Kanzaj Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 esperanza napisał(a):To podawanie zwykłej, puszkowej nie bardzo mi się podoba. Czy ktoś założy wątek Stefanowi, czy ja mam to zrobić? Jak możesz - załóż ten wątek, bo czym prędzej, tym lepiej. Będziemy go sukcesywnie uzupełniać. Dalszy ciąg zdjęć to chyba dopiero w sobotę damy radę dosłać. Quote
Kanzaj Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 gdgt napisał(a):a kiedy stefek może opuścić lecznicę? Właśnie dzwonili do mnie z lecznicy - prawie natychmiast!!!!!!!! Quote
Fusica Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jak to natychmiast??? A to z powodu???????:angryy: (kurcze jak oni mi podnoszą ciśnienie) Czy w związku z tym, dzisiejszy spacerek aktualny??? Quote
Kanzaj Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Fusica napisał(a):Jak to natychmiast??? A to z powodu???????:angryy: (kurcze jak oni mi podnoszą ciśnienie) Czy w związku z tym, dzisiejszy spacerek aktualny??? Dzisiejszy tak, jutro jeszcze tez. Stefek chyba jutro wieczorkiem pojedzie do hoteliku. Prosba o bazarki!!! Quote
esperanza Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Do którego hoteliku pojedzie Stefek? Za leczenie Szamana jest dług 1100zł. Quote
OlimpiaK Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ale dlaczego Stefan ma opuscic lecznice?! ten tatarek zaczyna mnie wnerwiac i to w dosc przyspieszonym tempie... :mad: Quote
lika Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Rachunek za leczenie Szamana - 1140 zł. Szaman czuje się bardzo dobrze, choć cały czas ma kroplówki. Więcej na jego wątku: Quote
Fusica Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Byłam u Stefcia i wymiziałam go za wszystkie czasy. Był wobec mnie nieco mniej nieufny, co pozwala mi przypuszczać, że poznał mnie chłopina. Wysikaliśmy się za wszystkie czasy i zrobiliśmy medalowe kooopsko (w skali od 1 do 10, jeśli chodzi o urode psiej kupy... Daje mu 7 ). Smakuje mu kurka z warzywkami i ryzykiem. Czy Stefan jedzie dziś do hotelu??? Czy ktoś go dziś wysika??? Quote
Fela Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Zabieram go dziś do Otrębusów. Wydaje mi się, że im szybciej, tym lepiej - tam będzie miał o wiele lepsze warunki, więcej miejsca dla siebie i spacerków, biegania ile wlezie - a tu tylko niewielka, ciemna klatka szpitalna. Nie ma sensu trzymać go w szpitalu dłużej niż to konieczne, tym bardziej, że koszty podobne, o ile nie takie same. Jedziemy dopiero wieczorem, więc jeśli wcześniej udałoby się komuś go odwiedzić, byłoby super. Quote
Fusica Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jeśli kompletnie nikt nie będzie chciał do Stefka podskoczyć, to ja podjadę, chociaż nie bardzo dzisiaj mogę. Będę musiała zawalić ważne spotkanie, więc kto chętny???? Quote
Kanzaj Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Fusica albo Beam - może dziś też jeszcze uda się jakoś spacerek dla chłopaka zorganizować. Fela - pamiętaj proszę, że Stefan ma w lecznicy 2 swoje koce - niech oddadzą oba (jeden polarowy, drugi wełniany). Quote
beam6 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wyprowadze przystojniaka dzisiaj ok 17 - 18. I wymiziam. I wypieszczę. Quote
Kanzaj Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 beam6 napisał(a):Wyprowadze przystojniaka dzisiaj ok 17 - 18. I wymiziam. I wypieszczę. Super! I od nas też wymiziaj koniecznie :loveu:!!! Quote
esperanza Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Założę wątek. Grzybkowi skończyła sie karma. Czy ktoś może kupić Hepatic 14kg i mu zawieźć? W tygodniu i w ciągu dnia ja mogę z kimś, kto ma auto pojechać. Quote
beam6 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kanzaj napisał(a):Super! I od nas też wymiziaj koniecznie :loveu:!!! Przepraszam - zawiodłam Stefana - dopiero teraz, w wyniku kłopotów "rodzinnych", dotarłam do domu. I już nie mam jak: wyprowadzić, wymiziać i wypieścić. Quote
ronja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zamówić mozna karmę Grzybkowi przez internet z dowozem do hotelu, tak jak wcześniej. czy Szamanowi też trzeba zamówić karmę?wtedy jest upust za wieksze zamówienie. www.kar-ma.pl - tam zamawiałam wcześniej chyba,ze ktoś może pojechać i się tym zając - byłabym zobowiązana Quote
esperanza Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dla Szamana nie trzeba, raczej już nie wróci do hoteliku. Jeśli nikt nie będzie mógł pojechać, to zrobimy zamówienie przez internet. Pomyślałam, że fajnie by było zrobić mu kilka zdjęć przy świetle dziennym. Wątek Stefana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9314637#post9314637 Quote
gdgt Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kora ma 180 zł długu. Kto może wystawić jakieś bazarki na jej rzecz? Quote
OlimpiaK Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mam dużo różnych rzeczy na bazarki - jeśli ronja się zgodzi wystawić na Kore, to jej wyślę fotki z rzeczami. Ewentualnie, jeśli mogę użyć wstęp z bazarków ronji, to sama wystawię. Quote
gdgt Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 OlimpiaK napisał(a):Mam dużo różnych rzeczy na bazarki - jeśli ronja się zgodzi wystawić na Kore, to jej wyślę fotki z rzeczami. Ewentualnie, jeśli mogę użyć wstęp z bazarków ronji, to sama wystawię. ronja, co ty na to? :cool3: Quote
ronja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 dziewczyny, ja obawiam się, że nie dam rady:( przperaszam, mam teraz sporo spraw własnych i ledwo ze wszystkim się wyrabiam. mam jeszcze kosmetyki od ludwy, jutro wystawię je na Korę ps. początek bazarku jak najbardziej do skopiowania:) Quote
gdgt Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 to Olimpia, wystawiaj bazarki ze wstępem ronji. sorry za zapychanie głównego wątku, ale niewątpliwie więcej osób zagląda... Quote
Recommended Posts