Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'][B]a to gdzieś blisko nas? [/B][/quote]

jasne, Sabina mieszka na Chomiczowce :lol: tylko doladnego adresu nie mialam, bo teraz juz mam ;)

[quote name='bea100']Tutaj chodzi o to, że każda karteczka taka przez pocztę...ma magiczną MOC :p

[/quote]

Beata ja żartowałam :lol:

Posted

[quote name='bea100']już mam /na teraz/razem 14 wysłanych adresów :multi:
...[/quote]
No i teraz wysłałam zaległe kolejne 15 to razem (na tą chwilę)29 !!! :multi:

Sabiny1 adres znam już lepiej jak...własny :evil_lol:

Posted

[quote name='Kori']poprosze o adres :cool1: - uwielbiam dołaczac sied o takich wspaniałych akcji :loveu: Na zdrowiem i dobry humor :multi:[/quote]
tez lubię takie akcje :multi: :eviltong:

Posted

Justynko; tylko nas nie wydaj (niech to będzie taka powitalna niespodzianka jak już Sabina1 wróci do domu:razz: )

Spokojna głowa, nie wydam...
Sabina jest w coraz lepszym stanie. Oddycha sama i coraz lepiej jej to idzie, jeszcze nie mówi. Zrobiłam w Wordzie kompedium życzeń powrotu do zdrowia, które się pojawiły na dogomani w ciągu ostatnich dwóch tygodni i przeczytałam jej, co pisaliście. O niespodziance udało mi się nie napomknąć. :evil_lol:
Dziś przyszło do mnie zaświadczenie z Opola od Agnieszki H. i Dominika I.
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam,
Justyna

Posted

Widzę, że tu coraz lepsze wiadomości od Sabiny docierają - super :multi: :Rose:

[SIZE=1]Dzięki tej akcji kartkowej wpadłam na kolejny pomysł promowania schronisk - dzięki Agga, że zaczęłaś ta "lawinę" :lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Bodziulka']czy ta kartka jest wielkości pokoju, czy to po prostu wydruk faksu :evil_lol: [/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Kartka normalnej wielkości. Wszyscy się na niej zmieściliście hihi:cool3:[/B][/COLOR]

Posted

Dostałam wczoraj wieczorem adres od bea100, za co bardzo dziękuje, zaraz lece wybierać kartke a później na poczte, żeby ją wysłać. Tylko mam takie pytanie... Jak ja mam sie podpisać? Nickiem, imieniem? Proszę o wskazówki... :roll:

Posted

Myślę że trzeba podpisać się nickiem, imię i nazwisko można dodać. Pamiętam jak mój syn zbierał dwa lata temu kartki nie zawsze mogliśmy dopasować "normalne dane" do osoby na forum :lol: . Sabina też może mieć z tym problem, tym bardziej że nie zawsze znamy swoje imiona i nazwiska, prędzej po nicku dojdzie kto jest kto.

Posted

[quote name='Poświata']Myślę że trzeba podpisać się nickiem, imię i nazwisko można dodać. Pamiętam jak mój syn zbierał dwa lata temu kartki nie zawsze mogliśmy dopasować "normalne dane" do osoby na forum :lol: . Sabina też może mieć z tym problem, tym bardziej że nie zawsze znamy swoje imiona i nazwiska, prędzej po nicku dojdzie kto jest kto.[/quote]

Dzięki:Rose:wielkie.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Wróciłam ... pierwsze co zrobiłam po włączeniu komputera i wejściu na dogomanie to czytałam wieści od Justynki i kamień spadł mi z serca, że Nasza Kochana Sabinka czuje sie coraz lepiej :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][B][U][SIZE=4]Ja także poproszę o adres do Sabinki[/SIZE][/U][/B] i również wyślę jej kartkę z pozdrowieniami :multi: :multi: Ach jak ja lubię takie miłe akcje. Dogomaniacy jesteście wspaniali :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080]Czytając ten topikniejednokrotnie sie pobeczałam, tym razem też, ale ze szczęscia, ze z dnia na dziej jest juz coraz lepiej :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

dopiero teraz tu trafilam. ja tez poprosze o adres na priva.
Sabinko dochodz do siebie szybko. , a Ty Justynko tez trzymaj sie , wiem jakie to trudne co przechodzisz..w listopadzie o malo co nie stracilam swojego meza. jestem z Wami myslami