PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mmbbaj napisał(a):To ty też zaczajasz się pod kamieniami i plujesz????:crazyeye:............ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sabina jest zielona? :crazyeye::crazyeye: Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sabina jest zielona? :crazyeye::crazyeye:Jaka zielona? :crazyeye: Jak ja ją widziałam w tej płaziej postaci, to była pomarańczowa... Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 asher napisał(a):Jaka zielona? :crazyeye: Jak ja ją widziałam w tej płaziej postaci, to była pomarańczowa... to jakaś egzotyczna musi byc :crazyeye: Quote
Sabina1 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Zejdźcie Dziewczynki z biednej Sabiny, bo Wam nie sprostam w konceptach :lol: Niech już będzie, że pluję i rechoczę, jestem pomarańczowa i ego mam jak balon. Zamówiłam sobie "Kynologia - Wiedza o psie" :multi: . komu pożyczyć jak przyjdzie ?????????, bo ja do maja i tak nie będę miała czasu czytać?????????? Quote
aga1215 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Sabina1 napisał(a):Zejdźcie Dziewczynki z biednej Sabiny, bo Wam nie sprostam w konceptach :lol: Niech już będzie, że pluję i rechoczę, jestem pomarańczowa i ego mam jak balon. Zamówiłam sobie "Kynologia - Wiedza o psie" :multi: . komu pożyczyć jak przyjdzie ?????????, bo ja do maja i tak nie będę miała czasu czytać?????????? pisać też nie masz czasu :placz: Quote
Sabina1 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 AGO 1215, wiesz co Ty jesteś? Ty jesteś niezawodny CUD ! Wiesz jak to jest przyjemnie, jak nie pisze, nie wstawiam ozdobnych foteczek, nie dostarczam rozrywki i nagle odzywa sie ktoś, kto po prostu pamięta ? Quote
aga1215 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Sabina1']AGO 1215, wiesz co Ty jesteś? Ty jesteś niezawodny CUD ! Wiesz jak to jest przyjemnie, jak nie pisze, nie wstawiam ozdobnych foteczek, nie dostarczam rozrywki i nagle odzywa sie ktoś, kto po prostu pamięta ? jaki tam cud :oops: jestem wykończona dzisiejszym dniem i usiłuję odreagować - szukam bratniej Duszy a tu PUSTKI:placz: Quote
Hania Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Sabinko cudowna galeriia i Twoje stadko. Pozdrawuiamy z Irgą serdecznie :loveu: Quote
Sabina1 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Aga, szukajac bratniej duszy przypomniałas sobie o mnie? Mnie dzisiaj wszystko rozczula do łez, bo mnie znowu sąsiadka objechała i potzebuje ludzkiego ciepła, żeby odreagować jędzę :placz: Haniu , dziekuje wpadaj ile tylko chcesz, tylko , że ostatnio strasznie zaniedbuje galerię:oops: Quote
aga1215 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Sabina1']Aga, szukajac bratniej duszy przypomniałas sobie o mnie? Mnie dzisiaj wszystko rozczula do łez, bo mnie znowu sąsiadka objechała i potzebuje ludzkiego ciepła, żeby odreagować jędzę :placz: a po co się jędzą przejmujesz? kiedy przeprowadzka do domku? (czy może przegapiłam?:oops: ) [quote name='Sabina1'] Haniu , dziekuje wpadaj ile tylko chcesz, tylko , że ostatnio strasznie zaniedbuje galerię:oops: oj, co prawda to prawda (z tym zaniedbywaniem....) Quote
Sabina1 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Wklejam trochę zdjęć z dzisiejszego spacerku : Sabunie była na spacerze ze swoja przyjaciółką - Koką Quote
Sabina1 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Patrzą tak tęsknie, tez poszłyby na spacerek :placz: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No pięknie! Sabunia z psiapsiółką, a gdzie Caro? :mad: Nie mógł towarzyszyć dziewczynkom? :cool1: I...bardzo ładne zdjęcia! :p Quote
Sabina1 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Iglaczek po zimie, wspomnienie ubiegłych Świąt ? Ogródki ludzio zakwitły, a te krokusy od razu w rameczce :lol: Quote
Sabina1 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Teraz będzie sam Carunio. Zwykle chodzi ze mną sam, bo muszę skupić na nim całą uwagę, czasem chodzimy w towarzystwie Justyny, Jagi i Bolusia. Bardzo proszę nie pytać mnie kto to Boluś, bo się zdenerwuję przed północą :angryy: Nasze śliczne osiedle :lol: Quote
KUMPELka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Wreszcie się doczekałam i oko nacieszyłam. Takie piękne zdjęcia psiaczków i Pani wiosenki :multi: Quote
Sabina1 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 To były naprawdę dwa przepiękne dni. Bardzo wcześnie wstajesz KUMPELko ;) Miłego poniedziałku :multi: Od rana jest zimno :-o Quote
KUMPELka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Sabina1 napisał(a):To były naprawdę dwa przepiękne dni. Bardzo wcześnie wstajesz KUMPELko ;) Miłego poniedziałku :multi: Od rana jest zimno :-o To prawda, wstaję wcześnie i tym bardziej nie umiem wyjsć z podziwu o jakich Wy porach nieraz piszecie gdy ja wchodzę w kolejną już fazę snu :lol: Miłego wzajemnie. My też spędziliśmy te 2 piękne dni bardzo wypoczynkowo i przy okazji pozbyliśmy się parę kilo sierści Kumpla :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Sabina1'] Kiedyś coś mówiłaś, że Caro nie jest ładny :mad:, a ja widzę ślicznego piecha :lol: I co za mina! I jest zgrabniutki! Dostrzegam też linkę :evil_lol:, ciekawa jestem jakiej jest długości? Nie prowadz go nigdy na lince bez rękawiczek! Ja już tak miałam, że Bajan wyskoczył, a linka przejechała mi w dłoni tak, że miałam aż czarny ślad po sparzeniu :angryy: No i bolało! Jest to oczywiście jakaś asekuracja, ale jak Bajan nagle wyrwie do pieska to linka po prostu wyskakuje mi z ręki! :placz:Przy takich dużych i silnych psach, nie do utrzymania! Hmmm....więc Boluś jest nadal u ciebie! A jak dogadują się z Caro? Chyba niezle skoro razem wychodzą na spacery?:cool3:....już po północy, no i nie pytam "kto to jest Boluś" :p Quote
Sabina1 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Linka ma 10 m , jest okragła i dosyc gruba, ale oczywiście, masz racje, gdyby nagle szarpnął, przecięła by mi rękę. ja po ulicy chodze na flexi, idziemy na łączke, albo na jakis bezpieczny teren i wtedy przepinam go na linke, która puszczam wolno. on nie leci do psów, gdy sa daleko, gorzej z mijaniem sie na chodniku, gdy pies jest duży. wiesz, caro ma min 5-6 lat, więc jest troche 9troszeczkę ) spokojniejszy niz młodziutki piesek. najgorzej jest jak odbiegnie, a ja rozkładam ręce i wołam" choc malutki. choc malutki'. :lol: Ten galop do mnie.....nigdy nie wiem, czy sie zatrzyma przy mnie, czy na mnie. Tak. Caro bywa łobuzem . Quote
Recommended Posts