kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='ronja']może daszka?tylko, że ona jest na Mazurach. ze szczeniaków na tymczasie mamy tylko Wercie (która jest już zaklepana) i nieszczęsnego Leona. Kacha, może pokaż państwu jego fotki, bo wiem, że Agacie ciężko się ruszyć, ma dzieci, pewnie nie mogłaby przyjechać[/quote] myślałam o Leonie, ale Państwo nie mają netu, a chcieliby psiaka osobiście zobaczyć, nie mam jak im zdjęć wysłać :( A gdzie na Mazurach jest Daszka???? Quote
KingaW Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A mała Liska?Jest zdrowa tylko troszkę chuda...Do piątku będzie wraz z braciszkiem w lecznicy na Tatarkiewicza (W-wa/Gocław). Dojazd od Jugosłowiańskiej.Jest po pseudo-kaukazce, ale będzie mniejsza. Ma 3 m-ce, a jest wielkości niezbyt wyrośniętego kota. Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cioteczki, a może podam Wam numer do Pani???? Może mnie nie zabije :mad: Wy znacie sytuację psiaków i mogłybyście cosik o nich powiedzieć... Powiedziałybyście, że dzwonicie od Katarzyny Chorchos (tej od suni z lecznicy w Wawie). Powiedziałam Pani, że jakiegoś psiura jej znajdę, ona nigdzie indziej już psa nie szuka.... Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ktoś szuka szczeniorka w Wawie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29099"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29099[/URL] Może Leoś by się nadawał???? Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='ronja']dzieki, Leosia już dałam[/quote] I jak z tym telefonem???? Nie chcę, żeby domek przepadł... Mogę zadzwonić i zareklamować Leosia, mogę po Niego pojechać, może u mnie do wieczora posiedzieć, ale muszę mieć gwarancję, że w razie czego jakby się nie spodobał (chociaż wątpię) to będę go mogła do Agaty zawieźć... I wolałabym, zeby któraś z Was była przy ewentualnej adopcji.... Quote
Magdarynka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nie, Dasza jest w Radości. Szczegóły na aukcji: [URL="http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html"]http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html[/URL] Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ciotki, rozmawiałam z Pania :) Jestem głupia pipa za przeproszeniem, źle Panią zrozumiałam, Pani ma net i mogę jej zaraz zdjęcia wysłać, tylko ich potrzebuję :) Pani będzie w Wawie już po 16 !!!!!! I się umówiłyśmy, ze pojeżdże z Nią w poszukiwaniu psiaka :):):) Możecie wysłać mi zdjęcia Leonka i Daszki : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ???? Czy Agacie pasowałoby jak byśmy się władowały do Niej do domu, żeby zobaczyć psiaka i czy pasowałoby to osobie, która przechowuje Daszkę???? A i poproszę o zdjęcia lisków :) Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 nie mogę się zalogować na Onecie :( Poczekajcie chwilkę, zakładam gdzie indziej skrzynkę... Quote
ronja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Agata chętnie Was przyjmę. Kasia, mam tylko te zdjęcia Leona, które Ci już wysyłałam. Wysłać jeszcze raz? Quote
Lara Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Magdarynka']Nie, Dasza jest w Radości. Szczegóły na aukcji: [URL="http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html"]http://www.allegro.pl/item119482343_cudem_odratowany_szczeniak_czeka_na_swoj_dom_.html[/URL][/quote] No! dobrze, ze Ty Magradynko jestes prytomna ;) Dasza pochodzi z Mazur ale jest sobie w ogrodku u znajomych w Radosci pod W-wa. W aukcji Magdarynki jest kontakt bezposredni do mojej kolezanki Alicji, ona bedzie wiedziala najlepiej w jakim stanie jest Dasza, bo ta sunia miala operacje i wymaga rehabilitacji. Ja proponuje jak KingaW - nasza LISKE z Tatarka. Liska i Lisek sa jeszcze na Tatarku, Kinga? Jesli tak to tam mozna je zobaczyc :p No i nie wiem czy stan zdrowia Liski jest juz zadowalajacy :shake: Leon jest u Agaty - kontakt przez Ronje - nie ma 2 miesiecy ale jest jeszcze dzieckiem :p Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wysyłam zdjęcia Leosia, poczta na Onecie już śmiga :) A czy można prosić jeszcze o zdjęcia lisków i Daszy???? Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Lara']No! dobrze, ze Ty Magradynko jestes prytomna ;) Dasza pochodzi z Mazur ale jest sobie w ogrodku u znajomych w Radosci pod W-wa. W aukcji Magdarynki jest kontakt bezposredni do mojej kolezanki Alicji, ona bedzie wiedziala najlepiej w jakim stanie jest Dasza, bo ta sunia miala operacje i wymaga rehabilitacji. Ja proponuje jak KingaW - nasza LISKE z Tatarka. Liska i Lisek sa jeszcze na Tatarku, Kinga? Jesli tak to tam mozna je zobaczyc :p No i nie wiem czy stan zdrowia Liski jest juz zadowalajacy :shake: Leon jest u Agaty - kontakt przez Ronje - nie ma 2 miesiecy ale jest jeszcze dzieckiem :p[/quote] Laro, na allegro jest podany kontakt do Kingi... Zdjęcia Leosia już poszły :) Quote
Magdarynka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Drogie Panie Ostrowianki, mam dla Was dwie, podpisane umowy adopcyjne :cool3: Jedna Toli, druga Werci. Quote
KingaW Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A mała Liska??? Dlaczego nikt nie chce małej Liski? Biedna jest i chuuuuda! I jej braciszek też! :placz: Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='KingaW']A mała Liska??? Dlaczego nikt nie chce małej Liski? Biedna jest i chuuuuda! I jej braciszek też! :placz:[/quote] Ciotka, na Tatatrkiewicza też będziemy :) Prosiłam o fotki, ale z Panią stwierdziłyśmy, ze lepiej zobaczyć psiaki osobiście :) A więc jutro bądźcie w pełnej gotowości, Pani już o 13 będzie u mnie :) Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jeszcze jedno, karma czeka :) jakby któraś Cioteczka miała czas to zapraszam :) Quote
KingaW Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kacha, Lisy oba na Tatarkiewicza będą do jutra (t.j. do piątku) wieczorem.Później ma je brać Monika_J. Ja jestem w pracy, wiec nie mogę dzisiaj czuwać na miejscu na 'Tatarku' ale jakby co to podaje Ci mój nr na pw...Liski siedzą w klatkach i nudzą się jak mopsy...Lara, Liski są zdrowe nic im nie jest i nigdy nie było!Chude są takie nie tyle z braku jedzenia, co z zarobaczenia przepotwornego.Były już 3x odrobaczane i powinny jeszcze raz taką serię zaliczyć. Nie są zaszczepione (chociaż powinny już w tym wieku), no bo nie można przecia szczepić póki mają robale...Ale są od tygodnia gotowe do zabrania! Quote
Maćka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kingus na watku Liskow ktory im zalozylam ktos sie pyta ktore z nich jest mniejsze, mozesz odpowiedziec bo ja nie wiem ? Quote
monika-j Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cioteczki, czy my mamy nr konta? jak sponsor może wpłacić kase , bo chyba kogoś ugadałam....:) Quote
kacha_wawa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Państwo będą za godzinkę, wlaśnie dzwonili :) Trzymajcie kciukasy :happy1: :happy1: :happy1: Quote
Witokret Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='monika-j']Cioteczki, czy my mamy nr konta? jak sponsor może wpłacić kase , bo chyba kogoś ugadałam....:)[/quote] Monisiu, póki co korzystamy z uprzejmości fundacji Niedźwiedź" - użyczają nam swojego konta do momentu zarejestrowania stowarzyszenia i założenia naszego własnego. Wszelkie wpłaty kierowane na to konto powinny mieć dopisek "na rzecz schroniska w Ostrowi Mazowieckiej", czy takie tam, żeby nie było potem problemu z indentyfikacją. Fundacja "Niedźwiedź" 69 1440 1299 0000 0000 0345 4746 (Nordea II o/Warszawa) PS to super, że Ci się udało :lol: :klacz: :Rose: Quote
Witokret Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='kacha_wawa']Państwo będą za godzinkę, wlaśnie dzwonili :) Trzymajcie kciukasy :happy1: :happy1: :happy1:[/quote] Kacha, trzymamy mocno jak nie wiem co :lol: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts