Therion Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Moze macie jakies propozycje oprocz Waskiej [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28320[/url] Quote
*Gajowa* Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Jest Tekla tylko czarno widzę zostawanie w domu na 8 godzin - nie umiem przeklejać zdjęc. Quote
Maćka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A ile jeszcze tych forum pozakladamy ?? Jest nasze Ostrowskie, moze zrobic tam porzadek, rozruszac tamto forum, doprowadzic do bardziej wymagajacych rejestracji, skasowac gosci i zrobic tam podforum ?? Bez sensu ciagle zakladac nowe, wkoncu dojdzie do tego ze od rana do wieczora bedzie trzeba siedziec przed monitorem bo wszystkie fora trzeba "obleciec". Ponadto nie rozumiem jak to teraz maile dochodza tylko do wybranych skoro jakis czas dzialaly bez problemow. Sorry ale sie wkurzylam i musialam wylac troche zolci. A poza tym to aplikacja jest gotowa juz na cacy z raportami, wkrotce podam linka do nauki tego i trzeba odrazu wprowadzac dane jaki pies byl szczepiony a jaki nie i wogole wszystko, wkoncu z ta mysla bylo to tworzone a nie jest skaplikowane. Quote
Milady Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Przykro, że moja prośba o zdjęcia pozostała bez echa :( Kastor ma szansę być w Moim Psie i znaleźć dom!!! Quote
Witokret Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maćka']A ile jeszcze tych forum pozakladamy ?? Jest nasze Ostrowskie, moze zrobic tam porzadek, rozruszac tamto forum, doprowadzic do bardziej wymagajacych rejestracji, skasowac gosci i zrobic tam podforum ?? Bez sensu ciagle zakladac nowe, wkoncu dojdzie do tego ze od rana do wieczora bedzie trzeba siedziec przed monitorem bo wszystkie fora trzeba "obleciec". Ponadto nie rozumiem jak to teraz maile dochodza tylko do wybranych skoro jakis czas dzialaly bez problemow. Sorry ale sie wkurzylam i musialam wylac troche zolci.[/quote] Ile by nie było założonych ŻADNE nie funkcjonuje tak jak powinno... Odnośnie maili, wystarczy, że jedna osoba kliknie odruchowo odpowiedz nadawcy zamiast wszystkim i juz taki mail dociera wybiórczo - przejrzałam listy odbiorców w ostatnio wysyłanych mailach i (poza tymi, które są kierowane do konkretnych osób) w liście "do" za każdym razem widnieją inne osoby :shake: Quote
Maćka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Wlasnie, zadne nie funkcjonuje prawidlowo bo co rusz zaklada sie nowe, po cos jest tez te forum na stronie schroniska, przeciez trzeba go troche ruszyc, ludzie tez patrza na to co sie dzieje na forum, albo je skasujmy bo po co ma tam byc skoro nie jest uzywane, albo zacznijmy je prawdziwie adminowac. Quote
Witokret Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maćka']albo je skasujmy bo po co ma tam byc skoro nie jest uzywane, albo zacznijmy je prawdziwie adminowac.[/quote] Jestem jak najbardziej za - oczywiście chodzi o tę drugą część ;) Quote
esperanza Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [COLOR=Red]Jest dom tymczasowy w Gdańsku dla rotweilerki. Potrzebny transport. [COLOR=Black]Osoba, która ją przyjmie jest z rotweilerowego forum, nie ma samochodu. Bedzie organizowana zbiorka na sterylizacje, ktorą sunia przejdzie już w Gdańsku. Kto zawiezie rottkę? [/COLOR][/COLOR] Quote
Maćka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja poprosze jesli mozna o udostepnieni mi praw admina na nasyzm ostrowskim forum, zrobie tam porzadki, oblukam co i jak i cos sie zdziala, maz mi troszke pomoze, przeciez glownie jestem w domu to moge cos niecos porobic ;) Quote
Magdarynka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [url=http://ostrow.darmowyhosting.eu/]Tu[/url] jest link do forum, o którym wspomniała Witokret. Jeśli jednak wolicie tamto forum, to dajcie znać, to to forum zlikwiduję. Quote
ronja Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 o rany, ale tam pusto...:cool1: Magdarynka się napracowała, może warto skozrystać?? Quote
Maćka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ronja a widzialas nasze forum Ostrowskie ? az wstyd gdy ktos sie tam odzywa z propozycja pomocy a sie milczy. Quote
Lara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Magdarynka'][URL="http://ostrow.darmowyhosting.eu/"]Tu[/URL] jest link do forum, o którym wspomniała Witokret. Jeśli jednak wolicie tamto forum, to dajcie znać, to to forum zlikwiduję.[/quote] co do forum to mysle, ze jedno na dogo jest konieczne a drugie tajne - niepubliczne jak na forum ostrowskim - jest tez potrzebne. Dwa fora starcza w zupelnosci. Forum ostrowskie mozna zostawic aby bylo jakas skrzynka kontaktowa z ludzmi odwiedzajacymi strone ostrowska. Administrator tam zaglada i starczy mysle. [U]Macka[/U] - Magdarynka zalozyla tajne forum na nasza wspolna prosbe, wiec teraz prosze nie wywracaj wszystkiego do gory nogami. Twoja zolc nie jest potrzebna, nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi ;) [B]Rottke[/B] moge zawiezc max do Płońska (z domu do Ostrowi, z Ostrowi do Plonska i z Plonska do domu zajmie mi caly dzien). Ale blizej jest bezposrednio z pominieciem W-wy zgarnac sunie z Ostrowi prosto do Gdanska. Tylko skad taki transport? :-( Quote
Lara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maćka']Ronja a widzialas nasze forum Ostrowskie ? az wstyd gdy ktos sie tam odzywa z propozycja pomocy a sie milczy.[/quote] SIE milczy? a to wredne SIE. Niech SIE się odezwie! :diabloti: Macka skoro tam zagladasz i widzisz, ze ktos chce pomoc to prosze odezwij się albo chociaz napisz tutaj gdzie wszystkie zagladamy, ze trzeba zajrzec na tamto forum... W ogole nie wiem do kogo masz pretensje :shake: :-( Quote
Witokret Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dziewczyny pamiętacie tę akcję ??? :razz: :razz: :razz: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28303"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28303[/URL] co o tym sądzicie ??? Quote
Lara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Znamy akcje :loveu: [SIZE=3][COLOR=red][B]Kochani potrzebny transport dla 2 pieskow naszych[/B][/COLOR][/SIZE]: 1. [COLOR=red][B]dla PIKOLINKI[/B][/COLOR] [U]z W-wy do Opola lub Czestochowy[/U] - PILNE, sunia moze jechac do Pani w kazdej chwili bo Pani na nia czeka :multi: Zrobilam wywiad ile moze kosztowac transport driverem, kurierem lub taksowka .... minimum 600zl! :-( 2. [B][COLOR=red]dla Roci[/COLOR][/B] [U]z Ostrowi do Gdańska[/U] (o tym juz Esperanza pisala) - PILNE bo kazdy dzien dluzej w schronie dla tej suni to niepotrzebne narazanie jej na chorobska. Ja transportowo jestem pomocna ale nie w obu przypadkach na raz.... moge wziac na siebie Czestochowe i Pikolinke bo mam ja u siebie. Ale wtedy kto moglby pomoc Roci? :-( Quote
Magdarynka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Laro, a może przesyłką konduktorską PKP? Kiedyś to kosztowało 25 zł. Dostarczasz psa na dworzec i z dworca w docelowym miejscu jest do odbioru. Quote
Witokret Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Magdarynka']Laro, a może przesyłką konduktorską PKP? Kiedyś to kosztowało 25 zł. Dostarczasz psa na dworzec i z dworca w docelowym miejscu jest do odbioru.[/quote] O matko... no coś Ty... dobrze byłoby jeszcze przynajmniej ze dwa zdania z panią zamienić, zorientowac sie co i jak... Quote
Lara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Witokret']O matko... no coś Ty... dobrze byłoby jeszcze przynajmniej ze dwa zdania z panią zamienić, zorientowac sie co i jak...[/quote] wiem Magdarynka o tej opcji, zostawiam ja na koniec.... bo wlasnie... wolalabym Pania poznac choc jest przemila i budzi zaufanie. PKP to ostatecznosc. A Witokretki to nie beda w najblizszej przyszlosci przez Czestochowe przelatywac? :cool3: Quote
Witokret Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Lara']A Witokretki to nie beda w najblizszej przyszlosci przez Czestochowe przelatywac? :cool3:[/quote] No własnie też kombinują ;) ale do końca przyszłego tygodnia na pewno nie dadzą rady... :shake: Oczywiście bedziemy na bieżaco w kontakcie :lol: Quote
ronja Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 rottka jest już na allegro - jeśli ktoś chciałby dodać coś do opisu, to proszę o wskazówki [SIZE=1](weny twórczej brak)[/SIZE] [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116236763"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116236763[/URL] Quote
ronja Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dziewczyny, która z was ma zdjęcia Sombry?? chcę ją powystawiać. i ile ona może mieć lat?? Quote
Maćka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Tymcia wlasnie jedzie do swojego nowego domu, do mlodego narzeczenstwa wrazliwego na krzywde zwierzat, maja w swoim zyciorysie zanotowana pomoc kilku bezdomnym zwierzakom. Ludzie sympatyczni i wrazliwi, napewno bedzie Tymci u nich wspaniale. Quote
Recommended Posts