze mną jak z dzieckiem :lol: . W takim razie jutro nie jadę. Felu, jak będziesz wracać, to daj znać gdzie i o której podjechać po pieska. A czy będziesz brała Heksę dla Lary? Quote
Lara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Pani w Zalesiu moze przyjac jakiegos malego pieska ok 18-19 lutego (wlasnie dzwonilam aby to ustalic) ale zdrowego, bo ma szczeniaki. Mozna wtedy jakiegos juz zaszczepionego i zdrowego z innego hoteliku tam dac a na jego miejsce innego psiaka sciagnac. A po 15 marca kazdego psiaka bo szczeniaki bedzie juz miala poszczepione. Maly piesek 13 zl, wiekszy 15 zl za dobe z zarelkiem i mieszkaniem w domu :loveu: Jestem gotowa przyjac Heksie nawet juz jutro, wiec mozemy sie Felu umowic jakos na "przerzucenie" :roll: Czy tego szczeniaczka Tanitka zgodzilaby sie wziac? Halo, halo? [B]TANITKA[/B]!? :cool3: Quote
ewa_m Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Lara ta pani sie ze mna skontaktowala. Umowilysmy sie na poniedzialek. Odbieram tez dary z ul. Rozanej (jakas szkola). Wszystkie rzeczy przechowam az ktos bedzie jechal do schronu. Quote
Lara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='ewa_m']Lara ta pani sie ze mna skontaktowala. Umowilysmy sie na poniedzialek. Odbieram tez dary z ul. Rozanej (jakas szkola). Wszystkie rzeczy przechowam az ktos bedzie jechal do schronu.[/quote] extra! to moze we wtorek ja znow pojade jak bedzie tego duzo, a jak nie to dozbieramy jeszcze i nastepnym razem przewioze. [B]esperanza[/B] - to sa te dary od pan ze szkoly na Narbutta i na Rozanej. Zostana zabrane, wiec juz mozesz zaznaczyc sobie, ze sprawa zalatwiona :multi: Dzieki [B]ewa_m[/B]! :multi: Quote
esperanza Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Ufff... Ewa_m, Lara serdecznie dziękuję, bo u mnie z możliwościami transportowymi kiepsko, a głupio mi było tak ciągle obiecywać że odbierzemy i ciągle to przekładać. Ja mam u siebie jeszcze 42kg suchej karmy Pedigree i Chapi od pani, która zakupiła ją dla schroniska po obejrzeniu programu w tv (obiecała, że za jakiś czas jeszcze paletę puszek dostaniemy :multi:) Przy kolejnej okazji zawiezie się to do schroniska. Quote
Owieczka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A teraz znowu dobre wieści !! Mały Tytus ( synuś Tej pieknęj Onki) :loveu: jutro jedzie do kochającego domu :multi: tam pańciowie będa prowadzic dalszą socjalizację tego ( już nie dzikiego ) szczeniaka. Może Monika weźmie jego brata do domku tymczasowego?? Co wy na to ? :razz: Quote
Lara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Owieczka']A teraz znowu dobre wieści !! Mały Tytus ( synuś Tej pieknęj Onki) :loveu: jutro jedzie do kochającego domu :multi: tam pańciowie będa prowadzic dalszą socjalizację tego ( już nie dzikiego ) szczeniaka. Może Monika weźmie jego brata do domku tymczasowego?? Co wy na to ? :razz:[/quote] juuuuhuuuuu! Tak, tak, tak!!! Brac Tytusa2, brac!!! Niech jedzie do Moniki!!! :loveu: :multi: Super Owieczko!!!! Quote
AśkaK Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Halo, dziewczyny, czy ma któraś nr tel do hotelu do Lavini? Trzeba tam dryndnąć i zapytać czy przyjmą dziewczyny Świerzbika. Ja mam nr. w tym tajemniczym zeszycie :cool3: który jest teraz gdzie indziej niż ja, odbieram go za ok.1-2 godz.i dopiero wtedy będę mogła zadzwonić.A warto jak najszybciej zapytać, to może już jutro Felu byś go zabrała..? Quote
Lara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='AśkaK']Halo, dziewczyny, czy ma któraś nr tel do hotelu do Lavini? Trzeba tam dryndnąć i zapytać czy przyjmą dziewczyny Świerzbika. [/quote] AskaK moze napisz PW do Lavinii lub Doddy :razz: Quote
avii Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Telefon jest w watku o hotelu >> przyklejony temat:cool3: Wyszogród nad Wisłą ul. Niepodległości 54f 0.24 2311332 na Charlin też co nieco wpłacę >> zabierzcie ją dziewczyny jeśli mozna jak najszybciej ... [QUOTE]Wybieram się do Ostrowi jutro - już chyba o tym pisałam. Wezmę lampę. Umówiona jestem tam jeszcze z 3 osobami (oraz jeszcze z innymi, które mieszkają w Ostrowi). Tłum straszny się zrobi[/QUOTE] Czy to oznacza Felu że wspomoże wolontariuszy i ich działalność i Tygodnik Ostrowski w osobie p Krystyny ?:razz: Quote
Milady Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 NO WŁAŚNIE!!!! Widzę, że Ostrowiacy się ruszyli do działania, a Fela nawet pary nie puści :mad: :mad: ;) Quote
Fela Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Oj, ci Ostrowiacy. Ciężko ich poruszyć. Jutro spotkam się z dwiema osobami stamtąd - mam nadzieję. Jedna to założyciel miejscowej sceny Kotłownia. Młodzi, aktywni ludzie, którym coś się chce robić - to jest to. Oby tylko chcieli zaangażować się w pomoc. Druga osoba to człowiek, który dawno temu (jeszcze latem) "odkrył" i upublicznił wstydliwie skrywany temat paskudnego schroniska w Ostrowi. Wspominała o nim esperanza na początku watku o Ostrowi w "Innych". Trzymajcie kciuki, żeby udało nam się zorganizować siły na miejscu.:ghost_2: Avii, wielkie dzięki za zaistnienie na forum ostrowskim. :modla: Wreszcie udało mi się tam zalogować. I poczytać, co mieszkańcy sądzą o schronisku i onaszym działaniu. I popisać troszku też. Quote
avii Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [QUOTE]Oj, ci Ostrowiacy. Ciężko ich poruszyć.[/QUOTE] Fakt, Fela :shake: Ale jeżeli zainteresuje się chociaż jeden człowiek to warto. Ja bardzo liczyłam na tę panią co ..miała pisać do Ciebie :roll: i juz cieszyłam się że chociaz jakies miejsce w tygodniku , malutkie bo malutkie by było ... No ale jak przeczytałam ....mail nie doszedł. Ale i tak warto--wiesz przecież jak to w necie jest ....którys tam jeźdźi do schroniska i nawet styropian załatwia. A to juz coś ... Quote
Dorothy Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jak tam z malutka czarna staruszka? Zabrana do hoteliku? Quote
AśkaK Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Fela pewnie dziś jest zmordowana i jutro nam wszystko opowie. Felu - czekamy na wieści! Quote
Milady Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Niestety psinka Babuleńka została w schronisku. Nie dała do siebie podejść. Warczała groźnie, a pracownika, który chciał ją podnieśc - ugryzła. Quote
Milady Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Podnoszę dla przypomnienia, że my tu wszyscy czekamy na wieści z soboty :multi: . Co nowego? CO starego? Jakies pasiaczki nowe? Nowe myśli? Jak podróż minęła? Quote
Maćka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Fela napewno cos skrobnie, ale net jej padl. Cierpliwosci, napewno wiesci beda :) Quote
*Gajowa* Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No to czekamy bardzo cierpliwie na wieści ... Quote
Milady Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Śliczne te nowe budy :lol: [IMG]http://img128.imageshack.us/img128/9013/ostrow0245qu.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts