Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej mi się Campanilla najbardziej podoba i jak na moje niefachowe zupełnie oko to jest ładnie zbudowana. Strasznie jestem ciekawa co z niej wyrośnie.

Śnieżynka ja akurat nie daję mojemu pp siemienia ale za to kapsułki tran z ogórecznikiem, olej z wiesiołka albo olej lniany (to już w płynie normalnie) na zmianę. Mój pp odrasta i potrzebuje trochę "wspomagania" futerka.

Właśnie uczesałam futrzaka a on poszedł na łóżko harcować z łysym, który skutecznie zniwelował moją pracę.:lol:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Hej :p własnie przegladnelam topiki z zywieniem i nasunelo mi siepyatnie dajecie swopim grzywka chodzi mi o pp siemie lniane ?? czy nie ??

psom nie wolno podawac siemia tylko jego wywar bez nasion

Posted

:p No wlasnie jest wiele wwersji czy zdorwe czy nie zdorwe sa te nasiona osobiscie mojemu poprzedniemu psiakowi dawalismy z nasionami jak miala cos z zoladkiem i nic jej nie bylo a nawet pomoglo :p a teraz chodzi mi wlasnie jak siemi dziala na sierc pp i jak go podajecie ?

Posted

na problemy gastryczne to gluty z gotawanego siemienia,na problemy skorne i siersc zmielone siemie w mlynku do kawy i podane najlepiej z mieskiem z puszki,ktore jest wilgotne

Posted

FUUUU nigdy mieska z puszki wole gotowac i tak to robie zawsze :p a jak maluch ma 5 miesiecy i wazy 2,45 kg bo dzisiaj byl wazony u wet to ile tego zmielonego mu dac :p chodzi mi tylko o wlosy :oops: moze dzieki temu sie choc troszke mniej bede koltunic :razz: a to zmiejole gotowac czy surowe na mieso posypac??

Posted

To właśnie są uroki posiadania grzywacza.
Choinkę w dniu Wigilii musiałam wydać bo cieszyła się tak ogromnym zainteresowaniem Silky, że nie było możliwości upilnowania jej.

Posted

Han Sharn napisał(a):
Chwila to albo niesprawiedliwe albo stare zdjęcie. Skąd Wy macie taką trawę?:crazyeye:

u nas 7 stopni i cały czas pada a zdjęcie było robione w święta

Posted

AiK czy sama tak ostrzyglas foksie-slicznie wyglada:lol:
ja pierwszy raz widze tatoo w UCHU u grzywacza,zawsze mi mowiono ,ze rasom ze stojacymi ucholami robi sie tatuaz w pachwinie

Posted

Agama napisał(a):
AiK czy sama tak ostrzyglas foksie-slicznie wyglada:lol:
ja pierwszy raz widze tatoo w UCHU u grzywacza,zawsze mi mowiono ,ze rasom ze stojacymi ucholami robi sie tatuaz w pachwinie

ja wlasnie tez sie zdziwilam ze psiakom ze stojacymi uszkami robi sie w uchu ale sama takiego mam wiec widac to zalezy albo od hodowcy gdzie zadecyduje albo od tatuujacego gdzie on zrobi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...