maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ania Gucio super :loveu: i widze ze masz klocki!! :cool3:
ajcka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A ja znam Tofika -:loveu: to super psiak! Ilona Witaj na forum!!!
macsow1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 zdjecia szczeniat po Polci juz w bazie :) zapraszamy do zwiedzania :) najladniejszy (jak dla mnie) Verakrus Salve czarny pp http://www.chinesecrested.no/registry/69533/Hossa-Vija+Verakrus+Salve.html Voyager Salve- pierworodny http://www.chinesecrested.no/registry/69531/Hossa-Vija+Voyager+Salve.html Viviani Salve :) http://www.chinesecrested.no/registry/69532/Hossa-Vija+Viviani+Salve.html i kosmita VooDoo Salve http://www.chinesecrested.no/registry/69534/Hossa-Vija+VooDoo+Salve.html
AiK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 maga18 napisał(a): zdjec nie bedzie ??? :roll: :roll: :roll:
maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 AiK napisał(a):??? :roll: :roll: :roll: no co? ost cos nikt nie kwapi sie wstawiac fotek z wystaw... rozsylane sa na meile, wstawiane na inne fora a tu nic... Aik bedziesz w Glogowie?
maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Teddy super!! :loveu: Polciowy kosmita rzeczywiscie jak kosmita :eviltong:
malawaszka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hhahaha jaki Voo-doo jest śmieszny :evil_lol: Viviani zresztą też - mały punk z tymi zakolami :lol:
gruca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 GONZO jak miś pluszowy A to maluchy p.Paśkiewiczów
maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jaaaaaaaaaaaaa kameleonki :loveu: chce takiego!!! :loveu:
maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 resuruss napisał(a):A ja mam naburmuszonego Gonza i moją Pasiak http://img443.imageshack.us/img443/6056/20070106aziki0288re8.jpg jak shi tzu :eviltong:
Nesjanna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 anna1 napisał(a):Nasjanka- no Hoki wyprzystojnial- super fotki i super nowa stronka:))))) u mnie jakos choinki nie ruszaja ale kot a i owszem:)) sztacha sie codzinnie:))) a tu nowe fotki Vivy Espany "Vivki" ktora ma naprawde diabla za skora; mieszka razem z Woolim i daje mu niezle popalic:) nadrabiam zaległości Vivka - aniołek z wielkimi zębiskami :evil_lol: - te zdjęcia to tylko aniołek dzięki za uznanie za stronkę
Nesjanna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 resuruss napisał(a):Kazda rasa ma w sobie cos ;) Niemniej fakt,ze grzywacze sa specyficzne A to moja malutka Pasiak - juz wygląda jak grzywacz Ania - bardzo fajna ta łysolka - fajne ma pysio Ania i Psy - gratuluję dzielnej mateczki !!! a tak wogóle zastanawiam się jak wy dwie dziewczyny razem takie ładne dzieci zrobiłyście :cool3:
gruca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 maga18 napisał(a):Jaaaaaaaaaaaaa kameleonki :loveu: chce takiego!!! :loveu: kontakt Rzeszów,jeszcze można sobie wybrać płeć,a najlepiej wejść na ich stronę
malawaszka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: chce wszystkieeeee :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu:
Śnieżynka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A jaki adresik ich strony :) cudne te kameleony :)
Nesjanna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 przyłączam się do serdeczności dla nowej forumowiczki od dogoterapii :) miniaga - nie wiedziałam, że Taśka jest taka chudzinka ........ za to Jagoda wyszła przepięknie !!! a co z nowę malutką - gdzie zdjęcia ??? Marta Chmielewska - gratulacje dla P. Danuty, a raczej Poli - za śliczny miocik :)
resuruss Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Nowe foty kameleonow :loveu: :loveu: :loveu: A jeden/jedna jest MÓJ :eviltong: Nesjanko mioty po Siwym zrobione sa moja reką :evil_lol:
gruca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 malawaszka napisał(a): aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: chce wszystkieeeee :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Zastanów się dobrze jest ich 44 sztuki:evil_lol:
gruca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 zeŚnieżynka napisał(a):A jaki adresik ich strony :) cudne te kameleony :) www.grzywacze.eu
Nesjanna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 resuruss napisał(a):AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Nowe foty kameleonow :loveu: :loveu: :loveu: A jeden/jedna jest MÓJ :eviltong: Nesjanko mioty po Siwym zrobione sa moja reką :evil_lol: :roll: hmm - no całe życie mówię, że robótki ręczne to bardzo ważna sprawa :lol:
Agama Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hm a u nas stoi puste wielkie odpowiednio wysokie terrarium z calym wyposazeniem-chyba nie moze tych malenstw zobaczyc moj syn...
Dudek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 łaaaaaaaaaaaaa i znowu fajowskie zdjęcia!!!!!!!!!!! Anna1 mała fantastyczna!!! Ania i Psy - ale maluchy szybko rosną:crazyeye: nie dręcz biednego Jonę;) :mad: może opisz wrażenia z używania klocków bo ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak psy mogą na nich stać i stać i stać;) i nie spadać:evil_lol: Onka - jak zwykle miodzio:loveu: Gruca - ja też chcę takiego kameleonka - mam do nich sentyment;)
Recommended Posts