Ulka18 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Agga, mialas swietny pomysl :p Nasza Sabinka bedzie miala niespodzianke ;) Quote
r_2005 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Kto mi da adres, kto? Nie mam w domu neta, zaraz kończę pracę:-( Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Bea dziękuje za PW jak tlyko dojade nad morze to wysyłam karteczke :multi: Roczku wysłać Ci ? Quote
Kori Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 poprosze o adres :cool1: - uwielbiam dołaczac sied o takich wspaniałych akcji :loveu: Na zdrowiem i dobry humor :multi: Quote
Patia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Poproszę o adres , jutro wyslę pocztówkę spod ziemi:p Quote
KropkaKropka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Prosze, niech ktoś mi wyśle adres :modla: :modla: :modla: Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Maga100'][B]a to gdzieś blisko nas? [/B][/quote] jasne, Sabina mieszka na Chomiczowce :lol: tylko doladnego adresu nie mialam, bo teraz juz mam ;) [quote name='bea100']Tutaj chodzi o to, że każda karteczka taka przez pocztę...ma magiczną MOC :p [/quote] Beata ja żartowałam :lol: Quote
anetta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 I jaaaa, i jaaa!! :loveu: Wspaniala akcja :cool2: Quote
bea100 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='bea100']już mam /na teraz/razem 14 wysłanych adresów :multi: ...[/quote] No i teraz wysłałam zaległe kolejne 15 to razem (na tą chwilę)29 !!! :multi: Sabiny1 adres znam już lepiej jak...własny :evil_lol: Quote
ice_t Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Kori']poprosze o adres :cool1: - uwielbiam dołaczac sied o takich wspaniałych akcji :loveu: Na zdrowiem i dobry humor :multi:[/quote] tez lubię takie akcje :multi: :eviltong: Quote
Liliana Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Justynko; tylko nas nie wydaj (niech to będzie taka powitalna niespodzianka jak już Sabina1 wróci do domu:razz: ) Spokojna głowa, nie wydam... Sabina jest w coraz lepszym stanie. Oddycha sama i coraz lepiej jej to idzie, jeszcze nie mówi. Zrobiłam w Wordzie kompedium życzeń powrotu do zdrowia, które się pojawiły na dogomani w ciągu ostatnich dwóch tygodni i przeczytałam jej, co pisaliście. O niespodziance udało mi się nie napomknąć. :evil_lol: Dziś przyszło do mnie zaświadczenie z Opola od Agnieszki H. i Dominika I. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Justyna Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :multi:no to super że wieści coraz lepsze ....teraz tylko czekać aż napiszesz .....Sabinka wraca do domku , ale my już grzecznie na to poczekamy ;) Quote
Poświata Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja też poproszę jakąś dobrą duszę o adres bo na GG nikt nie odpowiada :shake:, niestety:niewiem: Quote
Poświata Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [B]Nathaniel[/B] dzięki za błyskawiczna reakcję :multi: . Quote
Bodziulka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Widzę, że tu coraz lepsze wiadomości od Sabiny docierają - super :multi: :Rose: [SIZE=1]Dzięki tej akcji kartkowej wpadłam na kolejny pomysł promowania schronisk - dzięki Agga, że zaczęłaś ta "lawinę" :lol:[/SIZE] Quote
Agga Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Bodziulka']czy ta kartka jest wielkości pokoju, czy to po prostu wydruk faksu :evil_lol: [/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Kartka normalnej wielkości. Wszyscy się na niej zmieściliście hihi:cool3:[/B][/COLOR] Quote
KropkaKropka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dostałam wczoraj wieczorem adres od bea100, za co bardzo dziękuje, zaraz lece wybierać kartke a później na poczte, żeby ją wysłać. Tylko mam takie pytanie... Jak ja mam sie podpisać? Nickiem, imieniem? Proszę o wskazówki... :roll: Quote
Poświata Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Myślę że trzeba podpisać się nickiem, imię i nazwisko można dodać. Pamiętam jak mój syn zbierał dwa lata temu kartki nie zawsze mogliśmy dopasować "normalne dane" do osoby na forum :lol: . Sabina też może mieć z tym problem, tym bardziej że nie zawsze znamy swoje imiona i nazwiska, prędzej po nicku dojdzie kto jest kto. Quote
KropkaKropka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Poświata']Myślę że trzeba podpisać się nickiem, imię i nazwisko można dodać. Pamiętam jak mój syn zbierał dwa lata temu kartki nie zawsze mogliśmy dopasować "normalne dane" do osoby na forum :lol: . Sabina też może mieć z tym problem, tym bardziej że nie zawsze znamy swoje imiona i nazwiska, prędzej po nicku dojdzie kto jest kto.[/quote] Dzięki:Rose:wielkie. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Wróciłam ... pierwsze co zrobiłam po włączeniu komputera i wejściu na dogomanie to czytałam wieści od Justynki i kamień spadł mi z serca, że Nasza Kochana Sabinka czuje sie coraz lepiej :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][B][U][SIZE=4]Ja także poproszę o adres do Sabinki[/SIZE][/U][/B] i również wyślę jej kartkę z pozdrowieniami :multi: :multi: Ach jak ja lubię takie miłe akcje. Dogomaniacy jesteście wspaniali :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080]Czytając ten topikniejednokrotnie sie pobeczałam, tym razem też, ale ze szczęscia, ze z dnia na dziej jest juz coraz lepiej :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
agbar Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dopiero teraz tu trafilam. ja tez poprosze o adres na priva. Sabinko dochodz do siebie szybko. , a Ty Justynko tez trzymaj sie , wiem jakie to trudne co przechodzisz..w listopadzie o malo co nie stracilam swojego meza. jestem z Wami myslami Quote
Recommended Posts