Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Solange napisał(a):
Jakie super ciuszki! Ja bym chciała fason taki jak ten polarek moro, ale w innym kolorze. Np. w panterkę...:loveu:

to ubranko w tygryska to był kocyk :evil_lol: panterki też były i zebry
wszystkie ubranka są uszyte z jednego wykroju

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mysle ,ze rozmiar Dusiowy pasował by na Siwego - bo on teraz jako ojciec znacznie przybrał na wadze :evil_lol: .Je jak opętany - co mi sie bardzo podoba - w koncu wygladem przypomina chłopa.
Zapytaj prosze ile by kosztowało takie z np tygryska razem .Wtedy ja sobie zobacze czy rozmiar bedzie dobry ,bo co do robienia wykroju to u mnie bardzo kiepsko z tym bedzie,bo własnie ciezko mi kupic takie zeby bylo w sam raz.

Posted

gruca napisał(a):
Dumny tata i jego dziecko.

kurcze :crazyeye: chyba szczury dostaną eksmisję z tego wielkiego terrarium

Posted

resuruss napisał(a):
Ja mysle ,ze rozmiar Dusiowy pasował by na Siwego - bo on teraz jako ojciec znacznie przybrał na wadze :evil_lol: .Je jak opętany - co mi sie bardzo podoba - w koncu wygladem przypomina chłopa.
Zapytaj prosze ile by kosztowało takie z np tygryska razem .Wtedy ja sobie zobacze czy rozmiar bedzie dobry ,bo co do robienia wykroju to u mnie bardzo kiepsko z tym bedzie,bo własnie ciezko mi kupic takie zeby bylo w sam raz.

ona nie bierze kasy za te ubranka ja kupuję materiały i wszystkie dodatki a ona szyje z tygryskiem może być problem bo to był kocyk kupiony w netto i już ich nie ma polary inne kupuje w szcecinie dziś kupiłam niebieski ale był jeszcze moro i zielony i czerwony

Posted

AiK,mysle ,ze materiału moge poszukac i wysłac w paczce do Ciebie.Mam fajny kocyk w zebre ale to moj pamiatkowy ze swiatowki ;) i mi go troche szkoda.Zapytaj ta Pania ,bo mi tak niezrecznie zeby szyła za darmo.

Posted

resuruss napisał(a):
AiK,mysle ,ze materiału moge poszukac i wysłac w paczce do Ciebie.Mam fajny kocyk w zebre ale to moj pamiatkowy ze swiatowki ;) i mi go troche szkoda.Zapytaj ta Pania ,bo mi tak niezrecznie zeby szyła za darmo.

OK zapytam a Ty rozglądnij się za polarem na ubranko potrzeba 60cm jak materiał szeroki 150cm

Posted

Własnie mialam go mierzyc,ale cos chyba koło tegop na długosc ma.
Klateczke ma 40 cm w obwodzie ,bo to pamietam na pewno ,bo sie smiałam ze niebawem bedzie jak Pudzian :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Własnie mialam go mierzyc,ale cos chyba koło tegop na długosc ma.
Klateczke ma 40 cm w obwodzie ,bo to pamietam na pewno ,bo sie smiałam ze niebawem bedzie jak Pudzian :evil_lol:

Dusia już ma klate jak Pudzian :evil_lol: Twój siwy to waga piórkowa:eviltong:

Posted

ress- foteczki beda juz niedlugo- musze tylko moje gady poubierac , no i moj aparat potrzebuje wiecej swiatla wiec dopiero w weekend- coco czyly Łysa jest nasza dziewczynka no i chyba najlepsza modelą w rodzinie:)

Ajcka- juz niedlugo przyjedziemy:)))))) a maluchy wyladnialy teraz bardzo; no i to katowanie- jak owczarki niemieckie:)
juz niedlugo sesja na uczelni wiec bede mogla sie wreszcie ruszyc:)

Posted

dudek- Ja robie to tak najpierw jedzonko,potem głaskanko i poł godziny harców po mieszkaniu,potem są grzeczniutkie i jako tako dają się ustawić.
A tak to by miały dobre charakterki,nie bały sie itd to codziennie pracujemy.Staram się by miały różne doświadczenia to potem będzie im łatwiej .
Już męczą kota i uczą się psich zachowań od wielkich dla nich whippetek,Sara temperuje maluchy jak za bardzo szaleją.
Włączam przy nich suszarke do włosów itd,zapraszam gości,no i cała moja rodzinka się z nimi bawi i pieści.
Ania czekamy z utęsknieniem- musisz zdązyć zanim maluchy pojadą do nowych domkow.

Posted

Ajcka- fakt jest taki ze ty masz w sobie niesamowita ilosc ciepla i cierpliowsci i to tez sie psom udziela; tak jak mialas rewelacyjny wplyw na zuze tak i na jej dzieci; Asia byla zachwycona ich charakterami;wiele juz miotow widziala i ma juz dlugi staz hodowlany ale to mowi jest cos niesamwietgo :)
masz te feromony :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Dzieki:loveu:
A teraz napisze co nieco o każdym maluchu.

Cirro- To moje brzydkie kaczątko które przemienia się w pięknego łabędzia.Dobrze wie ze jest jedyny wśród babek i zachowuje się jak królewicz.Zawsze chodzi z podniesioną głową , ładnie się prezentuje i ustawia.Jest odważny choć początkowo zachowywał dystans teraz sam zaczepia,chce się bawić.Uwielbia głaskanie i gdy się nim zachwycasz.Jest wszedobylski,ciekawy i uwielbia zwiedzać wielki świat.To ulubieniec mojej mamy więc jest codziennie wypieszczany aż nadto.Jest wyjątkowy i wiedziałam ze trafić powinien w najlepsze ręce- jeśli wszystko się ułoży trafi do rodzinki która czekała na grzywka kilkanaście lat.

Calabria- To niezwykly czyścioch,od samego początku załatwia się tylko na gazetki.Ma bardzo orginalną urodę i wygląda czasem jak mały diabełek ze swoim brązowym noskiem- ale w rzeczywistości to aniołek.Uwielbia ciepło i siedzieć u mnie pod swetrem,zawsze się tak słodko wtula.Jest wesołą sunią,lubi biegać i szaleć,a najbardziej targać kota za ogon.Jednak ma swoje zdanie i dość trudno jej coś narzucić-np.nie lubi pozować.Byłaby idealnym psem dla jakiejś dziewczynki,ukochaną przytulanką i byc może już niedługo się to spełni.

Campanilla- Najmniejsza ale radzi sobie znakomicie w zabawach z większymi.Jest po prostu słodka,jej wyraz pyszczka i to łyse ciałko jest rozbrajające.Mała zauroczy każdego.Jest troche nieśmiała lecz gdy czuje się pewnie dokazuje.To mały grubasek.Gdy weźmiesz ją w ręce całkowicie się podporządkowuje więc w pozowaniu wystawowym jest mistrzynią.Lubi być okryta,długo mośći sobie miejsce do spania ,zakopuje się pod kocyk lub wtula w miekką sierść siostrzyczek.

Corrida- to oaza spokoju,dziewczynka myślicielka,obserwatorka.Choć z wyglądu sprawia wrażenie zawadiackiej jest łagodna i grzeczna.Nigdy pierwsza nie zaczyna w miotowych sparingach.Jest piękna i ma śliczny kolorek ,sliski błyszczący włos.Nic ją chyba nie zaskoczy bo sprawia wrazenie zawsze przygotowanej,jest odważna i kontaktowa.Lubi głaskanie i usypiać na kolankach.Ciągle lata za Whippetkami zachęcając je do zabaw- wtedy wesoło szaleje zataczająć śmieszne koła.Pozowanie też całkiem dobrze jej wychodzi.

Carmen- to mała mieszanka,najbardziej żywiołowa.Totalna lizawka- każdego zaliże.Jest śmiała i zabawowa,ciągle merda swoim małym ogonkiem i chce się przypodobać.Jednak czasem jest zupełnie inna chowa się, stosuje taktykę zaskoczenia by nagle znowu się pojawić i szaleć z rodzeństwem.Jest taką fajną puszystą kulką która zawsze jest pierwsza do głaskania i chce by tylko nią się zajmować.
Czasem nie ma ochoty na ustawianie a czasem pozuje jak doświadczona mała modelka.Fajnie się wybarwia -już widać ze bedzie kremowa.

Posted

anna1 napisał(a):

Ajcka- juz niedlugo przyjedziemy:)))))) a maluchy wyladnialy teraz bardzo; no i to katowanie- jak owczarki niemieckie:)
juz niedlugo sesja na uczelni wiec bede mogla sie wreszcie ruszyc:)

Aniu - jeśli zamierzasz wpaść do W-wy - to czuj się zaproszona i do mnie (coś mi się wydaję, że będziesz tu rozchwytywana jak przyjedziesz:lol: )

Posted

AiK napisał(a):

jezuuuuu jakie pięęęęęęęęęęekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

zazdroszcze prywatnej krawcowej!! :p

Posted

Dudek napisał(a):
Aniu - jeśli zamierzasz wpaść do W-wy - to czuj się zaproszona i do mnie (coś mi się wydaję, że będziesz tu rozchwytywana jak przyjedziesz:lol: )

dzieki Dudek:)) nie wiem jak ja wszystkich obskocze ale bede kilka dni na urlopie wiec jakos dam rade; no i wypady do kilku miast okolowarszawskich, hehe ale bedzie roboty i odwiedzania ;ale fajnie bo sie wreszcie wyrwe z kieratu:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...