miniaga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja lubię takie łyse.... są przecudne. :loveu:
ajcka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A to foteczki moich 4 tygodniowych maluchow,nie wiem czy dobrze je ustawiłam ale troche sie wierciły. Cirro , , ,
flashka-g Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ajcka powiem ci ze lepiej ustawiłas maluchy niz jeden hodowca;)) A Carmen przesliczna!! trzymam szczegolnie za nia kciuki:loveu:
Śnieżynka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej :p własnie przegladnelam topiki z zywieniem i nasunelo mi siepyatnie dajecie swopim grzywka chodzi mi o pp siemie lniane ?? czy nie ??
Light of Shin-Ra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dalej mi się Campanilla najbardziej podoba i jak na moje niefachowe zupełnie oko to jest ładnie zbudowana. Strasznie jestem ciekawa co z niej wyrośnie. Śnieżynka ja akurat nie daję mojemu pp siemienia ale za to kapsułki tran z ogórecznikiem, olej z wiesiołka albo olej lniany (to już w płynie normalnie) na zmianę. Mój pp odrasta i potrzebuje trochę "wspomagania" futerka. Właśnie uczesałam futrzaka a on poszedł na łóżko harcować z łysym, który skutecznie zniwelował moją pracę.:lol:
AiK Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Śnieżynka napisał(a):Hej :p własnie przegladnelam topiki z zywieniem i nasunelo mi siepyatnie dajecie swopim grzywka chodzi mi o pp siemie lniane ?? czy nie ?? psom nie wolno podawac siemia tylko jego wywar bez nasion
Śnieżynka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :p No wlasnie jest wiele wwersji czy zdorwe czy nie zdorwe sa te nasiona osobiscie mojemu poprzedniemu psiakowi dawalismy z nasionami jak miala cos z zoladkiem i nic jej nie bylo a nawet pomoglo :p a teraz chodzi mi wlasnie jak siemi dziala na sierc pp i jak go podajecie ?
Agama Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 na problemy gastryczne to gluty z gotawanego siemienia,na problemy skorne i siersc zmielone siemie w mlynku do kawy i podane najlepiej z mieskiem z puszki,ktore jest wilgotne
Śnieżynka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 FUUUU nigdy mieska z puszki wole gotowac i tak to robie zawsze :p a jak maluch ma 5 miesiecy i wazy 2,45 kg bo dzisiaj byl wazony u wet to ile tego zmielonego mu dac :p chodzi mi tylko o wlosy :oops: moze dzieki temu sie choc troszke mniej bede koltunic :razz: a to zmiejole gotowac czy surowe na mieso posypac??
Agama Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 wiesz sa puszki i PUSZKI,FIRMA I firma...zmielone siemie podawac nalezy suche i wlasnie trzeba uwazac aby sie nie zachlysna
Śnieżynka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jego plus je po woli i gryzie dokladnie ;) wiec to raczej znikome :p a jakie ty puszki polecasz ??
Agama Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Belcando ,Animonda i wszelakie foremki produkowane w Niemczech
Silky Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To właśnie są uroki posiadania grzywacza. Choinkę w dniu Wigilii musiałam wydać bo cieszyła się tak ogromnym zainteresowaniem Silky, że nie było możliwości upilnowania jej.
AiK Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dawno nas tu nie było :D A teraz krotka historyjka obrazkowa.
Light of Shin-Ra Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='AiK'] Chwila to albo niesprawiedliwe albo stare zdjęcie. Skąd Wy macie taką trawę?:crazyeye:
AiK Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Han Sharn napisał(a):Chwila to albo niesprawiedliwe albo stare zdjęcie. Skąd Wy macie taką trawę?:crazyeye: u nas 7 stopni i cały czas pada a zdjęcie było robione w święta
Agama Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 AiK czy sama tak ostrzyglas foksie-slicznie wyglada:lol: ja pierwszy raz widze tatoo w UCHU u grzywacza,zawsze mi mowiono ,ze rasom ze stojacymi ucholami robi sie tatuaz w pachwinie
Śnieżynka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Agama napisał(a):AiK czy sama tak ostrzyglas foksie-slicznie wyglada:lol: ja pierwszy raz widze tatoo w UCHU u grzywacza,zawsze mi mowiono ,ze rasom ze stojacymi ucholami robi sie tatuaz w pachwinie ja wlasnie tez sie zdziwilam ze psiakom ze stojacymi uszkami robi sie w uchu ale sama takiego mam wiec widac to zalezy albo od hodowcy gdzie zadecyduje albo od tatuujacego gdzie on zrobi
Recommended Posts