resuruss Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To zalezy od preferencji hodowcy i czasem od osoby tatuujacej.Moj owczarek tez ma w uchu tatuaz.
Silky Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Silky'] To właśnie są uroki posiadania grzywacza. Choinkę w dniu Wigilii musiałam wydać bo cieszyła się tak ogromnym zainteresowaniem Silky, że nie było możliwości upilnowania jej. ta fotka zniknęła
AiK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Agama napisał(a):AiK czy sama tak ostrzyglas foksie-slicznie wyglada:lol: ja pierwszy raz widze tatoo w UCHU u grzywacza,zawsze mi mowiono ,ze rasom ze stojacymi ucholami robi sie tatuaz w pachwinie sama jej to uczyniłam :evil_lol: miałam dość biegania za nią z trymerem:diabloti: i mogłam ostrzyc jak chciałam i taniej niż u fryzjera maszynka kosztowała tylko 30 zł
SengaSengana Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 AiK napisał(a):sama jej to uczyniłam :evil_lol: miałam dość biegania za nią z trymerem:diabloti: i mogłam ostrzyc jak chciałam i taniej niż u fryzjera maszynka kosztowała tylko 30 zł jeśli foksica ma włos prawdziwie szorstki, to ta maszynka za 30 zł nie posłuży Ci długo więc to tylko pozorna oszczędność...:lol:
AiK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 SengaSengana napisał(a):jeśli foksica ma włos prawdziwie szorstki, to ta maszynka za 30 zł nie posłuży Ci długo więc to tylko pozorna oszczędność...:lol: to dobra maszynka wytrzyma jeszcze ze dwa golenia a teraz ją trochę trymerem żeby jej się loki nie porobiły od golenia albo zostawie żeby zarosła bo mojemu TZ podoba się kudłata i mi chyba też
Śnieżynka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Silky'] To właśnie są uroki posiadania grzywacza. Choinkę w dniu Wigilii musiałam wydać bo cieszyła się tak ogromnym zainteresowaniem Silky, że nie było możliwości upilnowania jej. A co ona robiła z Tą choinka ?? bo ja mam podobny porblem ze swoim tyle ze choinke nawet zoswawil w spokuj jak sie pokol po nosie ale zjada mi kwaitki tzn je wykopuje z doniczek :shake:
Silky Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Śnieżynka']A co ona robiła z Tą choinka ?? bo ja mam podobny porblem ze swoim tyle ze choinke nawet zoswawil w spokuj jak sie pokol po nosie ale zjada mi kwaitki tzn je wykopuje z doniczek :shake: Choinkę Silky objadała z igiełek no i kopała w doniczce. Teraz kopie dziury w tapczanie alo to jest bezpieczniejsze. Grzywacz z uporem maniaka wraca do upatrzonego z góry zadania i nic nie jest wstanie zmienic jego zdania. Mam ją trzy tygodnie ale widzę ogrom pracy aby wychować ją na owczarka niemieckiego :lol: hihihiihi. ziemia im nie szkodzi ale gorzej z roślinkami - lepiej je wynieś jak zdazyłam się zorientować grzywacz bardzo dobrze skacze a jeszcze lepiej się wspina.
AiK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Silky']Choinkę Silky objadała z igiełek no i kopała w doniczce. Teraz kopie dziury w tapczanie alo to jest bezpieczniejsze. Grzywacz z uporem maniaka wraca do upatrzonego z góry zadania i nic nie jest wstanie zmienic jego zdania. Mam ją trzy tygodnie ale widzę ogrom pracy aby wychować ją na owczarka niemieckiego :lol: hihihiihi. ziemia im nie szkodzi ale gorzej z roślinkami - lepiej je wynieś jak zdazyłam się zorientować grzywacz bardzo dobrze skacze a jeszcze lepiej się wspina. e..to moja Dusia przy waszych szkodnikach to aniołek nigdy nie kopała w kwiatach a miałaby w czym no czasami kopie w legowisku i wyskubuje gąbkę ale dopiero wykończyła 2 posłania na których i tak nie śpi ;)
macsow1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ja przy mikim nie moge przebrac skarpetek, bo on lapie zebami i chce mi zabrac.. no i fetysz mikiego to misiek.. ktory jest nammietnie kochany...
Light of Shin-Ra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A moje kradną skarpetki, maskotki i długopisy. O ile dwa pierwsze jeszcze przeżyję o tyle z ostatnim walczę bo taki długopis zjedzony to może zaszkodzić. Całe szczęście kwietków nie wykopują. Acha i jeszcze jak stanik gdzież w zasięgu to też Inuyasha ukradnie chętnie i pomemla. :evil_lol:
AiK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Han daleko mieszkasz od cyrhla bo będę dwa tygodnie w Zakopanym jak niedaleko to możemy sie spotkać na spacerku z psami
anna1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nasjanka- no Hoki wyprzystojnial- super fotki i super nowa stronka:))))) u mnie jakos choinki nie ruszaja ale kot a i owszem:)) sztacha sie codzinnie:))) a tu nowe fotki Vivy Espany "Vivki" ktora ma naprawde diabla za skora; mieszka razem z Woolim i daje mu niezle popalic:)
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='anna1']Nasjanka- no Hoki wyprzystojnial- super fotki i super nowa stronka:))))) u mnie jakos choinki nie ruszaja ale kot a i owszem:)) sztacha sie codzinnie:))) a tu nowe fotki Vivy Espany "Vivki" ktora ma naprawde diabla za skora; mieszka razem z Woolim i daje mu niezle popalic:) Ta mała jest jak marzenie, śliczny nagusek znowu się zakochałam. Takiego sobie jeszcze kupię. Zaczęły mi sie podobać dzięki Wam naguski. Ten uśmiech grzywacza jest niemożliwy do podrobienia.
resuruss Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Najlepsza mine ma na tej focie Słodka dziewczynka - oby sie zdrowo chowała i pieknie rosła :loveu:
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Znasz jeszcze jedną rasę która się tak uśmiecha? Ja nie znam a trochę przez te 28 lat trochę psów widziałam. To są moje poprzednie dwa pieski : Od lewej Panda ( rok temu odeszła w wieku 13 lat) W środku moja córka Daria Na końcu Jogi ( ma 6 lat ) i jest załamany bo kupiliśmy grzywacza i jeszcze chcemy aby z nim mieszkala.
resuruss Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kazda rasa ma w sobie cos ;) Niemniej fakt,ze grzywacze sa specyficzne A to moja malutka Pasiak - juz wygląda jak grzywacz
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 resuruss napisał(a):Kazda rasa ma w sobie cos ;) Niemniej fakt,ze grzywacze sa specyficzne A to moja malutka Pasiak - juz wygląda jak grzywacz Zostanie gwiazdą. Jej wzrok mówi kto nie może jak grzywacz.
Light of Shin-Ra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 resuruss napisał(a):Kazda rasa ma w sobie cos ;) Niemniej fakt,ze grzywacze sa specyficzne A to moja malutka Pasiak - juz wygląda jak grzywacz Cudna sunieczka. A kiedy więcej zdjęć? I czuja ta doopka obok?
resuruss Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dziękuje Han ,to mała łobuziara :loveu: A doopka obok jest od braciszka :loveu:
anna1 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ress- mala czadowa!! ale czarny wegielek:) swietna:loveu:
resuruss Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzięki Mnie się podoba najbardziej na tej focie,bo tu jest wypisz wymaluj jak tatus Nawet minki robi takie same :loveu:
Agama Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Alez on ma juz szate:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wyglada jak pluszowy-cudo:loveu:
miniaga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Aniu jaka piekna puszysta kuleczka:loveu::loveu::loveu: ja dziś też pstryknełam parę zdjęć moim dziewczynom: Tasmina:
Recommended Posts