Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapka jest 50km od Warszawy w hoteliku - poza tym, myslę, że jeszcze nie jest do wydania - chcę dopilnowac wyleczenia łapki i nerek - ale dziekuje w imieniu Łapki, że o niej też ktoś pomyślał:Rose:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KingaW']Słuchajcie, ja nie wiem nic o Leonie i nic o maleństwie od zbieracza.Ani tego czy maleństwo będzie czy nie będzie prezentowane.Wiem, że mam przesłać Natalii opisy DZISIAJ!Jeśli Aśka jest 100% pewna, ze zorganizuje transport psinki z Ostrowi to poproszę o opis, jeśli nie, to tez moge dostać opis + fotę, najwyżej w ostatniej chwili powiemy, żeby nie przezentować maleństwa.Dziewczyny, pamiętajcie proszę, że JA PRACUJĘ!Po 9 godz. dziennie+dojazdy w każdą strone około godziny, więc nie będę teraz skakać po wątkach i szukać opisów psów i zcegos z tego klecić.Bo muszę troche pozarobkować.[/quote]

KingaW, nie ma dobrych zdjęć tej małej suni ani nawet nie wiem, czy ktoś wybiera się przed dniem Miśką do Ostrowi i czy będzie mógł to suczątko zabrać. Jak więc mam Ci przesłać opis i zdjęcie, którego nie ma? Czy bez opisu dziś wysłanego ta mała nie będzie mogła wystąpić? Zdjęcia nie będzie wcześniej niż jak sunię ktoś przywiezie. A z opisu to co na dzień dzisiejszy można dać? Że mała, puchata, rudawa z białą skarpetką...To Fela i esperanza widziały suńkę , ja nie, więc jak mogę ją opisać?

Posted

Powinnam tą informację już dawno zamieścić...
Po leczeniu suńki od Skarpety i Kulki (obie za TM) został nam dług w wysokości 359zł za leczenie na Śreniawitów (194zł) i paliwo (165zł)
Zapłaciłam u dr. Wojciechowskiej 100zł za Neskę i pierwszą wizytę suniek. Leczenie bezpłatne na Strzeleckiego dla skarpetowej załatwiła Klaudyna, a za 2 dni leczenia stacjonarnego na Śreniawitów nie policzono wogóle.
Mam jedynie 100zł na zwrot kosztów, brakuje 259zł...

Posted

[quote name='_KanaR_']Dziewczyny mam pytanie... jest jeszcze u nas ta amstafka suczka?? Mój kolega z miła chęcią dałby domek jakiemuś psiakowi tej rasy... Dajcie znać co i jak :)[/quote]
Zwroc sie do doddy ona ma wiele amstafowatych nieszczesc pod opieka:p

Posted

Mamy nadal Amstiego w wieku około 2-3 lat. To fajny przyjacielski psiak w stosunku do ludzi, ale nie znosi innych psów.
Na zdjęciu jeszcze z zimy:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/254/amstitj2.jpg[/IMG][/URL]

Mamy także amstafowata suńkę:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3703/amstafokm6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

sorki ze sie wcinam:oops:
o ile sie nie myle to z Fela rozmawialam przez telefon?
[B]fela-ja cie zamorduje.gdzie bylas kobieto jak cie wczoraj nie bylo?:mad: [/B]

Posted

[quote name='esperanza']Jeszcze nie śmiga bo ma pracę. Z Lutkiem jest bardzo źle.[/quote]

Czuję się winna (że nie było jak i gdzie pisny zabrać, zanim się zaraziła tym ścierwem) i bezsilna... :-(

Posted

[quote name='esperanza']Na 100% rozmawiałaś z Felą. Ciotka Felka krąży po całej W-wie i ma masę spraw na głowie.[/quote]no ja tez w sumie nie siedze na pupie caly dzionek:diabloti: .chodzi o to ze ja juz w koncu nie bardzo wiem co z tym spotkaniem no i tyle.mnie tez dosc trudno dorwac wiec boje sie ze wogole nici z tego wyjda a nie chce nikogo wystawic.juz stad spadam.:oops:
ps.oczywiscie ja nie mam zadnych pretensji do feli.tylko sie martwie ze w koncu to niewypali i nie bedzie to dla mnie komfortowa sytuacja

Posted

w listopadowym Moim Psie jest wzmianka o imprezie "Wybierz Miśka" i jest napisane, że będą prezentowane psy z naszego schronu. ja dziś też plakat zrobiłam i powiesiłam na tablicy ogłoszeń w pracy

Posted

ayshe, ale my nic o żadnym spotkaniu nie wiemy (przynajmniej ja), jeśli umawiałaś się z Felą to z nią się kontaktuj.:oops:

Halo, czy ktoś jedzie do schroniska w ten weekend?Albo jakoś w tych okolicach? Ja bardzo poproszę o małe, rude i puchate!:p

Posted

[quote name='KingaW']Plakaty Wybierz Miśkowe o imprezie w EMPIKU mogę wysłać na maila każdej zainteresowanej osobie!Proszę się zgłaszać i plakaty podrukować i rozwieszać.[/quote]
ja poproszę - roześlę znajomym

Posted

[quote name='AśkaK']Acha, no dobra!:evil_lol:
A ja będę bić wszystkich opróch Magdarynki!:mad: I KingiW! Wiecie za co...:mad: ;)[/quote]
Raz mi się upiekło!Asia, a to muszą być fotki psów obecnie pzrebywających w schronisku, czy jakiekolwiek ładne?

Posted

Ja tylko pytam, nie bijcie...:oops:

Czy jest mozliwość, ale taka choćby mini-mini, żeby do EMPIKU podrzucić maleńką, malenieczką ulotkę o "mojej" Drobince? Nie jest z Ostrowi, ale ze schroniska w Łodzi i też życie uratowane.

Moze brakuje Wam dorosłych, 3-letnich suczek ważących 6 kg, ślicznych, puchatych i rudych?....i wysterylizowanych?...i całkowicie kanapowych, słodkich, uśmiechniętych...?

Kurczę, proszę...

Posted

Kingo, JAKIEKOLWIEK ŁADNE!:p Nie muszą być aktualne, przecież o aktualność trudno, psiaki z dnia na dzień się zmieniają. Jedyny warunek, to że fotki są naszych psiaków, ładne (co nie znaczy przesłodzone i w różowe kwiatki ;) ) lub np.ciekawe ujęcie, no i ta rozdzielczość jak najwyższa, żeby po wywołaniu było ok. Acha i żeby mnie za naruszenie praw autorskich nie ścigali!;) :lol:
Ronju, ja też właśnie mam wszystkie pomniejszone i one dobrze wychodzą tylko wywołane w małym formacie.:oops:
,

Posted

Malagos, ulotkę podrzucaj, gorzej z przemyceniem suni - o tym z KingąW, ona Miśkiem rządzi.

Ayshe, ja Cię ciotka strasznie i i jeszcze straszniej przepraszam, już nie wiem, jak się nazywam i co tu robię. U matki w szpitalu wczoraj byłam, jak ty byłaś na Cyplu, a dziś od 14 do teraz z Lutkiem, a teraz jeszcze w pracy (22.39).
Co oczywiście nie tłumaczy mnie do końca - mogłam zadzwonić. :oops::oops::oops::oops::oops:

Wszytko aktulane, termin: 26 listopada

Posted

Dobra... kto się wybiera w sobotę do schroniska bo ja w końcu będę mógł być :) tak o 11 mniej więcej bym się zjawił i możnaby było coś tam zrobić... służę pomocą... tylko abym sam nie był :D