Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry !
Zainspirowana przez Ozziego i jego pudło z zabawkami, chciałam pokazać również nasze "skarby", tzn. Sabiny i Caro. To że ten pies się wogóle bawi uważam za dowód, jak bardzo odmłodniał "duchowo" po pół roku. Z początku nie rozumiał do czego służą pluszaczki i inne zabaweczki.

Posted

Małe piszczące zabawki dla niemowląt zaczęłam kupować Sabuni od maleńkiego, bo były b. tanie i był b. duży wybór. Cena zabawek w sklepach zoo zawsze mnie przerażała. Zwierzątka mają imona własne i Saba wie kiedy ma przynieść Żabę, a kiedy Misiaczka.

Posted

Oj jo joooooooooj!!! Sabinko, jakie śliczne fotki :Cool!: No, no ja też się nadziwić nie mogę, że te zabawki są w całości :evil_lol: Caruś taki delikatny :roll:, u nas to niedługo :shake:...;)

Posted

kiedyś sprawiłam Wektorowi myszkę - taka plastikową (niestety twardy plastik:shake: ) pokrytą futerkiem i nakręcaną. Najpierw było polowanie - uwieńczone sukcesem a potem usiłowanie schrupania myszki:angryy: :shake: Po długich zabiegach ofiara została odebrana i głęboko schowana. Jeżeli nieopatrznie weźmie się ją polowanie zaczyna się od nowa ...

Posted

:lol: :lol: :lol: Szorstkowłosy i rudobrody Wekuś - pogromca myszek !
Asher - to jest niby-pies mysliwski, niby-wyżłuś, który boi się strzałów i stado kaczuszek omuja szerokim łukiem.;)

Posted

[quote name='Sabina1']

Jaki on jest szczęsliwy :loveu: gdy przypomnę sobie czasy zanim trafił do Ciebie, Sabinko to...:placz: ale naszczęście było minęło i teraz pies jest nie do poznania :loveu:
Sabinko do dla Ciebie za serce :klacz: :iloveyou: :Rose: :calus: :buzi:

Posted

[quote name='KUMPELka']Jaki on jest szczęsliwy :loveu: gdy przypomnę sobie czasy zanim trafił do Ciebie, Sabinko to...:placz:
Magdo, wierz mi, że ja ciągle mam przed oczami ten pierwszy raz...........................

Posted

Caro już jest siódmy miesiąc u mnie. Niczego nie zniszczył. cichutki, kochający i ufny, serdeczny i posłuszny, choć trochę uparty. Niezbyt ładny wygląd, Opatrzność wynagrodziła dając mu naprawdę cudowny charakter. Takie mnie jakieś dzisiaj refleksje naszły.........................

Posted

[quote name='Sabina1']Caro już jest siódmy miesiąc u mnie. Niczego nie zniszczył. cichutki, kochający i ufny, serdeczny i posłuszny, choć trochę uparty. Niezbyt ładny wygląd, Opatrzność wynagrodziła dając mu naprawdę cudowny charakter. Takie mnie jakieś dzisiaj refleksje naszły.........................
Sabinko...mam nadzieję, że sprawię ci przyjemność :hmmmm:.......no, w każdym razie mam taką nadzieję...

Posted

Sabinko,
nawet moja Ulka nie ma tylu zabawek. Wyslalam link do schroniska, niech sie naciesza tymi zdjeciami, pan kierownik, pan Wiesiek, panie.
Ale Carus jest szczesliwu u Ciebie. Kochane, uparte psisko :iloveyou::sweetCyb::bigcool::klacz::Cool!: