aga1215 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witaj Sabinko! Zdjęć wprawdzie nie ma :-( , ale przynajmniej ślad życia zostawiłaś ;) - czekam na więcej :lol: Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Dzień dobry ! Zainspirowana przez Ozziego i jego pudło z zabawkami, chciałam pokazać również nasze "skarby", tzn. Sabiny i Caro. To że ten pies się wogóle bawi uważam za dowód, jak bardzo odmłodniał "duchowo" po pół roku. Z początku nie rozumiał do czego służą pluszaczki i inne zabaweczki. Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Najbardziej jednak Carunio lubi pluszaczki Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :multi::multi:widzę ze u Was też zabaweczkowy szał ;) :lol: Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 To jest ulubiona Sabuni kość świecąca (oczywiście przeraźliwie piszcząca). Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Sabinko , zdjęcia super ten rozanielony Caro z pluszakami :loveu:i Sabunia z kościa :loveu: Quote
anetta Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ahhahahaaha poczulam sie jak w przedszkolu :rolleyes: Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Małe piszczące zabawki dla niemowląt zaczęłam kupować Sabuni od maleńkiego, bo były b. tanie i był b. duży wybór. Cena zabawek w sklepach zoo zawsze mnie przerażała. Zwierzątka mają imona własne i Saba wie kiedy ma przynieść Żabę, a kiedy Misiaczka. Quote
aga1215 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Sabina1'] :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
asher Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 hahaha, świetne! :lol: Ale co ja widzę, kolejny pies myśliwski, który nie poluje na pluszowe zwierzątka? :lol: Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Oj jo joooooooooj!!! Sabinko, jakie śliczne fotki :Cool!: No, no ja też się nadziwić nie mogę, że te zabawki są w całości :evil_lol: Caruś taki delikatny :roll:, u nas to niedługo :shake:...;) Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Nie bardzo, nie bardzo. Noski też obgryza, aż chrupią. :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 kiedyś sprawiłam Wektorowi myszkę - taka plastikową (niestety twardy plastik:shake: ) pokrytą futerkiem i nakręcaną. Najpierw było polowanie - uwieńczone sukcesem a potem usiłowanie schrupania myszki:angryy: :shake: Po długich zabiegach ofiara została odebrana i głęboko schowana. Jeżeli nieopatrznie weźmie się ją polowanie zaczyna się od nowa ... Quote
Sabina1 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 :lol: :lol: :lol: Szorstkowłosy i rudobrody Wekuś - pogromca myszek ! Asher - to jest niby-pies mysliwski, niby-wyżłuś, który boi się strzałów i stado kaczuszek omuja szerokim łukiem.;) Quote
KUMPELka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Sabina1'] Jaki on jest szczęsliwy :loveu: gdy przypomnę sobie czasy zanim trafił do Ciebie, Sabinko to...:placz: ale naszczęście było minęło i teraz pies jest nie do poznania :loveu: Sabinko do dla Ciebie za serce :klacz: :iloveyou: :Rose: :calus: :buzi: Quote
Sabina1 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='KUMPELka']Jaki on jest szczęsliwy :loveu: gdy przypomnę sobie czasy zanim trafił do Ciebie, Sabinko to...:placz: Magdo, wierz mi, że ja ciągle mam przed oczami ten pierwszy raz........................... Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 takich rzeczy się nie zapomina , :shake:, chociaż miną lata to takie wspomnienie nie zniknie :-( Quote
Sabina1 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Caro już jest siódmy miesiąc u mnie. Niczego nie zniszczył. cichutki, kochający i ufny, serdeczny i posłuszny, choć trochę uparty. Niezbyt ładny wygląd, Opatrzność wynagrodziła dając mu naprawdę cudowny charakter. Takie mnie jakieś dzisiaj refleksje naszły......................... Quote
mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Sabina1']Caro już jest siódmy miesiąc u mnie. Niczego nie zniszczył. cichutki, kochający i ufny, serdeczny i posłuszny, choć trochę uparty. Niezbyt ładny wygląd, Opatrzność wynagrodziła dając mu naprawdę cudowny charakter. Takie mnie jakieś dzisiaj refleksje naszły......................... Sabinko...mam nadzieję, że sprawię ci przyjemność :hmmmm:.......no, w każdym razie mam taką nadzieję... Quote
Ulka18 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Sabinko, nawet moja Ulka nie ma tylu zabawek. Wyslalam link do schroniska, niech sie naciesza tymi zdjeciami, pan kierownik, pan Wiesiek, panie. Ale Carus jest szczesliwu u Ciebie. Kochane, uparte psisko :iloveyou::sweetCyb::bigcool::klacz::Cool!: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Sabinko, Carus jest piekny. Mnie sie bardzo podoba, szczegolnie w pozycji "wyladowalem" :iloveyou::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts