Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa_17 napisał(a):
Droga Sabinko1 moja Tinka tez jest ze schroniska z Mielca :)

jest juz z nami 7 lat i nie zamnilibysmy jej na zadnego innego rodowodowca :multi::razz:

Ewo 17 , strasznie sie ciesze, miło Cię powitać. Czy możesz pokazać jakieś zdjęcia swojej suni? Na pewno piękna, jak wszystkie psiaki z Mielca :loveu:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUMPELka napisał(a):
Sabinko :multi: własnie o takie cóś mi chodziło :multi: Bardzo ci dziękuję
tylko właśnie mam pytanie czy ktoś to używa i czy się sprawdza :roll:

Magda, to może załóż temat w "Pielegnacja" pod-temat "Różne" ? Tam wypowidziałyby sie osoby, które używaja takich rzeczy, moze polecą Ci cos dobrego. U nas widziałam, że kocia łopatka do kuwety wrzucaja do foliowych torebek.

Posted

Kumpelko, bezpośrednich linków do kupozbieraczy nie posiadam :lol: Musisz szukac w psich sklepach, Karusek jest niestety dość drogi, ale ofertę ma szeroką. Zerknij do tego tematu, o którym wspomnialam: "Sklepy www zoologiczne" w dziale Wszystko o Psach ;)

Ja używam zwykłych foliowych reklamówek, takich w jakie zakupy w sklepach pakują. Zakładam torebkę na rękę i ciach! ;) Mają tę zaletę, że mieszczą się w kieszeni ;) A do dotyku psiej kupki idzie się przyzywczaić :p

Sabina, ja się Caro nie dziwię, że nie chce tego jeść, bo to pewnie trociny, ale jak mus, to mus. Lepszy pies głodny, niż przejedzony. Człowiek tak samo :oops: ;)

Posted

asher napisał(a):
Lepszy pies głodny, niż przejedzony. Człowiek tak samo :oops: ;)

Czuję, ze to są Twoje poswiąteczne refleksje :lol: :lol: :lol: Jakbyś mi z ust wyjęła.:evil_lol:

Posted

Wiesz, żeby było smieszniej, to ja się w tym roku zbuntowałam i nie pojechałam na święta do rodzinki. A i tak czuję się ze dwa kilo cięższa :shake: :lol:

Posted

Asherku, jak się skończyło z Milą? czy możesz mi napisać? , bo na PwP trzeba sie przekopywac, a jak juz tu wpadasz, to możesz słóweczko na ten temat? znalazła domek?

Posted

Tak, Milunia już w nowym domu :loveu: Teraz czeka nas USG, żeby sprawdzić, czy nie jest w ciąży i jesli jest - to sterylizacja aborcyjna... A jesli nie jest, to za jakiś miesiąc i tak ma byc sterylizowana ;)

Posted

Sabina1 napisał(a):
Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu.

Hrabiowski pies :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Hrabiowski pies :evil_lol:

Tylko Pani Hrabina, zbyt świeżego chowu, bo się na manierach pieska nie poznała i wymyśla mu od rozmemłańców :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
I szuka domku :lol:

Nie wierzę...;)

Sabina1 napisał(a):
Parapudelek

Widzę, że jest ślicznie ostrzyżony :lol: Pudelek całą gębą :eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
jaki spiący jestem :loveu:

To nie było ziewnięcie. To był ten cholerny wrzask, bo piesek tak ujawnia emocje, a był wzruszony :mad: :mad: :mad:

Posted

Sabina1 napisał(a):
To nie było ziewnięcie. To był ten cholerny wrzask, bo piesek tak ujawnia emocje, a był wzruszony :mad: :mad: :mad:

:hmmmm: a to źle, ze ujawnia emocje? :evil_lol:

Posted

Anetta - Justyna mówiła, że widziała b. ładną dziewczynę na łące z corgim. Talerzyka nie zauważyła :lol: . A ja cały czas myślałam, że Ty masz jamniczkę Kaję. Czy mi się coś pomyliło?
Alu, może chcesz pieszczoszka ? Przywiozę Ci do Rybnika Jambo-Jetem:evil_lol:
Kumpelko - Anetta ma dla Ciebie namiary na kupozjadacza. Spojrzyj na 2 posty wyżej.
Piko-Agnieszko, ja wiem, że pożar w *******, to cicha msza niedzielna, w porównaniu z wybuchem twoich emocji :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Sabina1']
Kumpelko - Anetta ma dla Ciebie namiary na kupozjadacza. Spojrzyj na 2 posty wyżej.

Tak, SAbinko właśnie przeczytałam :p
Anetta - bardzo dziękuję a TY taki używasz bo wygląda dość dziwnie :-o