Milady Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Fela'] W korytarzu jest zamontowana koza, a druga w zielonym budynku ze szczeniakami (działały!).[/quote] Dla takich chwil warto żyć :lilangel: :cool2: , [SIZE=1]heh :) jak sobie przypomne poszukiwania tej jednej kozy ;)[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] Quote
Owieczka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zapraszam na watek małego Cypiska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3258196#post3258196[/URL] [IMG]http://img164.imageshack.us/img164/5064/cypisek2bv1.jpg[/IMG] Quote
Fela Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='jayo']Lara, Felka miala w planie, ale nie potwierdzila jeszcze.. [/quote] Ano jadę. Tym razem Lika mnie zabierze, bo moje autko nadal dętka. Po Warszawie jakoś je zarzynam, ale dalej się boję, bo kto mnie spod Wyszkowa na ten przykład zciągnie... A może ktoś jeszcze ma chęć się wybrać? W planach dodatkowe atrakcje, kulig, ognisko :lol: hę, są chętni? Acha, jutro jeszcze jedna atrakcja. Jejmość KingaW godnie będzie reprezentować Stowarzyszenie na Wielkiej Gali bussienes Centre Clubu w Teatrze Wielkim. Poza Kingą będą tam ministry, prezydenty, prezesi i prezesowe. Psów nie będzie :shake: Quote
ara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 To Ciotka Fela przywiezie mi raport o stanie czarnej mamusi?:cool3: I zobaczy jak się obróżki sprawują... Quote
malagos Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No taki bal, fiu, fiu! KingaW. jest godna reprezentantką Stowarzyszenia!:cool3: A w Ostrowi doopki Wam nie zmarzną? Tu mamy mrozik....:eviltong: Quote
Lara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Fela']Ano jadę. Tym razem Lika mnie zabierze, bo moje autko nadal dętka. Po Warszawie jakoś je zarzynam, ale dalej się boję, bo kto mnie spod Wyszkowa na ten przykład zciągnie... A może ktoś jeszcze ma chęć się wybrać? W planach dodatkowe atrakcje, kulig, ognisko :lol: hę, są chętni? Acha, jutro jeszcze jedna atrakcja. Jejmość KingaW godnie będzie reprezentować Stowarzyszenie na Wielkiej Gali bussienes Centre Clubu w Teatrze Wielkim. Poza Kingą będą tam ministry, prezydenty, prezesi i prezesowe. Psów nie będzie :shake:[/quote] Waw, pogoda na kulig i ognisko dzis rewelacyjna, z jazda uwazajcie bo slisko :p Wracajcie bezpiecznie. Czy mamy gdziesz szukac relacji z gali z udzialem naszej Miss KW? :loveu: prasa, teve? :cool3: Trzymam kciuki osobiscie za nasza reprezentacje :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beam6 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to mają farta te wszystkie ministry i prezesy - nie na każdej imprezie można spotkać naszą reprezentantkę KingęW :evil_lol: Fotki z Prezydentem będą ? :razz: Quote
ronja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 zaglądajcie, kupujcie - bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44227[/URL] Quote
malagos Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kochane Cioteczki, znalazł sie domek dla Lili. Z Allegro - Maćka, Twoja zasługa. Przez telefon-ok. Dwie dorosłe osoby, 11-letnia córka, Pani niepełnosprawna i nie bardzo moze chodzić, będzie z psem cały czas. W bloku, małym mieszkaniu. Pytali o wszystko, co je, co lubi, itp. Mieli psa, mają 4 różne gryzonie. Mam zaraz dzwonić i umówić się "wpół drogi", za Szczytnem - domek jest w Węgorzewie. Jaką umowę mam spisać? Na kogo? Macie doświadczenie, poradźcie (dodam dla ułatwienia, Fela to tylko poczta głosowa :mad: ).. Czekam!! Quote
malagos Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Co nagle, to po diable.:shake: Teraz pan mówi, ze jeszcze nie wie, że może weźmie pieska z bliska, ze... Do środy ma dać odpowiedź :-? Quote
Maćka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='malagos']Co nagle, to po diable.:shake: Teraz pan mówi, ze jeszcze nie wie, że może weźmie pieska z bliska, ze... Do środy ma dać odpowiedź :-?[/quote] Hmmm, tak na zapas to na stronie [URL="http://www.niczyje.org"]www.niczyje.org[/URL] jest wzór naszej umowy :) Quote
Wilejkaros Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A może się zdecydują? Trzymajmy kciuki. Jak tylko dostanę jutro zdjęcia małej wampirzycy z Wawra od Agi (beżowa szczeniorka rudej suni), to w końcu wstawię. Niech wszyscy zobaczą, co ona wyprawia. Hehehe. A'propos, czy wiadomo co z ostatnim z rodzeństwa Luki, Kubusiem? Quote
Lara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Wilejkaros'] A'propos, czy wiadomo co z ostatnim z rodzeństwa Luki, Kubusiem?[/quote] przyjechal na SGGW, ale pewnie Fela napisze wiecej szczegolow. Quote
Wilejkaros Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to jeszcze zapytam o tego z nosówką... Co z nim? Quote
esperanza Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Faktycznie Kubus przyjechał na SGGW. [B][COLOR=DarkRed]Pilnie potrzebujemy tymczasu[/COLOR][/B][B][COLOR=DarkRed] dla Kubusia. [/COLOR][/B][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Nie mamy gdzie go umieścić, a klinika to nie jest najlepsze miejsce dla takiego malucha. Łaciatej suni został tylko jeden szczeniak-chłopak, a oprócz malucha Delicji ze szczeniąt mamy jeszcze tylko jedno maleństwo z matką i dwóch czarnych muszkieterów. Dwa rottki są zasmarkane, trzeci wrócił do właściciela. Cypisek z nosówką takze wkrótce będzie potrzebował tymczasu. W nocy w okolicach schroniska było -18... [/COLOR][/COLOR] Quote
KingaW Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Na gali udało się zebrać raptem 70 zł. Co z kasą ze z naszej skarbonki, która stoi w Wega Barze stanowi 160 zł. Rozdałam trochę naszych ulotek z 1%... [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]PRZY OKAZJI A PROPOS 1% - WAŻNA INFORMACJA[/COLOR][/SIZE]: [/B]PRZESŁANY PRZEZE MNIE PIĄTKOWY MAIL ZAWIERAŁ BŁĄD (Zwróciła mi na to uwagę Ania z VIVY! , a jak wiecie to na ich konto kasa będzie wpłacana, więc nie wypada dyskutować, tylko trzeba się podporządkować). MAGDARYNKA JUŻ POPRAWIŁA I ZARAZ ROZEŚLĘ. CHODZI O TO, ŻE ZE WZGLĘDU NA US LEPIEJ, ŻEBY NAZWA NASZEGO STOWARZYSZENIA POJAWIŁA SIĘ W TYTULE PRZELEWU NIE W PEŁNYM BRZMIENIU, TYLKO JAKO DOPISEK: (Niczyje - ot tak poprostu, a nie, że dla Stowarzyszenia Niczyje) tzn. [COLOR="#ff0000"]tytuł przelewu powinien wyglądać o tak: [SIZE="4"][SIZE="6"]„1% podatku zgodnie z art. 27d ustawy - NICZYJE”[/SIZE][/SIZE][/COLOR] Magdarynka juz poprawiła na naszej stronie... Quote
malagos Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a gdzie są zdjecia z sobotniego wypadu do Ostrowi? :oops: Quote
Lara Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='esperanza']Faktycznie Kubus przyjechał na SGGW. [B][COLOR=darkred]Pilnie potrzebujemy tymczasu[/COLOR][/B][B][COLOR=darkred] dla Kubusia.[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][COLOR=black]Nie mamy gdzie go umieścić, a klinika to nie jest najlepsze miejsce dla takiego malucha.[/COLOR] [/COLOR][/quote] czy Kubus jest zdrowy?? czy moze przebywac z innymi zwierzakami? to samo pytanie tyczy Cypiska? Quote
Owieczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Igusia']Kubus nie jest zdrowy ma swierzba a moze i grzyba.Ponadto w schronie panuje klaszel kenelowy:cool3: Dominek i Cynek go maja.I nasz Frodo sie od Cynka zarazil...[/quote] Kubuś będzie miał dzisiaj robioną zeskrobine i najwcześniej jutro wyniki Quote
OlimpiaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1070f89d458be00e"][IMG]http://images13.fotosik.pl/43/1070f89d458be00em.jpg[/IMG][/URL] zapraszamy do tematu Cypiska - nowe zdjecia :razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44081&page=2[/URL] Quote
Fela Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jeszcze nie wiadomo, czy Kubuś ma chorą skórę, czy to tylko efekt ogólnego stanu. Wiozłam go z Ostrowi, był ze mną przez ponad 4 godziny, ani razu się nie podrapał. A świerzb wywołuje intensytwny świąd skóry. Wilejkaros, czy siostra Kubusia, która z nim była, ma świerzba? Oglądało go dokładnie dwóch doświadczonych lekarzy z SGGW, obydwoje mówili, że stan jego skóry nie wskazuje na świerzba ani na grzybicę, jest spowodowany długim przyjmowaniem antybiotyku, niedożywieniem, osłabieniem. Mimo wszystko poprosiłam o zrobienie zeskrobiny, była pobrana dziś (czy to jest świerzb, okaże się od razu). Obejrzy go także dzisiaj dr Dembele. I pewnie już bedziemy coś wiedzieć. Na wszelki jednak słuczaj poszukujemy domu bez zwierzaków. Ja proszę, błagam (a za chwilę starym zwyczajem zacznę krzyczeć, że się zastrzelę) - niech ktoś go weżmie!. On jest taki słodki i taki biedny w tej klatce! Auuuuu ;-( PS. Kubuś także nie kaszle (a był szczepiony, chyba już 3 tygodnie temu, więc kaszel kenelowy już powinien wyleźć). Quote
Igusia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Fela']Uwaga, uwaga, WCALE NIE WIADOMO, CZY KUBUŚ MA ŚWIERZBA I GRZYBA! A tym bardziej kaszel kenelowy. Wiozłam go z Ostrowi, był ze mną przez ponad 4 godziny, ani razu się nie podrapał! Jak wiadomo świerzb wywołuje intensytwny świąd skóry. Wilejkaros, czy siostra Kubusia, która z nim była, ma świerzba? Oglądało go dokładnie dwóch doświadczonych lekarzy z SGGW, obydwoje mówili, że stan jego skóry nie wskazuje na świerzba ani na grzybicę, jest spowodowany długim przyjmowaniem antybiotyku, niedożywieniem, osłabieniem. Mimo wszystko poprosiłam o zrobienie dziś zeskrobiny (czy to jest świerzb, okaże się od razu). Obejrzy go także dr Dembele. Kubuś także nie kaszle (był szczepiony, chyba już 3 tygodnie temu). :roll: [SIZE=1]Błagam ciotki, nie piszcie, że na pewno jest chory, jak na razie to tylko i wyłącznie podejrzenia, a lekarze mówią coś wręcz przeciwnego. [/SIZE][/quote] A to przepraszam bo ja zrozumialam ze on taki lysy jest od swierzba.To ja moze skasuje to co napisalam powyżej? Ps zadzwonilam do malagos.dzieki za numer tel Quote
malagos Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 bardzo dziękuję za porade telefoniczną, Igusiu! to mamy kaszel kennelowy w domciu :razz: Quote
Fela Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Strasznie mi przypkro z powodu tego kaszlu, Igusiu i Malagos. Na szczęście to jest do wyleczenia. Proszę, zajrzyjcie na wątek Kubusia i podrzućcie go czasem. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3317246#post3317246[/url] Odwiedziny też mile widziane. Wczoraj była Lika (dzięki :loveu:) i ja wieczorem. I Owieczka. A kto dziś? Kto go zabierze stamtąd? :placz: Za godzinę powinnam się czegoś dowiedzieć na temat jego skóry. Quote
basiaap Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziewczynki, wysłałam na konto 400 zł na sterylki ( z dopiskiem). Mam nadzieję, ze się przydadzą;) . Quote
Recommended Posts