AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Solange napisał(a):Jakie super ciuszki! Ja bym chciała fason taki jak ten polarek moro, ale w innym kolorze. Np. w panterkę...:loveu: to ubranko w tygryska to był kocyk :evil_lol: panterki też były i zebry wszystkie ubranka są uszyte z jednego wykroju
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 resuruss napisał(a):U mnie dzis odgrywały sie sceny iscie miłosne lubi rude ma taki gust jak ja:loveu:
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ja mysle ,ze rozmiar Dusiowy pasował by na Siwego - bo on teraz jako ojciec znacznie przybrał na wadze :evil_lol: .Je jak opętany - co mi sie bardzo podoba - w koncu wygladem przypomina chłopa. Zapytaj prosze ile by kosztowało takie z np tygryska razem .Wtedy ja sobie zobacze czy rozmiar bedzie dobry ,bo co do robienia wykroju to u mnie bardzo kiepsko z tym bedzie,bo własnie ciezko mi kupic takie zeby bylo w sam raz.
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gruca napisał(a):Dumny tata i jego dziecko. kurcze :crazyeye: chyba szczury dostaną eksmisję z tego wielkiego terrarium
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 resuruss napisał(a):Ja mysle ,ze rozmiar Dusiowy pasował by na Siwego - bo on teraz jako ojciec znacznie przybrał na wadze :evil_lol: .Je jak opętany - co mi sie bardzo podoba - w koncu wygladem przypomina chłopa. Zapytaj prosze ile by kosztowało takie z np tygryska razem .Wtedy ja sobie zobacze czy rozmiar bedzie dobry ,bo co do robienia wykroju to u mnie bardzo kiepsko z tym bedzie,bo własnie ciezko mi kupic takie zeby bylo w sam raz. ona nie bierze kasy za te ubranka ja kupuję materiały i wszystkie dodatki a ona szyje z tygryskiem może być problem bo to był kocyk kupiony w netto i już ich nie ma polary inne kupuje w szcecinie dziś kupiłam niebieski ale był jeszcze moro i zielony i czerwony
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 AiK,mysle ,ze materiału moge poszukac i wysłac w paczce do Ciebie.Mam fajny kocyk w zebre ale to moj pamiatkowy ze swiatowki ;) i mi go troche szkoda.Zapytaj ta Pania ,bo mi tak niezrecznie zeby szyła za darmo.
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 resuruss napisał(a):AiK,mysle ,ze materiału moge poszukac i wysłac w paczce do Ciebie.Mam fajny kocyk w zebre ale to moj pamiatkowy ze swiatowki ;) i mi go troche szkoda.Zapytaj ta Pania ,bo mi tak niezrecznie zeby szyła za darmo. OK zapytam a Ty rozglądnij się za polarem na ubranko potrzeba 60cm jak materiał szeroki 150cm
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 w następnym tygodniu będe miała wykrój na fajną kamizelkę prostą do uszycia niestety w rozmiarze Dusi
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dusia od szyi do ogonka ma 33cm jak siwy ma tyle to ubranko bedzie dobre
resuruss Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Własnie mialam go mierzyc,ale cos chyba koło tegop na długosc ma. Klateczke ma 40 cm w obwodzie ,bo to pamietam na pewno ,bo sie smiałam ze niebawem bedzie jak Pudzian :evil_lol:
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 resuruss napisał(a):Własnie mialam go mierzyc,ale cos chyba koło tegop na długosc ma. Klateczke ma 40 cm w obwodzie ,bo to pamietam na pewno ,bo sie smiałam ze niebawem bedzie jak Pudzian :evil_lol: Dusia już ma klate jak Pudzian :evil_lol: Twój siwy to waga piórkowa:eviltong:
anna1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ress- foteczki beda juz niedlugo- musze tylko moje gady poubierac , no i moj aparat potrzebuje wiecej swiatla wiec dopiero w weekend- coco czyly Łysa jest nasza dziewczynka no i chyba najlepsza modelą w rodzinie:) Ajcka- juz niedlugo przyjedziemy:)))))) a maluchy wyladnialy teraz bardzo; no i to katowanie- jak owczarki niemieckie:) juz niedlugo sesja na uczelni wiec bede mogla sie wreszcie ruszyc:)
ajcka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dudek- Ja robie to tak najpierw jedzonko,potem głaskanko i poł godziny harców po mieszkaniu,potem są grzeczniutkie i jako tako dają się ustawić. A tak to by miały dobre charakterki,nie bały sie itd to codziennie pracujemy.Staram się by miały różne doświadczenia to potem będzie im łatwiej . Już męczą kota i uczą się psich zachowań od wielkich dla nich whippetek,Sara temperuje maluchy jak za bardzo szaleją. Włączam przy nich suszarke do włosów itd,zapraszam gości,no i cała moja rodzinka się z nimi bawi i pieści. Ania czekamy z utęsknieniem- musisz zdązyć zanim maluchy pojadą do nowych domkow.
anna1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ajcka- fakt jest taki ze ty masz w sobie niesamowita ilosc ciepla i cierpliowsci i to tez sie psom udziela; tak jak mialas rewelacyjny wplyw na zuze tak i na jej dzieci; Asia byla zachwycona ich charakterami;wiele juz miotow widziala i ma juz dlugi staz hodowlany ale to mowi jest cos niesamwietgo :) masz te feromony :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
ajcka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dzieki:loveu: A teraz napisze co nieco o każdym maluchu. Cirro- To moje brzydkie kaczątko które przemienia się w pięknego łabędzia.Dobrze wie ze jest jedyny wśród babek i zachowuje się jak królewicz.Zawsze chodzi z podniesioną głową , ładnie się prezentuje i ustawia.Jest odważny choć początkowo zachowywał dystans teraz sam zaczepia,chce się bawić.Uwielbia głaskanie i gdy się nim zachwycasz.Jest wszedobylski,ciekawy i uwielbia zwiedzać wielki świat.To ulubieniec mojej mamy więc jest codziennie wypieszczany aż nadto.Jest wyjątkowy i wiedziałam ze trafić powinien w najlepsze ręce- jeśli wszystko się ułoży trafi do rodzinki która czekała na grzywka kilkanaście lat. Calabria- To niezwykly czyścioch,od samego początku załatwia się tylko na gazetki.Ma bardzo orginalną urodę i wygląda czasem jak mały diabełek ze swoim brązowym noskiem- ale w rzeczywistości to aniołek.Uwielbia ciepło i siedzieć u mnie pod swetrem,zawsze się tak słodko wtula.Jest wesołą sunią,lubi biegać i szaleć,a najbardziej targać kota za ogon.Jednak ma swoje zdanie i dość trudno jej coś narzucić-np.nie lubi pozować.Byłaby idealnym psem dla jakiejś dziewczynki,ukochaną przytulanką i byc może już niedługo się to spełni. Campanilla- Najmniejsza ale radzi sobie znakomicie w zabawach z większymi.Jest po prostu słodka,jej wyraz pyszczka i to łyse ciałko jest rozbrajające.Mała zauroczy każdego.Jest troche nieśmiała lecz gdy czuje się pewnie dokazuje.To mały grubasek.Gdy weźmiesz ją w ręce całkowicie się podporządkowuje więc w pozowaniu wystawowym jest mistrzynią.Lubi być okryta,długo mośći sobie miejsce do spania ,zakopuje się pod kocyk lub wtula w miekką sierść siostrzyczek. Corrida- to oaza spokoju,dziewczynka myślicielka,obserwatorka.Choć z wyglądu sprawia wrażenie zawadiackiej jest łagodna i grzeczna.Nigdy pierwsza nie zaczyna w miotowych sparingach.Jest piękna i ma śliczny kolorek ,sliski błyszczący włos.Nic ją chyba nie zaskoczy bo sprawia wrazenie zawsze przygotowanej,jest odważna i kontaktowa.Lubi głaskanie i usypiać na kolankach.Ciągle lata za Whippetkami zachęcając je do zabaw- wtedy wesoło szaleje zataczająć śmieszne koła.Pozowanie też całkiem dobrze jej wychodzi. Carmen- to mała mieszanka,najbardziej żywiołowa.Totalna lizawka- każdego zaliże.Jest śmiała i zabawowa,ciągle merda swoim małym ogonkiem i chce się przypodobać.Jednak czasem jest zupełnie inna chowa się, stosuje taktykę zaskoczenia by nagle znowu się pojawić i szaleć z rodzeństwem.Jest taką fajną puszystą kulką która zawsze jest pierwsza do głaskania i chce by tylko nią się zajmować. Czasem nie ma ochoty na ustawianie a czasem pozuje jak doświadczona mała modelka.Fajnie się wybarwia -już widać ze bedzie kremowa.
Dudek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 anna1 napisał(a): Ajcka- juz niedlugo przyjedziemy:)))))) a maluchy wyladnialy teraz bardzo; no i to katowanie- jak owczarki niemieckie:) juz niedlugo sesja na uczelni wiec bede mogla sie wreszcie ruszyc:) Aniu - jeśli zamierzasz wpaść do W-wy - to czuj się zaproszona i do mnie (coś mi się wydaję, że będziesz tu rozchwytywana jak przyjedziesz:lol: )
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 AiK napisał(a):http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_1.jpg http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_5.JPG http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_2.JPG http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_3.JPG http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_4.JPG http://harriet.555.pl/galerie/dogo/pam_6.JPG jezuuuuu jakie pięęęęęęęęęęekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zazdroszcze prywatnej krawcowej!! :p
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 gruca napisał(a):Dumny tata i jego dziecko. http://img206.imageshack.us/img206/7930/kameleonekis1.jpg :lying: :lying: :lying: :lying: pięknie wygladaja :loveu:
gruca Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ale szczeniaczki szybko rosną ,to są maluszki po mojej CANDY
anna1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dudek napisał(a):Aniu - jeśli zamierzasz wpaść do W-wy - to czuj się zaproszona i do mnie (coś mi się wydaję, że będziesz tu rozchwytywana jak przyjedziesz:lol: ) dzieki Dudek:)) nie wiem jak ja wszystkich obskocze ale bede kilka dni na urlopie wiec jakos dam rade; no i wypady do kilku miast okolowarszawskich, hehe ale bedzie roboty i odwiedzania ;ale fajnie bo sie wreszcie wyrwe z kieratu:)
miniaga Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 gruca napisał(a): Jakie słodkie:loveu::loveu::loveu: Bardzo fajne towarzystwo:loveu:
Light of Shin-Ra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 gruca napisał(a):Ale szczeniaczki szybko rosną ,to są maluszki po mojej CANDY Ten z ciemniejszą grzywką mi sie podoba. Ja chcę taką suczkę.:loveu:
Recommended Posts