Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Liliana']
Dziś przyszło do mnie zaświadczenie z Opola od Agnieszki H. i Dominika I.
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam,
Justyna[/quote]

[B]ELO!!!

to dobrze ze dotarło :happy1:[/B]

Posted

[quote name='Liliana']
...
Spokojna głowa, nie wydam...
....
Zrobiłam w Wordzie kompedium życzeń powrotu do zdrowia, które się pojawiły na dogomani w ciągu ostatnich dwóch tygodni i przeczytałam jej, co pisaliście. O niespodziance udało mi się nie napomknąć. :evil_lol:
...[/quote]
Trzymamy za słowo :p

Bardzo miałas dobry pomysł, zawsze to dobrze wiedzieć, że tylu ludzi jest obok w cięzkiej chwili/w chorobie i zawsze to choć trochę pomoże Sabince1 wrócić szybciej do zdrowia i do nas...bo my tu CZEKAMY :loveu:

Jest 30 karteczek (chyba ponad bo nie wiem, trochę się pogubiłam zwłaszcza z smsami :oops: )

Poświatko, masz rację, ja też uważam, że trzeba się podpisać nickiem !

Posted

[quote name='bea100']Trzymamy za słowo :p

Bardzo miałas dobry pomysł, zawsze to dobrze wiedzieć, że tylu ludzi jest obok w cięzkiej chwili/w chorobie i zawsze to choć trochę pomoże Sabince1 wrócić szybciej do zdrowia i do nas...bo my tu CZEKAMY :loveu:

Jest 30 karteczek (chyba ponad bo nie wiem, trochę się pogubiłam zwłaszcza z smsami :oops: )

Poświatko, masz rację, ja też uważam, że trzeba się podpisać nickiem ![/quote]

Ja się podpisałam imieniem i nickiem... Proszę na mnie nie krzyczeć ;)

Posted

Wspaniale jest czytać, że Sabince się poprawia :sweetCyb: Myślałam o niej przez cały czas! W czwartek byliśmy w Krakowie, poszłam do Kościoła Mariackiego aby specjalnie dla niej zapalić świeczkę w intencji szybkiego powrotu do zdrowia! Akcja z karteczkami jest super! Oczywiście ja też wyślę, zaraz w poniedziałek :lol: O adres nie proszę bo mam! No i myślę, że już mogę wysłać koguta!!!;)

Justynko! Dzielna z ciebie dziewczyna! :happy1: Koniecznie pozdrów mamę bo wyściskać jej pewnie jeszcze nie można! Czekam tu na nią i bardzo tęsknię!No i prosimy o wieści!

Posted

Ja karteczkę wyślę w poniedziałek. Czy ma iść na adres, na który wysyłałam potwierdzenie o krwi ?

Justynko, czy dostałaś mój wydruk ?? Wysyłałam poleconym priorytetem.

Posted

[quote name='bea100']Gwiazdo Polarna: tak, adres ten sam (i nazwisko też, tylko inne imię jak wiesz) :p[/QUOTE]

Beciu Kochana... Ty wiesz... <uśmiech>

Posted

[quote name='KORONA']Ja karteczkę wyślę w poniedziałek. Czy ma iść na adres, na który wysyłałam potwierdzenie o krwi ?

Justynko, czy dostałaś mój wydruk ?? Wysyłałam poleconym priorytetem.[/quote]
Dobry wieczór,
Z listów poleconych dostałam jeden - od Korony - oddałam go dziś do szpitala.
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

[quote name='Liliana']Dobry wieczór,
Z listów poleconych dostałam jeden - od Korony - oddałam go dziś do szpitala.
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna[/QUOTE]

Ufff, całe szczęście... Trochę przechorowałam to oddanie krwi i byłoby mi okropnie przykro gdyby nie doszło do Was potwierdzenie...
Jeszcze raz przesyłam pozdrowienia dla Sabinki :)

Posted

Przed chwila skończyłam czytać cały wątek " od dechy do dechy"-i jestem pod wrażeniem!!!!! Jutro wysyłam najserdeczniejsze i najszczersze życzenia powrotu do zdrowia !!!!!!!!

Posted

Chwilę się prześpię i pędzę na urlop z kartką do Sabinki w zębach.
Dziękuję , Bea, za adres. :lol: :lol: :lol::ylsuper: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja też bym prosiła o adres :) W wolnym czasie wyśle :D

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ps. Sabinka będzie miała nawał kartek:cool3: Żeby zdołała przeczytać:lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='shirrrapeira']Czy dostalas potwierdzenie od pana Pawla Worwy wyslane listem poleconym.[/quote]
Tak, dostałam - przyszło na początku tygodnia priorytetem (nie poleconym) razem z zaświadczeniami od dwóch innych Panów.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję,
Justyna