idusiek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no, taki Rumcajs co swojego lasu przed wycinką broni... ;) Quote
beka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Moim zdaniem to zaleta tzlko do madrych ludyi musi trafic Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 beka napisał(a):Moim zdaniem to zaleta tzlko do madrych ludyi musi traficTeż prawda. Znajdzie na pewno. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ten Onek, wystraszony, zdominowany przez kolegę z boksu, okropnie wygląda :( Boksy po lewej zaraz przy wejściu Quote
idusiek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kur..... niedobrze:( a ja mam wieści od Żabci - która ma się lepiej i chyba Pani jej nie odda ! Spanikowała strasznie na dzień dobry.. Teraz jest juz dużo lepiej, chociaż do sielanki jeszcze wiele brakuje. Żabcia zaczeła sikać na zewnątrz. Zaczeła też zwiedzać mieszkanie- dzisiaj weszła 1 raz do kuchni. Zaczyna tez powoli chodzić po schodach, tzn zchodzi juz ale nie wchodzi jeszcze. Dzisiaj została pierwzy raz dłużej sama i obgryzła próg od drzwi. Zainteresowała się tez w koncu jedzeniem- aczkolwiek łasa to ona nie jest. Zaczeła tez obrabiać skórzaną kość. Mam nadzieję, że juz będzie dobrze ! trzymajmy za nią kciuki, bo Pani naprawdę wykonuje wszelkie zalecenia, wskazówki i chce dla niej jak najlepiej ! Quote
beka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='mysza 1']Ten Onek, wystraszony, zdominowany przez kolegę z boksu, okropnie wygląda :( Boksy po lewej zaraz przy wejściu [ Biedak straszny, żeby tylko mu nic nie zrobiły..:( Quote
idusiek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 szukam psa lubiącego koty i dzieci i zwrónoważonego- ktoś ma?:) Quote
beka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A może byc owczarek? i w jakim wieku jest dziecko? pies do budy czy domu? Quote
idusiek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dom jest fajny,anglojęzyczny. dzieci 3, pies do domu - jako przyjaciel, który czasami da się wytargać za ucho ;) Bede im proponować naszego Maćka, Bubę oraz szczeniorke Maję. - zobaczymy co z tego dalej wyjdzie.... Quote
malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 idusiek napisał(a):a ja mam wieści od Żabci - która ma się lepiej i chyba Pani jej nie odda ! Spanikowała strasznie na dzień dobry.. Teraz jest juz dużo lepiej, chociaż do sielanki jeszcze wiele brakuje. Żabcia zaczeła sikać na zewnątrz. Zaczeła też zwiedzać mieszkanie- dzisiaj weszła 1 raz do kuchni. Zaczyna tez powoli chodzić po schodach, tzn zchodzi juz ale nie wchodzi jeszcze. Dzisiaj została pierwzy raz dłużej sama i obgryzła próg od drzwi. Zainteresowała się tez w koncu jedzeniem- aczkolwiek łasa to ona nie jest. Zaczeła tez obrabiać skórzaną kość. Mam nadzieję, że juz będzie dobrze ! trzymajmy za nią kciuki, bo Pani naprawdę wykonuje wszelkie zalecenia, wskazówki i chce dla niej jak najlepiej ! trzymam z całej siły :kciuki: Quote
idusiek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 malawaszka napisał(a):trzymam z całej siły :kciuki: malawaszka - przydadzą się :p Quote
beka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 idusiek napisał(a):dom jest fajny,anglojęzyczny. dzieci 3, pies do domu - jako przyjaciel, który czasami da się wytargać za ucho ;) Bede im proponować naszego Maćka, Bubę oraz szczeniorke Maję. - zobaczymy co z tego dalej wyjdzie.... W razie czego Iwona (czarna Anda) ma sunie ok 2-3 letnia, zrównowazona akceptujacą koty i psy. Sunia nazywa sie Lara. Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wystraszony oneczek jest w schronie, dzisiaj mój Piotrek był i go widział, zrobił zdjęcie :( Quote
