Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):Droga Sabinko1 moja Tinka tez jest ze schroniska z Mielca :) jest juz z nami 7 lat i nie zamnilibysmy jej na zadnego innego rodowodowca :multi::razz: Ewo 17 , strasznie sie ciesze, miło Cię powitać. Czy możesz pokazać jakieś zdjęcia swojej suni? Na pewno piękna, jak wszystkie psiaki z Mielca :loveu: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 KUMPELka napisał(a):Sabinko :multi: własnie o takie cóś mi chodziło :multi: Bardzo ci dziękuję tylko właśnie mam pytanie czy ktoś to używa i czy się sprawdza :roll: Magda, to może załóż temat w "Pielegnacja" pod-temat "Różne" ? Tam wypowidziałyby sie osoby, które używaja takich rzeczy, moze polecą Ci cos dobrego. U nas widziałam, że kocia łopatka do kuwety wrzucaja do foliowych torebek. Quote
asher Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kumpelko, bezpośrednich linków do kupozbieraczy nie posiadam :lol: Musisz szukac w psich sklepach, Karusek jest niestety dość drogi, ale ofertę ma szeroką. Zerknij do tego tematu, o którym wspomnialam: "Sklepy www zoologiczne" w dziale Wszystko o Psach ;) Ja używam zwykłych foliowych reklamówek, takich w jakie zakupy w sklepach pakują. Zakładam torebkę na rękę i ciach! ;) Mają tę zaletę, że mieszczą się w kieszeni ;) A do dotyku psiej kupki idzie się przyzywczaić :p Sabina, ja się Caro nie dziwię, że nie chce tego jeść, bo to pewnie trociny, ale jak mus, to mus. Lepszy pies głodny, niż przejedzony. Człowiek tak samo :oops: ;) Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 asher napisał(a): Lepszy pies głodny, niż przejedzony. Człowiek tak samo :oops: ;) Czuję, ze to są Twoje poswiąteczne refleksje :lol: :lol: :lol: Jakbyś mi z ust wyjęła.:evil_lol: Quote
asher Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Wiesz, żeby było smieszniej, to ja się w tym roku zbuntowałam i nie pojechałam na święta do rodzinki. A i tak czuję się ze dwa kilo cięższa :shake: :lol: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Asherku, jak się skończyło z Milą? czy możesz mi napisać? , bo na PwP trzeba sie przekopywac, a jak juz tu wpadasz, to możesz słóweczko na ten temat? znalazła domek? Quote
asher Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Tak, Milunia już w nowym domu :loveu: Teraz czeka nas USG, żeby sprawdzić, czy nie jest w ciąży i jesli jest - to sterylizacja aborcyjna... A jesli nie jest, to za jakiś miesiąc i tak ma byc sterylizowana ;) Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sabina1 napisał(a):Ewo 17 , strasznie sie ciesze, miło Cię powitać. Czy możesz pokazać jakieś zdjęcia swojej suni? Na pewno piękna, jak wszystkie psiaki z Mielca :loveu: Sabinko tutaj mozesz zobaczyc moja mala zolze ;) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24712 Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sabina1 napisał(a):Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu. Hrabiowski pies :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Hrabiowski pies :evil_lol: Tylko Pani Hrabina, zbyt świeżego chowu, bo się na manierach pieska nie poznała i wymyśla mu od rozmemłańców :lol: Quote
Sabina1 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 kinga.l napisał(a):jejku jaki słodziak ..:loveu: Prawda ? I szuka domku :lol: Quote
kinga.l Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ach gdyby tylko mama się zgodziła na 2 psa ... Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Sabina1 napisał(a): I szuka domku :lol: Nie wierzę...;) Sabina1 napisał(a):Parapudelek Widzę, że jest ślicznie ostrzyżony :lol: Pudelek całą gębą :eviltong: Quote
Sabina1 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a):jaki spiący jestem :loveu: To nie było ziewnięcie. To był ten cholerny wrzask, bo piesek tak ujawnia emocje, a był wzruszony :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Sabina1 napisał(a):To nie było ziewnięcie. To był ten cholerny wrzask, bo piesek tak ujawnia emocje, a był wzruszony :mad: :mad: :mad: :hmmmm: a to źle, ze ujawnia emocje? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a to źle, ze ujawnia emocje? :evil_lol: No jakos ja ciszej ujawniam i reszta psów też :angryy: Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O rany! :lol: Spytaj sie corki czy widziala dzis na spacerku z piesami corgiego z zoltym talezykiem :lol::lol: Kumpelka, tu mozesz nabyc kupozbieracza :lol: Chyba prowadza sprzedaz wysylkowa, bys musiala do nich napisac http://www.dekamet2.waw.pl/nowosci.html Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Sabina1']No jakos ja ciszej ujawniam i reszta psów też :angryy: a ja nie , szczegolnie jak sie wkurze :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Anetta - Justyna mówiła, że widziała b. ładną dziewczynę na łące z corgim. Talerzyka nie zauważyła :lol: . A ja cały czas myślałam, że Ty masz jamniczkę Kaję. Czy mi się coś pomyliło? Alu, może chcesz pieszczoszka ? Przywiozę Ci do Rybnika Jambo-Jetem:evil_lol: Kumpelko - Anetta ma dla Ciebie namiary na kupozjadacza. Spojrzyj na 2 posty wyżej. Piko-Agnieszko, ja wiem, że pożar w *******, to cicha msza niedzielna, w porównaniu z wybuchem twoich emocji :multi: :multi: :multi: Quote
KUMPELka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Sabina1'] Kumpelko - Anetta ma dla Ciebie namiary na kupozjadacza. Spojrzyj na 2 posty wyżej. Tak, SAbinko właśnie przeczytałam :p Anetta - bardzo dziękuję a TY taki używasz bo wygląda dość dziwnie :-o Quote
Sabina1 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Mnie sie zdaje, że trudno chwycić kupkę tymi drutami. Trzeba wprawy. a co w przypadku rzadkiej konsystencji ? :lol: Quote
Recommended Posts