Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5][COLOR=darkorchid]Nie ma chętnych na wycieczkę jutro? :evil_lol: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Gdzie jest ta lampa? i CO Z NIĄ SIĘ ROBI, BO JA NIE WIEM....[/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']Mały ON- ek Tytus ma zapalenie oskrzeli, więc jest całkiem prawdopodobne, ze jego braciszek, ktory w schronisku został także może być chory.[/quote]
To ja sobie palec daję uciąć, że ten drugi też choruje.:-(

Posted

Milady, ja jestem zawsze chętna, wiesz o tym!;) :evil_lol: Ale tym razem, tym jedniutkim razem...ja wymiękam.:shake: :oops:
Fela jest mocno "pociągająca" :cool3: , jeśli wyzdrowieje do jutra to pewnie pojedzie. Felu, czekamy na znak od Ciebie!:p

Beatko, podaję Ci na pw nr konta. DZIĘKUJEMY CI BARDZO że tak się Charlinką zajęłaś!!!:buzi: :Rose:

Posted

Wybieram się do Ostrowi jutro - już chyba o tym pisałam. Wezmę lampę. Umówiona jestem tam jeszcze z 3 osobami (oraz jeszcze z innymi, które mieszkają w Ostrowi). Tłum straszny się zrobi. (Milady, mogę zabrać Babulkę, moźe lepiej jeżdzić na raty? Jak będziemy tam bywać częściej, lepiej ich przypilnujemy :mad:)
Lara, wspomniałaś, źe miejsce u tej pani jest od 15 lutego, to już w najbliższą środę. Czy coś się zmieniło?

Świerzbik potrzebuje natychmiastowego zabrania i leczenia, bo intuicja i dotychczasowe doświadczenia podpowiadają mi, źe on długo tam nie pożyje :shake: :-( A do tego zaraża inne psy. Czy ktoś zan jakiś hotel, gdzie mógłby być bezpiecznie odizolowany, w cieple, a właścicel nie przestraszy się świerzba i podawania podskórnych zastrzyków?

Posted

Proszę bardzo :lol: Ze mną jak z dzieckiem :lol: . W takim razie jutro nie jadę. Felu, jak będziesz wracać, to daj znać gdzie i o której podjechać po pieska. A czy będziesz brała Heksę dla Lary?

Posted

Pani w Zalesiu moze przyjac jakiegos malego pieska ok 18-19 lutego (wlasnie dzwonilam aby to ustalic) ale zdrowego, bo ma szczeniaki. Mozna wtedy jakiegos juz zaszczepionego i zdrowego z innego hoteliku tam dac a na jego miejsce innego psiaka sciagnac. A po 15 marca kazdego psiaka bo szczeniaki bedzie juz miala poszczepione.
Maly piesek 13 zl, wiekszy 15 zl za dobe z zarelkiem i mieszkaniem w domu :loveu:

Jestem gotowa przyjac Heksie nawet juz jutro, wiec mozemy sie Felu umowic jakos na "przerzucenie" :roll:

Czy tego szczeniaczka Tanitka zgodzilaby sie wziac? Halo, halo? [B]TANITKA[/B]!? :cool3:

Posted

Lara ta pani sie ze mna skontaktowala. Umowilysmy sie na poniedzialek. Odbieram tez dary z ul. Rozanej (jakas szkola). Wszystkie rzeczy przechowam az ktos bedzie jechal do schronu.

Posted

[quote name='ewa_m']Lara ta pani sie ze mna skontaktowala. Umowilysmy sie na poniedzialek. Odbieram tez dary z ul. Rozanej (jakas szkola). Wszystkie rzeczy przechowam az ktos bedzie jechal do schronu.[/quote]

extra! to moze we wtorek ja znow pojade jak bedzie tego duzo, a jak nie to dozbieramy jeszcze i nastepnym razem przewioze.

[B]esperanza[/B] - to sa te dary od pan ze szkoly na Narbutta i na Rozanej. Zostana zabrane, wiec juz mozesz zaznaczyc sobie, ze sprawa zalatwiona :multi: Dzieki [B]ewa_m[/B]! :multi:

Posted

Ufff...
Ewa_m, Lara serdecznie dziękuję, bo u mnie z możliwościami transportowymi kiepsko, a głupio mi było tak ciągle obiecywać że odbierzemy i ciągle to przekładać. Ja mam u siebie jeszcze 42kg suchej karmy Pedigree i Chapi od pani, która zakupiła ją dla schroniska po obejrzeniu programu w tv (obiecała, że za jakiś czas jeszcze paletę puszek dostaniemy :multi:) Przy kolejnej okazji zawiezie się to do schroniska.

Posted

A teraz znowu dobre wieści !! Mały Tytus ( synuś Tej pieknęj Onki) :loveu:
jutro jedzie do kochającego domu :multi: tam pańciowie będa prowadzic dalszą socjalizację tego ( już nie dzikiego ) szczeniaka.
Może Monika weźmie jego brata do domku tymczasowego?? Co wy na to ?
:razz:

Posted

[quote name='Owieczka']A teraz znowu dobre wieści !! Mały Tytus ( synuś Tej pieknęj Onki) :loveu:
jutro jedzie do kochającego domu :multi: tam pańciowie będa prowadzic dalszą socjalizację tego ( już nie dzikiego ) szczeniaka.
Może Monika weźmie jego brata do domku tymczasowego?? Co wy na to ?
:razz:[/quote]

juuuuhuuuuu! Tak, tak, tak!!! Brac Tytusa2, brac!!! Niech jedzie do Moniki!!! :loveu: :multi: Super Owieczko!!!!

Posted

Halo, dziewczyny, czy ma któraś nr tel do hotelu do Lavini? Trzeba tam dryndnąć i zapytać czy przyjmą dziewczyny Świerzbika. Ja mam nr. w tym tajemniczym zeszycie :cool3: który jest teraz gdzie indziej niż ja, odbieram go za ok.1-2 godz.i dopiero wtedy będę mogła zadzwonić.A warto jak najszybciej zapytać, to może już jutro Felu byś go zabrała..?

Posted

[quote name='AśkaK']Halo, dziewczyny, czy ma któraś nr tel do hotelu do Lavini? Trzeba tam dryndnąć i zapytać czy przyjmą dziewczyny Świerzbika. [/quote]

AskaK moze napisz PW do Lavinii lub Doddy :razz:

Posted

Telefon jest w watku o hotelu >> przyklejony temat:cool3:

Wyszogród nad Wisłą
ul. Niepodległości 54f
0.24 2311332

na Charlin też co nieco wpłacę >> zabierzcie ją dziewczyny jeśli mozna jak najszybciej ...

[QUOTE]Wybieram się do Ostrowi jutro - już chyba o tym pisałam. Wezmę lampę. Umówiona jestem tam jeszcze z 3 osobami (oraz jeszcze z innymi, które mieszkają w Ostrowi). Tłum straszny się zrobi[/QUOTE]

Czy to oznacza Felu że wspomoże wolontariuszy i ich działalność i Tygodnik Ostrowski w osobie p Krystyny ?:razz:

Posted

Oj, ci Ostrowiacy. Ciężko ich poruszyć. Jutro spotkam się z dwiema osobami stamtąd - mam nadzieję. Jedna to założyciel miejscowej sceny Kotłownia. Młodzi, aktywni ludzie, którym coś się chce robić - to jest to. Oby tylko chcieli zaangażować się w pomoc.
Druga osoba to człowiek, który dawno temu (jeszcze latem) "odkrył" i upublicznił wstydliwie skrywany temat paskudnego schroniska w Ostrowi. Wspominała o nim esperanza na początku watku o Ostrowi w "Innych".
Trzymajcie kciuki, żeby udało nam się zorganizować siły na miejscu.:ghost_2:

Avii, wielkie dzięki za zaistnienie na forum ostrowskim. :modla: Wreszcie udało mi się tam zalogować. I poczytać, co mieszkańcy sądzą o schronisku i onaszym działaniu. I popisać troszku też.

Posted

[QUOTE]Oj, ci Ostrowiacy. Ciężko ich poruszyć.[/QUOTE]
Fakt, Fela :shake:
Ale jeżeli zainteresuje się chociaż jeden człowiek to warto.
Ja bardzo liczyłam na tę panią co ..miała pisać do Ciebie :roll: i juz cieszyłam się że chociaz jakies miejsce w tygodniku , malutkie bo malutkie by było ...
No ale jak przeczytałam ....mail nie doszedł.

Ale i tak warto--wiesz przecież jak to w necie jest ....którys tam jeźdźi do schroniska i nawet styropian załatwia. A to juz coś ...

Posted

Podnoszę dla przypomnienia, że my tu wszyscy czekamy na wieści z soboty :multi: . Co nowego? CO starego? Jakies pasiaczki nowe? Nowe myśli? Jak podróż minęła?