Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ronja']może daszka?tylko, że ona jest na Mazurach. ze szczeniaków na tymczasie mamy tylko Wercie (która jest już zaklepana) i nieszczęsnego Leona. Kacha, może pokaż państwu jego fotki, bo wiem, że Agacie ciężko się ruszyć, ma dzieci, pewnie nie mogłaby przyjechać[/quote]

myślałam o Leonie, ale Państwo nie mają netu, a chcieliby psiaka osobiście zobaczyć, nie mam jak im zdjęć wysłać :(
A gdzie na Mazurach jest Daszka????

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

A mała Liska?Jest zdrowa tylko troszkę chuda...Do piątku będzie wraz z braciszkiem w lecznicy na Tatarkiewicza (W-wa/Gocław). Dojazd od Jugosłowiańskiej.Jest po pseudo-kaukazce, ale będzie mniejsza. Ma 3 m-ce, a jest wielkości niezbyt wyrośniętego kota.

Posted

Cioteczki, a może podam Wam numer do Pani????
Może mnie nie zabije :mad:
Wy znacie sytuację psiaków i mogłybyście cosik o nich powiedzieć...
Powiedziałybyście, że dzwonicie od Katarzyny Chorchos (tej od suni z lecznicy w Wawie).
Powiedziałam Pani, że jakiegoś psiura jej znajdę, ona nigdzie indziej już psa nie szuka....

Posted

[quote name='ronja']dzieki, Leosia już dałam[/quote]

I jak z tym telefonem????
Nie chcę, żeby domek przepadł...
Mogę zadzwonić i zareklamować Leosia, mogę po Niego pojechać, może u mnie do wieczora posiedzieć, ale muszę mieć gwarancję, że w razie czego jakby się nie spodobał (chociaż wątpię) to będę go mogła do Agaty zawieźć...
I wolałabym, zeby któraś z Was była przy ewentualnej adopcji....

Posted

Nie, Dasza jest w Radości.
Szczegóły na aukcji: [URL="http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html"]http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html[/URL]

Posted

Ciotki, rozmawiałam z Pania :)
Jestem głupia pipa za przeproszeniem, źle Panią zrozumiałam, Pani ma net i mogę jej zaraz zdjęcia wysłać, tylko ich potrzebuję :)
Pani będzie w Wawie już po 16 !!!!!!
I się umówiłyśmy, ze pojeżdże z Nią w poszukiwaniu psiaka :):):)
Możecie wysłać mi zdjęcia Leonka i Daszki : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ????
Czy Agacie pasowałoby jak byśmy się władowały do Niej do domu, żeby zobaczyć psiaka i czy pasowałoby to osobie, która przechowuje Daszkę????

A i poproszę o zdjęcia lisków :)

Posted

[quote name='Magdarynka']Nie, Dasza jest w Radości.
Szczegóły na aukcji: [URL="http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html"]http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html[/URL][/quote]

No! dobrze, ze Ty Magradynko jestes prytomna ;) Dasza pochodzi z Mazur ale jest sobie w ogrodku u znajomych w Radosci pod W-wa. W aukcji Magdarynki jest kontakt bezposredni do mojej kolezanki Alicji, ona bedzie wiedziala najlepiej w jakim stanie jest Dasza, bo ta sunia miala operacje i wymaga rehabilitacji.

Ja proponuje jak KingaW - nasza LISKE z Tatarka. Liska i Lisek sa jeszcze na Tatarku, Kinga? Jesli tak to tam mozna je zobaczyc :p No i nie wiem czy stan zdrowia Liski jest juz zadowalajacy :shake:

Leon jest u Agaty - kontakt przez Ronje - nie ma 2 miesiecy ale jest jeszcze dzieckiem :p

Posted

[quote name='Lara']No! dobrze, ze Ty Magradynko jestes prytomna ;) Dasza pochodzi z Mazur ale jest sobie w ogrodku u znajomych w Radosci pod W-wa. W aukcji Magdarynki jest kontakt bezposredni do mojej kolezanki Alicji, ona bedzie wiedziala najlepiej w jakim stanie jest Dasza, bo ta sunia miala operacje i wymaga rehabilitacji.

Ja proponuje jak KingaW - nasza LISKE z Tatarka. Liska i Lisek sa jeszcze na Tatarku, Kinga? Jesli tak to tam mozna je zobaczyc :p No i nie wiem czy stan zdrowia Liski jest juz zadowalajacy :shake:

Leon jest u Agaty - kontakt przez Ronje - nie ma 2 miesiecy ale jest jeszcze dzieckiem :p[/quote]

Laro, na allegro jest podany kontakt do Kingi...
Zdjęcia Leosia już poszły :)

Posted

[quote name='KingaW']A mała Liska???
Dlaczego nikt nie chce małej Liski?
Biedna jest i chuuuuda! I jej braciszek też!
:placz:[/quote]

Ciotka, na Tatatrkiewicza też będziemy :)
Prosiłam o fotki, ale z Panią stwierdziłyśmy, ze lepiej zobaczyć psiaki osobiście :)
A więc jutro bądźcie w pełnej gotowości, Pani już o 13 będzie u mnie :)

Posted

Kacha, Lisy oba na Tatarkiewicza będą do jutra (t.j. do piątku) wieczorem.Później ma je brać Monika_J. Ja jestem w pracy, wiec nie mogę dzisiaj czuwać na miejscu na 'Tatarku' ale jakby co to podaje Ci mój nr na pw...Liski siedzą w klatkach i nudzą się jak mopsy...Lara, Liski są zdrowe nic im nie jest i nigdy nie było!Chude są takie nie tyle z braku jedzenia, co z zarobaczenia przepotwornego.Były już 3x odrobaczane i powinny jeszcze raz taką serię zaliczyć. Nie są zaszczepione (chociaż powinny już w tym wieku), no bo nie można przecia szczepić póki mają robale...Ale są od tygodnia gotowe do zabrania!

Posted

[quote name='monika-j']Cioteczki, czy my mamy nr konta?
jak sponsor może wpłacić kase , bo chyba kogoś ugadałam....:)[/quote]

Monisiu, póki co korzystamy z uprzejmości fundacji Niedźwiedź" - użyczają nam swojego konta do momentu zarejestrowania stowarzyszenia i założenia naszego własnego. Wszelkie wpłaty kierowane na to konto powinny mieć dopisek "na rzecz schroniska w Ostrowi Mazowieckiej", czy takie tam, żeby nie było potem problemu z indentyfikacją.

Fundacja "Niedźwiedź" 69 1440 1299 0000 0000 0345 4746 (Nordea II o/Warszawa)

PS to super, że Ci się udało :lol: :klacz: :Rose:

Posted

[quote name='kacha_wawa']Państwo będą za godzinkę, wlaśnie dzwonili :)
Trzymajcie kciukasy :happy1: :happy1: :happy1:[/quote]

Kacha, trzymamy mocno jak nie wiem co :lol:
:thumbs: :thumbs: :thumbs: