Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina1 napisał(a):
Nie warczy, leży sobie spokojnie,ale go bacznie obserwuje.

To go zostaw go w spokoju i idż zrób sobie kawki :lol:

Sabina1 napisał(a):
Tak, koty jeszcze sa. Oj Pika !:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

taa Smiej się :evil_lol:

U mnie by już nie bylo :shake: :evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18

ja się absolutnie nie czuje fachowcem :oops: wiem tyle ile ... nauczyla mnie moja niezbyt, powiedzmy, grzeczna sucz :oops:
ale jak bede wiedziala o co chodzi to moze uda mi się cos sensownego doradzic ;)

GG mam tyle, ze ja poźno wieczorem jestem uchwytna :razz:

Posted

A więc piko czekam na ciebie :D Zaklikaj a odpowiem :d bo ja mam zwyczaj siedzenia na niewidoku :)
Pika dla mnie kazdy kto poradził sobie z agresja psa jest guru bo ja niewiem jak sie do tego zabrac!!Szczegoły na gg :)

zapraszam na moją galerie mozna zobaczyc Czarka-owczarka:)

Posted

Dzień dobry Alu ! Pozdrawiam Cię świątecznie. Czy jesteś objedzona, bo ja straszliwie :lol: . To jest moja starsza córka Justyna. Na awatarku są pisanki jej wykonania, ładne prawda?

Posted

Sabina1 napisał(a):
Dzień dobry Alu ! Pozdrawiam Cię świątecznie. Czy jesteś objedzona, bo ja straszliwie :lol: . To jest moja starsza córka Justyna. Na awatarku są pisanki jej wykonania, ładne prawda?
Witam i pozdrawiam świątecznie :multi:
Oj samopoczucie :oops:wstyd się przyznać do obzarstwa ale byłam w odwiedzinki u mamy i tyle smakołyków do spróbowania :razz:
Pisanki śliczne , ;) myślałam że to z pocztówki .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Pisanki śliczne , ;) myślałam że to z pocztówki .

Nie z pocztówek, nie, są jak najbardziej prawdziwe :lol:

Małgosiu, ja , w razie czego, mam zawsze pod ręką Ranigaścik, Silimarolek i Raphacholinek.

Aguniu, dziękuje bardzo za życzenia. Bardzo późno zobaczyłam je na gg. Życzę Ci również Pogodnych, Wesołych Świąt !
Choć ja jestem Pańcią tego złodzieja, to wczoraj Justyna była jedynym jego przyjacielem , bo ukradł mi nadziewane jajko, kawałek ciasta i wogóle czaił się bezczelnie cały czas.

Posted

piękne pisaneczki i w całej okazałości specyjały :razz:

:oops:a ja się przyznam że Kuba tylko zrobił 1 drapaną pisaneczkę a reszta została w kolorze brąz:razz:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Nie z pocztówek, nie, są jak najbardziej prawdziwe :lol:

Małgosiu, ja , w razie czego, mam zawsze pod ręką Ranigaścik, Silimarolek i Raphacholinek.

Aguniu, dziękuje bardzo za życzenia. Bardzo późno zobaczyłam je na gg. Życzę Ci również Pogodnych, Wesołych Świąt !
Choć ja jestem Pańcią tego złodzieja, to wczoraj Justyna była jedynym jego przyjacielem , bo ukradł mi nadziewane jajko, kawałek ciasta i wogóle czaił się bezczelnie cały czas.

chyba mu darowałaś???? on to zrobił pewnie pierwszy raz w życiu...:loveu:

BTW - śliczne pisanki :loveu:

Posted

Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu.

Posted

Sabina1 - to chyba wiosna bo ja wczoraj aż chciałam lecieć z Kumplem do wet- a bo na spacerze jakby zupełnie ogłuchł, nawet jak w ręce trzymałam szyneczkę :mad: I naprawdę trochę się przeraziłam, że stracił słuch ale...drań poprostu mnie olewał :diabloti:
Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda więc miłego dnia i przyjemych spacerków z pieskami :p

Posted

Sabina1 napisał(a):
Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu.
Sabinko, to może zatrudnij profesjonalnego kelnera? :cool3: :lol:

Posted

Asherku! Witaj ach witaj!
Podglądam temat o Lazy i Idzie i zobaczyłam rzecz fantastyczna. Linki do sklepików , gdzie mozna zamówic karmę. Z pewnościa to wykorzystam. Asher, dziekuje ci za te linki. Chyba nie pogniewasz się, ze ściagnęłam? Znałam tylko "animalia.pl", ale tam na to jedzonko, które teraz chcę trzeba czekac 7 dni . Nie wiedziałam, ze jest tyle mozliwości .

Posted

No oczywiście, że sie pogniewam! No jak to tak, ja wstawiam link, a ktoś śmie z nich korzystać? :crazyeye: :mad: :lol:
Ja psich linków mam od groma :oops: Chyba z jedna trzecia dysku, to linki :oops:
A mam je głównie z Dogomanii, te sklepowo karmowe są w temacie o sklepach zoologicznych w dziale "Wszystko o psach" i w Linkowni na "Żywieniu".

A teraz serio, nie przesadzaj z rozpieszczaniem Caro, jak nie chce, to niech nie je ;) Bo stworzysz potwora :lol:

Posted

asher napisał(a):
A teraz serio, nie przesadzaj z rozpieszczaniem Caro, jak nie chce, to niech nie je ;) Bo stworzysz potwora :lol:

Masz całkowitą rację, ja mam jakąś cholera potrzebę rozpieszczania. :oops: :oops: Wiem, oczywiście, dlaczego on grymasi. Zaczęłam dawać Purine lite, co jest zwykłym próchnem, posypywana w dodatku siemieniem. Ale jak by był wygłodzony, to by sie do michy spieszył. Za dobrze draniowi :mad: .

Posted

asher napisał(a):
Ja psich linków mam od groma :oops:

Mam więc prośbę do Ciebie - skończyły mi się (już dawno :oops: ) worki na kupy dla psiaka i próbuję gdzieś znaleźć ale...:cool1: ciężko. Może mogłabyś mi podesłać jakiś link - proszę.
Sabinko - nie obrazisz się gdyby Asher wkleiła go u Ciebie w galerii :p
Ps. Dotychczas używaliśmy takich jednorazowych, tekturowych, które się ładnie składały ale gdzieś widziałam specjalną łopatkę z wymiennymi torebkami tylko... zastanawiam się czy taka łopatka się sprawdzi (może uzywacie??) Dziękuję