gdgt Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dzisiaj na sterylkę przyjechała Szczotka: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/3365/img4682dx8.jpg[/IMG] Pan z lecznicy szybko zabrał sie do roboty: [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/7017/img4712ds4.jpg[/IMG] I po kwadransie Szczota wyglądała już tak: [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/2746/img4716ny3.jpg[/IMG] [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/9085/img4721ec0.jpg[/IMG] Quote
jayo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Ewusek']o jak się biedna wstydzi :loveu:[/quote] bo kto to widzial tak na lyso.... Quote
gdgt Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Szczotka jest absolutnie przerażona, odmawia współpracy przy chodzeniu na smyczy, nie może wyjść sama na trawnik ani wrócić do lecznicy. Quote
Owieczka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='jayo']bo kto to widzial tak na lyso....[/quote] Pod warstwą tych kołtunów w zasadzie nie było co rozczesywać :shake: dziewczynie wyraźnie ulżyło jak zgubiła troche tego :razz:, teraz będzie mozna zobaczyc dokładnie jej wygląd skóry a jak odrośnie to dopiero będzie piękna :eviltong: Quote
Owieczka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='jayo']bo kto to widzial tak na lyso....[/quote] Będzie łatwiej o nią zadbać :loveu: a poza tym usłyszałyśmy od pana , że szczoteczka to anioł ( dała ze sobą zrobić wszystko :razz: ) Quote
esperanza Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Pan ze Świebodzic cały czas na Szczoteczkę czeka. Dom robi dobre wrażenie, tylko to strasznie daleko jest :roll: Co do niedzielnej imprezy w Żyrardowie sprawa wygląda tak, jeśli nie znajdzie się nikt chętny do pomocy w prowadzeniu stoiska, wcale tam nie pojedziemy :-( Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A myślałam, że silna ekipa już się zebrała :( Quote
Owieczka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 To samo z wyjazdem do schroniska w sobote ( czyli jutro ) nie pojade tam sama !!!!!!!!!!! jadę raptem na 3-4 godzinki [SIZE=3]Czy moze ktoś pojechac ze mną ?? [/SIZE] Wilejka - weź nie bądź taka ( tym razem załatwimy to szybciej ;) bo ja na 13-14 chce już być w domu , a tak naprawde juz musze być w domu ) Quote
lika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='beam6'] Jakoś ta kolejka do Żyrardowa niewielka :shake: Szkoda by było ominąć tę imprezę :shake:[/quote] Niestety mam zbyt dużo pracy, abym mogła pojechać na imprezę do Żyrardowa. Szkoda, żeby nie wykorzystać takiej szansy, jaką jest ta impreza, bo można zebrać trochę pieniążków, których nam ciagle brakuje. [SIZE=3][COLOR=red][B]Proszę, niech ktoś pomoże Beam6. To tylko kilka godzin w niedzielę. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Inaczej nie będzie w Żyrardowie stoiska "Niczyje". [B]:placz:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
beam6 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Myślę, że niestety :shake: ale musimy zrezygnować - widać termin jest hmmm, mało odpowiedni dla kogokolwiek. Z doświadczenia wiem, że nawet trzy osoby to jest zbyt mało. Nic to :razz: - trzeba znaleźć inną imprezę :evil_lol: w bardziej dogodnym terminie i może sie uda zebrać odpowiednią brygadę :mad: Quote
malagos Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Żeby to było bliżej nas, np. w Ostrowi, to ja i mój mąż, mimo że nie jesteśmy czlonkami Waszego stowarzyszenia, z chęcią byśmy pomogli. Quote
jayo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A ja powiem tak: 1. bedzie padac 2. nie ma za duzo chetnych na stoisko 3. proponuje zeby pojechaly max dwie osoby, ktore umieja gadac (przez mikrofon) i wziely do wywieszenia nasz banner ze sznurkami 4. wystawimy puszke u sedziów albo gdzies w centralnym miejscu przy starcie, powie sie przez mikrofon pare razy, ze zbiorka kasy lub karmy lub kocy lub smyczy na Stowarzyszenie 5. w sobote poprosze, zeby uprzedzic uczestnikow, ze taka zbiorka bedzie 6. potrzebne beda na pewno ulotki i wizytowki z numerem konta i wsio A my (znaczy gemsi, ja i dzieciaki) bedziemy zatrudnieni przy zawodach w innej roli i nie mozemy reprezentowac tam Stowarzyszenia (a nie klub zaprzegowy). Quote
beam6 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 1. Baner jest schroniskowy a nie "Niczyj". 2. Kto ma wizytówki ? Ja nie mam. 3. Ulotki mam tylko "1%"-towe. Tzn. mogę wydrukować :) Quote
lika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ulotki z tymi psiakami, które już długo czekają na dom - Sedem, Finem, Szamanem, Kapitanem i Grzybkiem-Roanem może weźcie. Nie wiem tylko, czy Grzybek-Roanek ma swoje ulotki. Quote
Kanzaj Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='esperanza']Pan ze Świebodzic cały czas na Szczoteczkę czeka. Dom robi dobre wrażenie, tylko to strasznie daleko jest :roll: Co do niedzielnej imprezy w Żyrardowie sprawa wygląda tak, jeśli nie znajdzie się nikt chętny do pomocy w prowadzeniu stoiska, wcale tam nie pojedziemy :-([/quote] O matko jaka szczoteczka śliczna ogolona... toż to zmarznie nam w tę jesienną pluchę! Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Owieczka, wiesz, że ja z Tobą chętnie, ale jestem jutro w szkole (ble, ble, ble). Quote
alcha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja już na drugim wątku próbuję dowiedzieć się coś o Szczoteczce. Skąd ona nagle w Warszawie ? I czy ma już chętnego i domek? Zgubiłam się jakoś w tym wszystkim. Proszę napiszcie coś o niej. Czy brudzi w domu? Gdzie teraz jest? Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Do Warszawy przyjechała we czwartek ze schronu w Ostrowii Maz. Jest obecnie pod opieką Stowarzyszenia "Niczyje" i przebywa, tak mi się przynajmniej wydaje, w lecznicy na Tatarkiewicza, gdzie była lub będzie sterylizowana. Najlepiej PW do Owieczki. Na Szczoteczkę były chętne chyba nawet 2 domki, jeśli się nie mylę. Quote
alcha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dzięki,zgubiłam się z wątkiem Szczoteczki :-)) Quote
gdgt Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Szczota ma sterylkę zafundowaną przez pana ze śląska, który chce ją adoptować. Myślę, że mamy kilka innych Szczotek w schronie, do wyboru do koloru ;-) Quote
alcha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Szczoteczka znalazła domek :loveu::loveu::loveu: Byłam już gotowa zabrać ją do siebie :cool3:, a ja nie mogę teraz drugiego psa :shake: Już łamałam się powoli, Po prostu super :multi: Quote
gdgt Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Szczota na razie jest w lecznicy w radości, a w poniedziałek ma mieć sterylkę. Miała jakiś czerwony upław, więc być może ma cieczkę albo ropomacicze. Ile psów poszło do adopcji w tym tygodniu? 4 przywiezione w czwartek + Kora + ? Quote
Recommended Posts