resuruss Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ja sie ciesze ,ze jak mała przyjedzie juz do mnie to w niedługim czasie bede mogla z nia wychodzic na ogrod .Jejku jak ten czas sie dłuzy jak sie czeka :placz:
anna1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 miniaga napisał(a):Jak się ma tak klasowego psa jak Camparii to rzeczywiście można już nic nie chcieć... zwłaszcza że reszta twoich grzywek tez odnosi ogromne sukcesy. Mój mąż śmieje się jednak i chyba jest w tym trochę racji, że ja uwielbiam czekać na swojego szczeniaka i że te czekanie jest najbardziej ekscytujace - podobno dlatego tak wybrzydzam;) u mnie problem polega na tym ze nie umiem sprzedac malucha jak mi od poczatku w oko wpadnie i dlatego nie rozmnazam sie za duzo:) bo zawsze cos zostaje; no wyjatek stanowi miot "S" ale sutter home tez bym nie sprzedala gdyby nie to ze poszedla w rece wystawowe i przyjedzie do mnie za rok a Zuzanna daleko nie pojechala:evil_lol: ; metaxa nie byla w planach na zostawianie ale jak sie urodzila to juz wiedzialam ze zostaje no i nigdy tego zalowac nie bede:) tak ze minaiga czekaj- cos w koncu ci sie trafi- "to cos"
anna1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 PRZEPIEKNE!!!!! gruca napisał(a):Dumny tata i jego dziecko.
anna1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 wlasnie znalazlam Coco chanel w jej skafanderku jeszcze ze swiat :)
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wow!!!Jakie czadowe kameleonowe zdjecie!!!Juz p.Markowi napisałam w mailu ,ze po dinozaur :lol: O i Coco - jaka ona dziewczeca - taka delikatna panienka .Wstawiaj jej wiecej zdjec - jakie ma gustowne wdzianko :loveu: Ja miom chłopakom zamowiłam pizamki :lol: Ja spie przy otwartym oknie ,wiec im doopki marzną ,wiec będa miały rozowe pizamki :evil_lol:
Dudek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jejku jakie one są spokojne!!!!!!!!!!!! Ajcka jak Ty to robisz??????? Moje 'V' jak były małe to nie potrafiły ustać w jednym miejscu:evil_lol:
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gruca napisał(a):Dumny tata i jego dziecko. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: nadal chce wszystkie - RAZEM Z TATĄ :evil_lol:
gruca Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Myślę że możesz dostać tymczasowo wszystkie na odkarmienie:evil_lol: maluchy są bardzo żarłoczne i pochłaniają 600 świerszczy dziennie:lol:
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ,niezle.........:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gruca napisał(a):Myślę że możesz dostać tymczasowo wszystkie na odkarmienie:evil_lol: maluchy są bardzo żarłoczne i pochłaniają 600 świerszczy dziennie:lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja pier**** skąd tyle świerszczy sie bierze???? :mdleje:
maga18 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gruca napisał(a):Myślę że możesz dostać tymczasowo wszystkie na odkarmienie:evil_lol: maluchy są bardzo żarłoczne i pochłaniają 600 świerszczy dziennie:lol: aaaaaaaa to moje pajączki by miały do końca zycia i jeden dzien dluzej :evil_lol:
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja pier**** skąd tyle świerszczy sie bierze???? :mdleje: Waszka ,do tego trzeba miec drugą hodowle - swierszczy :evil_lol:
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 U mnie dzis odgrywały sie sceny iscie miłosne
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Fajowe te ubranka :loveu: Pewnie nie pytałas czy ta pani mogła by uszyc dla moich psow :placz:
Solange Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakie super ciuszki! Ja bym chciała fason taki jak ten polarek moro, ale w innym kolorze. Np. w panterkę...:loveu:
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 resuruss napisał(a):Fajowe te ubranka :loveu: Pewnie nie pytałas czy ta pani mogła by uszyc dla moich psow :placz: pytałam :eviltong: powiedziała że nie umie mocno zmniejszyć weź ubranko dobre na Twojego psa i zrób wykrój to sobie poradzi ja jej tak zrobiłam jak nie umiesz to poproś kokoś trzeba każdy kawałek odrysować
Recommended Posts