resuruss Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Gruca ja tez czekam najbardziej na zdjecie mojego ulubienca :loveu: Laluniu !Cofi slicznie przygotowana :loveu:
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a to nasz nicko strasznie obrazony ze mu zwracamy uwage bo kofi ma pierwsza cieczkę i zaczynaja się zaloty od dzis niestety urzedują oddzielnie az sie skonczy trodny czas :)
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jeszcze niedawno nico był taki opalony a teraz z dnia na dzien staje się coraz bielszy nie moge sie doczekac słoneczka
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 resuruss napisał(a):Gruca ja tez czekam najbardziej na zdjecie mojego ulubienca :loveu: Laluniu !Cofi slicznie przygotowana :loveu: dzieki ja mam hopla na jej punkcie :lol:
anna1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hej lalunia:)))) ale kofitek sliczna sie zrobila- zreszta od poczatku oczywiscie btyla laska ale teraz z tym wlosem - super!! moje tez teraz biale :))))
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 anna1 napisał(a):hej lalunia:)))) ale kofitek sliczna sie zrobila- zreszta od poczatku oczywiscie btyla laska ale teraz z tym wlosem - super!! moje tez teraz biale :)))) hej aniu cofi teraz ma cieczkę i na razie jestesmy trochę w szoku
flashka-g Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 laluniu mam nadzieje ze sie w koncu gdzies spotkamy:)) i wymiziam Kofi;]
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 flashka-g napisał(a):laluniu ale ona cudna;)) gratuluje!!! :multi: kocham ja strasznie i wiecie co tak bałam się ja kupic głupia byłam teraz nie widze swiata za nią i moi chłopcy rowież
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 flashka-g napisał(a):laluniu mam nadzieje ze sie w koncu gdzies spotkamy:)) i wymiziam Kofi;] kochana ja tez mam taka nadzieję ja bedę w dobrym miescie w maju 2007 zaczynac sezon więc.....
AnkaW Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='gruca']Aniołeczek,aniołeczek,w nowym domku jest 4 dni i już obgryzła łóżko sosnowe i kawałek ściany. właśnie widać, że ma Begerową w oczach :evil_lol: :evil_lol: Lalunia - Cofi ślicznie wygląda :loveu: , biedny Nico :-( ciężkie czasy na niego nastały;)
lalunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a to ostatnie zdjęcie na dzis bo was zanudzę moich psiorkow ps.a szczeniorki wasze są przesliczne az boję sie ogladac żeby sie nie zakochac w jakims buziaki dla was wszystkich lece lulki rano do pracy buu pa pa
Śnieżynka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mam pytanko jak mam umiescic zdjecie zeby sie pokazalo bo nie chca mi sie wyswietlic :shake:
resuruss Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Śnieżynka napisał(a):Mam pytanko jak mam umiescic zdjecie zeby sie pokazalo bo nie chca mi sie wyswietlic :shake: Nad okienkiem odpowiedzi sa ikonki .Klikasz na 5 od prawej strony ,wyswietla Ci sie okienko w ktorym zamieszczesz adres obrazka zamieszczonego na serwerze i klikasz ok.
Śnieżynka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No wlasnie jak tak robie to pojawia sie okienko z krzyzykiem i nie pojawia sie fotka :-( " class="ipsImage" alt="">
resuruss Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A jednak sie pojawia ,bo ja widze malucha w poscieli ;)
Śnieżynka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ooooo jednak sie pojawilo :D to w takim razie pozmniejszam pare fotek i umieszcze :)
Śnieżynka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> zeby nie było że śpie tylko na łóżeczku swoje poslanie tez mam :cool3:
Dudek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oooooooooooooo ile fajnych fotek:multi: Super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Galeria ożyła;) Właśnie dostałam nowe foty Versace ze Stanów:cool3: portrecik: w tle synek (drugi plan - prawda ze buzia podobna do cioci Very??) potem Jack - jego mały właściciel i Shu Shu - 'żona' a tutaj ze stadem grzywaczowo szpicowym;) no i jego synek - 'Bruce'
Dudek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 i kto by pomyślał, że Bruce przy urodzeniu był łysy jak kolano:evil_lol:
Recommended Posts