PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Sabina1 napisał(a):Nie warczy, leży sobie spokojnie,ale go bacznie obserwuje. To go zostaw go w spokoju i idż zrób sobie kawki :lol: Sabina1 napisał(a):Tak, koty jeszcze sa. Oj Pika !:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: taa Smiej się :evil_lol: U mnie by już nie bylo :shake: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Pika jak masz gadu to mój numer to 6330787 moze mi też poradzisz w związku z moim nowym nabytkiem :) Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 olekg18 ja się absolutnie nie czuje fachowcem :oops: wiem tyle ile ... nauczyla mnie moja niezbyt, powiedzmy, grzeczna sucz :oops: ale jak bede wiedziala o co chodzi to moze uda mi się cos sensownego doradzic ;) GG mam tyle, ze ja poźno wieczorem jestem uchwytna :razz: Quote
olekg89 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A więc piko czekam na ciebie :D Zaklikaj a odpowiem :d bo ja mam zwyczaj siedzenia na niewidoku :) Pika dla mnie kazdy kto poradził sobie z agresja psa jest guru bo ja niewiem jak sie do tego zabrac!!Szczegoły na gg :) zapraszam na moją galerie mozna zobaczyc Czarka-owczarka:) Quote
Sabina1 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Dzień dobry Alu ! Pozdrawiam Cię świątecznie. Czy jesteś objedzona, bo ja straszliwie :lol: . To jest moja starsza córka Justyna. Na awatarku są pisanki jej wykonania, ładne prawda? Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Sabina1 napisał(a):Dzień dobry Alu ! Pozdrawiam Cię świątecznie. Czy jesteś objedzona, bo ja straszliwie :lol: . To jest moja starsza córka Justyna. Na awatarku są pisanki jej wykonania, ładne prawda?Witam i pozdrawiam świątecznie :multi: Oj samopoczucie :oops:wstyd się przyznać do obzarstwa ale byłam w odwiedzinki u mamy i tyle smakołyków do spróbowania :razz: Pisanki śliczne , ;) myślałam że to z pocztówki . Quote
mmbbaj Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Bardzo ładne pisanki! Justyna też! :p I ja jestem obżaaaaarta! :eviltong: Quote
aga1215 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Witaj Sabinko! Sabina napisał(a): Jaki Caro szczęśliwy :loveu: BTW - kto właściwie jest Carusiową Pańcią - Ty czy Justyna ;) :lol: Quote
Sabina1 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pisanki śliczne , ;) myślałam że to z pocztówki . Nie z pocztówek, nie, są jak najbardziej prawdziwe :lol: Małgosiu, ja , w razie czego, mam zawsze pod ręką Ranigaścik, Silimarolek i Raphacholinek. Aguniu, dziękuje bardzo za życzenia. Bardzo późno zobaczyłam je na gg. Życzę Ci również Pogodnych, Wesołych Świąt ! Choć ja jestem Pańcią tego złodzieja, to wczoraj Justyna była jedynym jego przyjacielem , bo ukradł mi nadziewane jajko, kawałek ciasta i wogóle czaił się bezczelnie cały czas. Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witaj Sabiko :razz: Mam nadzieję, ze rapacholika nie jest potrzeba? :razz: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 piękne pisaneczki i w całej okazałości specyjały :razz: :oops:a ja się przyznam że Kuba tylko zrobił 1 drapaną pisaneczkę a reszta została w kolorze brąz:razz: Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Sabina1 napisał(a):Nie z pocztówek, nie, są jak najbardziej prawdziwe :lol: Małgosiu, ja , w razie czego, mam zawsze pod ręką Ranigaścik, Silimarolek i Raphacholinek. Aguniu, dziękuje bardzo za życzenia. Bardzo późno zobaczyłam je na gg. Życzę Ci również Pogodnych, Wesołych Świąt ! Choć ja jestem Pańcią tego złodzieja, to wczoraj Justyna była jedynym jego przyjacielem , bo ukradł mi nadziewane jajko, kawałek ciasta i wogóle czaił się bezczelnie cały czas. chyba mu darowałaś???? on to zrobił pewnie pierwszy raz w życiu...:loveu: BTW - śliczne pisanki :loveu: Quote
Sabina1 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 No i po świętach. Czuję się jakby mnie ktoś nagle wyrzucił z pędzacego samochodu :placz: Rozgardiasz, przygotowania, atmosfera pospiechu i....koniec. Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu. Quote
KUMPELka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sabina1 - to chyba wiosna bo ja wczoraj aż chciałam lecieć z Kumplem do wet- a bo na spacerze jakby zupełnie ogłuchł, nawet jak w ręce trzymałam szyneczkę :mad: I naprawdę trochę się przeraziłam, że stracił słuch ale...drań poprostu mnie olewał :diabloti: Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda więc miłego dnia i przyjemych spacerków z pieskami :p Quote
asher Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sabina1 napisał(a):Carunio od kilku dni czuje sie rozleniwiony wiosną (albo rozpuszczony). Otóż nie jada sam. Nie jada z miski. Nie pofatyguje się. Miska musi przyjść do niego na kanapę, żeby mógł jej się przyjrzeć. Zje dopiero z ręki, powoli, z łaski, kawałek za kawałkiem. tak jakbym miała za dużo czasu.Sabinko, to może zatrudnij profesjonalnego kelnera? :cool3: :lol: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Asherku! Witaj ach witaj! Podglądam temat o Lazy i Idzie i zobaczyłam rzecz fantastyczna. Linki do sklepików , gdzie mozna zamówic karmę. Z pewnościa to wykorzystam. Asher, dziekuje ci za te linki. Chyba nie pogniewasz się, ze ściagnęłam? Znałam tylko "animalia.pl", ale tam na to jedzonko, które teraz chcę trzeba czekac 7 dni . Nie wiedziałam, ze jest tyle mozliwości . Quote
asher Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No oczywiście, że sie pogniewam! No jak to tak, ja wstawiam link, a ktoś śmie z nich korzystać? :crazyeye: :mad: :lol: Ja psich linków mam od groma :oops: Chyba z jedna trzecia dysku, to linki :oops: A mam je głównie z Dogomanii, te sklepowo karmowe są w temacie o sklepach zoologicznych w dziale "Wszystko o psach" i w Linkowni na "Żywieniu". A teraz serio, nie przesadzaj z rozpieszczaniem Caro, jak nie chce, to niech nie je ;) Bo stworzysz potwora :lol: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 asher napisał(a):A teraz serio, nie przesadzaj z rozpieszczaniem Caro, jak nie chce, to niech nie je ;) Bo stworzysz potwora :lol: Masz całkowitą rację, ja mam jakąś cholera potrzebę rozpieszczania. :oops: :oops: Wiem, oczywiście, dlaczego on grymasi. Zaczęłam dawać Purine lite, co jest zwykłym próchnem, posypywana w dodatku siemieniem. Ale jak by był wygłodzony, to by sie do michy spieszył. Za dobrze draniowi :mad: . Quote
KUMPELka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 asher napisał(a):Ja psich linków mam od groma :oops: Mam więc prośbę do Ciebie - skończyły mi się (już dawno :oops: ) worki na kupy dla psiaka i próbuję gdzieś znaleźć ale...:cool1: ciężko. Może mogłabyś mi podesłać jakiś link - proszę. Sabinko - nie obrazisz się gdyby Asher wkleiła go u Ciebie w galerii :p Ps. Dotychczas używaliśmy takich jednorazowych, tekturowych, które się ładnie składały ale gdzieś widziałam specjalną łopatkę z wymiennymi torebkami tylko... zastanawiam się czy taka łopatka się sprawdzi (może uzywacie??) Dziękuję Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=162&page=1 Ferplast Chwytak Higienieczny NIPPY + 24 woreczki cena: 16,00 zł Kod produktu: 72220023Składany, kieszonkowy chwytak higieniczny. Póki co, to znalazłam w "karusku" takie cos" Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Droga Sabinko1 moja Tinka tez jest ze schroniska z Mielca :) jest juz z nami 7 lat i nie zamnilibysmy jej na zadnego innego rodowodowca :multi::razz: Quote
KUMPELka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sabina1 napisał(a):http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=162&page=1 Ferplast Chwytak Higienieczny NIPPY + 24 woreczki cena: 16,00 zł Kod produktu: 72220023Składany, kieszonkowy chwytak higieniczny. Sabinko :multi: własnie o takie cóś mi chodziło :multi: Bardzo ci dziękuję tylko właśnie mam pytanie czy ktoś to używa i czy się sprawdza :roll: Quote
Recommended Posts