Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...nigdy nie sądziłam ze mój pies będzie chodził na Flexi ale kupiłam jednak. Mam zamiar używać jej w lesie pełnym zwierzyny, na wyjazdach - gdy zahaczymy o jakiś Park Narodowy...

Posted

[quote name='gops']szkoda ze takie male..[/QUOTE]

no, dla duzych psów raczej im się nie chce robic takich ozdobnych czy coś a ja z drugiej strony mam za małego psa na taśme a te co mi sie podobaja sa tasmowe. Moja kolezanka ma flexi petite elegance i jak przypiełam gabi miała problem z wyciągnieciem i sie dusiła a te nowe to to samo co petite elegance tylko inny kolor i wzorek
zresztą i tak nie kupuje bo gabi wystarczy jedna smycz

Posted

[quote name='chi23']no, dla duzych psów raczej im się nie chce robic takich ozdobnych czy coś a ja z drugiej strony mam za małego psa na taśme a te co mi sie podobaja sa tasmowe. Moja kolezanka ma flexi petite elegance i jak przypiełam gabi miała problem z wyciągnieciem i sie dusiła a te nowe to to samo co petite elegance tylko inny kolor i wzorek
zresztą i tak nie kupuje bo gabi wystarczy jedna smycz[/QUOTE]
No nie wiem mój Fafik ok 7,5 kg I Pedro prawie 5 kg chodza na Flexi taśma i jest Ok !!!!!

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Evelynkaa']Hawanka masz jedną smycz o zwiększonym obciążeniu i przypinasz dwójnik czy dwie smycze? :D tak tylko pytam, może na przyszłość :D[/QUOTE]Nie mam 2 flexi sumertime do 12 kg
takie --->[url]http://www.allegro.pl/item1030442820_smycz_flexi_mini_summertime_do_12kg_tasma_york.html[/url]

Posted

A ja się pochwalę (chociaż nie mam czym) że mam aż trzy smycze automatyczne! <lol> Jedną flexi czarną na lince [klasyczna], drugą pomarańczową summertime, a trzecią z Pedigree ;P

Posted

[quote name='Hawanka']No tak ale sąsiadka ma yorka sunie wazy 3,400 i tez chodzi na flexi[/QUOTE]

Ale moja też chodzi na flexi tylko chodzi o to że my mamy linkę do 12kg, bo taśma ma za silny nacisk jak dla gabi

christiane, pokaż summertime'a;)

Posted

[quote name='Hawanka']Pierwsze słysze żeby tak było :)[/QUOTE]

Ja tez nie chciałam wierzyć jak czytałam takie rzeczy ale to prawda

christiane-wyczepista jest ta smycz:D
gops-to możliwe żeby psa wciagnęło?