Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

esperanza napisał(a):
To podawanie zwykłej, puszkowej nie bardzo mi się podoba.
Czy ktoś założy wątek Stefanowi, czy ja mam to zrobić?

Jak możesz - załóż ten wątek, bo czym prędzej, tym lepiej. Będziemy go sukcesywnie uzupełniać.
Dalszy ciąg zdjęć to chyba dopiero w sobotę damy radę dosłać.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Fusica napisał(a):
Jak to natychmiast??? A to z powodu???????:angryy:
(kurcze jak oni mi podnoszą ciśnienie)

Czy w związku z tym, dzisiejszy spacerek aktualny???

Dzisiejszy tak, jutro jeszcze tez. Stefek chyba jutro wieczorkiem pojedzie do hoteliku. Prosba o bazarki!!!

Posted

Byłam u Stefcia i wymiziałam go za wszystkie czasy. Był wobec mnie nieco mniej nieufny, co pozwala mi przypuszczać, że poznał mnie chłopina.
Wysikaliśmy się za wszystkie czasy i zrobiliśmy medalowe kooopsko (w skali od 1 do 10, jeśli chodzi o urode psiej kupy... Daje mu 7 ).
Smakuje mu kurka z warzywkami i ryzykiem.
Czy Stefan jedzie dziś do hotelu???
Czy ktoś go dziś wysika???

Posted

Zabieram go dziś do Otrębusów. Wydaje mi się, że im szybciej, tym lepiej - tam będzie miał o wiele lepsze warunki, więcej miejsca dla siebie i spacerków, biegania ile wlezie - a tu tylko niewielka, ciemna klatka szpitalna. Nie ma sensu trzymać go w szpitalu dłużej niż to konieczne, tym bardziej, że koszty podobne, o ile nie takie same.

Jedziemy dopiero wieczorem, więc jeśli wcześniej udałoby się komuś go odwiedzić, byłoby super.

Posted

Jeśli kompletnie nikt nie będzie chciał do Stefka podskoczyć, to ja podjadę, chociaż nie bardzo dzisiaj mogę. Będę musiała zawalić ważne spotkanie, więc kto chętny????

Posted

Fusica albo Beam - może dziś też jeszcze uda się jakoś spacerek dla chłopaka zorganizować.
Fela - pamiętaj proszę, że Stefan ma w lecznicy 2 swoje koce - niech oddadzą oba (jeden polarowy, drugi wełniany).

Posted

Kanzaj napisał(a):
Super! I od nas też wymiziaj koniecznie :loveu:!!!

Przepraszam - zawiodłam Stefana - dopiero teraz, w wyniku kłopotów "rodzinnych", dotarłam do domu. I już nie mam jak: wyprowadzić, wymiziać i wypieścić.

Posted

zamówić mozna karmę Grzybkowi przez internet z dowozem do hotelu, tak jak wcześniej. czy Szamanowi też trzeba zamówić karmę?wtedy jest upust za wieksze zamówienie. www.kar-ma.pl - tam zamawiałam wcześniej
chyba,ze ktoś może pojechać i się tym zając - byłabym zobowiązana

Posted

Mam dużo różnych rzeczy na bazarki - jeśli ronja się zgodzi wystawić na Kore, to jej wyślę fotki z rzeczami. Ewentualnie, jeśli mogę użyć wstęp z bazarków ronji, to sama wystawię.

Posted

OlimpiaK napisał(a):
Mam dużo różnych rzeczy na bazarki - jeśli ronja się zgodzi wystawić na Kore, to jej wyślę fotki z rzeczami. Ewentualnie, jeśli mogę użyć wstęp z bazarków ronji, to sama wystawię.

ronja, co ty na to? :cool3:

Posted

dziewczyny, ja obawiam się, że nie dam rady:( przperaszam, mam teraz sporo spraw własnych i ledwo ze wszystkim się wyrabiam. mam jeszcze kosmetyki od ludwy, jutro wystawię je na Korę

ps. początek bazarku jak najbardziej do skopiowania:)