supergoga Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Bardzo się cieszę, że Sabinka ma się lepiej. Niech się trzyma, bo potrzebna nam jest i tyle. Poprosze adresik na priv - szukam juz odpowiedniej karteczki dla Sabinki. Quote
PaYooK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Liliana'] Dziś przyszło do mnie zaświadczenie z Opola od Agnieszki H. i Dominika I. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Justyna[/quote] [B]ELO!!! to dobrze ze dotarło :happy1:[/B] Quote
r_2005 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dzisiaj dopiero mam dostęp do neta, bardzo, bardzo dziękuję dogomaniakom [B]nathaniel, Alicjarydzewska i bea100[/B] za adres Sabinki:cool1: Quote
bea100 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Liliana'] ... Spokojna głowa, nie wydam... .... Zrobiłam w Wordzie kompedium życzeń powrotu do zdrowia, które się pojawiły na dogomani w ciągu ostatnich dwóch tygodni i przeczytałam jej, co pisaliście. O niespodziance udało mi się nie napomknąć. :evil_lol: ...[/quote] Trzymamy za słowo :p Bardzo miałas dobry pomysł, zawsze to dobrze wiedzieć, że tylu ludzi jest obok w cięzkiej chwili/w chorobie i zawsze to choć trochę pomoże Sabince1 wrócić szybciej do zdrowia i do nas...bo my tu CZEKAMY :loveu: Jest 30 karteczek (chyba ponad bo nie wiem, trochę się pogubiłam zwłaszcza z smsami :oops: ) Poświatko, masz rację, ja też uważam, że trzeba się podpisać nickiem ! Quote
KropkaKropka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='bea100']Trzymamy za słowo :p Bardzo miałas dobry pomysł, zawsze to dobrze wiedzieć, że tylu ludzi jest obok w cięzkiej chwili/w chorobie i zawsze to choć trochę pomoże Sabince1 wrócić szybciej do zdrowia i do nas...bo my tu CZEKAMY :loveu: Jest 30 karteczek (chyba ponad bo nie wiem, trochę się pogubiłam zwłaszcza z smsami :oops: ) Poświatko, masz rację, ja też uważam, że trzeba się podpisać nickiem ![/quote] Ja się podpisałam imieniem i nickiem... Proszę na mnie nie krzyczeć ;) Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wspaniale jest czytać, że Sabince się poprawia :sweetCyb: Myślałam o niej przez cały czas! W czwartek byliśmy w Krakowie, poszłam do Kościoła Mariackiego aby specjalnie dla niej zapalić świeczkę w intencji szybkiego powrotu do zdrowia! Akcja z karteczkami jest super! Oczywiście ja też wyślę, zaraz w poniedziałek :lol: O adres nie proszę bo mam! No i myślę, że już mogę wysłać koguta!!!;) Justynko! Dzielna z ciebie dziewczyna! :happy1: Koniecznie pozdrów mamę bo wyściskać jej pewnie jeszcze nie można! Czekam tu na nią i bardzo tęsknię!No i prosimy o wieści! Quote
KORONA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja karteczkę wyślę w poniedziałek. Czy ma iść na adres, na który wysyłałam potwierdzenie o krwi ? Justynko, czy dostałaś mój wydruk ?? Wysyłałam poleconym priorytetem. Quote
shirrrapeira Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Czy dostalas potwierdzenie od pana Pawla Worwy wyslane listem poleconym. Quote
bea100 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Gwiazdo Polarna: tak, adres ten sam (i nazwisko też, tylko inne imię jak wiesz) :p Quote
KORONA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='bea100']Gwiazdo Polarna: tak, adres ten sam (i nazwisko też, tylko inne imię jak wiesz) :p[/QUOTE] Beciu Kochana... Ty wiesz... <uśmiech> Quote
Liliana Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='KORONA']Ja karteczkę wyślę w poniedziałek. Czy ma iść na adres, na który wysyłałam potwierdzenie o krwi ? Justynko, czy dostałaś mój wydruk ?? Wysyłałam poleconym priorytetem.[/quote] Dobry wieczór, Z listów poleconych dostałam jeden - od Korony - oddałam go dziś do szpitala. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
KORONA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Liliana']Dobry wieczór, Z listów poleconych dostałam jeden - od Korony - oddałam go dziś do szpitala. Pozdrawiam serdecznie, Justyna[/QUOTE] Ufff, całe szczęście... Trochę przechorowałam to oddanie krwi i byłoby mi okropnie przykro gdyby nie doszło do Was potwierdzenie... Jeszcze raz przesyłam pozdrowienia dla Sabinki :) Quote
KropkaKropka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja postaram się wysłać jeszcze jedną :evil_lol: Pozdrowienia i ucałowanka dla Sabinki :loveu: :buzi: Quote
Żaneta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja też proszę o adres, bardzo ale to bardzo proszę Quote
aniac50 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Przed chwila skończyłam czytać cały wątek " od dechy do dechy"-i jestem pod wrażeniem!!!!! Jutro wysyłam najserdeczniejsze i najszczersze życzenia powrotu do zdrowia !!!!!!!! Quote
dogaja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chwilę się prześpię i pędzę na urlop z kartką do Sabinki w zębach. Dziękuję , Bea, za adres. :lol: :lol: :lol::ylsuper: :lol: :lol: :lol: Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jutro kupię karteczkę , wypiszę i sru poleci do Sabinki :) Quote
julita104 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Czy ja równiez mogłabym poprosic o adres? Wspaniała akcja!!! :multi: Quote
Mi. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja też bym prosiła o adres :) W wolnym czasie wyśle :D [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ps. Sabinka będzie miała nawał kartek:cool3: Żeby zdołała przeczytać:lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Liliana Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='shirrrapeira']Czy dostalas potwierdzenie od pana Pawla Worwy wyslane listem poleconym.[/quote] Tak, dostałam - przyszło na początku tygodnia priorytetem (nie poleconym) razem z zaświadczeniami od dwóch innych Panów. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, Justyna Quote
Liliana Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 żabko, julita104 i luthien - macie adres na pw. Quote
Recommended Posts