beka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Z tej bezradnosci idzie oszaleć... może choc do tych kojców pod Zalesie go zabrać. potrzeba 300 zł Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dnia 12/08/2010 w ostrowi mazowieckiej przy ul. Lipowej, niedaleko garaży znaleziono ok 4 letniego yorka. ma czarną kokardkę, brak smyczy i obroży. bardzo tęskni za właścicielami. tel. Kontaktowy 600 101 446 600 927 102 Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 szukam osoby z ZAWIERCIA mogącej pojechac na wizytę przedadopcyjną do Ogrodzieńca. Zna ktoś kogoś? :) Quote
Fela Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Lessi pojechała dziś do domu. Teraz przestraszona siedzi w przedpokoju pod drzwiami. Pani też przestraszona, że ona przestraszona. Nie wiem, czy sobie poradzi, ale mam nadzieję, że tak. Co chwila dzwoni po wskazówki, i to jest poztyw. Quote
mysza 1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fela napisał(a):Lessi pojechała dziś do domu. Teraz przestraszona siedzi w przedpokoju pod drzwiami. Pani też przestraszona, że ona przestraszona. Nie wiem, czy sobie poradzi, ale mam nadzieję, że tak. Co chwila dzwoni po wskazówki, i to jest poztyw. To ta z chorym oczkiem? Quote
Fela Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Tak, ta z chorym okiem, a właściwie z nidorozwojem gałki. Quote
malagos Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='idusiek']szukam osoby z ZAWIERCIA mogącej pojechac na wizytę przedadopcyjną do Ogrodzieńca. Zna ktoś kogoś? :) Do Ogrodzieńca pojechała moja sunia tymczasowa, Aksamitka. Wizytę zrobił PeterBanny, nie jest juz na dogo, ale słuzę nr gg. Quote
Gioco Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='idusiek']dnia 12/08/2010 w ostrowi mazowieckiej przy ul. Lipowej, niedaleko garaży znaleziono ok 4 letniego yorka. ma czarną kokardkę, brak smyczy i obroży. bardzo tęskni za właścicielami. tel. Kontaktowy 600 101 446 600 927 102 Jest taki specjalny wątek http://www.dogomania.pl/threads/143491-Yorki-w-potrzebie-znalezione-zaginione , pozwalam sobie tam przekopiować Waszą informację. Czy york ma tatuaż/chipa? Powiadomiliście Straż Gminną/Miejską lub Policję o znalezieniu go? Przydałoby się też więcej informacji typu: pies/suka, może jakieś zdjęcie. Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Gioco']Jest taki specjalny wątek http://www.dogomania.pl/threads/143491-Yorki-w-potrzebie-znalezione-zaginione , pozwalam sobie tam przekopiować Waszą informację. Czy york ma tatuaż/chipa? Powiadomiliście Straż Gminną/Miejską lub Policję o znalezieniu go? Przydałoby się też więcej informacji typu: pies/suka, może jakieś zdjęcie. ja niestety nic nie mam. zadzwonia do mnie pani , któej zginał york a wczoraj dzieci przyniosły jej tego - ale to nie Oskar, tylko jakis inny. Do schroniska nikt nie dzwonił z pytaniem czy go przypadkiem nie ma...Z tego co wiem to pies- więcej informacji ma pani pod 2 nr telefonu - bo to jej przyniesiono nie jej psa... Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fela napisał(a):Lessi pojechała dziś do domu. Teraz przestraszona siedzi w przedpokoju pod drzwiami. Pani też przestraszona, że ona przestraszona. Nie wiem, czy sobie poradzi, ale mam nadzieję, że tak. Co chwila dzwoni po wskazówki, i to jest poztyw. aaa to ta pani mnie opierd.... ze na stronie niewyraźnie napisałam jak do schronu dojechać.... Kierownik mówił ,ze to panikara.... mam nadzieje, że jakoś się ułozy ! Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 szukam osoby z ZAWIERCIA mogącej pojechac na wizytę przedadopcyjną do Ogrodzieńca. Zna ktoś kogoś? Quote
Recommended Posts