AśkaK Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Dobra decyzja dziewczyny, ja bym mogła jutro ale tylko do 14 więc jeszcze byłby pośpiech jako dodatkowy czynnik stresogenny. :wink: Też uważam że właściciel powinien go zobaczyć i pomóc w transporcie, zwłaszcza że miał już tego typu psiaki. Ja niestety w tą sob.nie mogę, za to w niedz. jak najbardziej. Quote
tanitka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Dziewczyny, proszę żebyście uprzedziły faceta w schronisku telefonicznie, że ja z Gajową przyjedziemy po dobka ok 16.00. Quote
Owieczka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 AśkaK Było by super jechać w niedziele po Rokirgo bo jego włascicielka też sie pytała o niedzielę ... Jeszcze tylko czy qdqt może w niedzielę...? Quote
gdgt Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 [quote name='Owieczka'] Jeszcze tylko czy qdqt może w niedzielę...?[/quote] może Quote
Owieczka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ale super !!!! Co do godziny to sie już chyba dogadacie jak wam będzie wygodniej reszta ( czyli właściciel ) się dostosują. Ale fajnie Roki pojedzie do domku !! :multi: Quote
Owieczka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Zwracam sie z prośbą o dostawczy samochód !!!!!! :modla: Własnie udało mi sie załatwić trochę siatki ogrodzeniowej i gotowe metalowe kraty na kojce . Błagam o samochód bo to długo tu nie może leżeć a ja nie mam gdzie tego przetrzymać... :Help_2: Jesali nie uda sie zabrać w tym tygodniu to wywiozą to gdzieś !!! Pomocy !!! :placz: Quote
eurydyka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Suszka juz lepiej, radosna jest i trzymajcie kciuki, zeby szybko doszla do siebie calkowicie i nabrala troche wagi:) Quote
AśkaK Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Transport siatki i krat pilny! Już wkleiłam nowy wątek, jeszcze w "Transportowym" warto napisać. To wielka szansa dla tych siedzących w g... psiaczków, zrobić im większe kojce i ogrodzić teren. Taka szansa się nie powtórzy, prosimy bardzo o pomoc! Quote
avii Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Qrde >> a ja sie w tych wątkach juz pogubiłam , to nie ten wątek :silly: Owieczka >> nie skacz jeszcze bo ......... no wiesz , skakać będziemy później teraz do niedzieli trzymamy mocno za Rokiego :kciuki: Przykro mi że nie mogę pomóc w transporcie :-? Opuszczam was na razie bo muszę znaleźć watek o ON-u (przerzuconym przez płot w Ostrowii ) co to go wkleiłam na Allegro :hand: Quote
ASICA Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 postaram sie pogadać ze znajomym-tym który przyjechał wtedy ze mna Lublinem,ale musze znać szczegóły,kiedy ,co,skąd? nic nie obiecuje :oops: Quote
AśkaK Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Zapomniałam napisać, że ja oczywiście też się piszę na niedzielę, jeśli tylko starczy miejsca w samochodzie. :) Właśnie odebrałam pojemnik karmy podany PKSem przez Panią z Tomaszowa Lub., ludzie wciąż mnie bardzo miło zaskakują po aukcjach na allegro! :D Quote
avii Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 [quote][b]Właśnie odebrałam pojemnik karmy podany PKSem przez Panią z Tomaszowa Lub., ludzie wciąż mnie bardzo miło zaskakują po aukcjach na allegro[/b]![/quote] Aśka >> bo są jeszcze na tym interesownym świecie ludziska przez duże [b]L [/b] :klacz: :klacz: i dla wszystkich o dobrym sercu , [size=6][color=red]pozwólmy im przeżyć zimę [/color][/size] [quote]Wystawiłam aukcję charytatywną, już jest pierwszy odzew! Podaję linki jakby ktoś chciał na bierząco obserwować aukcje. [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73562885[/url] [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73600285[/url] [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73602464[/url] [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73603524[/url] Jak ktoś będzie dopytywał, interesował się losem piesków wystawionych na allegro,ale nie może ich przyjąć, PROSZĘ PRZEKIERUJCIE TAKĄ OSOBĘ NA AUKCJĘ! Pieniązki na razie można wpłacać na moje konto dopóki się nie stowarzyszymy. Pełne rozliczenie i kopia rachunku na życzenie do wglądu. Jeśli ktoś z dogo może nas wesprzeć - BARDZO PROSIMY! Podaję nr.konta: Joanna Kozłowska ul.Suzina 3 m.92 01-586 Warszawa pko bp 60 1020 1026 0000 1702 0038 3919 [/quote] Quote
esperanza Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Chciaż mamy wielu podopiecznych zabranych ze schroniska, musimy pomyślec o tych, ktore w schronisku zostały. Bez naszej pomocy nie przetrwają zimy :( Cieszę się, że Suszka wraca do zdrowia. Oby nic jej juz nie dopadło :kciuki: Quote
eurydyka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 esperanza, musi byc dobrze. dzialacie genialnie i znajdujecie psom super domy. tak trzymac Quote
Owieczka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ASICA napisałam pw odnośnie transportu Quote
Owieczka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Potrzebny transport do schroniska... Chetnie sie wybierzemy z esperanzą ale nie mamy samochodu :( Quote
avii Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote]Potrzebny transport do schroniska... [/quote] Quote
ASICA Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Napisałam wczoraj do znajomego posiadacza busa ale cisza-zero odzewu :( :( Quote
AśkaK Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 gdgt, ja jestem zwarta i gotowa na niedzielę :wink: Daj znać jak się umawiamy, rozmawiałam z Owieczką i musimy być tam rano. Więc wyjazd najpóźniej o 7.00 :-? :roll: Bo potem nikogo nie ma w schronisku, powinnismy być między 8 a 9. Chciałabym też zabrać dwa szczeniorki z tamtąd których ostatnio nie dałyśmy rady z Felą wziąść. Quote
avii Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Aśka>> a chociaż trochę karmy dla tych biedaków też wieziecie? Quote
AśkaK Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Koniecznie, ja jutro kupię pare kilo a to i tak na raz starczy. :-? :( Quote
malagos Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 A do tych kojców, oprócz palet, przydałyby sie deski? Takie zwykłe, "drewniane"dechy? Mam w mojej wsi kilka tartakowi może?.....O ile uda sie zalatwić transport. Quote
avii Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 malagos>>> załatwiaj . uciułamy kurka wodna na tę benzynę :roll: Quote
malagos Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Wezmę sie d roboty i podziaduję w tartakach. Mam nadzieję,że sklepy dorzucą jakie suche żarcie, choćby to najtaszńsze. Czy np. makaron, ryż itp. do gotowania też, czy nie tam gdzie gotować? Mam nawet jedną zaprzyjaźnioną hurtownię w Ostrołęce, ale to wszystko trochę potrwa. Jak coś uciułam, dam znać. Quote
Recommended Posts