Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
To ty też zaczajasz się pod kamieniami i plujesz????:crazyeye:............

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sabina jest zielona? :crazyeye::crazyeye:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sabina jest zielona? :crazyeye::crazyeye:
Jaka zielona? :crazyeye: Jak ja ją widziałam w tej płaziej postaci, to była pomarańczowa...

Posted

asher napisał(a):
Jaka zielona? :crazyeye: Jak ja ją widziałam w tej płaziej postaci, to była pomarańczowa...

to jakaś egzotyczna musi byc :crazyeye:

Posted

Zejdźcie Dziewczynki z biednej Sabiny, bo Wam nie sprostam w konceptach :lol: Niech już będzie, że pluję i rechoczę, jestem pomarańczowa i ego mam jak balon. Zamówiłam sobie "Kynologia - Wiedza o psie" :multi: . komu pożyczyć jak przyjdzie ?????????, bo ja do maja i tak nie będę miała czasu czytać??????????

• 3 weeks later...
Posted

Sabina1 napisał(a):
Zejdźcie Dziewczynki z biednej Sabiny, bo Wam nie sprostam w konceptach :lol: Niech już będzie, że pluję i rechoczę, jestem pomarańczowa i ego mam jak balon. Zamówiłam sobie "Kynologia - Wiedza o psie" :multi: . komu pożyczyć jak przyjdzie ?????????, bo ja do maja i tak nie będę miała czasu czytać??????????

pisać też nie masz czasu :placz:

Posted

AGO 1215, wiesz co Ty jesteś? Ty jesteś niezawodny CUD ! Wiesz jak to jest przyjemnie, jak nie pisze, nie wstawiam ozdobnych foteczek, nie dostarczam rozrywki i nagle odzywa sie ktoś, kto po prostu pamięta ?

Posted

[quote name='Sabina1']AGO 1215, wiesz co Ty jesteś? Ty jesteś niezawodny CUD ! Wiesz jak to jest przyjemnie, jak nie pisze, nie wstawiam ozdobnych foteczek, nie dostarczam rozrywki i nagle odzywa sie ktoś, kto po prostu pamięta ?
jaki tam cud :oops: jestem wykończona dzisiejszym dniem i usiłuję odreagować - szukam bratniej Duszy a tu PUSTKI:placz:

Posted

Aga, szukajac bratniej duszy przypomniałas sobie o mnie? Mnie dzisiaj wszystko rozczula do łez, bo mnie znowu sąsiadka objechała i potzebuje ludzkiego ciepła, żeby odreagować jędzę :placz:
Haniu , dziekuje wpadaj ile tylko chcesz, tylko , że ostatnio strasznie zaniedbuje galerię:oops:

Posted

[quote name='Sabina1']Aga, szukajac bratniej duszy przypomniałas sobie o mnie? Mnie dzisiaj wszystko rozczula do łez, bo mnie znowu sąsiadka objechała i potzebuje ludzkiego ciepła, żeby odreagować jędzę :placz:

a po co się jędzą przejmujesz? kiedy przeprowadzka do domku?
(czy może przegapiłam?:oops: )

[quote name='Sabina1']
Haniu , dziekuje wpadaj ile tylko chcesz, tylko , że ostatnio strasznie zaniedbuje galerię:oops:

oj, co prawda to prawda (z tym zaniedbywaniem....)

Posted

Teraz będzie sam Carunio. Zwykle chodzi ze mną sam, bo muszę skupić na nim całą uwagę, czasem chodzimy w towarzystwie Justyny, Jagi i Bolusia. Bardzo proszę nie pytać mnie kto to Boluś, bo się zdenerwuję przed północą :angryy:

Nasze śliczne osiedle :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
To były naprawdę dwa przepiękne dni. Bardzo wcześnie wstajesz KUMPELko ;) Miłego poniedziałku :multi: Od rana jest zimno :-o

To prawda, wstaję wcześnie i tym bardziej nie umiem wyjsć z podziwu o jakich Wy porach nieraz piszecie gdy ja wchodzę w kolejną już fazę snu :lol:
Miłego wzajemnie.
My też spędziliśmy te 2 piękne dni bardzo wypoczynkowo i przy okazji pozbyliśmy się parę kilo sierści Kumpla :crazyeye:

Posted

[quote name='Sabina1']

Kiedyś coś mówiłaś, że Caro nie jest ładny :mad:, a ja widzę ślicznego piecha :lol: I co za mina! I jest zgrabniutki! Dostrzegam też linkę :evil_lol:, ciekawa jestem jakiej jest długości? Nie prowadz go nigdy na lince bez rękawiczek! Ja już tak miałam, że Bajan wyskoczył, a linka przejechała mi w dłoni tak, że miałam aż czarny ślad po sparzeniu :angryy: No i bolało! Jest to oczywiście jakaś asekuracja, ale jak Bajan nagle wyrwie do pieska to linka po prostu wyskakuje mi z ręki! :placz:Przy takich dużych i silnych psach, nie do utrzymania!
Hmmm....więc Boluś jest nadal u ciebie! A jak dogadują się z Caro? Chyba niezle skoro razem wychodzą na spacery?:cool3:....już po północy, no i nie pytam "kto to jest Boluś" :p

Posted

Linka ma 10 m , jest okragła i dosyc gruba, ale oczywiście, masz racje, gdyby nagle szarpnął, przecięła by mi rękę. ja po ulicy chodze na flexi, idziemy na łączke, albo na jakis bezpieczny teren i wtedy przepinam go na linke, która puszczam wolno. on nie leci do psów, gdy sa daleko, gorzej z mijaniem sie na chodniku, gdy pies jest duży. wiesz, caro ma min 5-6 lat, więc jest troche 9troszeczkę ) spokojniejszy niz młodziutki piesek. najgorzej jest jak odbiegnie, a ja rozkładam ręce i wołam" choc malutki. choc malutki'. :lol: Ten galop do mnie.....nigdy nie wiem, czy sie zatrzyma przy mnie, czy na mnie. Tak. Caro bywa łobuzem .