Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiara1996'] haha! tu jest do 50 a ja mam do 60 ! haha![/quote]

przeciez napisalam ze to [B]to samo[/B] Tylko zwiekszyli wage jej - w opisie, bo smycz jest ta sama

Posted

[quote name='psiara1996']wiem ale tam pisalo , że do 60 a na opakowaniu do 50 hehe klamczuszki[/quote]

bo to chyba stare opakowania sa ;) dopiero pozniej wprowadzili do 60

Posted

[quote name='psiara1996']nie liczyłabym , że dlugo...[/quote]

Czemu przecież flexi ogólnie rzecz biorąc są dobre.
Myślisz że taśma była by lepsza?

Posted

[quote name='gops']ja wole tasmy...moim zdaniem sa lepsze trwalsze ale tez drozsze roznica nawet 20 zl..:roll:[/quote]

To jak moja linka się zpsuję o zainwestue w taśmę:evil_lol::evil_lol::multi::multi:

Posted

Smycze automatyczne - lubie, nawe bardzo ale zależy jakie. Takich dlugich nie. Wczoraj prowadzila kundelka taka pani na tej smyczy. Strasznie długa. Pani na chodniko, pies na srodku drogi :o dobrze ze sie zatrzymalismy. Tak to byloby ziuuuuuu ... i po psie :shake: a pani sie z fochem popatrzyla :/ prosszzz

Posted

To ja dzisiaj widziałam jak pies szarpał pana. To znaczy, biegł do niego, a potem od niego, a facet akrobatyke robił. Wiadomo że jak pies pociągnie to można zrobić odlot :lol:

Śmiesznie to wyglądało z daleka :evil_lol:

Posted

Flexi sa super wytrzymale :) ja mam compact 3 chyba, i juz rok chodzi na niej- a trzeba powiedziec ze moj psiaczek strasznie ciagnie no a sily ma bardzo duzo :) i smycz sie nie zrywa :)

Posted

zależy jak pies się słucha i potrafi chodzic na smyczy to tak ale jak ciągnie to broń boże..
bo taka smycz go jeszcze bardziej nauczy ciągnięcia a co do s,yczy FLEXI to
ostatnio znalazłam smycz z FLEXI Compact 2 a mam suczke goldka która zawsze jest spuszczona i nie umie chodzić na smyczy to czy ta smycz wytrzyma bo ja sie nie znam na tych numerkach i wogóle

Posted

[quote name='psiara1996']oj oj , 2 to do 25 kg. lepiej 3 , albo flexi maxi -mój ma i jest bardzo wytrzymała[/quote]
comfort compact 2 jest do 35 kg [różnie podają, ale na stronie producenta jest raczej 35]./ tak czy siak dla labka jest za mała, zwłaszcza takiego co nie umie chodzić na smyczy i może szarpnąć mocniej ;)

Posted

[quote name='pauli_lodz']comfort compact 2 jest do 35 kg [różnie podają, ale na stronie producenta jest raczej 35]./ tak czy siak dla labka jest za mała, zwłaszcza takiego co nie umie chodzić na smyczy i może szarpnąć mocniej ;)[/quote]

smycz nr 2 to zdecydowanie jest do 35 kg, ale tym nie warto sie zawsze sugerowac, a tak jak zostalo napisane - tym ze pies ciagnie i napewno smycz do 60 kg wystarczy (to jest nr 3)