pumcia02 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja ostatnio tez jakis specjalnych nadziei nie mam. a z wami z checia pojechałabym do ostrowi tylko boję się, że znowu wrocę z psem. A ostatnio nie skonczyło się to dobrze :( Kilka dni a Rocky zapadł mi w pamieci... To był pierwszy pies, który umarł u mnie w domu, może dlatego... Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Vega wraca. Ludzie nam po 3 dniach oznajmili ze ona płacze jak zostaje sama a oni wyjamują mieszkanie i nie mogą jej zatrzymac, bo sąsiedzi sie burzą.... fuuuuuuuuuuuuuuu ck. Tyle powiem :( Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]Szukamy dt dla Ogonka vel Yogiego [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]na czas [U]2-5 kwietnia.[/U][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=red]kto moze się nim zająć przez te 4 dni ??[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]prosimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :([/COLOR][/B][/CENTER] Quote
koosiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A dlaczego potrzebne jest DT? Czy osoba, która ma go na tymczasie, wyjeżdża (on jest u Marioli, tak?)? Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak, mariola wyjeżdza na święta w świat na 4 dni i ktoś musi sie nim zająć, do hoteliku...lepiej, zeby nie jechał, bo sie boję, ze mu się cofnie wszystko co juz wypracowane :( Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='idusiek'][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]Szukamy dt dla Ogonka vel Yogiego [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]na czas [U]2-5 kwietnia.[/U][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red]kto moze się nim zająć przez te 4 dni ??[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red]prosimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :([/COLOR][/B][/CENTER] [/QUOTE] ponawiam prośbę.... Quote
koosiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A czy to mogłoby być na zasadzie pettsitera, który przyszedłby do niego dwa razy dziennie, wyszedł na spacer i nakarmił? Takiego byłoby łatwiej znaleźć, niż domowy tymczas... Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 nie wiadomo jak on by zareagował na samotność :( lepiej tak nie probować, bo on się boi samotności. Quote
koosiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hm, ja jakiś czas temu brałam na przetrzymanie psiaka, nim pojechał na właściwy tymczas. Postaram się znaleźć tamten wątek, bo oprócz mnie jeszcze ktoś się zgłaszał, może ta osoba mogłaby pomóc teraz. Już mam, to Puchu i Jo37. Napiszcie do nich, może któraś pomoże. A tak w ogóle, to przyszło mi na myśl, że na mapie dogo jest zakładka "awaryjne DT". I trochę ludu tam jest ;) Astaroth, Ania-tygrysiczka, jayo, GrubbaRybba (Nieduży psiak, łagodny do innych zwierząt. Max kilka dni. W tygodniu pracuję, więc psiak musi umiec zostać samemu.), Ziutabenia, DIF, psyija, Ewusek, Bazyliah (psy nieagresywne), konisia, abrakadabra3000, Belula, bibeloty, JustynaM., marlenka, Ewa i flatki (tylko psy tolerujące koty !), sleepingbyday, Daka, Joanna B, morisowa, PRusak, Atomowka ((Warszawa)pies tolerujący inne zwierzaki, raczej nie za duże), TYGRYS-ica. (do ustalenia (blok)), dota&koka (dla psa każdej wielkości,oby łagodny), anita_happy Więc wybór jest :) Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kooosiek a Ty nie dałabyś sie przekonać? oj, fajnie by było. bo ja naprawdę nie mam co z nim zrobić :( Quote
LadyBell Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a ja mam pare pyt. dot Amorka, który ponownie szuka domu. Czy wiecie jaki ma stosunek do kotów? Jak znosi samotność?? Quote
malagos Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='idusiek']malagos, ona szuka DT jak najbardziej - a chcesz pomóc?:)[/QUOTE] ta mała nadal w schronisku? Szkoda jej...Ja od wczoraj mam tymczasowiczkę. Trochę szkoda, dogo nie działało, ale Fela ma do mnie nr tel.... Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Fela nr ma, ale kto Bz Ci ja tam zawiozł?:( i tak po sprawie. Bo my ani kasy, ani transportu nie mamy ani adopcji ani miesjca wolnego. Generalnie Fajnie jest:( Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='LadyBell']a ja mam pare pyt. dot Amorka, który ponownie szuka domu. Czy wiecie jaki ma stosunek do kotów? Jak znosi samotność??[/QUOTE] jaki Amor? :) ja chyba nie w temacie albo mi coś na łeb padło... Quote
LadyBell Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 o ten: [URL]http://www.allegro.pl/item964560356_amor_piekny_pies_mix_border_collie_pilne.html[/URL] on nie jest od Was? Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 aaa tym o Amorze tym :) Jezu, ja już nie kojarzę...:( Amor to taki pies w typie bordera, bardzo energiczny i niewybiegany, potrzebuje człowieka który będzie z nim spacerował i szalał do upadłego :) nie hował się z kotami, więc moze być różnie:/ Samotność znosi dobrze, znaczy nie niszczy;). Quote
koosiek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='idusiek']kooosiek a Ty nie dałabyś sie przekonać?[/QUOTE] Przykro mi, ale nie ma szans... Mój Rozmaryn nie każdego psa w domu akceptuje, Barda nie zaakceptował i musieli być cały czas rozdzieleni. Ja bym się jeszcze przemęczyła, gdyby nikt inny się nie znalazł, ale nie mieszkam sama :roll: A pisałaś do tych osób, które podałam tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/17010-OstrA-w-mazowiecka-350-psA-w-przepeA-nienie-prosimyo-pomoc-w-adopcjach-str-1344?p=14311913&viewfull=1#post14311913[/URL] ? Trochę ich jest, może ktoś się skusi :) Quote
pumcia02 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 koosiek na razie poszukiwania wstrzymane :) Quote
LadyBell Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jak tam Słomka? już adopcyjna? Przytyła nieco? Quote
idusiek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Słomka już lepiej. Dziewczynka bardzo broni swojego posłania przed innymi psiakami;)w koncu ma co jej i nie odda:) Zdjęc niestety nowych nie mam :/ Quote
LadyBell Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 są są, o tu: [URL="http://ostrow.schronisko.net/adopcja-id-36172.html"][IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/150/36172.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts