Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra decyzja dziewczyny, ja bym mogła jutro ale tylko do 14 więc jeszcze byłby pośpiech jako dodatkowy czynnik stresogenny. :wink:
Też uważam że właściciel powinien go zobaczyć i pomóc w transporcie, zwłaszcza że miał już tego typu psiaki. Ja niestety w tą sob.nie mogę, za to w niedz. jak najbardziej.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

Zwracam sie z prośbą o dostawczy samochód !!!!!!
:modla:

Własnie udało mi sie załatwić trochę siatki ogrodzeniowej
i gotowe metalowe kraty na kojce .

Błagam o samochód bo to długo tu nie może leżeć
a ja nie mam gdzie tego przetrzymać... :Help_2:

Jesali nie uda sie zabrać w tym tygodniu to wywiozą to gdzieś !!!

Pomocy !!! :placz:

Posted

Transport siatki i krat pilny!
Już wkleiłam nowy wątek, jeszcze w "Transportowym" warto napisać.
To wielka szansa dla tych siedzących w g... psiaczków, zrobić im większe kojce i ogrodzić teren. Taka szansa się nie powtórzy, prosimy bardzo o pomoc!

Posted

Qrde >> a ja sie w tych wątkach juz pogubiłam , to nie ten wątek :silly:

Owieczka >> nie skacz jeszcze bo ......... no wiesz , skakać będziemy później teraz do niedzieli trzymamy mocno za Rokiego :kciuki:

Przykro mi że nie mogę pomóc w transporcie :-?

Opuszczam was na razie bo muszę znaleźć watek o ON-u (przerzuconym przez płot w Ostrowii ) co to go wkleiłam na Allegro :hand:

Posted

Zapomniałam napisać, że ja oczywiście też się piszę na niedzielę, jeśli tylko starczy miejsca w samochodzie. :)
Właśnie odebrałam pojemnik karmy podany PKSem przez Panią z Tomaszowa Lub., ludzie wciąż mnie bardzo miło zaskakują po aukcjach na allegro! :D

Posted

[quote][b]Właśnie odebrałam pojemnik karmy podany PKSem przez Panią z Tomaszowa Lub., ludzie wciąż mnie bardzo miło zaskakują po aukcjach na allegro[/b]![/quote]

Aśka >> bo są jeszcze na tym interesownym świecie ludziska przez duże [b]L [/b]
:klacz: :klacz:

i dla wszystkich o dobrym sercu , [size=6][color=red]pozwólmy im przeżyć zimę [/color][/size]

[quote]Wystawiłam aukcję charytatywną, już jest pierwszy odzew!
Podaję linki jakby ktoś chciał na bierząco obserwować aukcje.
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73562885[/url]

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73600285[/url]

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73602464[/url]

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73603524[/url]

Jak ktoś będzie dopytywał, interesował się losem piesków wystawionych na allegro,ale nie może ich przyjąć, PROSZĘ PRZEKIERUJCIE TAKĄ OSOBĘ NA AUKCJĘ! Pieniązki na razie można wpłacać na moje konto dopóki się nie stowarzyszymy. Pełne rozliczenie i kopia rachunku na życzenie do wglądu.
Jeśli ktoś z dogo może nas wesprzeć - BARDZO PROSIMY!

Podaję nr.konta:

Joanna Kozłowska
ul.Suzina 3 m.92
01-586 Warszawa

pko bp 60 1020 1026 0000 1702 0038 3919

[/quote]

Posted

Chciaż mamy wielu podopiecznych zabranych ze schroniska, musimy pomyślec o tych, ktore w schronisku zostały. Bez naszej pomocy nie przetrwają zimy :(

Cieszę się, że Suszka wraca do zdrowia. Oby nic jej juz nie dopadło :kciuki:

Posted

gdgt, ja jestem zwarta i gotowa na niedzielę :wink: Daj znać jak się umawiamy, rozmawiałam z Owieczką i musimy być tam rano. Więc wyjazd najpóźniej o 7.00 :-? :roll: Bo potem nikogo nie ma w schronisku, powinnismy być między 8 a 9. Chciałabym też zabrać dwa szczeniorki z tamtąd których ostatnio nie dałyśmy rady z Felą wziąść.

Posted

A do tych kojców, oprócz palet, przydałyby sie deski? Takie zwykłe, "drewniane"dechy? Mam w mojej wsi kilka tartakowi może?.....O ile uda sie zalatwić transport.

Posted

Wezmę sie d roboty i podziaduję w tartakach. Mam nadzieję,że sklepy dorzucą jakie suche żarcie, choćby to najtaszńsze. Czy np. makaron, ryż itp. do gotowania też, czy nie tam gdzie gotować? Mam nawet jedną zaprzyjaźnioną hurtownię w Ostrołęce, ale to wszystko trochę potrwa. Jak coś uciułam, dam znać.