Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha i czy na fotkach 032 - 034 jest Briard :-o Bardzo często zdarzają się chętni na te psiaki! Napiszcie coś o nim. A jeśli to rzeczywiście Braiard, to może ma tatuaż?

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

oglądałam prezentacje.................bardzo wzruszająca...........
A teraz dobra wieść, pewnie nie wszyscy wiedzą ale wydałam do nowego domu Luisa...........pojechał do Nowego Targu i ma się dobrze:multi: :multi:
Jeszcze Lenka u mnie siedzi, mam nadzieje że nie zapomniałyscie o niej:cool3:
Czy coś wiadomo w sprawie transportu z w-wy do ostrowii (budy, palety, lodówki)??????????????

Posted

KanaR, buda jest ekstra super git!!!!

Magdarynko, wybaczysz że jeszcze prezentacji nie obejrzałam?:oops: Weszłam teraz na chwilę tylko, potem sobie na spokojnie usiądę, przygotuję karton chusteczek i obejrzę.

Uwaga! Ważne pytanie - czy mamy jakąś sunię o imieniu Psotka..? Jest pewna dziewczyna z dogo zainteresowana, ale nie wiem o którego psa chodzi...:oops:

Posted

_KanaR_ napisał(a):
A w którym kierunku te 40 km?? Bo jeśli w moim to ja będę miał najblizej pewnie :) Jak możesz podaj miejscowość.

Sabar jest w Zambrowie

Posted

Magdarynko prezentacja jest super. Uważam, że należy ją podpiąć pod stronę schroniska. Felu da się to zrobic?
Prose pomóżcie w szukaniu Leona, moi znajomi już wiedzą, zaraz rozsyłam maila przechodniego. Jeśli nie znajdzie się do wtorku- środy, dajcie ogłoszenie do GW. Ja wyjeżdzam jutro wczesnie rano i nie będę miała do 16.09 dostępu do netu.

Posted

Buda jest suuuper !!
Oby więcej takich ;)
Echhh a możę by tak wyskoczył z propozycją do jakichś szkół Stolarskich z porśbą o budy ? W ramach praktyk czy konkursu...? :razz:

Magdarynko prezentacja super naprawdę sie popłakałam chociaz w pracy jestem i trzymałam sie jak mogłam...;)
roześlę to meilem po znajomych z linkiem do naszej strony schroniska...

Co do Sabara to było by fajnie gdyby tam można jakos było go zobaczyć jak on tam sie trzyma .. moze uda sie wyprosic u faceta żeby naprawde miał lepsze warunki w końcu kojec to nie taki wielki koszt ...? :placz:
Albo przynajmniej dłuuugi ten łańcuch i obrożę ...bo spotkałam sie z tym ze psiak na samym łańcuchu wisiał i miał rany od metalu :-(

Bosze ja chyba panikuje już równo... :eviltong:

Posted

Myślę, że spokojnie da się podpiąć pod stronę schroniska :)
Możecie dać linka do tego miejsca, w którym już ta prezentacja jest.
Jeśli będziecie chciały zrobić do niej graficzny link, np jakiś buttonik to dajcie znać, coś "wyrzeźbię" :evil_lol:

Posted

[quote name='Magdarynka']News z ostatniej chwili...
Leon wrócił!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
a wlasnie milalam sie na jego watku zapytac w jakim rejonie ursynowa zaginal by pomoc w poszukiwaniach a tu taaaaka wiadomosc:lol:

Posted

Mały paskud :angryy: dobrze, że się znalazł. :-) Zadanie na jutro- zróbcie prosze zeskrobinę ON- ce z chorobą skóry. Wystarczy od ktoregoś weta kupić szkiełka do zrobienia preparatu i skalpel (sama końcówka, ostrze) Psa skrobie się tym na pograniczu zdrowej i chorej skóry, aż do pojawienia się pierwszej kropelki krwi, to co na skalpelu z naskórka zostanie, trzeba nałożyć na szkiełko i drugim przykryć, a nastepnie po dojechaniu do W- wy dać jakiemuś wetówi do obejrzenia pod mikroskopem. Ja mam szkiełka i skalpel, jeśli ktoś ma jak ode mnie odebrać, to zapraszam. Do 17 będe w centrum, a potem na Tarchominie.
Drugie zadanie- obejrzeć w jakim stanie są psy podejrzane o nosówkę, wyrzucić zurzyte igły i strzykawki, ktore znajdziecie.
Trzy- wyczesać kaukaza i wyciąc mu kołtuny oraz zrobić fotki małym szczeniakom.
Jeśli jest gdzieś jakaś lepsza karma dla szczeniat, to warto by ją zawieźć tej bandzie 5- orga, co wcina kiepskie, suche jedzenie w schronisku.

Posted

Owieczka napisał(a):
Buda jest suuuper !!
Co do Sabara to było by fajnie gdyby tam można jakos było go zobaczyć jak on tam sie trzyma .. moze uda sie wyprosic u faceta żeby naprawde miał lepsze warunki w końcu kojec to nie taki wielki koszt ...? :placz:
Albo przynajmniej dłuuugi ten łańcuch i obrożę ...bo spotkałam sie z tym ze psiak na samym łańcuchu wisiał i miał rany od metalu :-(

Bosze ja chyba panikuje już równo... :eviltong:

Owieczko, chyba już pisałam na wątku Sabara, że trochę za miłe jesteśmy. Nie będziemy u nikogo wypraszać lepszych warunków ani długiego łańcucha. :angryy::angryy::angryy:Facetr ma zapowiedziane, że jeśli pies będzie na łańcuchu trzymany albo w złych warunkach, NATYCHMIAST go zabieramy.
Dziewczyny, poza wszystkim, to jest Sabar, który umrze na łańcuchu!

Posted

Fajnie, że buda się podoba :) póki co nie ma materiału na więcej ale jak będzie materiał to ibudy chłopaki zrobią :razz:
Co do Sabara :) Zambrów - trochę nie ten kierunek bo to bardziej na Łomżę ale wyślijcie mi adres na pw. Nie obiecuję ale się postaram zajechać do nowego pana pieska i zobaczyć co i jak u niego :) Tak się składa, że jadę na weekend do Białegostoku i jak trochę zboczę z trasy to zajadę do Zambrowa. Nie wiem jak będę z czasem stał bo mam trochę w domu zamieszania (niezbyt wesołego), jak się uda to zajadę :) idę chłopakom powiem jak pochwaliłyście ich dzieło (piszę ich bo to oni głównie wszystko robili - ja tylko pomagałem). W przyszłym tygodniu wyczaimy transport z firmy do Schronu :cool3: